Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , MK2012 είπε:

Οχι ακόμα 

Πάρτε τον χρόνο που θέλετε και σίγουρα θ πάρετε την σωστή απόφαση 

Κορίτσια μια ερώτηση ,διάβαζα για βελονισμό ποια είναι η άποψη σας ??? Προλαβαίνω εγώ που ξεκίνησα σήμερα την προετοιμασία? Θα βοηθήσει ή θα πετάξω λεφτά ... Ναι έχω αγχωθεις λες και είμαι πρωτάρα ,θα μου περάσει κάποια στιγμή χαχαχα

Μανούλες Αυγούστου 2014

martha86

Recommended Posts

Γεια σας εγκυούλες!!! Και να καλωσορίσω και το νέο μέλος (μην ξεχάσουμε να ανανεώσουμε και το πινακάκι μας!)!

Σήμερα δεν έχω αναγούλες, πήγα βόλτα στο κέντρο το πρωί, φάγαμε έξω και όλο το απόγευμα ξάαααπλες!!! Αύριο κανονικά θα πήγαινα και στη δουλειά αλλά λόγω εγκυμοσύνης μου είπαν να δουλέψω από το σπίτι (να και τα καλά!!!). Γενικά έχει ανοίξει η όρεξή μου και μου φαίνεται πρέπει να αρχίσω να κρατιέμαι (όταν περάσαμε βέβαια μπροστά από τον Χατζή πήραμε ένα μικρό κουτάκι για το σπίτι, και αύριο θα φτιάξω και παστίτσιο...). Μέσα στην εβδομάδα θα ρωτήσω για το κολυμβητήριο, κι αν ο γιατρός μου πει οκ τότε λέω να ξεκινήσω σιγά-σιγά μπας και σωθώ με αυτό.

Α! Πέρασα από τα mothercare και πήρα ένα τζιν εγκυμοσύνης, δε βολεύομαι με τα δικά μου γιατί συνέχεια το ξεκουμπώνω όταν κάθομαι! Ρώτησα και για κούνιες αλλά δεν έχει εκπτώσεις σε όλα γκρρρ. Αλλά και μόνο που είμασταν εκεί για το δικό μας μωρό και όχι για δώρο άλλου μας φαινόταν πολύ παράξενο!!!

Τι καλα κοριτσακι μου!! Βολτιτσα!!!

Ποσο λαχταραω κι εγω.... Αλλα δεν κανει!

Που θα μαει, θα ρθει κ η σειρα μου!! Εκανες κ την πρωτη σου αγορα μανουλα !! Αντε και σε αλλες ευχομαϊ!

Εγω για πραγματα του μωρου μετα το Πασχα σιγουρα... Ειμαι λιγο προληπτικη...

Οσο για την ορεξη...ποσο σε ζηλευω! Εγω με τις επικυψεις στην λεκανη, εχω πλακωθει στην ξηρα τροφη κ τα μηλα! Αφου μου λεει η μανα μου, αυτο το μωρο με μηλα θα μεγαλωσει??? μα να μην σου μυριζει τιποτα? να μην μου κανεις μία παραγγελια σε φαι??

bdf4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω ειμαι 13+2 αλλα πλεον προσπαθω να μην το σκεφτομαι... Αν ειμαι απ τις ατυχες κ συνεχιστει η ιστορια με τους εμετους δεν μπορω να κανω κατι.... Απλα ελπιζω....

Στα κιλα ειμΑι -4 απο την μερα που εκανα το τεστ. Οποτε τα ρουχα μου με κανουν ολα κανονικα.. Απλα αποφευγω τα σκινι τζιν (μου την ειπε η γιατρος μου λιιιιιιγο) και φοραω καποια χαμηλοκαβαλα/τυπου μπουφρεντ που εχω και κολαν με μπλουζακια και καλσον με πλεκτα φουστανακια και φυσικα φορμες...

Τωρα για εγκυμοσυνης θα δω, αν χρειαστω κατι θα παρω...

