Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Olive Tree είπε:

Καλησπέρα σας!

Πως σας φαίνονται οι παρακάτω τιμές; 2η μέρα περιόδου. 

FSH 8.19

LH 5.29

E2 79.55

PRG 0.38

Ήταν να ξεκινήσω διέγερση σήμερα αλλά μου είπαν να πάω αύριο για υπέρηχο και αν είναι όλα καλά να ξεκινήσω αύριο. 

Μια χαρά είναι κορίτσι μου λίγο υψηλή η ε2 αλλά δεν νομίζω να έχεις θέμα 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ναι, 2 μέρες έχω τρομερή κατάπτωση. Που να χρειαζόταν να κάνω και δουλειές. Πάει θα με μαζεύανε από κάτω!!!!!!! Στον γιο μου τέτοιες μέρες δεν καταλάβαινα τίποτα. Όργωνα με τα πόδια όλη την Αθήνα. Τώρα δεν μπορώ να σηκωθώ ούτε από τον καναπέ!!!!! Δεν πειράζει. Λίγο έμεινε. ΕΕΕΕΕΕΕΕ να γκρινιάξω και λιγάκι. Καιρό έχω να το κάνω!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Με γεια ο ψυγειοκαταψύκτης. Αφού λέει μόνο με νερό μήπως έτσι πρέπει να το πλύνεις?????? Ξέρω γω??????? Εγώ στον δικό μου βάζω ξύδι αλλά στην αρχή δεν θυμάμαι πώς το είχα καθαρίσει.

Ποια είπε οτι έφαγε ρεβύθια σήμερα??????? Και εμείς αυτό το φαγητό είχαμε και με δυσκολία κρατήθηκα για να μην φάω παραπάνω από όσο πρέπει γιατί τρελαίνομαι.

Καλησπέρα ΡΙΤΣΑ!!!!

Γεια σου ngn μου....αφου κοντευεις, υπομονη ngn μου....

Και σε λιγο καιρο και εσυ θα εχεις στην αγκαλιτσα σου το Μωρακι σου....:tongue::tongue::tongue:.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχαριστώ Ρίτσακι μου!!!! Και εσύ εύχομαι σύντομα να αποκτήσεις σποράκι στην κοιλίτσα σου!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ τέλεια τα ρεβύθια!!! Τι να φάμε αύριο πάλι???? Ουφ αυτό το πράγμα???? Ειδικά τώρα με την διατροφή είναι βάσανο!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Ε μα ναι, κατι τετοιες γυναικες αυτη την αντιμετωπιση θελουν....για να ταρακουνηθουν...!!!!

Καλοχρησιμοποιητος ο ψυγειοκαταψικτης ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ. Σε πρωτη φαση ναι μπορεις να χρησιμοποιησεις ξυδακι και χλιαρο νερακι.

NGN ΜΟΥ εμεις φαγαμε ρεβυθια σημερα...

Κοριτσια μου δυστηχως ο κοσμος λεει...

Εγω ειμαι 5 χρονια παντρεμενη...και απο τοτε που Παντρευτικα ολοι λενε...<κανενα μωρακι ...εισαι εγκυος>.

Δεν πανε να ασχολειθουνε με τιποτε αλλο λεω εγω....

Απλως koalaki μου αλλη δουλεια δεν ξερουν να κανουν...μονο κουτσομπολιο...τιποτε αλλο....:mad::mad:.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κοριτσια μου δυστηχως ο κοσμος λεει...

Εγω ειμαι 5 χρονια παντρεμενη...και απο τοτε που Παντρευτικα ολοι λενε...<κανενα μωρακι ...εισαι εγκυος>.

Δεν πανε να ασχολειθουνε με τιποτε αλλο λεω εγω....

Απλως koalaki μου αλλη δουλεια δεν ξερουν να κανουν...μονο κουτσομπολιο...τιποτε αλλο....:mad::mad:.

