Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Losr είπε:

Καλημέρα. Δευτέρα ημέρα κύκλου σήμερα και έκανα υπέρηχο και αίματολογικες. Ο προεμφυτςυιτκος βγήκε είμαστε οκ. Περιμένω τα αποτελέσματα των εξετάσεων και αν όλα καλά μπαινω σε διέγερση. Θα ήθελα να ήταν η τυχερή μου...

Να σκέφτεσαι ότι θα είναι κορίτσι μου ..... Καλή επιτυχιαααααααα

Μανούλες Αυγούστου 2014

martha86

Recommended Posts

και εγώ μαζί σου (δύο τα φουγάρα)!!!1 ενάμιση πακέτο τη μέρα και το έκοψα με το που έμαθα ότι περιμένω μπεμπέ. επίσης έκοψα και το καφέ

:D:D

Και τον καφέ...; Ναι..; Εμένα μου είπε ο ντόκτορ 1 καφέ τη μέρα.

Αλλά αφού τον έκοψες τελείως καλό είναι, εμένα μου αρέσει ο καφές (προφανώς επειδή δε μου βρωμάει !! :D ) αλλά τον φτιάχνω ελαφρύ. Και εκεί που έπινα μόνο φραπέ, τώρα μου αρέσει μόνο ο ελληνικός !! Σου λέω μετάλλαξη. Το μόνο μαρτύριο που περνάω εκτός απο τις αναγούλες, είναι οι μυρωδιές... Χτες, συνάντησα μια φίλη μου το πρωί να τα πούμε και της λεω " έφαγες μπανάνα ; " και μου λέει "εχω αρχίσει να σε φοβάμαι... Χτές βράδυ την έφαγα ! " :D:D

Τρέλα...

0WNhp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καταρχάς να πω σε όλες όσες προσπαθούν να προσέχουν τη διατροφή τους καλή δύναμη και όλα είναι στο μυαλό!!! Μην ακούτε κανέναν και να βάλετε στόχο και να έχετε ΠΕΙΣΜΑ αλλιώς δε γίνεται! Το ξέρω γιατί εγώ ενώ ήμουν πετσί και κόκαλο μια ζωή, μετά τα 28 πάχαινα με το παραμικρό κι έχω κάνει πολλές φορές δίαιτα! Τελικά κατέληξα ότι πρέπει να τρώω τα πάντα με μέτρο και να μην παρατήσω ποτέ το γυμναστήριο... Και τώρα σκέφτομαι σοβαρά όταν με το καλό σταματήσουν οι ανακατωσούρες να πάω για κολύμβηση (έχω βρει μια πισίνα με όζον, όχι χλώριο) γιατί αισθάνομαι το σώμα μου να χαλαρώνει :( Είχα σκεφτεί και πιλάτες για εγκύους αλλά βγαίνει πολύ πιο ακριβά!!!

Πάντως κι εμένα ο γιατρός μου είπε να τρώω ότι θέλω, και ρε παιδιά ενώ πριν δεν έτρωγα τώρα θέλω να τρώω βούτυρο και πλήρες γάλα!

Α! Ναι, θέλω πολύ να θηλάσω αλλά φοβάμαι ότι θα πονάειειειειειει.....

συμφωνώ απόλυτα για τη διατροφή , πρέπει να τρώμε τα πάντα με μέτρο!!!!!

κολύμβηση ε? έπιτρέπεται? αχ τι τυχερή εγώ δεν έχω κοντά και δεν ξέρω και το κόστος (με βλέπω να κάνω γυμναστική στο σπίτι μετά τον ερχομό του μπεμπέ)

SO9Np3.png

Χτες, συνάντησα μια φίλη μου το πρωί να τα πούμε και της λεω " έφαγες μπανάνα ; " και μου λέει "εχω αρχίσει να σε φοβάμαι... Χτές βράδυ την έφαγα ! " :D:D

Τρέλα...[/quote

Α εσύ είσαι καταπληκτική!!!!!!!!!λαγωνικό έχω γίνει αλλά εσένα δεν σε φτάνω!!!!(χαχαχα):D:D:D:D:D

SO9Np3.png

Εσείς κόψατε την κακιά συνήθεια του τσιγάρου, εγώ σταμάτησα να τρώω τα νύχια μου!!! Αφού ο άντρας μου δεν το πιστεύει όταν βλέπει τα νυχάκια μου!!

