Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, marion83 είπε:

@dimi.tra όχι δεν πήγαιναμ καθόλου καλά στην διέγερση τα ωοθυλάκια . Δεν μεγάλωναν . Ναι Δήμητρα μου δυστυχως τα έχω δοκιμάσει όλα glucophgae glucofree glucostop και μέχρι κ το σιρόπι το lyscis πήρα κόντεψαν να πεθάνω με αυτό έκανα 20 φορές εμετό κόντεψαν να με πάνε στο νοσοκομείο 

Το σιρόπι δεν θα το έπαιρνα με τίποτα, εδώ με τα glucostop που είναι αναβράζοντα και κάθε φορά μου ερχόταν εμετός και έλεγα κάνε υπομονή είναι για καλό. Τελικά και υπομονή έκανα και αποτυχημένη ήταν η προσπάθεια. Τουλάχιστον τώρα με τα retaform δεν νιώθω άσχημα μου έχουν κάτσει καλά και δεν ζορίζομαι πάρα την μεγάλη δόση. Βέβαια όπως σου είπα και πιο πάνω νερό, πάρα πολύ νερό γιατί αν μια μέρα χαλαρώσω αμέσως αρχίζω και νιώθω άσχημα, με πιάνει πονοκέφαλος και μπορεί και ημικρανία. Δοκίμασε με το νερό να δεις αν σε βοηθάει κάπως και μεγάλη προσοχή στην διατροφή. Αν δεν τα αντέχεις καθόλου ίσως θα πρέπει να δείτε άλλους τρόπους πχ μέτρηση σακχάρου με μηχανάκι και ίσως σε ακραίες περιπτώσεις και ινσουλίνη αν κάνεις μεγάλες υπεργλυκαιμίες.

Μανούλες Αυγούστου 2014

martha86

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!! Και ναι μόλις έκλεισα ραντεβού για αυχενική! Σήμερα στις 6.30! Νομίζω αγχώθηκα λίγο.. Όχι για το τι θα δει αλλά από την χαρά που θα πάω να το ξαναδώ. Μα πόσα παράξενα και πρωτόγνωρα συναισθήματα νιώθουμε αυτή την περίοδο! Πάντως έψαξα αρκετά πήρα πολλές γνώμες αλλά τελικά κατέληξα στον γιατρό που μου σύστησε ο γιατρός μου! Δεν είναι στην λίστα άλλα είναι εμβρυολόγος οπότε για μένα είναι εντάξει! Πάντως επειδή κάποιες κοπέλες γράψατε ότι την έκανε ο γιατρός σας εγώ να σας πω ότι από της 6 φίλες μου που έχουν κάνει αυχενική η 5 την έκανα στον γιατρό τους με 40-50ε χωρίς να έχουν ούτε δεύτερο γιατρό μαζί τους ούτε να είναι στην λίστα απλά επειδή έχουν καλό μηχάνημα. Εμένα ο γιατρός μου όπως το βλέπω εγώ έχει ένα πολύ καλό μηχανιμα δηλ βλέπω πεντακάθαρα τα πάντα από την αρχή (έχω δει σε φίλες μωρά 7-8 μηνών να μην τα βλέπεις σχεδόν) αλλά παρόλα αυτά μου είπε ότι πρέπει να είναι τουλάχιστον εμβρυολόγος.

Martha μου καλή επιτυχία!!!!!! αχ τι ωραία (ανυπομονώ και εγώ να το ξαναδώ). να μας πεις τα νέα.!!!!!!

και εμένα πολλές την έκαναν στο γιατρό τους αλλά επειδή δεν ήμουν ενήμερη διάβασα εκτενέστερα. τι να πω!!!!! πάντως μηχάνημα έχει καλό και ο δικός μου. πεντακάθαρο υπέρηχο.

SO9Np3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια καλησπέρα!!!Καλή επιτυχία στις αυχενικές!Αλήθεια από κιλά πώς πάτε?

καλησπέρα my girl. τι κάνεις? εγώ πρέπει να είμαι η πιο λαίμαργη απο όλες απο ότι έχω καταλάβει (γιατί δεν μπορώ να πω ότι νιώθω πείνα). έχω πάρει 3-3,5 κιλά. έφαγα και λίγα γλυκά (λόγω εορτών ,γενεθλίων κλπ).

SO9Np3.png

Papakia-maria που είσαι μας εχεις λείψει!ελπίζουμε να είσαι καλυτερα!!!οποτε μπορείς γράψε μας νέα σου!:-) :-) :-) :-) :-)

συμφωνώ marilouu μου!Papakia-maria που είσαι? τρέχεις με τις ετοιμασίες του γάμου?15/2 είναι αν θυμάμαι καλά ε? νιώθεις καλύτερα?:D:D:D:D

SO9Np3.png

καλησπέρα my girl. τι κάνεις? εγώ πρέπει να είμαι η πιο λαίμαργη απο όλες απο ότι έχω καταλάβει (γιατί δεν μπορώ να πω ότι νιώθω πείνα). έχω πάρει 3-3,5 κιλά. έφαγα και λίγα γλυκά (λόγω εορτών ,γενεθλίων κλπ).

