Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Αυγούστου 2014

martha86

Recommended Posts

τέλος θα πάω να εκτυπώσω μπλουζάκι "ΝΑΙ ΕΊΜΑΙ ΕΓΚΥΟς!!!" ακούστε σκηνικό...

είμαι στο σουπερ μαρκετ με καλαθάκι και περιμένω στο ταμείο.αφού βλέπω οτι η μπροστινή μου έχει πράγματα αφήνω το καλαθάκι μου και βγαίνω να πάρω της σακούλες που είχα αφήσει στην είσοδο για να μην ξανά μπαίνω μετά. και η απο πίσω μου που ήταν απο πριν εκεί και με είχε δει μου λέει με ύφος "μα καλά δεν βλέπετε οτι η σειρά ειναι απο αριστερά και χώνεστε απο δεξιά για να βγείτε πρώτη?" "συγνώμη της λέω και εγώ, δεν είδατε το καλαθάκι μου εδω 2 λεπτά πετάχτηκα να πάρω τα πράγματα μου..." "ε...καλά μου λεεί με ξινισμένο ύφος, άμα είναι έτσι πέρνα"....

ποπο μου άναψε τα λαμπάκια..... γαϊδούρα!!!

eNortjKzUjIyNLQ0NleyBlwwFX4C1A,,90.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

οριακά είμαι, μόνο της πρώτης ώρας ήταν 170 με όριο 165. όλα τα άλλα μέσα στα όρια και προς τα χαμηλά! αλλά επέμεινε η γυναικολόγος μου για να είμαστε σίγουροι. ε όχι δεν πειράζει θα χάσω και κανα κιλάκι!αλλά κανα παγωτάκι θα το απαιτήσω:D:D

ίσως τότε να είναι πιο ελαστική βρε! όπως και να 'χει, πες μας τί θα σου πει... για να σε τσεκάρουμε και εμείς από εδώ!

RArep3.png?mjfpyDPm

Mousoudiiiii

Κι εσύ Ταξιδιάρα ψυχή ε χεχεχε

Καλά ναι Βουδαπέστη εγώ ένιωθα λες και δεν είχε φύγει ο κομμουνισμός μέχρι και αυτά τα κίτρινα φώτα στους δρομους το βράδυ με χαλαγαν!!!άσε το φαγητο έχασα και κιλακια :-) :-)

νομιζω το καλυτερο φαγητο το έχω φαει Βαρκελώνη εννοειται λευκη sangria ταπας και παεγια και Ρώμη φυσικά ε είμαι μακαρονου!!!!!!μπορώ να ζήσω με μακαρόνια!!!

Παρίσι disneyland έχω παει τρεις φορες την μια έμεινα σε ξενοδοχείο της disneyland για να είμαι απο το πρωι ως το βράδυ εκεί άσε τρελενομαι!!!!ειδικα με τα τρενακια που κανουν ανάποδα βουτιες κλπ. Ax space mountain ...βεβαια το αγαπημενο μου ηταν οι πειρατές της Καραϊβικής...κι ας μην ηταν extreme...

Μέχρι και στης Αμερικής έχω παει το six flags που είναι έξω απο νέα Υόρκη εκεί να δεις ύψη και βουτιες!!!και την κόρη μου έτσι θα την κάνω ελπίζω να μη βγει φλωρακι χαχαχαχαχα Αμερική δε νομιζω οικονομικα να μας παιρνει απο δω και πέρα να πάμε αλλά μια disneyland επιβάλλεται :-) :-) :-) :-) να ναι καλά το internet!!!!

Καλά disneyland εκπληκτικά,μια φορά εγώ έχω πάει! και εγώ θέλω να πάω τον μπεμπούλι όταν μεγαλώσει!!αλλά εντάξει στης αμερικής δεν πρέπει να υπάρχει σύγκριση από ότι έχω ακούσει!!Εγώ τα καλύτερα τα έχω φάει Ιταλία και εγώ μακαρονού!!!

Λοιπόν ώρα για δουλειά:(. Δυο βδομάδες μείνανε:D:D

url%5Dcbf47431c9.png

Άσχετο, εσείς από Αθήνα θα φύγετε καθόλου για διακοπές? Και πού θα πάτε? Για πιο ασφαλή επιλογή όλοι μου λένε Kυλλήνη ή Αγία Άννα αλλά βρε παιδιά μήπως είναι πολύ οικογενειακά μέρη εκεί, εμείς ακόμα το bebe μας δεν το χουμε αγκαλίτσα, μην ξενερώσουμε κι όλας εκεί που θα πάμε και βαρεθούμε... Έχει πάει καμιά εκεί?