Όσο για την κολύμβηση, επιτρέπεται αλλά δυστυχώς πρέπει να είναι πεντακάθαρη και η θάλασσα και η πισίνα... Ειδικά οι πισίνες με κόσμο είναι επιφοβες για μυκητιάσεις, και στη θάλασσα πρέπει να έχεις μαζί 2-3 μαγιώ για να μη μένεις με τα βρεγμένα!

u7ndlkkhjd9ns8bu.png

Εγώ επειδή είμαι λάτρης της θάλασσας, με το που θα καλοκαιριάσει θα πηγαίνω σφαίρα, κι αφού θα είναι όλα καλά.

Στο Ηράκλειο, έχουμε ακόμα καθαρές παραλίες ευτυχώς !!

0WNhp3.png

Διαφημίσεις

Αχ κορίτσια και εμένα ο γιατρός δε μου εχει απαγορεύσει να τρώω και η αλήθεια ειναι πως Μονή μου πήγα σε ενδοκρινολογο για να μου δώσει και μια σωστή διατροφή για εγκυμοσύνη αλλιώς αν δεν μπω σε προγραμμα βλέπω να γίνομαι φαλαινιτσα... Εδώ που τα λέμε κοπέλες που κάνουν διαβήτη κύησης μπαίνουν υποχρεωτικά σε προγραμμα...

Κορίτσια ο θηλασμος όντως πονάει πολυ στην αρχή αλλα μετα οταν μάθει κα το μωρο και εσείς πως να πιάνει το στήθος δεν ειναι τίποτα! Να κάνετε λίγη υπομονη γιατι κάνει καλο και σε εσάς και στο παιδι. Σε εσάς 2 πράγματα θα πω: μειώνει πιθανότητες για καρκίνο μαστού και χάνεις πιο εύκολα τα κιλά της εγκυμοσύνης αλλιώς ειναι γολγοθας....

kZZ6p2.pngjhVgp2.png

Εγώ επειδή είμαι λάτρης της θάλασσας, με το που θα καλοκαιριάσει θα πηγαίνω σφαίρα, κι αφού θα είναι όλα καλά.

Στο Ηράκλειο, έχουμε ακόμα καθαρές παραλίες ευτυχώς !!

Αχ έχουμε κι εμείς σπίτι στο Ν.Ηρακλείου προς Λασήθι μεριά αλλά δεν μπορώ να πάω μόνη μου γιατι δεν οδηγώ και ο άντρας μου δεν θέλει να πηγαίνει γιατί τον χώνουν οι συγγενείς σε υποχρεώσεις και αυτό δεν είναι διακοπές, είναι αγγαρεία! Γκρρ θα δούμε μέχρι τότε, καλά να 'μαστε μήπως κάνουμε και κανένα μπανάκι!

u7ndlkkhjd9ns8bu.png

Καλημέρα μέλλουσες μανούλες!!

Ρε κορίτσια γιατί ξυπνατε τόσο νωρίς?? αρχιζω κ νιώθω πολύ αρκούδα!! Πριν τις 12 δεν ανοιγει το ματι! Ξυπναω μονο για κατουρημα και μετανξαναπεφτω ξερη!!

Εμενα οι αναγουλες εχουν ελαχιστοποιηθει σε εναν καθε βραδυ κ βαζω κ υποθετα.....

Εγω 3/2 παω για αυχενικη.. Σ αυτον που μ εστειλε η γιατρος μου ειναι πιστοποιημενος. Αν κ την δευτερα που το ειδαμε εκανε την μετρηση κ η ιδια κ κου ειπε ολα καλα.

