Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 11 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

      Εγώ που το συζήτησα με τον γυναικολόγο μου η άποψη του είναι πως αν θέλω να το δοκιμάσω ελεύθερα αρκεί να πάω σε σωστό επαγγελματία, μην κολλήσω τίποτα στην παρούσα φάση δεν είμαστε για τέτοια. Έχει δει σε άλλες κοπέλες να δουλεύει καλά, η γνώμη του είναι ότι ακόμα και τίποτα να μην κάνει μας βοηθάει στο να χαλαρώσουμε και να είμαστε ήρεμες, ακόμα και να αποβάλλουμε το άγχος κι αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό στην εξωσωματική. Εκ των υστέρων έμαθα πως έχει κι άλλη κοπέλα αυτή τη στιγμή σε διέγερση που κάνει βελονισμό (έτυχε να πάω στην ίδια επαγγελματία για βελονισμό) και μάλιστα είδε πολύ καλύτερη ανταπόκριση στην διέγερση. Και τώρα κάνει προετοιμασία για ετ, μακάρι να της πάνε όλα υπέρ τέλεια! 🤞

      Εχω καταλήξει στο μόνο καλό θα σου κάνει έστω και αν είναι απλά η διαχείριση του άγχους. Οποτε καλή αρχή και εύχομαι να σου πάνε όλα καλά! 

      Κι εγώ τα παίρνω είναι ελάχιστες δόσεις σε όλες τις βιταμίνες που περιέχουν δεν επηρεάζουν και τόσο σημαντικά τον κυκλο. Εγω μαζί με αυτά παίρνω κ όσα λείπουν από αυτά πχ q10 και ω3

      Τις inofert καλό είναι να μην τις παίρνουμε χωρίς σύσταση γιατρού γιατί όντως επηρεάζουν τον κύκλο αφού επηρεάζουν τον μεταβολισμό. Τις δίνουν και σαν θεραπεία κάποιες φορές στην αντίσταση στην ινσουλίνη αν δεν μπορεί να ανεχθεί η ασθενής την μετφορμινη. Και μπορεί να έχουν και τις ίδιες παρενέργειες γαστρεντερολόγικα. Τις παίρνω και αυτές σε αυτόν τον κύκλο 😂 με έχουν μπουκώσει στις βιταμίνες! 

      Γιατί τι έχεις ακούσει για τον Σφακ; Εγώ μόνο θετικά έχω ακούσει σαν επαγγελματία, το μόνο αρνητικό που έχω ακούσει είναι που είναι άφαντος και ψάχνεις να τον βρεις. Αν μπορείς να το παραβλέψεις αυτό κατά τα άλλα είναι από τους κορυφαίους στον χώρο. Αυτά έχω ακούσει. Για τον Σφακ, για το κέντρο είναι μια εντελώς άλλη ιστορία. Μπράβο όμως ο Μαστρ σωστός επαγγελματίας, πολύ καλός.
      Απλά ακολουθούν διαφορετική μέθοδο. Αντικειμενικά δεν ξέρεις εσύ σαν ασθενής ποια θα πιάσει. Πας απλά με εμπιστοσύνη στις γνώσεις τους και στα λεγόμενα τους. Είναι καθαρά προσωπική επιλογή ποιον θα εμπιστευτείς από τους δύο, σε αυτό δεν μπορεί να σε βοηθήσει κανένας. Μια προσωπική άποψη (εντελώς προσωπική, έτσι λειτουργώ εγώ και χωρίς παρεξήγηση) είναι αυτό που αποφασίζεις να κάνεις, το σχέδιο σου, το πλάνο σου, αυτό να είναι. Να μην επηρεάζεσαι, όσο γίνεται βέβαια, από τους άλλους. Το stick to the plan που λένε και οι φίλοι μου οι Άγγλοι. 

      ΥΓ Εγώ είμαι της άποψης του Μαστρομηνα, αυτό θα έκανα που λέει, πάνε βάλε δες και αν δεν ξανά από την αρχή. Το έχω ξαναπεί και καταντάω κουραστική, συγγνώμη. Αλλά εγώ αυτό θα έκανα και αυτό έκανα. Και αυτό ήθελε και ο γιατρός μου να κάνω και με έψησε σε αυτό δλδ δεν το αποφάσισα έτσι, το συζήτησα εκτενέστατα μαζί του. 

