Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Αυγούστου 2014

martha86

Recommended Posts

ποτε σταματας απο τη δουλεια;λογικο ειναι να κουραζεσαι περισσοτερο τωρα!να προσεχεις!

λογικα και αυτη την εβδομαδα θα παω δεν αντεχεται αλλιως..γιατι μετα εχουμε αλλα τρεξιματα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ZNO2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ε μωρε βαραίνουμε και κουράζομαστε, ξεκουράσου:D:D

εντωμεταξύ, με βλέπω υπογλυκαιμίες να κάνω στο τέλος! μέτρησα το σάγχαρο τώρα για να δω πως λειτουργεί το μηχανάκι και μου έβγαλε 96 χωρίς να έχω προσέξει ακόμα!!

ετσι ειναι κατερινακι μου...εσυ προσεχε καλου κακου και ολα θα πανε τελεια..!!

ZNO2p3.png

ετσι ειναι κατερινακι μου...εσυ προσεχε καλου κακου και ολα θα πανε τελεια..!!

Μόλις γυρίσαμε απο το Φλοίσβο, ωραια ηταν. Προλάβαμε και μερα (λιακάδα) και βραδάκι, ηπιαμε, φαγαμε, το ρίξαμε λιγο έξω πριν ξεκινήσουμε να "τσακωνόμαστε" με τους γιατρούς!!

Κατερινα, σημείωνε τις τιμες να του τις δείξεις κανε κι οτι μπορεις απο διατροφη και σε κανά 2 βδομάδες ξανασυζητηστε τα!! Στο Doppler θα δεις και με μεγαλύτερη σκριβεια το μέγεθος του μωρού και μπορεις να ρωτήσεις και το γιατρο εκει (που εχει μετρο συγκρισης) αν του φαινεται υπερβολικό το μέγεθος του μωρου. Σε καμία βδομαδα θα σου πω κι εγω τα νεα μου!

EGd5p3.png

vYCpp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέραααααααααααα!!!

Καλο μήνααααααααααααα!!!

Για μενα απο εδω και περα θα ειναι ο καλυτερος μήνας του χρόνου!!!

Ερχεται ο φουσκας μου!!!(μ αρεσε που μου τον αποκαλεσατε ετσι..!!):D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα!! Μαλλον παρακοιμηθηκαμε!! Τώρα εφημερίδα και καφεδακι και το μεσημέρι καμία βολτούλα (το μονο μελανό σημείο ειναι οτι μου εχει μεινει καποια δουλεια που κάπου κάπως θα πρεπει να στριμωχτει).

Α, και καλο μηνα, καλο καλοκαιρι!!!

EGd5p3.png

vYCpp2.png

Καλο μηνα κοριτσάκια μου!! Καλημερα!!

Οντως σημερα μπηκε και επισημα το καλυτερο καλοκαιρι της ζωης μας!! Και πρωτη θα κοψει το νημα η ΜΑΡΙΑ μας...

Ξυπνησα, εφαγα το πρωινο μου, τωρα τρωω το πρωινο μου ξυλο! και περιμενω δυο φιλες μου για καφεδακι και να τις κερασω!

Αααααααα ψηνω και τυροπιτακια!!

Τριτη παμε να δουμε το καμαρι μας! Μου εχει λειψει τρελαααααααα

bdf4p3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου και καλό μήνα σε όλες !!

Αχ, πολύ μου άρεσε αυτό που είπατε... "το καλύτερο καλοκαίρι της ζωή μας..." ναι !!

Εύη μου να ζήσετε ! πολύ ωραίες στιγμές ! Σας ευχόμαστε, με τη μπέμπα μου, τα καλύτερα !!

Κατερινα Κων ορισμένοι γιατροί είναι υπερβολικοί, αλλά πρέπει να τους έχουμε εμπιστοσύνη, δεν γίνεται αλλιώς !! Μια χαρά θα τα πας !

Sweet angel καλώς μας ήρθες !!

Rinoui καλή αρχή !! Ωραίες οι ετοιμασίες, να προσέχεις με την κούραση ε ;

Anastasia μάλλον το' χε η μέρα.. Και εμάς μας έχουν πέσει πολλά μαζεμένα + χάλασε το αμάξι και η ζημιά είναι περιπου 400 ευρώ... Αλλά θα τα καταφέρουμε, μη στεναχωριόμαστε...

Χτες είχα μια περιπετειούλα...