Όλα καλά! Μία χαρά είσαι μην αγχώνεσαι!Το πρώτο σου παιδάκι είναι?

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Ευχαριστώ για τις ευχές και ναι εννοείται θα φάω σοκολάτα γιατί θέλω να δω πάλι τα χεράκια και τα ποδαράκια να κουνιούνται! Αλλά να ρωτήσω κάτι που μου είπε αυτή στο τηλέφωνο.. Μου είπε πιες αρκετό νερό πιο πριν για να είμαστε σίγουροι.. Γιατί??

Μήπως επειδή είναι κοιλιακός ο υπέρηχος κ όχι ενδοκολπικος;κ παλι όμως εμένα παντα μου λέει να πάω πριν να αδειασω την κύστη ειτε ενδοκολπικα που γινόταν ειτε κοιλιακά..απο την αλλά το ποσο ενυδατωμενες είμαστε παιζει μεγαλο ρολο για να είναι φυσιολογικά τα αμνιακα υγρά μονο με αυτό μπορω να το συνδεσω κ στην αυχενική ελέγχουν αν είναι επαρκή τα αμνιακα υγρά!

Διαφημίσεις

Εγώ καλά αν εξαιρέσεις τη δυσκοιλιοτητα έχω πεθάνει...και δεν κανει κ να ζοριζομαι έτσι όπως έχω τον πλακούντα!δράμα

Ο γιατρός μου έδωσε dupholac δεν είναι καθαρτικό απλα βοηθάει και σήμερα το πρόγραμμα έχει μπάμιες!!!!:mad::x:x

marilouu μου είχα και εγώ πρόβλημα με τη δυσκοιλιότητα:mad::-xείναι φρίκη συμφωνώ. σε βοηθάει καθόλου το dupholac? εγώ έλυσα το πρόβλημα τρώγοντας κάθε πρωί νιφάδες βρώμης σε χυμό πορτοκάλι με λίγα αμύγδαλα και σταφίδες. (ούτε εγώ πίνω γάλα μπλιαχ!!!!!!) και τα ακτινίδια βοηθάνε να ξέρεις.

κορίτσια εμένα μου έδωσε ασβέστιο λόγω ολικής αφαίρεσης θυροειδή (εδώ και δύο βδομάδες το ξεκίνησα). φυλλικό οξύ απο την αρχή, σίδηρο δεν μου έχει δώσει ακόμα. τέλος του μήνα μου έγραψε να κάνω εξετάσεις

SO9Np3.png

Κορίτσια καλησπέρα!!!Καλή επιτυχία στις αυχενικές!Αλήθεια από κιλά πώς πάτε?

Καλησπέρα!

Εγώ έχασα στο πρωτο τρίμηνο απο τις ανακατωσουρες αλλά μου έχει ανοίξει η όρεξη για τα καλά τώρα που σταμάτησαν!

Να σε ρωτησω κάτι άσχετο; τα τικεράκια πως τα βαλές το ενα δίπλα στο άλλο; θέλω κι εγώ 3 αλλά φοβάμαι μη σας "μπουχτιζω" όταν γράφω απάντηση!

Καλησπέρα!

Εγώ έχασα στο πρωτο τρίμηνο απο τις ανακατωσουρες αλλά μου έχει ανοίξει η όρεξη για τα καλά τώρα που σταμάτησαν!

Να σε ρωτησω κάτι άσχετο; τα τικεράκια πως τα βαλές το ενα δίπλα στο άλλο; θέλω κι εγώ 3 αλλά φοβάμαι μη σας "μπουχτιζω" όταν γράφω απάντηση!

Βασικά δεν είναι ίδια με το δικό σου.Αυτά που βάζω εγώ είναι από εδώ http://lilypie.com/Pregnancy.php και μπορείς να το κάνεις μικρό και να βάλεις μέχρι και 3.Τα αντιγράφεις στην υπογραφή σου το ένα δίπλα στο άλλο χωρίς κενό.;)

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

Θα σε βοηθησει το dupholac απλα προσπαθησε να καταναλωνεις περισσοτερα υγρα και ολα θα φτιαξουν..εμενα ο σιδηρος ευτυχως δεν μου εκατσε ασχημα..ασβεστιο δεν μου εγραψε δεν χρειαζομαι ακομα μου ειπε..τα υπολοιπα κοριτσια παιρνετε ολες ασβεστιο?μηπως θα πρεπε και μενα να μου γραψει?σιδηρο παιρνω αυτο dextrifer fol ειναι με φολυκο μαζι(εχει γευση σοκολατας);)