      Μα ακριβώς επειδή για τον Σφακ έχω ακούσει τα καλύτερα και δεν έπιασε σε εμένα έχω προβληματιστεί ! Γιατί ως επαγγελματία εξακολουθώ να τον πιστεύω πάρα πολύ. Αλλά με κολλάνε τα νούμερα που δεν έχω αποτέλεσμα. Εκτός αν έχει χαλάσει δραματικά η ποιότητα από το Γενάρη και για αυτό πήρε τη κάτω βόλτα. Παίζει και αυτό. Αν το πας μόνο βάσει στατιστικών , με τον Μαστρ είχα τουλάχιστον έμβρυα. Πραγματικά δεν έχω κανένα ένστικτο, καμμία διαίσθηση. 
      Είμαι πολύ ψυχαναγκαστική με το πλάνο και θέλω όντως να κάνω stick to the plan αλλά σε αυτή τη φάση δε ξέρω τι είναι καλύτερο για εμένα.

      ΥΓ:Φοβάμαι να χρησιμοποιήσω τα 2 τελευταία έμβρυα που δεν είναι και καλής ποιότητας χωρίς να έχω καβάντζα γιατί μετά θα πρέπει να ξεκινήσω από το μηδέν. Τώρα είμαι με ψυχολογία «ωοληψιας mode». Μου ήταν πολύ δύσκολο μετά την αρνητική χοριακη να ξαναμπώ σε αυτό το τρυπακι του φτου και από την αρχή. Δε θέλω να το ξαναπεράσω.
       

      11 ώρες πρίν, linaa είπε:

      Κ εγώ θα σου έλεγα να ξαναγυρίσεις στον μαστρομηνα γιατί αλλιώς θα σου μείνει Κ η απορία Κ θα το έχεις στο μυαλό σου. Συμφωνώ Κ εγώ με αυτα  που σου είπε Κ για το prp συμφωνώ . Στο μόνο που δεν συμφωνώ είναι με τα φάρμακα γιατί δεν πιστεύω ότι κάνουν την διαφορά στην περίπτωση σου. Αλλά οκ ότι δοκιμάζεις καλό είναι. Τώρα για το αν θα κάνεις εμβρυομεταφορα Κ εγώ δεν θα έκανα με δύο βλαστοκυστες Κ όχι κ τόσο καλές  μικρο το ποσοστό να έχουν καλή κατάληξη Κ θα πέσει πολύ η ψυχολογία . 

      Τα φάρμακα τα προτείνει μόνο για τη Β φάση όχι γενικά γιατί πιστεύει πως αν θες να πάρεις κ στη Β φάση ωάριο κάνε καλύτερα stimulation να το ωριμάσεις αλλιώς θα είναι ανώριμο. Στη πρώτη φάση αν συνεργαστούμε ξανά θα πηγαίνω πάλι ή με χάπια ή με τπτ.

      Για την εμβρυομεταφορα συμφωνώ. Κοιτα κακά τα ψέματα, ποτέ δε θα κάνω τις τέλειες βλαστοκυστες αλλά τουλάχιστον να δούμε μήπως κάνω παρόμοιες με τις πρώτες που έβαλα που ήταν ΒΒ και ΑΒ.

      4 ώρες πρίν, Losr είπε:

      Χωρίς παρεξήγηση μερικές σκέψεις μου.

      Αν τον πιστεύεις τον Σφακιανουδη πιο πολύ και από τον Μάστρομήνας τότε γιατί προσπαθείς να δεις κάτι άλλο?Εννοώ γιατί δεν αφήνεσαι σε αυτόν όπως σου είχε πει και εκείνος κάποια στιγμή. Κάνε χαλαρά κάθε μήνα αυτό που πρέπει να κάνεις και πιστεύω ότι θα βρεθεί το καλό. Εγώ είχα καταλάβει ότι έχεις πάψει να τον εμπιστεύεσαι μετά από τόσες αποτυχίες σερί. Εγώ προσωπικά δεν ξέρω κανέναν άπο τους δύο. Για το κέντρο που είναι ο σφακ έχω ακούσει τα χειρότερα.  Κάποτε μια κοπέλα που έτσι παιδευτηκε να κάνει παιδιά τελικά έκανε δίδυμα. Μου είχε πει άκου το ένστικτο σου. Αυτό θα σου πω και εγώ. Εύχομαι να πάνε όλα καλά.