Τωρα για καλοκαιρι φανταζομαι τα φουστανια με την σφυκοφωλια στο στηθος θα ειναι μια

Καλημερα εχει φαει κόλλημα ο υπολογιστής και δεν μπορω να στειλω...υπομονη με τους εμετους κ σιγουρα τωρα που μπαινεις στο 2ο τριμηνο θα σε σταματησουν...

Καλημερα κοριτσια πως ειστε σημερα?

Απο κιλακια πως πατε?

Εγω ξεκινησα 54,300 κ εχω βαλει 4100 δεν εχω καθολου εμετους κ αναγουλες κ τρωω τα παντα, ο γιατρος με μαλωσε για τα κιλα...

Απο κιλακια πως πατε?

Εγω ξεκινησα 54,300 κ εχω βαλει 4100 δεν εχω καθολου εμετους κ αναγουλες κ τρωω τα παντα, ο γιατρος με μαλωσε για τα κιλα...

Καλημέρα εγκύουλες μου και πολλα φιλάκια (& στα Μωρακια μας εννοείται).

Μου λειψατε χτες αλλα με εχει πιάσει ενα νεύρο στη μέση και ήμουνα ξάπλα όλη μερα.

Margi25 κοριτσάκι μου όμορφο παρηγορήσου και εγω ειμαι +4 ( Άστα γιορτές , γενέθλια τςακιςα τα γλυκά , τώρα προσπαθώ να προσέχω). Δεν θα στερηθουμε κιόλας ομως:confused: ευτυχώς εισαι αδύνατη ( εγω ξεκίνησα 69,8 και ειμαι 73,:cool:.:-(

Impregnant μου αχ τι ωραία ψώνια (ανυπομονώ και εγω για αυτή τη στιγμή), αλλα βλέπω να ψωνίζω με τη ziu zitsu γιατί ειμαι και εγω λιγο προληπτική.αντε καλα ψώνια σε όλες!!!!!;)εγω το μόνο που εχω πάρει ειναι εσώρουχα ( το κάτω μέρος μόνο διότι τα περισσότερα που είχα ήταν ;) καταλαβαίνετε και δεν βολεύουν) και δυο μπλουζοφορεματα μάλλινα που βολεύουν και ειναι ζεστά. Ολα αυτά σίγουρα θα φορεθούν και μετα.

Linalien καλώς ήρθες !!!!!!!το πρώτο σου; Αχ τι ωραία θα γεννηθούν πολλά Αυγουστιάτικα μωρακια

Οι υπόλοιπες τι κάνετε;

SO9Np3.png

Καλημέρα εγκύουλες μου και πολλα φιλάκια (& στα Μωρακια μας εννοείται).

Μου λειψατε χτες αλλα με εχει πιάσει ενα νεύρο στη μέση και ήμουνα ξάπλα όλη μερα.

Margi25 κοριτσάκι μου όμορφο παρηγορήσου και εγω ειμαι +4 ( Άστα γιορτές , γενέθλια τςακιςα τα γλυκά , τώρα προσπαθώ να προσέχω). Δεν θα στερηθουμε κιόλας ομως:confused: ευτυχώς εισαι αδύνατη ( εγω ξεκίνησα 69,8 και ειμαι 73,:cool:.:-(

Impregnant μου αχ τι ωραία ψώνια (ανυπομονώ και εγω για αυτή τη στιγμή), αλλα βλέπω να ψωνίζω με τη ziu zitsu γιατί ειμαι και εγω λιγο προληπτική.αντε καλα ψώνια σε όλες!!!!!;)εγω το μόνο που εχω πάρει ειναι εσώρουχα ( το κάτω μέρος μόνο διότι τα περισσότερα που είχα ήταν ;) καταλαβαίνετε και δεν βολεύουν) και δυο μπλουζοφορεματα μάλλινα που βολεύουν και ειναι ζεστά. Ολα αυτά σίγουρα θα φορεθούν και μετα.