Εγώ παίρνω μόνο φολικό οξύ! Δε μου έγραψε τίποτα αλλά τον τελευταίο μήνα που χάλασα τη διατροφή μου με τις ανακατωσούρες δεν ξέρω πώς είμαι! Δυσκοιλιότητα ευτυχώς δεν έχω τώρα, είχα τους πρώτους 2 μήνες, τρώω το πρωί γάλα με δημητριακά και μια κουταλιά πίτουρο βρώμης, τρώω φρούτα ή χυμό και ειδικά αν φάω όσπρια ή λαχανικά είμαι κομπλέ...

martha Καλά αποτελέσματα στην αυχενική σου! Ααα τι ωραία θα δεις το μωράκι σου!!!

u7ndlkkhjd9ns8bu.png

Εγώ καλά αν εξαιρέσεις τη δυσκοιλιοτητα έχω πεθάνει...και δεν κανει κ να ζοριζομαι έτσι όπως έχω τον πλακούντα!δράμα

Ο γιατρός μου έδωσε dupholac δεν είναι καθαρτικό απλα βοηθάει και σήμερα το πρόγραμμα έχει μπάμιες!!!!:mad::x:x

εγω που ειχα γενικα θεμα με την δυσκοιλιοτητα τωρα σχεδον καθε μερα παω τουαλετα αλλα με βοηθαει το πρωι που τρωω γαλα με κορνφλεικς η γαλα με φρυγανια κ μερεντα μιαμ παχυντικο αλλα καλο...

Σε ευχαριστώ πολύ Χρύσα μου. η αλήθεια είναι ότι τον εμπιστεύομαι (πάω γύρω στα 10 χρόνια) και δεν είναι μικρός έχει εμπειρία.

Δέθηκα πολύ μαζί του όταν σε μία κολλητή μου που έκανε διακοπή κύησης λόγω πολύ μικρής ηλικίας , είχε πλαντάξει στο κλάμμα δεν μπορούσαμε να την κάνουμε καλά και γύρισε και της είπε: `` αν θες το κρατάς και εγώ να ξέρεις είμαι εδώ`` (ότι θα τη στήριζε και οικονιμικά δεν θα της έπαιρνε κλπ) . είναι άνθρωπος πάνω απο όλα. τώρα τι να πω

αναστασακι με την περιγραφη που μου λες κ εφοσον πας 10 χρονια κ γω θα τον εμπιστευομουνα με κλειστα τα ματια δεν νομιζω να παιζει με την υγεια του μωρου σου..μην αγχωνεσαι κ γω πηρα 2 κιλακια

μαρθα μου καλα αποτελεσματα με την αυχενικη περιμενουμε νεα σου..οντως η σοκολατα βοηθαει πολυ..

Γεια σας κορίτσια! Καλα αποτελέσματα σε όσες έχουν να κάνουν αυχενικες! Εγω σε 2 βδομάδες θα κάνω αυχενικη...

Τώρα όσον αφορα τα κιλα επειδη ειμαι ήδη υπερβαρη ξεκίνησα διατροφη και γενικά προσπάθησα να προσέχω μόλις έμαθα ότι ειμαι έγκυος και έχω χάσει 3μιση κιλα.... Ευελπιστώ να τα καταφέρω και να πάρω τα λιγότερα δυνατά!

Εγω ξεκίνησα να παίρνω σίδηρο λόγω χαμηλής φεριττινης, ασβέστιο μου είπε δε χρειάζεται ακόμα.

kZZ6p2.pngjhVgp2.png

Γεια σας κοριτσακια μου!! Τωρα ξυπνησα.........

Χαιρομαι για τα καλα σας νεα!

Ολες να εχετε καλα αποτελεσματα στις αυχενικες σας!!!

Εγω νεακια δεν εχω....

Η υπνηλια συνεχιζεται, το φολικο το συνεχιζω, τα ουτροτζεσταν τα συνεχιζω για ακομη δυο εβδομαδες και τωρα ειμαι σε μια φαση να προσπαθησω να κοψω τα βερτιροσαν (υποθετα για τους εμετους) γιατι τα βαζω απο 27/12 δυστυχως.....

Κιλακια ειμαι στα -2 και ελπιζω να συνεχισω ετσι αν κ με φοβαμαι πολυυυυυυυ

Ειμαι πολυυυυυυ λιχουδα!!!

Σας φιλω! Παω να κανω ζυμη για πιτσα γιατι περιμενω την κολλητουλα με το αμορε της για καφεδακι!

bdf4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...