Να μην δίνεις σημασία Ρίτσα μου!!! Ο καθένας ας κοιτάει την δική του καμπούρα!!! Ειδικά στην επαρχία είναι χειρότερο το κουτσομπολιό!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Ευχαριστώ Ρίτσακι μου!!!! Και εσύ εύχομαι σύντομα να αποκτήσεις σποράκι στην κοιλίτσα σου!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ τέλεια τα ρεβύθια!!! Τι να φάμε αύριο πάλι???? Ουφ αυτό το πράγμα???? Ειδικά τώρα με την διατροφή είναι βάσανο!!!!

Ευχαριστω ngn μου...αλλα δεν το σκεφτομαι καθολου..γιατι δεν μου κανει καλο..αμα ερθει ..ηρθε!!!

Αλλιως δεν πηραζει τι να κανουμε....:tongue::tongue::tongue:.

Εγω σημερα εφτιαξα Μακαρονια με ζαβν και λιγο μπεικον.πιπεριτσα,σαλτουλα φρεσκια που την εχω φτιαξει εγω...α!!και λιγο βασιλικο...και εγινε μουρλια.

Αυριο δεν ξερω τι θα φτιαξω.....θα δουμε....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Ευχαριστω ngn μου...αλλα δεν το σκεφτομαι καθολου..γιατι δεν μου κανει καλο..αμα ερθει ..ηρθε!!!

Αλλιως δεν πηραζει τι να κανουμε....:tongue::tongue::tongue:.

Εγω σημερα εφτιαξα Μακαρονια με ζαβν και λιγο μπεικον.πιπεριτσα,σαλτουλα φρεσκια που την εχω φτιαξει εγω...α!!και λιγο βασιλικο...και εγινε μουρλια.

Αυριο δεν ξερω τι θα φτιαξω.....θα δουμε....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:.

Και καλά κάνεις και δεν το σκέφτεσαι!!! Όποτε είναι να έρθει θα έρθει.

Εγώ τα αποφεύγω τα μακαρόνια λόγω ζαχάρου οπότε δεν ξέρω τι να προτείνω στην μαμά μου να φτιάξει!!!!! Πωπω τορτελίνια με κρέμα γάλακτος θέλω αλλά δεν κάνει να τα φάω!!!!!!!:(:(:(:(:(:(:(:(

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Να μην δίνεις σημασία Ρίτσα μου!!! Ο καθένας ας κοιτάει την δική του καμπούρα!!! Ειδικά στην επαρχία είναι χειρότερο το κουτσομπολιό!!!!!

Αστα να πανε ...και οτι κανουμε τους ενοχλει..εννω εμεις δεν ενοχλουμαστε απο αυτους...

Δεν δινω σημασια ...κοιταω το σπιτι μου και τιποτε αλλο ngn μου.....;);)

x8yip2.png?0gPNKwlL

Αστα να πανε ...και οτι κανουμε τους ενοχλει..εννω εμεις δεν ενοχλουμαστε απο αυτους...

Δεν δινω σημασια ...κοιταω το σπιτι μου και τιποτε αλλο ngn μου.....;);)

Και καλά κάνεις κοριτσάκι μου!!!! Εσύ να είσαι καλά με τον αντρούλη σου και οι άλλοι ας λένε ότι θέλουν!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Και καλά κάνεις και δεν το σκέφτεσαι!!! Όποτε είναι να έρθει θα έρθει.

Εγώ τα αποφεύγω τα μακαρόνια λόγω ζαχάρου οπότε δεν ξέρω τι να προτείνω στην μαμά μου να φτιάξει!!!!! Πωπω τορτελίνια με κρέμα γάλακτος θέλω αλλά δεν κάνει να τα φάω!!!!!!!:(:(:(:(:(:(:(:(

Ειναι ωραια τα Τορτελινια του αρεσουν και του αντρα μου...

Ειναι προβλημα το φαει, οταν δεν μπορεις να φας απ'ολα....:confused::confused::confused:.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καλησπέρα κορίτσια...

δεν μπήκα όλη μέρα γιατί μου είναι δύσκολο ξαπλωμένη... αλλά τουλάχιστον για κάποιες μέρες δεν θέλω να πιέζω την κοιλιά μου καθόλου. Αναρωτιέμαι πως έγραφε η Μαρία τόσο καιρό στο κρεβάτι :-)

Αλήθεια νέα της είχαμε?????

Λοιπον στο νοσοκομείο είδα και άκουσα πολλά περιστατικά.