Linalien καλώς ήρθες !!!!!!!το πρώτο σου; Αχ τι ωραία θα γεννηθούν πολλά Αυγουστιάτικα μωρακια

Οι υπόλοιπες τι κάνετε;

Οχι οχι δεν στερουμαστε ολα για τα μωρακια μας...εγω πουδεν ειμαι του γλυκου εχω τρελη ορεξη γι αυτα καθε μερα σοκολατες.ευτυχως το ζαχαρο ειναι οκ.θελω κ εγω να παω να ψωνισω για το μπεμπουλη μου αλλα ειναι νωρις ακομα, πως κρατιεμαι δεν ξερω βλεπω τα ρουχαλακια κ τρελενομαι..

Διαφημίσεις

Απο κιλακια πως πατε?

Καλημέρα!! Εγώ ξεκίνησα 51 κιλά και είμαι με το ζόρι 53 στα +2 δηλαδή! :D Ευτυχώς δεν είχα καθόλου αναγούλες κ.τ.λ. γιατί με τα άλλα 2 δεν θα την πάλευα!Σε μάλωσε?Άντε καλέ δεν μπορώ να ακούω τέτοια :mad: :-x :mad:

Και ξεκίνησες και από χαμηλά που συνήθως είναι πιο ελαστικοί στο θέμα βάρους!

16η εβδομαδα γινεται απλα ελεγχος του μωρου πως ειναι ετσι? Δεν ειναι κάποια εξεταση οπως η β επιπεδου?

Στην β επιπέδου τι εξεταζουμε?

Απλός έλεγχος γίνεται εκείνη την εβδομάδα και συνήθως λένε και το φύλο με περισσότερη σιγουριά από την πρόβλεψη της αυχενικής.Στην β-επιπέδου(πολύ σημαντική εξέταση) γίνετε έλεγχος της ομαλής ενδομήτριας ανάπτυξης, ο προσδιορισμός της θέσης του πλακούντα, η εκτίμηση του όγκου του αμνιακού υγρού, ο λεπτομερής έλεγχος των οργάνων και η εκτίμηση της ροής των μητριαίων αγγείων.Μέσα από όλα αυτά γίνετε η αναζήτηση κυρίως συγγενών ανωμαλιών του εμβρύου. ;)

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

[QU782]Καλημέρα!! Εγώ ξεκίνησα 51 κιλά και είμαι με το ζόρι 53 στα +2 δηλαδή! :D Ευτυχώς δεν είχα καθόλου αναγούλες κ.τ.λ. γιατί με τα άλλα 2 δεν θα την πάλευα!Σε μάλωσε?Άντε καλέ δεν μπορώ να ακούω τέτοια :mad: :-x :mad:

Και ξεκίνησες και από χαμηλά που συνήθως είναι πιο ελαστικοί στο θέμα βάρους!

Απλός έλεγχος γίνεται εκείνη την εβδομάδα και συνήθως λένε και το φύλο με περισσότερη σιγουριά από την πρόβλεψη της αυχενικής.Στην β-επιπέδου(πολύ σημαντική εξέταση) γίνετε έλεγχος της ομαλής ενδομήτριας ανάπτυξης, ο προσδιορισμός της θέσης του πλακούντα, η εκτίμηση του όγκου του αμνιακού υγρού, ο λεπτομερής έλεγχος των οργάνων και η εκτίμηση της ροής των μητριαίων αγγείων.Μέσα από όλα αυτά γίνετε η αναζήτηση κυρίως συγγενών ανωμαλιών του εμβρύου. ;)

Σε ευχαριστω πολυ,

Ο γιατρος με μαλωσε χαριτολογοντας οχι αυστηρα..χαχα αν συνεχισω ετσι ομως με βλεπω να γινομαι....εχω κανει ηδη μεγαλουτσικη κοιλια σαν να ειμαι στον 5ο κ βαλε μη σου πω..τι παιδαρο θα βγαλω... ;)

Καλημερα κοριτσια μου!!! Εγω παω την τεταρτη για αυχενικη κ ο γιατρος μου θα με δει μια εβδομαδα μετα... Ακομα οι αναγουλες μου καλα κρατουν.κιλα καθου ακομα..θα τα παρω ολα μετα...κοιλιτσα εχω αρχισει να κανω λογω διδυμων... Να φανταστειτε χθες μου εδωσαν τη σειρα τους στο σουπερ μαρκετ!!!!!!! :-P

com]uiFTp2.png[/url]

