Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ειμαι λίγο ακομη εδω...πίνω και το γαλα μου προ υπνου!;)

Το Σαββατο βραδακι θα παμε για 1 ή 2 διανυκτερευσεις στο χωριό του μπαμπά μου. Εχουμε την Κυριακή Βάπτιση ανηψιου μου από πρωτο μου ξαδερφο...και λεμε να το συνδυασουμε και σαν εκδρομη....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι ωραία νέα από την Μαρία!!! Άντε και στα δικά μας οι υπόλοιπες...

:-) :-) :-) Φαντάζομαι θα μας τα πει η ίδια με λεπτομέρειες σε λίγες μέρες

Δεν νομίζω να την κρατήσουν πάνω από 3-4 μέρες.

Έλλη και εγώ έχω πολύ άγχος... και βλέπω άσχημα όνειρα. Προσπαθώ όμως να ηρεμήσω... και όσο γεμίζω τις εβδομάδες πιστεύω ότι θα μεγαλώνει η αγωνία μου, αλλά θα ηρεμώ από άγχος.

Φαντάζεσαι τη χαρά της;; Σε λίγο θα την νιωσουμε και εμείς! Τι κανείς;;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Ετσι ειναι...

Μεσα στην κοιλια σου ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ...........Η ΖΩΗ ΣΟΥ.....!!!!!!!!!

Οποτε ολα ειναι φυσιολογικα απλα οι ορμονες τα κανουν να φαινονται "ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΑ"............ολα θα πανε καλα......ομως....!!!!!!!

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ δεν μιλησαμε καθολου σημερα, ελπιζω να εισαι καλα....!!!!!!!

Κοριτσια μου θα σας καληνυχτησω, νυσταξα πολυ. Θα τα πουμε αυριο, μαλλον θα κατεβω στην πολη το πρωι για δουλειες...

Καληνυχτα σε οοοοολες, μακιαααααααααα.......!!!!!!!!!!!!

Καλα ειμαι koalaki μου...πιστευω να τα πουμε αυριο koalaki μου!!!

Καλυνυχτα koalaki μου,καληνυχτα Αγορομαμμυ μου...φιλακια....τα λεμε αυριο!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ρίτσα μου τι κανείς;;

Ηλιοβασίλεμα και εμενα μου λείπει το γαλα.. Εγω έπινα σχεδόν καθε πρωι σοκολατουχο και οταν τα βλεπω στο ψυγείο στο σουπερ μάρκετ με πιάνει κρίση! Θέλω να τα βάλω ολα στο καροτσι! Μακάρι να μπορούσα να πιώ.. Και το γιαούρτι μου λειπει πολύ!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Ελλη το γαλα το σκετο σε πειραζει τωρα στην εγκυμοσυνη;

Και ζεστό, και κρύο, και σκετο και με κακάο και με σοκολατα και ξινόγαλο και γιαούρτι σκέτο και γιαούρτι με φρούτα .. Έλεγα για τον εμετό που έκανα σημερα.. Έτρωγα μόνο κασέρι φίνα αν θυμασαι που σου έλεγα.. Με πείραξε και το σταματησα και αρχισα να τρώω ημισκληρο απο δικο μας παραγωγό αιγοπροβιο. Μιλάνε ΤΟ κασέρι! Σήμερα όμως τελειωσε και.έφτιαξα τοστ με το κασέρι που είχαν οι αλλοι για τοστ. Μιλνερ ήταν. Αυτό κατεληξε στην τουαλετα..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Αχ βρε Ελλη...................μονο τα φρουτα να μην σε πειραξουν και αυτα!!! γιατι σε βλεπω να μενεις μονο με το νερο!!!!!!!!! για το υπολοιποο που σου μενει...........

Koριτσιαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε καλεεεεεεεε???????????

χαθηκα αλλα παλευω να φτιαξω κατι στον υπολογιστη απο το κινητο και κοντευω να βαλω φωτια στο σπιτι!!!!!!!!!

χαχαχχαχχαχαχαχχαχχααααααααααααααα!!!!!!!!!!!

Μεγαλος χακερ!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε Ελλη...................μονο τα φρουτα να μην σε πειραξουν και αυτα!!! γιατι σε βλεπω να μενεις μονο με το νερο!!!!!!!!! για το υπολοιποο που σου μενει...........

Μα γιατί το λες αυτό;; Τρώω και λάχανο σαλάτα, και μαρούλι σαλάτα, και βραστες πατατουλες και ουζάκι σουπιτσα η λαπα, και κασέρι με ψωμάκι και φρούτα! Τι λες τώρα! Μιλάμε για την ποικιλία!:mad::rolleyes::rolleyes:

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Ρίτσα μου τι κανείς;;

Ηλιοβασίλεμα και εμενα μου λείπει το γαλα.. Εγω έπινα σχεδόν καθε πρωι σοκολατουχο και οταν τα βλεπω στο ψυγείο στο σουπερ μάρκετ με πιάνει κρίση! Θέλω να τα βάλω ολα στο καροτσι! Μακάρι να μπορούσα να πιώ.. Και το γιαούρτι μου λειπει πολύ!

Καλα ειμαι Ελλη μου...εσυ τι μου κανεις;;

Δεν εισαι καλα σημερα...νιωθεις ανακατοσουρες Ελλη μου..εκανες εμετο;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κουμπαρα τωρα ηρθες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Φευγω εγω...............παω για νανι!!!!!!!!!!!!!

Η Μαρια καλα την ακουσες;;; χαρουμενη και ηρεμη;

Ηταν πολυ ταλαιπωρημενη η καημενη και πονουσε γιατι ειχε μεγαλη τομη!!!!!!!

αλλα δεν το πιστευε οτι επιτελους γεννησε!!!!!!

1sh1p2.png

Μα γιατί το λες αυτό;; Τρώω και λάχανο σαλάτα, και μαρούλι σαλάτα, και βραστες πατατουλες και ουζάκι σουπιτσα η λαπα, και κασέρι με ψωμάκι και φρούτα! Τι λες τώρα! Μιλάμε για την ποικιλία!:mad::rolleyes::rolleyes:

ΟΥΖΑΚΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Θα θελες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βολέψου με ρυζάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p

Όχι ουζάκι! Ρυζακι..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...