Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Olive Tree είπε:

Καλησπέρα σας!

Πως σας φαίνονται οι παρακάτω τιμές; 2η μέρα περιόδου. 

FSH 8.19

LH 5.29

E2 79.55

PRG 0.38

Ήταν να ξεκινήσω διέγερση σήμερα αλλά μου είπαν να πάω αύριο για υπέρηχο και αν είναι όλα καλά να ξεκινήσω αύριο. 

Μια χαρά είναι κορίτσι μου λίγο υψηλή η ε2 αλλά δεν νομίζω να έχεις θέμα 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλησπέρα....

Εφαγα και εγω τα 2 μηλα μου και ηρθα!!!!!!! Ελλη παρέα σου κάνω στη φρουτοφαγια αν και μεχρι 4 φρουτα μου επιτρεπονται την ημερα λογω αντιστασης στην ινσουλινη.

Εχω το παιδάκι μου να κοιμάται πλάι μου στον καναπέ...δεν κοιμήθηκε το μεσημέρι γιατί ανυμονούσε για την παραλαβή του ψυγειοκαταψυκτη...Και τωρα μόλις εφαγε το βραδυνο της, και ηρθε στο σαλονι αποκοιμηθηκε χωρις να προλάβει να πιει το γάλα της...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και καλά κάνεις και δεν το σκέφτεσαι!!! Όποτε είναι να έρθει θα έρθει.

Εγώ τα αποφεύγω τα μακαρόνια λόγω ζαχάρου οπότε δεν ξέρω τι να προτείνω στην μαμά μου να φτιάξει!!!!! Πωπω τορτελίνια με κρέμα γάλακτος θέλω αλλά δεν κάνει να τα φάω!!!!!!!:(:(:(:(:(:(:(:(

Πότε λέτε για γέννα???? πλησιάζετε πια έτσι δεν είναι? :tongue::tongue::tongue:

kPAZp2.png

Καλησπέρα....

Εφαγα και εγω τα 2 μηλα μου και ηρθα!!!!!!! Ελλη παρέα σου κάνω στη φρουτοφαγια αν και μεχρι 4 φρουτα μου επιτρεπονται την ημερα λογω αντιστασης στην ινσουλινη.

Εχω το παιδάκι μου να κοιμάται πλάι μου στον καναπέ...δεν κοιμήθηκε το μεσημέρι γιατί ανυμονούσε για την παραλαβή του ψυγειοκαταψυκτη...Και τωρα μόλις εφαγε το βραδυνο της, και ηρθε στο σαλονι αποκοιμηθηκε χωρις να προλάβει να πιει το γάλα της...

ααα... μωρέ την γλυκούλα μου... θα την πας στο δωμάτιο της... ή θα την αφήσεις λίγο μπας και ξυπνήσει και πει το γαλατάκι της?

kPAZp2.png

Ηρθα και εγω κοριτσια...

Τι κανετε.....?????????

Πηγα το απογευμα βολτα τη μαριαννα, παιξαμε λιγο, κουνηθηκαμε στη κουνια και πριν καμια ωρα ανεβηκαμε επανω, την ταισα, αλλαξα και τωρα νανι, ουτε καταλαβε και εμενα ποτε κοιμηθηκε, σχεδον στο λεπτο.

Τι να κανει αραγε το ΜΑΡΑΚΙ ΜΑΣ......??????

Αχ ποσο τη νιωθω......!!!!!!! Τα κοριτσια που εχουν γεννησει ηδη καταλαβαινουν...

Ε κοριτσιαααααα.....??????????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ηρθα και εγω κοριτσια...

Τι κανετε.....?????????

Πηγα το απογευμα βολτα τη μαριαννα, παιξαμε λιγο, κουνηθηκαμε στη κουνια και πριν καμια ωρα ανεβηκαμε επανω, την ταισα, αλλαξα και τωρα νανι, ουτε καταλαβε και εμενα ποτε κοιμηθηκε, σχεδον στο λεπτο.

Τι να κανει αραγε το ΜΑΡΑΚΙ ΜΑΣ......??????

Αχ ποσο τη νιωθω......!!!!!!! Τα κοριτσια που εχουν γεννησει ηδη καταλαβαινουν...

Ε κοριτσιαααααα.....??????????

στο νοσοκομείο ήταν απίστευτα ωραίο που έβλεπα τα μωράκια με τις νέες μανούλες τους!!! Τι ωραίο συναίσθημα να πηγαίνεις μόνος και να φεύγεις με ένα ακόμα μέλος στην οικογένεια...