Καλημερα κοριτσια μου!!! Εγω παω την τεταρτη για αυχενικη κ ο γιατρος μου θα με δει μια εβδομαδα μετα... Ακομα οι αναγουλες μου καλα κρατουν.κιλα καθου ακομα..θα τα παρω ολα μετα...κοιλιτσα εχω αρχισει να κανω λογω διδυμων... Να φανταστειτε χθες μου εδωσαν τη σειρα τους στο σουπερ μαρκετ!!!!!!! :-P[/QUOT

τελεια αναμονη να δεις τα μπουμπουκια σου...

πως και πως περιμενουμε τον επομενο υπερηχο!!

χαχαχα η κοιλιτσα απο τωρα πεταχτηκε που θα φτασει??

εσενα ειναι και 2 εμενα??

Καλημέρα κοριτσαρες!!!

Πως την βγαλατε τη νυχτα σας?? εγω δυσκολα... Μεχρι τις 3 στριφογυρνουσα, μετα με πηρε ο υπνος. Ξυπνησα στις 8 με αναγουλες κ ξανακοιμηθηκα κ ξυπνησα στις 12:30...

Τι καιρο κανει σ εσας? εμεις εχουμε εναν τελειο ηλιο......

Βρε κοριτσια μην αγχωνεστε με τα κιλα... Εμενα εξ αρχης μου χε πει μην αγχωνεσαι. Εγω 100 πηγα να γεννησω στον μικρο μου. Οποτε με ειχε χαλαρωσει αρκετα και ονειρευομουν οργια με φαγητα!!! Τρομαρα μου!!

Τα τελευταια χρονια ειχα καποια παρα πανω κιλα, στην πρωτη εγκυμοσυνη ημουν 70 με την αποξεση κ μετα με το προβλημα υγειας του μπαμπα μου ειχα κατεβει στα 64 και τωρα ειμαι 60-61. Κοιλια ουτε γι αστειο ακομα! Το παραπονο της μαμας μου κ της πεθερας μου!

Σημερα θα φαμε στην μαμα μου κ θα πω στον αντρουλη να παμε κ για καφε στην παραλια αν νιωθω καλα το στομαχι μου!! Σας φιλω!!

bdf4p3.png

Διαφημίσεις

Οι υπόλοιπες τι κάνετε;

Καλώς σας βρήκα μανουλίτσες!! Ναι, το πρώτο μου είναι και, ευτυχώς, δεν με πέδεψε καθόλου από συμπτώματα.. Απλά κάθε απόγευμα, μεταξύ 5 και 7 έχω ιλίγγους και, φυσικά, την κλασσική υπνηλία που καθόλου δε με χαλάει. Έχω γίνει "φράπα" από τον ύπνο 3 μήνες τώρα!!! :D

Όσο για τα κιλά, είμαι +2 από την αρχή, αλλά τραβάω μεγάλο ζόρι με το στομάχι μου, το οποίο πρίζεται σε απελπιστικό βαθμό, με αποτέλεσμα να μοιάζω τις περισσότερες φορές σαν έγκυος 5 μηνών..!!:roll:

Τέλος, χθες πήγαμε με τον καλό μου και αγοράσαμε το καροτσάκι του μικρού μας (σε ουδέτερο χρώμα - σοκολά και λευκό), επειδή το είχε σε εκπληκτική προσφορά λόγω εκπτώσεων. Τα υπόλοιπα ψώνια αργότερα...:tongue:

tt1a8b14.aspx

Καλώς σας βρήκα μανουλίτσες!! Ναι, το πρώτο μου είναι και, ευτυχώς, δεν με πέδεψε καθόλου από συμπτώματα.. Απλά κάθε απόγευμα, μεταξύ 5 και 7 έχω ιλίγγους και, φυσικά, την κλασσική υπνηλία που καθόλου δε με χαλάει. Έχω γίνει "φράπα" από τον ύπνο 3 μήνες τώρα!!! :D