Κοριτσια οταν το ειδαμε, πως μεγαλωσε κ κουνιοταν μου τραγουδουςε η γιατρος μαμασιιιιιιτα, ε τετοια ευτυχια δεν ξερω αν εχω ξανανιωσει! Μου ρθε να τα βαλω τα κλαματα!!! Το λατρευω το πλασματακι των 4,5 εκατοστων μου!!!

Του μιλαω, χαιδευω την κοιλια μου.....

Παω να φαω κάτι κ επανερχομαι!!!:):):)

bdf4p3.png

οι μπλουζες θηλασμου κ το φορεμα μονο κανα δυο φορες χρειαστηκε να θηλασω ενω τις φορουσα αλλα μ αρεσει πολυ η γραμμη τους κ δεν κανουν μπαμ οτι ειναι θηλασμου οποτε φοριουνται οποτε θες!!!

για το θηλασμο να σας πω την δικη μου εμπειρια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πριν γεννησω με ρωτουσαν θα θηλασεις?ελεγα ναι αν εχω γαλα.

αλλα ειχα ακουσει πολλα τρελα κ οτι υπαρχουν καποιες οι οποιες ειναι φανατικες με τον θηλασμο!!!!!!!!!

οταν γεννησα λοιπον εβαλα κατευθειαν το μωρο στο στηθος ρουφουσε ρουφουσε η καημενη αλλα το γαλα κατεβαινει μετα απο 3 μερες περιπου οποτε εδινα κ συμπληρωμα!!!!!!!!!!οταν πηγα σπιτι θηλαζαμε ολη μερα αλλα το βραδυ το μωρο πεινουσε οποτε εδινε κ συμπληρωμα μονο μια φορα την μερα!!!οι θηλες μου πληγωθηκαν,πονουσαν λιγες μερες αλλα εβαζα γαλατακι δικο μου πανω κ καμια κρεμουλα κ περνουσε.ελα ντε ομως που μεχρι να εδραιωθει που λεν ο θηλασμος(δηλαδη να κατεβει το πολυ γαλα)η μικρη ηταν συνεχεια σο βυζι με αποτελεσμα πολλες φορες μεναμε νηστικοι το μεσημερι δε λεω για τις αλλες δουλειες αλλα εστω το μαγειρεμα.οποτε εχω να πω οτι για να θηλασεις πρεπει να χεις ατομο συνεχεια μεσα στο σπιτι!!!!!!μετα τις 40 μερες λοιπον ειχα πολυ γαλα οπου καποιες μερες χορταινε το μωρο κ δεν εδινα συμπληρωμα,μετα τους 2,5 μηνες αρχισε να μην ξυπναει το βραδυ με αποτελεσμα να τρεχει το βυζι εκει λοιπον πηρα κ θηλαστρο κ το βγαζα.απο τον 4 μηνα αρχισε να μειωνεται μονο του το γαλα κ να δινω ολη μερα κενο γαλα κ θηλαζα μονο μια φορα τη μερα ωσπου πριν 10 μερες η μικρη με το που εβλεπε το βυζι ουρλαζε δεν ηθελε με τιποτα ε κ λεω οκ μια χαρα κ μεχρι εδω που την θηλασα.πηγα στον γυναικολογο για να παρω χαπι να κοπει αλλα ειναι πολυ κατα γιατι εχει πολλες παρενεργειες οποτε το αφησα ετσι κ πλεον τρεχει μεσα στις μερες ελαχιστα.