Ήταν μία κοπέλα δίπλα μου που είχε μπει νοσοκομείο επειδή έκανε εμετούς.. Anyway, η κοπέλα προσπαθούσε αρκετό καιρό να κάνει παιδιά και δεν μπορούσε. Και τελικά ανακάλυψε ότι η αιτία ήταν ότι είχε υψηλή προλάκτίνη με αποτέλεσμα να μην έχει ωορρηξία... Πήρε ένα μήνα χάπια και έμεινε έγκυος αμέσως... δυστυχώς απέβαλε... αλλά μετά ξαναπήρε το χάπι ένα μήνα και τώρα ήταν έγκυος στις 17 εβδομάδες... και η εγκυμοσύνη της ήταν καλή (αν εξαιρέσεις τους εμετούς).

Μία μέρα ήρθε μία κοπέλα για απόξεση... η οποία έχασε το μωρό γιατί εκτοξεύτηκαν οι ορμόνες του θυροειδή.. το καλό είναι ότι βρήκε το λόγο οπότε τώρα ξέρει τι να κάνει.

Μια άλλη κοπέλα μπήκε με υψηλή πίεση... (προεκλαμψία)... πολύ καλή κοπέλα που είχε κάνει 4 εζωσωματικές για να μείνει. Anyway, η κοπέλα ήταν πολύ άτυχη γιατί η πίεση δεν έπεφτε με τίποτα... ένα βράδυ ακόμα και με ενδοφλέβια την έριξαν στο 16.

Οπότε ανησυχούσε ότι αναγκαστηκά θα έπρεπε να γεννήσει πρόωρα... Και ήταν μόνο 30 εβδομάδων... 'Οπως φαινόταν δεν θα έβγαινε μέχρι να γεννήσει... και τουλάχιστον προσπαθούσαν να την κρατήσουν για 2-3 βδομάδες ακόμα, έτσι ώστε να είναι μικρότερος ο κίνδυνος για το μωρό.

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

αγορομαμμυ περαστικά σου... και όλα καλά αφού βρήκες το πρόβλημα... από εδώ και πέρα γρήγορα με ένα μωράκι :tongue::tongue::tongue:

ngn1980 μην ανησυχείς για τον λόξυγγα... στο νοσοκομείο μου είπαν ότι είναι πολύ καλό... η μικρή της αδελφής μου είχε κάθε βράδυ και πριν την γέννα και μετά για αρκετό καιρό.

Ηλιοβασίλεμα... μην δίνεις σημασία... και που ήξερε αυτή ότι θέλεις και 2ο παιδί???? απλά κακία ήθελε να πει

kPAZp2.png

Καλησπέρα κορίτσια...

δεν μπήκα όλη μέρα γιατί μου είναι δύσκολο ξαπλωμένη... αλλά τουλάχιστον για κάποιες μέρες δεν θέλω να πιέζω την κοιλιά μου καθόλου. Αναρωτιέμαι πως έγραφε η Μαρία τόσο καιρό στο κρεβάτι :-)

Αλήθεια νέα της είχαμε?????

Λοιπον στο νοσοκομείο είδα και άκουσα πολλά περιστατικά.

Ήταν μία κοπέλα δίπλα μου που είχε μπει νοσοκομείο επειδή έκανε εμετούς.. Anyway, η κοπέλα προσπαθούσε αρκετό καιρό να κάνει παιδιά και δεν μπορούσε. Και τελικά ανακάλυψε ότι η αιτία ήταν ότι είχε υψηλή προλάκτίνη με αποτέλεσμα να μην έχει ωορρηξία... Πήρε ένα μήνα χάπια και έμεινε έγκυος αμέσως... δυστυχώς απέβαλε... αλλά μετά ξαναπήρε το χάπι ένα μήνα και τώρα ήταν έγκυος στις 17 εβδομάδες... και η εγκυμοσύνη της ήταν καλή (αν εξαιρέσεις τους εμετούς).

Μία μέρα ήρθε μία κοπέλα για απόξεση... η οποία έχασε το μωρό γιατί εκτοξεύτηκαν οι ορμόνες του θυροειδή.. το καλό είναι ότι βρήκε το λόγο οπότε τώρα ξέρει τι να κάνει.

