Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριτσιαααααααα ηρθαμε απο τη βολτα μας.....!!!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ ειτε πηγαινουμε στην παιδικη χαρα που εχει πλατανια, ειτε στο φουρνο-μαρκετ κλπ, μερικες φορες κανουμε και το γυρο του χωριου στον καμπο διπλα που ειναι ο κεντρικος δρομος. Αλλες παλι φορες παμε απεναντι στην εκκλησια και καθομαστε εκει, τις περισσοτερες φορες ειναι και ο παππουλης εκει...

ΜΑΥ ΜΟΥ περαστικα σας καλη μου, ταχεια αναρωση ευχομαι στη βασιλικουλα σου. Εφοσον εχει μονο δεκατα φανταζομαι θα ειναι και ευδιαθετη....

Καλεεεεεεεεεεεεε καθε φορα που μπαινω ελπιζω να δω νεα απο το ΜΑΡΑΚΙ ΜΑΣ........!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ουουουουουοουυου ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!

Κοριτσάρες μουουου...ήρθα κι εγώ!! Επιτέλους!!!! :P:p Τι μου κάνετε??? Εγώ κλασικά γραφείο..τρέχω πολύ τις τελευταίες μέρες γιατί με το που τελειώνω από δουλειά φεύγω σφαίρα για το ΙΑΣΩ που έχει αυτές τις μέρες σεμινάρια ανώδυνου και πηγαίνουμε με τον αντρούλη μου να....."ξεστραβωθούμε"!!!!!!!! :P:p:p Τελειώνω από εκεί το βραδάκι και μετά πάλι σφαίρα πίσω γιατί όλο και κάτι άλλο θα έχω να κάνω εκεί..σήμερα πχ θα έρθουν οι καινούριες μας κουρτίνες..αφήστε χαμός!!!!!!!!!!

Το Μαράκι μας...τπτ ακόμα ε???? Αγωνιώωωω...έχει συνεννοηθεί με καμία ότι θα ειδοποιήσει???

Αγοροmummy μου τέλος καλό όλα καλά!! Ηρέμησες τώρα και έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο!!

Ηλιοβασίλεμα μεγειά τον ψυγειοκαταψύκτη!!!!

Είστε καλά όλες ομορφιές μου????!!!

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Xrydim καλως την!!!!!!! Κάνεις μαθήματα ανώδυνου τοκετου; εγω δεν ειχα κανει.....ήμουν ανίδεη πώς να διαχειριστώ τους πόνους....αλλά τελικά γέννησα με καισαρικη!

Η Μαρία μου είχε πει ότι θα μας ενημερώσει με την πρώτη ευκαιρια...Δεν τηλεφωνώ ακόμη...ίσως το απόγευμα!

Xrydim καλως την!!!!!!! Κάνεις μαθήματα ανώδυνου τοκετου; εγω δεν ειχα κανει.....ήμουν ανίδεη πώς να διαχειριστώ τους πόνους....αλλά τελικά γέννησα με καισαρικη!

Η Μαρία μου είχε πει ότι θα μας ενημερώσει με την πρώτη ευκαιρια...Δεν τηλεφωνώ ακόμη...ίσως το απόγευμα!

Καλημέρα Ηλιοβασίλεμα μου!!!!! ναι όπου βρω κάνω μαθήματα..αυτά που πηγαίνω τώρα είναι τριήμερα σεμινάρια από 2.5 ωρες περίπου..περιλαμβάνουν τοκετό - αναπνοές και περιποίηση βρέφους που θα το κάνουμε σήμερα..τα βρίσκω πολύ ενδιαφέροντα!

από βδομάδα ξεκινάω που θα είναι για όλο το μήνα, και θα έχει και ασκήσεις και ψυχολογία εγκύου κτλ!

Τι κάνει η μαθητριούλα σου??? Σχολείο είναι??

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Ναι απέναντι στο νηπιαγωγειο της ειναι....Επαιζαν πριν λιγο στο διάλειμμα και βγηκα να απλωσω ρουχα και χαιρετηθηκαμε και μου εστειλε τα φιλακια της!