ελπίζω να μην χρειαστεί να ξαναπάω πριν την γέννα!!!!

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

στο νοσοκομείο ήταν απίστευτα ωραίο που έβλεπα τα μωράκια με τις νέες μανούλες τους!!! Τι ωραίο συναίσθημα να πηγαίνεις μόνος και να φεύγεις με ένα ακόμα μέλος στην οικογένεια...

ελπίζω να μην χρειαστεί να ξαναπάω πριν την γέννα!!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ οσο ημουν εγκυος χρειαστηκε να παω και εγω στο νοσοκομειο 2-3 φορες λογω αιμοραγιας αλλα δεν εμεινα, πηγα μια και καλη για να γεννησω.

Εκεινες τις ημερς πραγματικα ανακαλυψα οτι υπαρχουν συναισθηματα που ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ εκεινες τις στιγμες, δεν ξερουμε οτι υπαρχουν παρα μονο οταν συναντηθουμε με το ΘΑΥΜΑ που κουβαλαμε 9 μηνες μεσα μας...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

καλά είμαι... εκτός από τουαλέτα δεν σηκώνομαι.

Πρόσπαθώ να μην κάθομαι κιόλας... να είμαι τελείως ξάπλα για να μην πιέζεται η κοιλιά μου.

εσύ ρίτσα μου τι κάνεις?

Καλα ειμαι Χριστινακι μου....

Εσυ τι αλλα νεα Χριστινακι μου....;; Ριχνει κλωτσιες το μπεμπε;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ οσο ημουν εγκυος χρειαστηκε να παω και εγω στο νοσοκομειο 2-3 φορες λογω αιμοραγιας αλλα δεν εμεινα, πηγα μια και καλη για να γεννησω.

Εκεινες τις ημερς πραγματικα ανακαλυψα οτι υπαρχουν συναισθηματα που ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ εκεινες τις στιγμες, δεν ξερουμε οτι υπαρχουν παρα μονο οταν συναντηθουμε με το ΘΑΥΜΑ που κουβαλαμε 9 μηνες μεσα μας...

τι ωραία που τα περιγράφεις!!!!

να σου πω την αλήθεια αυτές τις μέρες μου πέρασαν άγχοι που είχα αν θα μπορέσω να φροντίσω καλά το μωρό (ειδικά τις πρώτες μέρες)... για τον τοκετό κτλ κτλ...είχα μόνο θετικά συναισθήματα για την όλη διαδικασία :D:D:D. Πλεόν ανυπομονώ να περάσουν οι βδομάδες και να έρθει εκείνη η ώρα.

kPAZp2.png

Κοριτσακια τσαααααααααααα!! Τι μου κανετε γλυκες μου συμμαχοι?? Λοιπον εχουμε και λεμε, ορεξη να εχετε να διαβαζετε χαχα!