      Τον πιστεύω ως γιατρό ναι αλλά 0 βλαστοκυστες στα 9 ωαρια είναι παταγώδης αποτυχία και φοβάμαι μη χάνω το χρόνο μου … Τον πιστεύω γιατί κοπέλες που τις παρακολουθεί λένε τα καλύτερα και αν ψάξεις ονλάιν κριτικές τον λατρεύουν και έχει αναλάβει παρόμοιες περιπτώσεις με εμένα που είδαν θετική εξέλιξη…  Αλλά πόσο να περιμένω πια; Δεν έχω όλο το χρόνο του κόσμου και τρομερό απόθεμα ωαρίων για να παίζω… 

      Πραγματικά το κεφάλι μου είναι κιμάς και τα 12ωρα στο γραφείο δε βοηθανε να σκεφτώ πιο καθαρά.

Ποιές προσπαθούμε για μωράκι στο UK;


PurpleSun

Recommended Posts

Αληθεια τι ειναι η θρομβοφιλια?

einai mia pa8hsh sthn opoia ofeilontai polloi 8anatoi emvruwn se arxika stadia, pou argotera mporoun na prokalesoun proeklampsia klp

mhn tapsaxneis eleni idika twra pou eisai ekuos giati 8a trela8eis an arxizeis kai psaxneis polla polla.


uDLqp1.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 113
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμένα ο GP μου είπε να πάρω φυλικό οξύ από την στιγμή που θ' αρχίσω να προσπαθώ για να γεμίσω τις "αποθήκες" του οργανισμού μου. Το φυλικό οξύ, απ' όσο ξέρω, βοηθάει στην αναπτυξη του νευρικού συστήματος του μωρού, δεν ξέρω κατά πόσο βοηθάει και στην σύλληψη. Η γυναικολόγος μιας πολύ καλής μου φίλης στην Ελλάδα δεν της στο σύστησε βέβαια, ουτε καν αφού είχε μείνει έγκυος. Θεωρώ ότι οι έρευνες σχετικά με το φυλικό οξύ και που βοηθάει κτλ ίσως είναι σχετικά πρόσφατες γι αυτό και κάθε γιατρός δίνει διαφορετικές οδηγίες και υπάρχει μια κάποια σύγχυση. Πάντως στην Αγγλία το συνιστά το NHS.

Όσον αφορά το NHS κορίτσια κάποιες από εσάς γίνεστε defensive... Φυσικά και το σύστημα τους εδώ είναι πολύ πιο οργανωμένο από αυτό της Ελλάδας και είναι και δωρεάν. Εννοείται επίσης ότι τα 2 συστήματα δεν μπορούνε να να συγκριθούνε σε καμία περίπτωση... Επίσης εδώ ζούμε και το NHS πληρώνουμε, για το σύστημα υγείας της χώρας που μας φιλοξενεί μιλάμε!! Από την άλλη όμως, όπως και στην Ελλάδα έτσι κι εδώ και παντού, έχει να κάνει με τον γιατρό που θα συναντήσεις, δεν είναι όλοι οι γιατροί ίδιοι. Τέλος, κάποιες από μας, δυστυχώς ή ευτυχώς, ζούνε χρόνια εδώ και δεν έχουνε προσωπική εμπειρία για το τι κάνουνε οι γυναικολόγοι στην Ελλάδα παρά μόνο από ειδήσεις και γνωστούς, οπότε μην είστε "αυστηρές" μαζί μας, προσπαθούμε κι εμείς να δούμε τι παίζει και να καταλάβουμε τι μας γίνεται!!!

Επίσης, είναι λογικό να υπάρχει ένταση όταν προσπαθείς ν' αποκτήσεις παιδάκι, έχεις τον φόβο οτι ίσως κάτι να έχεις και να μην μπορείς και προσπαθείς να βρεις το πρόβλημα για να το λύσεις ή απαντήσεις στις ερωτήσεις σου. Κάθε μια απο μας έχει δικαίωμα να κάνει εξετάσεις, να αμφιβάλει για την διάγνωση, να κάνει ερωτήσεις, να εκφράζει την ένταση της και να μοιράζεται τις σκέψεις της μαζί μας και φυσικά να μπορεί να το κάνει και με τον γιατρό της!