Διαφημίσεις

Ναι απέναντι στο νηπιαγωγειο της ειναι....Επαιζαν πριν λιγο στο διάλειμμα και βγηκα να απλωσω ρουχα και χαιρετηθηκαμε και μου εστειλε τα φιλακια της!

Αχ μωρέ τη γλύκα μου!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D

xVmOp2.png

e9iXp3.png

ΧΡΥΝΤΙΜ ΜΟΥ που χαθηκες καλη μου....???? τρεχαματα ε......????? δεν πειραζει, φροντισε τα του ΟΙΚΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ.......!!!!!!!!!

Οσο για τα μαθηματα ανωδυνου τοκετου και φροντιδα μωρου αλλα και ψυχολογια εγκυου-λεχωνας θεωρω οτι προσφερουν αρκετα χρησιμα στοιχεια.

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ φιλακιααλυ εστειλε ε..???? αχου το γλυκουλα αγγελικουλα.....!!!!!!

ΣΤΕΦΑΝΙΑΝΑ ΜΟΥ χαθηκες.....αλλα πλησιαζει ο καιρος σου και φυσικο επακολουθο να εχει αλλες προτεραιοτητες....!!!! Με το καλο γλυκια μου εφοσον μπαινεις στον μηνα σου....!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοαλάκι έτσι μπράβο, να ευχαριστιέται η φουρτούνα βόλτες!!!!!!!! Με το καρότσι ή το εκοψες; με τρικυκλο ποδηλατακι;

Και με τα 2 την παω βολτα, το καθε ενα εχει τα πλεονεκτηματα του γιαυτο, ας πουμε το καροτσι εχει πολυ χωρο για πραγματα ενω το τρικυκλο εχει μουσικουλα και παιχνιδακια...αν και στο καροτσι εχω παιχνιδακια αλλα και τα 2 μου κανουν την δουλεια μου......!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Τί μαγειρευετε σημερα;

Εγω κιμά κοκκινιστο που ειχα ετοιμο στην καταψυξη και βραζω και πενες ολικης...

Και φυσικά εχω στο μουσκιο μαρουλακι με ξυδι...........

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!!!!ήρθα!!!!!!!!

Τι μου κάνετε???????

Ηλιοβασίλεμα θα το βγάλω φωτό να το δεις στο φβ.

Κατά τα αλλά όλες καλά!!!!!!!

Αγορομμαμη μου περαστικουλια σου τώρα κ καλή ανάρρωση.

Μαρακι να σου ζήσει η κορακλα σου!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τί μαγειρευετε σημερα;

Εγω κιμά κοκκινιστο που ειχα ετοιμο στην καταψυξη και βραζω και πενες ολικης...

Και φυσικά εχω στο μουσκιο μαρουλακι με ξυδι...........

Εμεις σημερα θα φαμε ψαρακια και η μαριαννα λαχανο με κρεας, αυριο θα τη δωσω φιλετο ψαρι...

Γιαμ γιαμ ωραιο φαγακι κανεις.....!!!!! Λαχταριστο.....!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ναι, βεβαια σε βολευουν και τα δυο και ίσως λίγο παραπανω το καροτσι για να κουβαλας και τιποτα ψωνια και πραγματακια....Ειναι ακομη μικρή για να την πηγαινεις με τα πόδια, θα κουραζεται και θα θελει αγκαλια!!!

Εγω παντως εχω σωθει με το ποδηλατο μου που εχω παιδικο καρεκλακι απο πισω και από 1ετους και ακομη και τωρα, ανεβαινουμε και πάμε όπου θελουμε αν το επιτρεπει ο καιρος!!! Ή τωρα παμε εμεις με τα πόδια και η μικρή μου με το ποδηλατο της...ή ολοι με τα ποδια και κουβαλαμε και το παιδικο καροτσι με τα μωρα της!!!!

ΘΑΛΕΙΤΣΑ ΜΟΥ τι κανεις....??? ο παναγιωτακης..?????

Ναι να βαλεις φωτο να δουκε το φορεμα σου...και με το καλο ο γαμος της αδερφης σου, καλοστεριωτοι ΠΑΝΤΑ......!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...