Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχαχαχαχαχαχαχα!Ετσι μποτσακι,παιρνει μπρος η μηχανη!!!!

Δυστυχως ομως,μου το κανει αυτο και οταν της δινω φρουτοκρεμα και με κανει......ΧΑΛΙΑΑΑΑΑ!

Κoalaki μουυυυυ....ξεκινησαμε φρουτακιααααααα!Σημερα βεβαια με το ζορι εφαγε το μηλο.Δεν ηθελε με τιποτα!Αυριο προσθετω αχλαδι!Αιντε να δουμε πως θα το δεχτει!Το ζουζουνι σου πως ειναι με τα δοντακια της?Εμας εσκασαν τα 2 κατω δοντακιαααα!

Αχχχχχχχ ναιιιιιιιι,δε θυμαμαι εαν σας το ειχα πει!Το ειχα δει την ημερα που ηταν τα βαφτισια!!!!!Ηδη το ενα σκαλωνει στο κουταλακι!!!!!!

αντε με γεια τα δοντακια!!!!!!!!!!!Εχει να πεσει πολυ κοψιδι το Πασχα!!!!!!!!χαχχαχχχχαχαααααααααα!!!!!!!!!!!!

Καλε τα κοριτσια γρηγορα τα σκανε ε?

1sh1p2.png

Μποτσακι μου,οχι δε με ειπε!Για πες με εσυ γιατι δεν το εχω ακουσει ξανα!

Αχ βρε Ριτσακι,εσυ υποφερεις καμαρι μου.Τι να πω!Παρες τον γιατρο σου ματια μου.Τουλαχιστον να ξερεις απο τι μπορει να ειναι.Πηρες κανενα παυσιπονο να ηρεμησεις?

Κoalaki μου,καθολου τρελη δεν εισαι!!!!Μου λειπει πραγματικα ολο αυτο και περιμενω να μαζεψω ενσημα απο τη δουλεια για να ξαναμεινω εγκυος και να μπορω να βγω σε αναρρωτικη!!!!!!Το θελω τοσο πολυ!

Ngn μου,καλα εισαι?Μπαινεις στον μηνα σου σε λιγακι?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Κορίτσια μου θα σας καληνυχτίσω γιατί δεν την παλεύω. Θα έχω αύριο και μαστόρους να μου βάψουν την πέργκολα και τα ντουλάπια του barbeque και θα πρέπει να ξυπνήσω νωρίς!!!!

Φιλιά σε όλες σας!!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια γιατροι μου τσιμπηματακια χαμηλα πολυ πολυ??????

Φυσιολογικο ε???????

Φυσιλογικοτατο!!Εαν ειναι ομως επωδυνα,τηλεφωνο στον γιατρο!!!Οχι θα εινα κατι το ανησυχητικο ομως!Μεγαλωνει η μητρα!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Κορίτσια μου θα σας καληνυχτίσω γιατί δεν την παλεύω. Θα έχω αύριο και μαστόρους να μου βάψουν την πέργκολα και τα ντουλάπια του barbeque και θα πρέπει να ξυπνήσω νωρίς!!!!

Φιλιά σε όλες σας!!!!!!!

Φιλια πολλα κοπελα μου!Καλο βραδυ και καλη ξεκουραση!!!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Αχαχαχαχαχαχαχα!Ετσι μποτσακι,παιρνει μπρος η μηχανη!!!!

Δυστυχως ομως,μου το κανει αυτο και οταν της δινω φρουτοκρεμα και με κανει......ΧΑΛΙΑΑΑΑΑ!

Κoalaki μουυυυυ....ξεκινησαμε φρουτακιααααααα!Σημερα βεβαια με το ζορι εφαγε το μηλο.Δεν ηθελε με τιποτα!Αυριο προσθετω αχλαδι!Αιντε να δουμε πως θα το δεχτει!Το ζουζουνι σου πως ειναι με τα δοντακια της?Εμας εσκασαν τα 2 κατω δοντακιαααα!

Αχχχχχχχ ναιιιιιιιι,δε θυμαμαι εαν σας το ειχα πει!Το ειχα δει την ημερα που ηταν τα βαφτισια!!!!!Ηδη το ενα σκαλωνει στο κουταλακι!!!!!!

Η υφη την κανει να μην το θελει....

Εγω ξεκινησα με μηλο, μπανανα, αχλαδι, πορτοκαλι και καθε δεκα ημερες προσθετα και αλλο φρουτο...

Τωρα τρωμε αχλαδι, μπανανα, πεπονι, σταφυλι, ροδακινο, νεκταρινι, καρπουζι............,!!!!!!!!

Οσο για τα δοντια μας, της εχω πιπιλα οδοντοφυιας, μασουλαει οτι βρει μπροστα της, ακομα και το λαστιχο που ποτιζω τα λουλουδια (καθαρο βεβαια) αλλα η ορεξη ορεξη.....!!!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Φιλιά σε όλες σας!!!!!!!

Καληνυχτα Ngn μου καλη ξεκουραση και ονειρα γλυκα να εχετε!!!!!!!!

Θα τα πουμε αυριο!!!!!!!!

Φιλακιαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια γιατροι μου τσιμπηματακια χαμηλα πολυ πολυ??????

Φυσιολογικο ε???????

Ειναι οι μυς της μητρας που "ξεχηλωνουν" κακ σε τραβανε προς τα κατω σαν να σε τσιμπανε πολλες βελονες.....!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Φυσιλογικοτατο!!Εαν ειναι ομως επωδυνα,τηλεφωνο στον γιατρο!!!Οχι θα εινα κατι το ανησυχητικο ομως!Μεγαλωνει η μητρα!

Ε ενταξει ενοχλητικα ειναι πιο πολυ!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Ειναι οι μυς της μητρας που "ξεχηλωνουν" κακ σε τραβανε προς τα κατω σαν να σε τσιμπανε πολλες βελονες.....!!!!!!!!!

Ακριβως ετσι νιωθω!!!!!!!!!!!

Ρε μανια εμενα να μου ξεχειλωσουν ολα!!!!!!!!!!!!

Απαππαπππααππαπαπαααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Καλησπέρα κορίτσια! Οι περισσότερες ήδη πήγατε για ύπνο...

Απο τις 14.00...δεν μπορεσα να ξαναμπω... Το απόγευμα πήγαμε στα πρώτα γενέθλια του ενός ανηψιού και ήταν ωραία εκτός από το γεγονος που όλοι έτρωγαν ότι τραβουσε η όρεξή τους και εγω ημουν με ενα ποτηρι νερό στο χέρι.....Ζήλεψα και πεινούσα, αλλά κρατήθηκα....

Γυρισαμε 10 περίπου το βράδυ και έφαγα 2 μήλα με κανελα......Και τωρα πινω ενα γαλατακι...

Αυτά....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...