Καλό απόγευμα κοριτσάκια, σε 20' δουλειά τέλος για σήμερα yaaay :D


gMLBp1.png

Purple Sun? Or shall I say Purple... rain? ;)

Link to comment
Share on other sites

Δικό μου θέμα ήταν και το αν θα βάψω τα μαλλιά μου, το αν θα κάνω ένεση anti-D, το αν θα πάρω ασπιρίνη, το πού και πώς θα γεννήσω, με άλλα λόγια είναι πολύ κρίμα που δεν σπούδασα ιατρική αφού θα μπορούσα να κάνω και τον γιατρό :rolleyes:

Αυτο ακριβως ειναι οπως το λες, οτι σε βαζουν ν διαλεξεις για κατι π δεν εχεις ιδεα, ειναι δυνατον? Εσυ Biggi πιστευω το εξεφρασες τελεια!

Οσο για το φολικο οξυ απο οτι καταλαβα ο καθενας γιατρος λεει το δικο τ! Ειναι θεμτακι αυτο :confused:

Βιταμινες εμενα δε μ ειπε κανεις ν παρω, αρα θα υποθεσω οτι δεν τις χρειαζομουν ή "οτι ειναι δικο μου θεμα"!

Αυτο ειναι οτι μερικες φορες δεν ξερεις τι ν κανεις ν τους πιστεψεις ή οχι, ν τους επιστευτεις ή οχι. Θελουν ομως πιεση σε ολα, αλλιως δεν λειτουργουν απο μονοι τους! Αυτο το ειναι δικο σ θεμα και αν θες το κανεις το εχω ακουσει πολλες φορες, μα δεν μπορω να κρινω δεν ειμαι γιατρος! νοιωθω σαν να μην θελουν ν παρουν την ευθυνη.

Λαπαροσκοπηση δεν ειναι γενικα ενας τυπος εγχειρησης χωρις τομη? Εγω εκανα λαπαροσκοπηση στο χερι μου. Οποτε αυτη θα ειναι καποια αλλη ειδικη εξεταση π απλα την λενε στην Ελλαδα λαπαροσκοπηση γενικα. Θα σας πω τι ειναι το internal sceening οταν παρω το γραμμα απο το NHS στα χερια μου συνηθως περιγραφουν ακριβως αυτο π ειναι ν κανεις, παντος εγχειρηση δεν ειναι.

Το συστημα θα εχει παντα ενα προβλημα τλκ οπου κ αν εισαι!

Link to comment
Share on other sites

EleniAgglia μου το ν εισαι ευγενικος στην Αγγλια εξυπακουεται, δεν δεχονται ποτε και πουθενα την αγενια, ουτε καν το ν νευριασεις! Δεν ειναι εδω Ελλαδα ή Ιταλια (εγω εκει ζουσα) που και μια κουβεντα παρα πανω να πεις δεν υπαρχει προβλημα, καταλαβινουν οτι εισαι ανθρωπος και υπαρχει περιπτωση και ν νευριασεις. Εδω αυτο δεν υπαρχει, αν το κανεις εχασες το παιχνιδι, δεν θα συνεργαστουν ποτε μαζι σου. Ειναι τυπικοι σε ολα, αυτο μας το ελεγε ξεκαθαρα ακομη και η δασκαλα των αγγλικων. Το ειχα στο μυαλο μ απο την πρωτη στιγμη π ηρθα στην Αγγλια.
Link to comment
Share on other sites

δεν νομίζω ότι internal screening είναι η λαπαροσκόπηση... μπορεί να είναι όμως η υστεροσκόπηση... και υστεροσκόπηση έκανα πριν παντρευτώ. Περνάνε μία μικρή κάμερα από τον τράχηλο και βλέπουν μέσα την μήτρα. Σου δίνουν μετά και το DVD. Βασικά βλέπουν το ενδομήτριο που απαιτείται για να κολήσει το γονιμοποιημένο ωάριο.... και διάφορα άλλα...

φολικο οξυ εγώ παίρνω από τότε που έμεινα έγκυος και θα παίρνω όλη την εγκυμοσύνη. Και βασικά το παίρνουν όλες οι εγκυμονούσες στην ελλάδα. Επίσης παίρνω σίδηρο γιατί έχω αναιμία και ασβέστιο.