Πρωτα απ'ολα ο γιατρος μου διευκρινησε πριν την υστεροσκοπηση τα πιθανα αιτια της αιμορραγιας και της θετικης χοριακης. Οπως ειχε πει και ο γιατρος του μποτσακι πιθανον η αιμορραγια οπως και η χοριακη να μη σημαινουν τιποτα αλλα μπορει και κατι σημαντικο συμφωνα με την εμπειρια του. Θα μπορουσαμε να περιμενουμε λιγο ακομα ειπε... Θα μπορουσε να μου βαλει καποια χαπια για να μου κοπει η αιμορραγια επειδη ειχαν περασει 20 μερες απο την αποξεση και δεν επρεπε να εχω αιμα. Μπορει η αιμορραγια να οφειλοταν στο λογο οτι τα οιστρογονα μου δεν ειχαν επανελθει αρκετα ωστε να σταματησουν την αιμοραγια και αν μου εδινε 2 χαπακια να ημουν ενταξει. Αλλα επειδη ειμαι μακρυα και τη μια τον επαιρνα τηλ οτι εχω αιμα, την αλλη οτι δεν εχω κλπ κλπ και επειδη ο χριστιανος μου ειπε δεν μπορει να παρει την ευθυνη και απο το τηλ για διαγνωση και ουτε μενω Αθηνα για να μου κανει υπερηχο καθε τοσο να παρακολουθουμε τι συμβαινει ηθελε να κανουμε την υστεροσκοπηση να ειναι και αυτος και εγω ησυχος μια και καλη να τελειωνουμε. Ηθελε να γυρισω στο σπιτι και να μην εχω αμφιβολιες τι μπορει να μου συμβαινει αφου δεν εχω και προσβαση να πηγαινω καθε τοσο. Αν εμενα κοντα πιθανον να μη το καναμε ειπε και να το παρακολουθουσαμε αλλιως. Με λιγα λογια μπορει να ηταν υπολειμματα εμβρυου, μπορει να ηταν φυσιολογικη αιμορραγια μπορει μπορει μπορει.... επειδη ειμαι μικρη και θελω να κανω κι αλλο παιδι ηθελε να κανουμε οπωσδηποτε την εξεταση. Του ειπα οτι φοβαμαι πολυ 2η παρεμβαση στη μητρα σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα και μου εξηγησε οτι η "αποξεση" στην ουσια δεν ηταν η κλασικη αποξεση που τραυματιζει τη μητρα αλλα μου εκανε αναροφηση (οπως νομιζω και τα αλλα κοριτσια της παρεας που εκαναν αποξεση με αναροφηση την ειχαν κανει) η οποια ειναι ασφαλης. Και η σημερινη εξεταση ηταν ακινδυνη.. ολη η επεμβασουλα ειναι σε dvd που μου εδωσε να εχω και μου το εβαλε και το ειδαμε και μου εξηγησε βημα-βημα τι εκανε, πολυ σημαντικο!!! Μεσα στη μητρα ηταν ενας πολυποδας και στον τραχηλο ειχαν αρχισει να σχηματιζονται αλλοι 4-5 τους προλαβαμε στην αρχη. Ηλιοβασιλεμα μου μου διευκρινησε ο γιατρος οτι οι πολυποδες ειναι ανευ σημασιας και δεν παιζουν ρολο στη συλληψη! Ακομα και αν δε τους εβγαζα δεν υπηρχε θεμα ειπε απλα οτι πιθανον καποια στιγμη να μεγαλωναν και να τους εβγαζα μετα απο 5 χρονια για παραδειγμα. Οποτε κοριτσια μου ευτυχως δεν υπηρχαν υπολειμματα εμβρυου (μου εκανε και χοριακη η οποια ειχε μηδενισει), η μητρα ηταν οκ και η αιμορραγια οφειλοταν απλα στο οτι τα χαπια που μου ειχε δωσει δε με καλυπταν για να σταματησει η αιμορραγια. Τωρα ειμαι απολυτα ησυχη, η μητρα ειναι πεντακαθαρη και μετα απο 2 περιοδους ειπε να ξεκινησουμε προσπαθειες για μωρακι!!!!! ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλησπέρα....

Αχ!! την Αγγελικουλα ....μωρε,ειχε λαχταρα να δει το ψυγειο ε!!

Και εγω αυριο εχω πρωινο ξυπνημα... θα παω στην μικρη...5 μιση με 6 παρα,πρεπει να ξυπνησω....για να ειμαι 7 παρα εκει.

Μετα την κραταω Οκτωβρη....:P:p.

Εσυ τι αλλλα νεα Ηλιοβασιλεμα μου;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Καλα ειμαι Χριστινακι μου....

Εσυ τι αλλα νεα Χριστινακι μου....;; Ριχνει κλωτσιες το μπεμπε;;

ρίχνει ρίχνει.... σαν να έχει ξυπνήσει για τα καλά τις τελευταίες μέρες.

Μέχρι την προηγούμενη βδομάδα άντε να το ένιωθα λίγο το βράδυ.. τώρα δεν σταματάει καθόλου.

εσύ αδιαθέτησες κανονικά?????

kPAZp2.png

Μπράβο βρε Αγορομάμυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ηρέμησες τώρα και είσαι ήσυχη για τα γυναικολογικά σου!!!!!!!!!!! Ξεκουράσου 2 μήνες και μετά ξεκινήστε προσπάθειες για μπεμπέ!!!!!

Χριστινάκι, την πήγα στο κρεβατι της...Αν ξυπνησει αργοτερα, και θελήσει γάλα, θα το πιει τοτε...

Κοριτσακια τσαααααααααααα!! Τι μου κανετε γλυκες μου συμμαχοι?? Λοιπον εχουμε και λεμε, ορεξη να εχετε να διαβαζετε χαχα!