Όσο για τα κιλά, είμαι +2 από την αρχή, αλλά τραβάω μεγάλο ζόρι με το στομάχι μου, το οποίο πρίζεται σε απελπιστικό βαθμό, με αποτέλεσμα να μοιάζω τις περισσότερες φορές σαν έγκυος 5 μηνών..!!:roll:

Τέλος, χθες πήγαμε με τον καλό μου και αγοράσαμε το καροτσάκι του μικρού μας (σε ουδέτερο χρώμα - σοκολά και λευκό), επειδή το είχε σε εκπληκτική προσφορά λόγω εκπτώσεων. Τα υπόλοιπα ψώνια αργότερα...:tongue:

Τέλεια!!! Πολύ ζηλευω με τις αγορές σας!! Με το καλο ολα να σου πανε!

Καλως ηρθες στο παρεακι !!

Αν σε ρωτησω ποιο καροτσακι πηρατε θα φανω πολυ αδιακριτη?? εγω απλα κοιταω στο ιντερνετ ακομα!!

bdf4p3.png

Τέλεια!!! Πολύ ζηλευω με τις αγορές σας!! Με το καλο ολα να σου πανε!

Καλως ηρθες στο παρεακι !!

Αν σε ρωτησω ποιο καροτσακι πηρατε θα φανω πολυ αδιακριτη?? εγω απλα κοιταω στο ιντερνετ ακομα!!

Σε ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου! Σε όλες μας να πάνε όλα τέλεια!! :-D

Το καρότσι που πήραμε είναι τριπλό (καρότσι, πορτ μπεμπέ και καθισματάκι αυτοκινήτου) και είναι της εταιρείας Carello. Είναι αυτό εδώ (βγαίνει και σε άλλα χρώματα): http://www.excellent.gr/v1/images/carello-m5-trio-brown-inox-sasi.JPG

Με το καλό να ξεκινήσετε κι εσείς τις αγορές σας!!! :D:D:D

tt1a8b14.aspx

Τι κάνετε κορίτσια???

εγω όλη την ημέρα σχεδον την εχω πεσει στον καναπέ.

Όλη την ημέρα σαν μεθυσμένη είμαι........ ανακατωσουρα απιστευτη.........

Καμμια σχεση με την πρωτη μου εγκυμοσυνη πραγματικά πετούσα!!!!!!!!!!

Απο κιλά κοριτσια κι εγω κανενα ακόμα..... ειμαι 55,5-56,0.

Εχω ραντεβου μέσα στην εβδομαδα με διατροφολογο για να μου δώσει ένα γενικό πλάνο τι να τρωω, συνδυασμους περισσότερο... δεν θελω να ξεφυγω πάνω από 8-10κιλά...

στην πρωτη ειχα βάλει 13 κιλά και τα εχασα όλα μεσα σε ενα μήνα περίπου....

κοιλίτσα δεν εχω καθόλου... εκτος απο το βραδυ που κανω ενα χαζό φουσκωματακι!!!!

Για αγορες κοριτσια ευτυχως δεν έχω και πολλά .. Εχουμε σχεδον τα πάντα....

Αναλογα με το φύλο θα χρειαστούμε ρουχαλάκια μόνο αν είναι κοριτσι κι αυτό αργοτερα γιατι τα μωρουδιακα είναι τα περισσότερα λευκα... αν είναι αγόρι κανενα πρόβλημα!!!!

eNortjKzUjIyNLI0NFKyBlwwFW0Czg,,24.png

eNortjKzUjIyNLU0tVSyBlwwFaQC3A,,32.png

Καλημέρα κορίτσια και καλη εβδομαδα!

Τι κάνετε;;;

Εγώ χαλιά ξυπνησα με πονόλαιμο καταρροή τα ματια μου καίνε ποναω παντού γενικά ενα χαλί...ελπίζω να μην ανεβασω πυρετό :-(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...