Οι κουμπάροι μου που γεννάνε 2 μήνες μετά θα πάνε Μύκονο, εντάξει εκεί δε θα πήγαινα, αλλά θέλουμε να πάμε κάπου να έχει και λίγη ζωή (εκτός από ταβέρνα και λουκουμάδες)! Απλά σκέφτομαι ότι θα είναι και η τελευταία μας ευκαιρία σα ζευγάρι να πάμε κάπου έτσι χαλαρά...

u7ndlkkhjd9ns8bu.png

τέλος θα πάω να εκτυπώσω μπλουζάκι "ΝΑΙ ΕΊΜΑΙ ΕΓΚΥΟς!!!" ακούστε σκηνικό...

είμαι στο σουπερ μαρκετ με καλαθάκι και περιμένω στο ταμείο.αφού βλέπω οτι η μπροστινή μου έχει πράγματα αφήνω το καλαθάκι μου και βγαίνω να πάρω της σακούλες που είχα αφήσει στην είσοδο για να μην ξανά μπαίνω μετά. και η απο πίσω μου που ήταν απο πριν εκεί και με είχε δει μου λέει με ύφος "μα καλά δεν βλέπετε οτι η σειρά ειναι απο αριστερά και χώνεστε απο δεξιά για να βγείτε πρώτη?" "συγνώμη της λέω και εγώ, δεν είδατε το καλαθάκι μου εδω 2 λεπτά πετάχτηκα να πάρω τα πράγματα μου..." "ε...καλά μου λεεί με ξινισμένο ύφος, άμα είναι έτσι πέρνα"....

ποπο μου άναψε τα λαμπάκια..... γαϊδούρα!!!

είναι απίστευτος ο κόσμος!!!!!!!!!!!!! χαστούκια θέλουν!

RArep3.png?mjfpyDPm

Διαφημίσεις

Άσχετο, εσείς από Αθήνα θα φύγετε καθόλου για διακοπές? Και πού θα πάτε? Για πιο ασφαλή επιλογή όλοι μου λένε Kυλλήνη ή Αγία Άννα αλλά βρε παιδιά μήπως είναι πολύ οικογενειακά μέρη εκεί, εμείς ακόμα το bebe μας δεν το χουμε αγκαλίτσα, μην ξενερώσουμε κι όλας εκεί που θα πάμε και βαρεθούμε... Έχει πάει καμιά εκεί?

Οι κουμπάροι μου που γεννάνε 2 μήνες μετά θα πάνε Μύκονο, εντάξει εκεί δε θα πήγαινα, αλλά θέλουμε να πάμε κάπου να έχει και λίγη ζωή (εκτός από ταβέρνα και λουκουμάδες)! Απλά σκέφτομαι ότι θα είναι και η τελευταία μας ευκαιρία σα ζευγάρι να πάμε κάπου έτσι χαλαρά...

εμείς θα κάνουμε μονοήμερες εκδρομούλες εδω και εκεί!

η ντισνειλαντ δεν ήταν ακριβή βρε κορίτσια? είχατε θέμα με την γλώσσα ή μιλάτε γαλλικά? θέλω να πάω κάπια φορά με το μεγάλο μου παιδί( τον άντρα μου) και τον πρίγκιπα μου!!!!:D

eNortjKzUjIyNLQ0NleyBlwwFX4C1A,,90.png

Καλά disneyland εκπληκτικά,μια φορά εγώ έχω πάει! και εγώ θέλω να πάω τον μπεμπούλι όταν μεγαλώσει!!αλλά εντάξει στης αμερικής δεν πρέπει να υπάρχει σύγκριση από ότι έχω ακούσει!!Εγώ τα καλύτερα τα έχω φάει Ιταλία και εγώ μακαρονού!!!

Λοιπόν ώρα για δουλειά:(. Δυο βδομάδες μείνανε:D:D

Ναιιιι αντε να κανονισουμε να τα πάμε ολες παρέα :D:D:D

Μην ανησυχεις θα μας βρω super προσφορά φιλοι συγγενείς όλοι με βάζουν να τους βρίσκω εισητήρια και ξενοδοχεία χαχαχαχα

Πάντως ωραία είναι ta six flags στην Αμερική ειδικα αν θες extreme τρενακια αλλά η disneyland πως να το κάνουμε είναι παραμυθενια...το ιδανικό παρκο θα είναι η disneyland στη Φλόριντα (πεταγεσαι και miami που ειναι κοντα αχχχχ)τι τελεια που θα ηταν!!!!!!

κοριτσιααα στην κερκυρα χειμωνιασεε.......brrrrr φυσαει πολυυυ και μαλλον θα ξαναβρεξει..!!