Πρωτα απ'ολα ο γιατρος μου διευκρινησε πριν την υστεροσκοπηση τα πιθανα αιτια της αιμορραγιας και της θετικης χοριακης. Οπως ειχε πει και ο γιατρος του μποτσακι πιθανον η αιμορραγια οπως και η χοριακη να μη σημαινουν τιποτα αλλα μπορει και κατι σημαντικο συμφωνα με την εμπειρια του. Θα μπορουσαμε να περιμενουμε λιγο ακομα ειπε... Θα μπορουσε να μου βαλει καποια χαπια για να μου κοπει η αιμορραγια επειδη ειχαν περασει 20 μερες απο την αποξεση και δεν επρεπε να εχω αιμα. Μπορει η αιμορραγια να οφειλοταν στο λογο οτι τα οιστρογονα μου δεν ειχαν επανελθει αρκετα ωστε να σταματησουν την αιμοραγια και αν μου εδινε 2 χαπακια να ημουν ενταξει. Αλλα επειδη ειμαι μακρυα και τη μια τον επαιρνα τηλ οτι εχω αιμα, την αλλη οτι δεν εχω κλπ κλπ και επειδη ο χριστιανος μου ειπε δεν μπορει να παρει την ευθυνη και απο το τηλ για διαγνωση και ουτε μενω Αθηνα για να μου κανει υπερηχο καθε τοσο να παρακολουθουμε τι συμβαινει ηθελε να κανουμε την υστεροσκοπηση να ειναι και αυτος και εγω ησυχος μια και καλη να τελειωνουμε. Ηθελε να γυρισω στο σπιτι και να μην εχω αμφιβολιες τι μπορει να μου συμβαινει αφου δεν εχω και προσβαση να πηγαινω καθε τοσο. Αν εμενα κοντα πιθανον να μη το καναμε ειπε και να το παρακολουθουσαμε αλλιως. Με λιγα λογια μπορει να ηταν υπολειμματα εμβρυου, μπορει να ηταν φυσιολογικη αιμορραγια μπορει μπορει μπορει.... επειδη ειμαι μικρη και θελω να κανω κι αλλο παιδι ηθελε να κανουμε οπωσδηποτε την εξεταση. Του ειπα οτι φοβαμαι πολυ 2η παρεμβαση στη μητρα σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα και μου εξηγησε οτι η "αποξεση" στην ουσια δεν ηταν η κλασικη αποξεση που τραυματιζει τη μητρα αλλα μου εκανε αναροφηση (οπως νομιζω και τα αλλα κοριτσια της παρεας που εκαναν αποξεση με αναροφηση την ειχαν κανει) η οποια ειναι ασφαλης. Και η σημερινη εξεταση ηταν ακινδυνη.. ολη η επεμβασουλα ειναι σε dvd που μου εδωσε να εχω και μου το εβαλε και το ειδαμε και μου εξηγησε βημα-βημα τι εκανε, πολυ σημαντικο!!! Μεσα στη μητρα ηταν ενας πολυποδας και στον τραχηλο ειχαν αρχισει να σχηματιζονται αλλοι 4-5 τους προλαβαμε στην αρχη. Ηλιοβασιλεμα μου μου διευκρινησε ο γιατρος οτι οι πολυποδες ειναι ανευ σημασιας και δεν παιζουν ρολο στη συλληψη! Ακομα και αν δε τους εβγαζα δεν υπηρχε θεμα ειπε απλα οτι πιθανον καποια στιγμη να μεγαλωναν και να τους εβγαζα μετα απο 5 χρονια για παραδειγμα. Οποτε κοριτσια μου ευτυχως δεν υπηρχαν υπολειμματα εμβρυου (μου εκανε και χοριακη η οποια ειχε μηδενισει), η μητρα ηταν οκ και η αιμορραγια οφειλοταν απλα στο οτι τα χαπια που μου ειχε δωσει δε με καλυπταν για να σταματησει η αιμορραγια. Τωρα ειμαι απολυτα ησυχη, η μητρα ειναι πεντακαθαρη και μετα απο 2 περιοδους ειπε να ξεκινησουμε προσπαθειες για μωρακι!!!!! ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Γεια σου Αγορομαμμυ μου,μπραβο!!μαναρακι μου....αντε με το καλο ενα υγειες σπορακι στην κοιλιτσα σου....:P:p:p.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κοριτσια ευχαριστω!!! Ριτσακι τι κανεις εσυ??? πως εισαι??

Ηλιοβασιλεμα ηρθε επιτελους το ψυγειο!??? αντε καλοριζικο!!!!!

Καλε εχουμε νεα απο το Μαρακι??? γεννησε??

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...