Μια άλλη κοπέλα μπήκε με υψηλή πίεση... (προεκλαμψία)... πολύ καλή κοπέλα που είχε κάνει 4 εζωσωματικές για να μείνει. Anyway, η κοπέλα ήταν πολύ άτυχη γιατί η πίεση δεν έπεφτε με τίποτα... ένα βράδυ ακόμα και με ενδοφλέβια την έριξαν στο 16.

Οπότε ανησυχούσε ότι αναγκαστηκά θα έπρεπε να γεννήσει πρόωρα... Και ήταν μόνο 30 εβδομάδων... 'Οπως φαινόταν δεν θα έβγαινε μέχρι να γεννήσει... και τουλάχιστον προσπαθούσαν να την κρατήσουν για 2-3 βδομάδες ακόμα, έτσι ώστε να είναι μικρότερος ο κίνδυνος για το μωρό.

Χριστινακι μου τι κανεις;;

Πως εισαι;;

Εισαι ξαπλα συνεχεια στο κρεβατι η' σηκωνεσαι κι'ολας;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καλησπέρα. Τι κάνετε; Έφαγα τα φρούτα μου και την αραξα. Όχι ότι πριν εκανα κάτι! Ταινία κοιτούσα στον υπολογιστή. Κορίτσια νομίζω ότι ο μπεμπης γύρισε γιατί τρώω κάτι δυνατές ψιλοκρεμαστές που δεν τις έτρωγα. Αλλά τρώω και χαμηλά δυνατές.. Σπαγγατο κάνει ο άτιμος! Παντός νιώθω βάρος χαμηλά.. Και ο αντρουλης μου από το πρωί είναι σίγουρος ότι το κεφάλι ο μπεμπης το έχει κάτω δεξιά. Εγώ λεω ότι τουρλωνει το κωλαράκι του. :)

Μαρία Θεσσαλονικια αν καλεσεις την Φιλοζωική όχι μονο θα του τα πάρουν αλλά θα πληρώσει και τα μαλλιά της κεφαλής του.. Όσο για τα ρεβυθια και εγώ τρελενομουνα μέχρι που με πείραξαν στο έντερο και πλέον μου πέφτουν σαν πέτρες..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Χριστινακι μου τι κανεις;;

Πως εισαι;;

Εισαι ξαπλα συνεχεια στο κρεβατι η' σηκωνεσαι κι'ολας;;

καλά είμαι... εκτός από τουαλέτα δεν σηκώνομαι.

Πρόσπαθώ να μην κάθομαι κιόλας... να είμαι τελείως ξάπλα για να μην πιέζεται η κοιλιά μου.

εσύ ρίτσα μου τι κάνεις?

kPAZp2.png

Καλησπέρα. Τι κάνετε; Έφαγα τα φρούτα μου και την αραξα. Όχι ότι πριν εκανα κάτι! Ταινία κοιτούσα στον υπολογιστή. Κορίτσια νομίζω ότι ο μπεμπης γύρισε γιατί τρώω κάτι δυνατές ψιλοκρεμαστές που δεν τις έτρωγα. Αλλά τρώω και χαμηλά δυνατές.. Σπαγγατο κάνει ο άτιμος! Παντός νιώθω βάρος χαμηλά.. Και ο αντρουλης μου από το πρωί είναι σίγουρος ότι το κεφάλι ο μπεμπης το έχει κάτω δεξιά. Εγώ λεω ότι τουρλωνει το κωλαράκι του. :)

Μαρία Θεσσαλονικια αν καλεσεις την Φιλοζωική όχι μονο θα του τα πάρουν αλλά θα πληρώσει και τα μαλλιά της κεφαλής του.. Όσο για τα ρεβυθια και εγώ τρελενομουνα μέχρι που με πείραξαν στο έντερο και πλέον μου πέφτουν σαν πέτρες..

θα γίνει ποδοσφαιριστής τότε :tongue::tongue::tongue::tongue:

εμένα είναι με το κεφάλη πάνω και τα πόδια κάτω... και νιώθω κλωτσίστες χαμηλά... όλη μέρα πλέον.

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...