Κατά τις 3 το μεσημέρι, αρχισε να με πονάει πολύ η πλάτη μου, η μέση μου, τα νεφρά μου και η κοιλιά μου... Μιλάμε για πόνος... Ερχόταν και με άφηνε. Πώς όταν περιμένουμε περίοδο ; αλλά περισσότερο.. Ήπια 1 ντεπόν, τίποτα.. Πήρα το γιατρό κατά τις 6, με ρώτησε αν κουράστηκα, αν νιώθω το μωρό. Ούτε κουράστηκα και η μπέμπα έπαιζε ποδόσφαιρο όλη μέρα. Μου 'πε αν συνεχιζόταν να πήγαινα στο νοσοκομείο. Ευτυχώς είχε εφημερία! Κατά τις 8 πήγαμε, οι πόνοι πιο δυνατοί, δεν μπορούσα να κάτσω, ίδρωνα απο τον πόνο, λεω "γεννάω ;;;". Εκανα μια ούρων, καθαρή. Μου κανε υπέρηχο, όλα μια χαρά, αλλά η μπέμπα έχει μεγαλώσει πολύύύ και πιέζει συνεχώς.. Συσπάσεις δεν είχα. Ο πόνος είναι μυικός, ανοίγει το σύμπαν μέσα μου, το μωρό σπρώχνει τα όργανα.. Θα περάσει μου είπε. Το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ απο τον πόνο και σήμερα το ίδιο είμαι, λες και έχω κάνω 100 κοιλιακούς....

0WNhp3.png

Καλημέρα, καλό μήνα!!!

brilliant μου τι έπαθες? Ευτυχώς όλα καλά! Κουράγιο εύχομαι να περάσει και μην ταλαιπωρηθείς άλλο :(

papakia με το καλό!

Μπήκα 30ή εβδομάδα, απίστευτο μου φαίνεται...Τυπικά λένε στον 8ο μπαίνεις στην 32η! Στήσαμε και το λίκνο του μωρού και το χαζεύουμε :tongue: πρέπει να κάνουμε έρευνα αγοράς για στρωματάκι τώρα! Άσχετο, αλλά με την πάντα δεν κινδυνεύει το μωρό? Φοβάμαι μην κολλήσει τη μούρη του και δεν αναπνέει σωστά...ωχ αρχίσαμε μου λέει ο άντρας μου!

Επίσης χτες έκανα έρευνα αγοράς για υφασματινες πάνες...τέλειες φαίνονται αλλά έχει κόπο και χρόνο και κόστος...δηλαδή λένε πρέπει να αγοράσεις 20 πάνες (*20 ευρώ) + 10 (*20 ευρώ) για νεογέννητο γιατί η πλειοψηφία έλεγε ότι οι one size είναι μεγάλες για νεογέννητα, + 20 επιθέματα που βάζεις μέσα στην πάνα (80 ευρώ) + πανάκια μιας χρήσεως για τα κακά (11 ευρώ το πακέτο * δεν ξέρω κι εγώ πόσα) = 790 ευρώ... Αν βάλεις και το ειδικό σαπούνι, τον ειδικό κουβά και το σάκο αποθήκευσης, το ρεύμα και το νερό που ξοδεύεις ανά 2 μέρες πλυντήριο (γιατί εγώ πάνες με κακάκια δε βάζω με άλλα ρούχα, το διάβασα κι αυτό στο parents γιαιξ!)... Τι να πω, συμφέρει??? Δηλαδή πέρα από το οικολογικό της υπόθεσης, το θέμα είναι και το οικονομικό! Οι έμπειρες μανούλες θυμούνται πόσες πάνες αλλάζει ένα μωράκι την ημέρα περίπου?

u7ndlkkhjd9ns8bu.png

Διαφημίσεις

ωχ βρε brillant τι έπαθες!φαντάζομαι τρομάρα που πήρες.Ξεκουράσου τώρααα πολυυυυ και θα περάσει:D:D

Εγώ σήμερα ξεκίνησα με τα γραμμαρια τα τρυπήματα κτλ!!

όντως το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής μας:D:D!τι καλά!!!

Ονειρεύτηκα τον μπέμπη μου σήμερα!Κοιμόταν λέει συνέχεια και τον ξύπναγα για να τον θηλάσω, και σαν να χαμογέλαγε ο γλυκούλης μου:D:D Τόσο τέλειο όνειρο:D:D:D

url%5Dcbf47431c9.png

Αχ, πολύ μου άρεσε αυτό που είπατε... "το καλύτερο καλοκαίρι της ζωή μας..." ναι !!

Εύη μου να ζήσετε ! πολύ ωραίες στιγμές ! Σας ευχόμαστε, με τη μπέμπα μου, τα καλύτερα !!

Κατερινα Κων ορισμένοι γιατροί είναι υπερβολικοί, αλλά πρέπει να τους έχουμε εμπιστοσύνη, δεν γίνεται αλλιώς !! Μια χαρά θα τα πας !

Sweet angel καλώς μας ήρθες !!

Rinoui καλή αρχή !! Ωραίες οι ετοιμασίες, να προσέχεις με την κούραση ε ;

Anastasia μάλλον το' χε η μέρα.. Και εμάς μας έχουν πέσει πολλά μαζεμένα + χάλασε το αμάξι και η ζημιά είναι περιπου 400 ευρώ... Αλλά θα τα καταφέρουμε, μη στεναχωριόμαστε...