Στις εξετάσεις όντως η συμμετοχή είναι ελάχιστη... όμως την αυχενική διαφάνεια και το pappa που κάνεις στο πρώτο τρίμηνο την πληρώνεις μόνος σου. 'Οπως επίσης και εξέτασεις για κυστική ίνωση και θρομβοφιλια (που είναι πολύ σοβαρές ασθένειες). Το συνολάκι πάνω από 300 ευρώ. Και τώρα η άμνιο είχε 400 ευρώ και ας μου την εγγραψε ο γιατρός...


kPAZp2.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Kristina την αυχενικη διαφανεια τη χορηγει ο ΕΟΠΠΥ πλεον εγω εκανα τον υπερηχο με 50 ευρω και τις αιματολογικες το Παπ -Α με 12 ευρω αν θυμαμαι καλα. Παω βεβαια σε συμβεβλημενο διαγνωστικο. Για κυστικη ινωση και θρομβοφιλια δε μου χει πει τπτ ο γιατρος...μηπως να ρωτησω εγω? σε ποια εβδομαδα γινονται αυτες οι εξετασεις? ?Η κυστικη ινωση ειναι σπανια ασθενεια και νομιζω δεν την κανουν στις εξετασεις ρουτινας. Ουτε Αγγλια την κανουν απο οτι εμαθα.

Για αμνιοπαρακεντηση δε ξερω η αληθεια ειναι... η Β επιπεδου δε προσφερεται δωρεαν την πληρωνεις νομιζω 140 ευρω.


Eleni

bd5c7983f7.png

Link to comment
Share on other sites

Η κυστική ίνωση είναι σαν το στίγμα. Καλό είναι να κάνεις την εξέταση πριν μείνεις έγκυος για να ξέρεις αν είσαι σε ομάδα κινδύνου. Εναλλακτικά μπορεί να εξεταστεί ο άντρας σου, γιατί αν αυτός δεν είναι φορέας γονιδίου κυστικής ίνωσης, τότε κατά πάσα πιθανότητα δεν υπάρχει πρόβλημα με την εγκυμοσύνη.

Η θρομβοφιλία είναι μια διαταραχή της πήξης του αίματος η οποία συνήθως δίνει ενδείξεις. Αν δεν έχεις κάποια ένδειξη, οι γιατροί δεν συστήνουν να κάνεις την εξέταση προληπτικά.

Το κόστος στην Ελλάδα (χωρίς ταμείο) είναι γύρω στα 300 ευρώ για την κάθε εξέταση.


The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά δεν ξέρω τι λέτε εσείς για search στα αρχεία του NHS, η δικιά μου έκανε search στο Google γιατί είναι και πολύ της τεχνολογίας! Εσάς οι παλιομοδίτες ψάχνουν ακόμα στο NHS? Τς τς!!!

Κορίτσια πάντως θέλω να σας δείξω ένα παράδειγμα μίας κοπέλας η οποία είναι τέρας οργάνωσης για τη σύλληψη. Θα πάθετε τη πλάκα σας.

Δείτε εδώ τι έκανε για να προετοιμαστεί να ξεκινήσει προσπάθειες και εδώ τι βιταμίνες έπαιρνε ένα χρόνο πριν ξεκινήσουν...

Τελικά έμεινε έγκυος με τη μία και τώρα έχει ένα κοριτσάκι.

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Biggi - την εξέταση για κυστική ίνωση την έκανες εδώ Αγγλία ή Ελλάδα; Την ζήτησες μόνη σου ή στην πρότεινε ο γιατρός; Cystic fibrosis λέγεται;

Θρομβοφιλία κάπου έχω ακούσει ότι είναι μία από τις εξετάσεις που κάνεις αν είχες αποβολές ή έχεις κληρονομικότητα.

isla - ευχαριστούμε για το link, δεν είναι όμως λίγο υπερβολικό όλο αυτό;

Μια από τις κοπέλες που είναι έγκυος/έχουνε παιδιά μπορούνε να μας πούνε αν κάνανε κάποια "προετοιμασία" και τι;

Sophisticate - το redirection του royal mail νομίζω ότι ήτανε περίπου £30 το άτομο. Πέρα από id/διαβατήριο, θέλουνε να έχεις λογαριασμό στ' όνομα σου με την διεύθυνση από την οποία φεύγεις (αν δεν κάνω λάθος θέλανε 2 αλλά ισως να θυμάμαι και λάθος)

Καλή μας μέρα και καλή δουλειά!


gMLBp1.png

Purple Sun? Or shall I say Purple... rain? ;)

Link to comment
Share on other sites

Καλημερα Κοριτσακια εγκυουλες και μη και χρονια πολλα αν εχουμε εορταζουσες απο χθες! sorry! ξερω επρεπε ν το γραψω χθες, αλλα σημερα το θυμηθηκα και σημερα πηρα ολους τους χθεσινους εορταζονται τηλ!