ειχα παει να κανω μια εξεταση γενικη ουρων γιατι η προηγουμενη μου βγηκε με πολλους μικροοργανισμους και αγχωθηκα λιγο...θα δουμε απο δευτερα...τωρα μολις εκανα μπιφτεκια και τα εβαλα στο φουρνο...θα κανω και λιγο ριζακι ...ειμαι και λιγο χαρουμενηηηη...πηγα να ζυγιστω και απο τις 15/5 που ημουν 68 κιλα...( συνολο +14) ασχολιαστο...δεν εχω παρει γραμμαριο...ειμαι 68...πως εξηγειτε οεοοο??? καλα σιγουρα εχω να φαω παγωτο σουβλακια πιτες κτλ εδω κ πολυυυυ καιρο...αλλα κ παλι...:confused::confused::confused::confused::confused:

ZNO2p3.png

και εμείς λέμε να πάμε κάπου! δεν έχουμε συζητήσει για το πού... σίγουρα κάπου με αυτοκίνητο και σχετικά κοντά στην Αθήνα... σε ένα 5στερο ξενοδοχείο με τέλεια παραλία και ωραία εστιατόρια!

να σου πω εγώ θέλω ηρεμία και ούτως ή άλλως αντοχές για 'ζωή' δεν έχω τώρα, θα έχω σε ένα μήνα!?!? τον καλό μου λυπάμαι, αλλά θα αποτοξινωθεί λιγάκι και αυτός από τα ξενύχτια!

η επιλογή των κουμπάρων σου μου φαίνεται λίγο ρίσκι... αν σκεφτείς ότι στην Μύκονο δεν έχει νοσοκομείο. οκ να πας σε ένα μεγάλο νησί με νοσοκομείο, αλλά Μύκονο!?!?!?!

RArep3.png?mjfpyDPm

η ντισνειλαντ δεν ήταν ακριβή βρε κορίτσια? είχατε θέμα με την γλώσσα ή μιλάτε γαλλικά? θέλω να πάω κάπια φορά με το μεγάλο μου παιδί( τον άντρα μου) και τον πρίγκιπα μου!!!!:D

Η είσοδος για ενήλικα είναι 50-60 ευρώ για ολη τη μέρα για όλο το παρκο σίγουρα τα παιδάκια θα ναι πιο φθηνα ...υπάρχει και δεύτερο παρκο ακριβως δίπλα που έχει σχέση με ταινίες της disney μπορείς να βγάλεις συνδυαστικό εισητήριο...είναι πιο μικρο παρκο εγώ μια μερα πήγα σε αυτο παρόλο που είχε ενα τέλειο τρενάκι το rockin roaller coaster όλη την ωρα ενω κανεις τουμπες βαραει τραγούδια των aerosmith !!!!

Αν κλεισεις τριήμερο πακέτο συμφέρει κανουν μεγαλη εκπτωση ...πλήρωνεις βεβαια παραπανω στο τέλος, αλλά αξίζει αν είσαι φαν θεματικών παρκων γιατι μια μέρα δε φτανει να τα γυρίσεις ολα...

Με τη γλώσσα δεν ειχαμε κανένα θέμα σε όλα τα τουριστικά μέρη μιλούν αγγλικά!οχι τελεια αλλα για τα βασικα συννενοεισαι μην ακούς αυτά που λένε

Διαφημίσεις

και εμείς λέμε να πάμε κάπου! δεν έχουμε συζητήσει για το πού... σίγουρα κάπου με αυτοκίνητο και σχετικά κοντά στην Αθήνα... σε ένα 5στερο ξενοδοχείο με τέλεια παραλία και ωραία εστιατόρια!

να σου πω εγώ θέλω ηρεμία και ούτως ή άλλως αντοχές για 'ζωή' δεν έχω τώρα, θα έχω σε ένα μήνα!?!? τον καλό μου λυπάμαι, αλλά θα αποτοξινωθεί λιγάκι και αυτός από τα ξενύχτια!

η επιλογή των κουμπάρων σου μου φαίνεται λίγο ρίσκι... αν σκεφτείς ότι στην Μύκονο δεν έχει νοσοκομείο. οκ να πας σε ένα μεγάλο νησί με νοσοκομείο, αλλά Μύκονο!?!?!?!

Καλά η κουμπάρα μου θα είναι στον 6ο, πιο χαλαρή από εμένα που θα είμαι στον 8ο!

Πάντως Αγία Άννα έχει ένα ωραίο http://www.thalattahotel.gr/el, και η Κυλλήνη αν δεις στο booking έχει άπειρα 5άστερα, αφού αναρωτιέμαι γεμίζουν όλα αυτά?!

u7ndlkkhjd9ns8bu.png

κοριτσιααα στην κερκυρα χειμωνιασεε.......brrrrr φυσαει πολυυυ και μαλλον θα ξαναβρεξει..!!