Κατά τις 3 το μεσημέρι, αρχισε να με πονάει πολύ η πλάτη μου, η μέση μου, τα νεφρά μου και η κοιλιά μου... Μιλάμε για πόνος... Ερχόταν και με άφηνε. Πώς όταν περιμένουμε περίοδο ; αλλά περισσότερο.. Ήπια 1 ντεπόν, τίποτα.. Πήρα το γιατρό κατά τις 6, με ρώτησε αν κουράστηκα, αν νιώθω το μωρό. Ούτε κουράστηκα και η μπέμπα έπαιζε ποδόσφαιρο όλη μέρα. Μου 'πε αν συνεχιζόταν να πήγαινα στο νοσοκομείο. Ευτυχώς είχε εφημερία! Κατά τις 8 πήγαμε, οι πόνοι πιο δυνατοί, δεν μπορούσα να κάτσω, ίδρωνα απο τον πόνο, λεω "γεννάω ;;;". Εκανα μια ούρων, καθαρή. Μου κανε υπέρηχο, όλα μια χαρά, αλλά η μπέμπα έχει μεγαλώσει πολύύύ και πιέζει συνεχώς.. Συσπάσεις δεν είχα. Ο πόνος είναι μυικός, ανοίγει το σύμπαν μέσα μου, το μωρό σπρώχνει τα όργανα.. Θα περάσει μου είπε. Το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ απο τον πόνο και σήμερα το ίδιο είμαι, λες και έχω κάνω 100 κοιλιακούς....

Πωωω τι επαθές καημενουλι;;;

περαστικουλια μακρινά κι αγύριστα!!!! Δε θέλουμε τέτοια!!! Εύχομαι να περασει γρήγορα ο πόνος!!! Το σημαντικότερο φυσικα είναι οτι η Μπέμπα είναι μια χαρά!!!!!! :-) :-) :-) :-) :-) μπράβο!!!!

Υπομονή....!!Σε νιώθω...Θα περάσει..Θα το συνηθισεις....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα, καλό μήνα!!!

Επίσης χτες έκανα έρευνα αγοράς για υφασματινες πάνες...τέλειες φαίνονται αλλά έχει κόπο και χρόνο και κόστος...δηλαδή λένε πρέπει να αγοράσεις 20 πάνες (*20 ευρώ) + 10 (*20 ευρώ) για νεογέννητο γιατί η πλειοψηφία έλεγε ότι οι one size είναι μεγάλες για νεογέννητα, + 20 επιθέματα που βάζεις μέσα στην πάνα (80 ευρώ) + πανάκια μιας χρήσεως για τα κακά (11 ευρώ το πακέτο * δεν ξέρω κι εγώ πόσα) = 790 ευρώ... Αν βάλεις και το ειδικό σαπούνι, τον ειδικό κουβά και το σάκο αποθήκευσης, το ρεύμα και το νερό που ξοδεύεις ανά 2 μέρες πλυντήριο (γιατί εγώ πάνες με κακάκια δε βάζω με άλλα ρούχα, το διάβασα κι αυτό στο parents γιαιξ!)... Τι να πω, συμφέρει??? Δηλαδή πέρα από το οικολογικό της υπόθεσης, το θέμα είναι και το οικονομικό! Οι έμπειρες μανούλες θυμούνται πόσες πάνες αλλάζει ένα μωράκι την ημέρα περίπου?

Πολλέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες!!Δε θα πιστευεις πόσες!!Κι εμενα το πρωτο μου νινι ειναι,αλλα αν σκεφτω τα ανιψια μου....ασε....πολυυυ πραμαααααααα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα, καλό μήνα!!!

brilliant μου τι έπαθες? Ευτυχώς όλα καλά! Κουράγιο εύχομαι να περάσει και μην ταλαιπωρηθείς άλλο :(

papakia με το καλό!

Μπήκα 30ή εβδομάδα, απίστευτο μου φαίνεται...Τυπικά λένε στον 8ο μπαίνεις στην 32η! Στήσαμε και το λίκνο του μωρού και το χαζεύουμε :tongue: πρέπει να κάνουμε έρευνα αγοράς για στρωματάκι τώρα! Άσχετο, αλλά με την πάντα δεν κινδυνεύει το μωρό? Φοβάμαι μην κολλήσει τη μούρη του και δεν αναπνέει σωστά...ωχ αρχίσαμε μου λέει ο άντρας μου!

Η κουμπάρα μου χρησιμοποιει 8-12 τη μέρα ( δυστυχως μπορει να τα κανει ημικρη να την αλλαξει και καπακι να τα ξανακανει)έχει βρει site και οποτε της έρχεται 14 cents η πάνα!!! Σχεδόν μισή τιμή απο supermarket

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...