PurpleSun μου σ'ευχαριστω για την πληροφορια τ redirection.

isla μου θαυμαζω τη γιατρο σ! Αν και μερικες φορες σκεφτομαι οτι ειναι κ πολλοι Ελληνες γιατροι εδω στην Αγγλια κ αναγκαζονται ν ακολουθησουν το συστημα, αρα δεν ειναι μονο ο γιατρος αλλα κ το συστημα τι τ επιτρεπει ν κανει!

Christina123 οχι το internal screening είναι η λαπαροσκόπηση, οπως το λες, είναι μαλλον η υστεροσκόπηση.

Αντε καλη μας δουλεια, σημερα κρυουλινι εχει, παει το καλοκαιρι εδω στην Αγγλια μας τελειωσε ;)

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


PurpleSun, την εξέταση για την κυστική ίνωση την έκανα στην Ελλάδα με δική μου πρωτοβουλία. Στα αγγλικά λέγεται cystic fibrosis (σίστικ φαϊμπρόσις).

Σχετικά με την προετοιμασία, εγώ δεν έκανα τίποτα διαίτερο, αλλά η αλήθεια είναι ότι μου πήρε πολύ καιρό να μείνω έγκυος. Δεν σας προτείνω σε καμία περίπτωση να ακολουθείστε το παράδειγμά μου :P

Sophisticate, μην λες τέτοια για τον καιρό!! Ετοιμαζόμαστε να έρθουμε στα μέρη σας και έλπιζα για καλοκαίρι...


The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Link to comment
Share on other sites

isla - ευχαριστούμε για το link, δεν είναι όμως λίγο υπερβολικό όλο αυτό;

πιστεύω πως είναι όπως το πάρει κανείς. Ο καθένας διαλέγει πώς θα πορευτεί. Εγώ πάντως δεν θα το έκανα όλο αυτό και συμφωνώ πως είναι υπερβολικό. Για εκείνη όμως έτσι βόλεψε και είχε το μυαλό της ήσυχο, όποτε περι κολοκυθόπιτας που λένε!

Link to comment
Share on other sites

isla μου θαυμαζω τη γιατρο σ! Αν και μερικες φορες σκεφτομαι οτι ειναι κ πολλοι Ελληνες γιατροι εδω στην Αγγλια κ αναγκαζονται ν ακολουθησουν το συστημα, αρα δεν ειναι μονο ο γιατρος αλλα κ το συστημα τι τ επιτρεπει ν κανει!

Sophisticate μου ειρωνικά το είπα! Η γυναίκα (που εκείνο το καιρό ήταν καινούρια στο ιατρείο όπως είχα καταλάβει) έψαξε στο google τα συμπτώματα για να βρει τη πάθηση. Έμεινα στήλη άλατος.

Link to comment
Share on other sites

Μάλλον δεν έψαξε στο Google αλλά σε ένα δικό τους σύστημα που παρέχει ιατρικές πληροφορίες. Το σύστημα αυτό είναι ονλάιν οπότε φαίνεται σαν να μπαίνουν στο Google αλλά στην πραγματικότητα ψάχνουν σε σάιτ του NHS.

Όχι ότι δεν είναι το ίδιο ανησυχητικό όταν ο γιατρός σου πρέπει να ψάξει τα ιατρικά τεφτέρια για να κάνει μια απλή διάγνωση... αλλά τουλάχιστον δεν είναι Google ;)


The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Link to comment
Share on other sites

Όχι ότι δεν είναι το ίδιο ανησυχητικό όταν ο γιατρός σου πρέπει να ψάξει τα ιατρικά τεφτέρια για να κάνει μια απλή διάγνωση... αλλά τουλάχιστον δεν είναι Google ;)

Μετά που ξανασκέφτηκα δεν μου έκανε πολύ εντύπωση. Οι GPs είναι γενικογιατροί. Ένας για τα πάντα, πώς να ξέρει όλες τις παθήσεις κτλ; Πολύ χάος...

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


×
×
  • Δημιουργία νέου...