ειχα παει να κανω μια εξεταση γενικη ουρων γιατι η προηγουμενη μου βγηκε με πολλους μικροοργανισμους και αγχωθηκα λιγο...θα δουμε απο δευτερα...τωρα μολις εκανα μπιφτεκια και τα εβαλα στο φουρνο...θα κανω και λιγο ριζακι ...ειμαι και λιγο χαρουμενηηηη...πηγα να ζυγιστω και απο τις 15/5 που ημουν 68 κιλα...( συνολο +14) ασχολιαστο...δεν εχω παρει γραμμαριο...ειμαι 68...πως εξηγειτε οεοοο??? καλα σιγουρα εχω να φαω παγωτο σουβλακια πιτες κτλ εδω κ πολυυυυ καιρο...αλλα κ παλι...:confused::confused::confused::confused::confused:

ο γιατρός σου σου ζήτησε την επαναληπτική? ελπίζω να έχεις καλά αποτελέσματα αυτή τη φορά!

σχετικά με το βάρος τώρα, εγώ λέω στον εαυτό μου ότι είναι υγρά, κατακράτηση, δυσκοιλιότητα, το μωρό...αλλά σε καμία περίπτωση λίπος!!! χαχα

πάντως εγώ που ζυγίζομαι εβδομαδιαία βλέπω διαφορές και προς τα κάτω (γραμμαρίων βέβαια) αλλά σημαίνει ότι έχει σχέση με τα παραπάνω που αναφέρω! όπως και να 'χει, μπορεί ο οργανισμός σου να 'συνήλθε' τωρα και να μην βάζεις κιλά όπως έβαζες!

RArep3.png?mjfpyDPm

Καλά η κουμπάρα μου θα είναι στον 6ο, πιο χαλαρή από εμένα που θα είμαι στον 8ο!

Πάντως Αγία Άννα έχει ένα ωραίο http://www.thalattahotel.gr/el, και η Κυλλήνη αν δεις στο booking έχει άπειρα 5άστερα, αφού αναρωτιέμαι γεμίζουν όλα αυτά?!

και πάλι, σε μία εγκυμοσύνη δεν φοβάσαι μόνο το πότε θα γεννήσεις... μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε (κούφια η ώρα)! θέλω να πιστεύω πάντως ότι το έχει συζητήσει με το γιατρό της!

το ξέρω αυτό στην Αγία 'Αννα αν και ακόμα δεν το έχουμε επισκεφτεί!

να σου πω φέτος θα είναι η πρώτη φορά που θα κανονίσουμε διακοπές με βάση το ξενοδοχείο και όχι το μέρος! χεχε

RArep3.png?mjfpyDPm

Εγώ είχα πάει μονοήμερη Disneyland, έμενα Παρίσι, εκεί μέσα νομίζω δε συμφέρει να μείνεις πολύ ακριβο το φαγητό, τα μαγαζιά... Ευτυχώς μιλάω λίγα γαλλικά αλλά ειδικά στην Disneyland δεν έχεις θέμα, στο Παρίσι...ίσως! Εύχομαι να πάτε αλλά σκέψου καλό είναι να έχει κλείσει τα 6 ο πριγκηπάκος σου!

u7ndlkkhjd9ns8bu.png

ο γιατρός σου σου ζήτησε την επαναληπτική? ελπίζω να έχεις καλά αποτελέσματα αυτή τη φορά!

σχετικά με το βάρος τώρα, εγώ λέω στον εαυτό μου ότι είναι υγρά, κατακράτηση, δυσκοιλιότητα, το μωρό...αλλά σε καμία περίπτωση λίπος!!! χαχα

πάντως εγώ που ζυγίζομαι εβδομαδιαία βλέπω διαφορές και προς τα κάτω (γραμμαρίων βέβαια) αλλά σημαίνει ότι έχει σχέση με τα παραπάνω που αναφέρω! όπως και να 'χει, μπορεί ο οργανισμός σου να 'συνήλθε' τωρα και να μην βάζεις κιλά όπως έβαζες!

ναιι ο γιατρος,μου ειπε βεβαια πως δεν ειναι κατι ανησυχητικο και οτι αυτα προερχονται απο τον κολπο..τι να πω δεν ξερω,και παντα πλενομαι με ειδικο αφρολουτρο...ισως να φταινε και τα εσωρουχα :confused::confused:

οσο για τα κιλα σιγουρα δεν τρωω και ουτε πειναω οπως πριν...βοηθανε και τα φρουτα αυτη την εποχη...ανυπομονω να περασουν οι μερες να παω στο γιατρο...και θα παω 2 φορες μια στο νοσοκομειο που θα γεννησω και μια στον αλλον που με παρακολουθει εξω...και εκλεισα ραντεβου στα γεννεθλια μου...ετσι για να παρω το καλυτερο δωρο εκεινη τη μερα βλεποντας τη φατσουλα της...!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ZNO2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...