στο νοσοκομειο τωρα η απεναντι απο μενα ηταν φαν του αποκλειστικου θηλασμου κ δεν εδινε συμπληρωμα ε το αποτελεσμα ηταν κοριτσια το καημενο το μωρακι της να κλαιει με λυγμους το βραδυ κ να της λενε δωσε λιγο συμπληρωμα μεχρι να κατεβει το γαλα σου κ ελεγε οχι προτιμουσε να χει το μωρο να κλαιει,ε οχι δε θα προτιμουσα να πειναει το μωρο για να μην πιασει μπουκαλι,σιγα!!!!!!!!!!!!!!κ εειδη ειχαμε κολικους εδινα καθε μερα μαραθο κ χαμομηλι!!!!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

οι μπλουζες θηλασμου κ το φορεμα μονο κανα δυο φορες χρειαστηκε να θηλασω ενω τις φορουσα αλλα μ αρεσει πολυ η γραμμη τους κ δεν κανουν μπαμ οτι ειναι θηλασμου οποτε φοριουνται οποτε θες!!!

για το θηλασμο να σας πω την δικη μου εμπειρια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πριν γεννησω με ρωτουσαν θα θηλασεις?ελεγα ναι αν εχω γαλα.

αλλα ειχα ακουσει πολλα τρελα κ οτι υπαρχουν καποιες οι οποιες ειναι φανατικες με τον θηλασμο!!!!!!!!!

οταν γεννησα λοιπον εβαλα κατευθειαν το μωρο στο στηθος ρουφουσε ρουφουσε η καημενη αλλα το γαλα κατεβαινει μετα απο 3 μερες περιπου οποτε εδινα κ συμπληρωμα!!!!!!!!!!οταν πηγα σπιτι θηλαζαμε ολη μερα αλλα το βραδυ το μωρο πεινουσε οποτε εδινε κ συμπληρωμα μονο μια φορα την μερα!!!οι θηλες μου πληγωθηκαν,πονουσαν λιγες μερες αλλα εβαζα γαλατακι δικο μου πανω κ καμια κρεμουλα κ περνουσε.ελα ντε ομως που μεχρι να εδραιωθει που λεν ο θηλασμος(δηλαδη να κατεβει το πολυ γαλα)η μικρη ηταν συνεχεια σο βυζι με αποτελεσμα πολλες φορες μεναμε νηστικοι το μεσημερι δε λεω για τις αλλες δουλειες αλλα εστω το μαγειρεμα.οποτε εχω να πω οτι για να θηλασεις πρεπει να χεις ατομο συνεχεια μεσα στο σπιτι!!!!!!μετα τις 40 μερες λοιπον ειχα πολυ γαλα οπου καποιες μερες χορταινε το μωρο κ δεν εδινα συμπληρωμα,μετα τους 2,5 μηνες αρχισε να μην ξυπναει το βραδυ με αποτελεσμα να τρεχει το βυζι εκει λοιπον πηρα κ θηλαστρο κ το βγαζα.απο τον 4 μηνα αρχισε να μειωνεται μονο του το γαλα κ να δινω ολη μερα κενο γαλα κ θηλαζα μονο μια φορα τη μερα ωσπου πριν 10 μερες η μικρη με το που εβλεπε το βυζι ουρλαζε δεν ηθελε με τιποτα ε κ λεω οκ μια χαρα κ μεχρι εδω που την θηλασα.πηγα στον γυναικολογο για να παρω χαπι να κοπει αλλα ειναι πολυ κατα γιατι εχει πολλες παρενεργειες οποτε το αφησα ετσι κ πλεον τρεχει μεσα στις μερες ελαχιστα.

στο νοσοκομειο τωρα η απεναντι απο μενα ηταν φαν του αποκλειστικου θηλασμου κ δεν εδινε συμπληρωμα ε το αποτελεσμα ηταν κοριτσια το καημενο το μωρακι της να κλαιει με λυγμους το βραδυ κ να της λενε δωσε λιγο συμπληρωμα μεχρι να κατεβει το γαλα σου κ ελεγε οχι προτιμουσε να χει το μωρο να κλαιει,ε οχι δε θα προτιμουσα να πειναει το μωρο για να μην πιασει μπουκαλι,σιγα!!!!!!!!!!!!!!κ εειδη ειχαμε κολικους εδινα καθε μερα μαραθο κ χαμομηλι!!!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο Ιωάννα που την θηλασες την μικρουλα σου!

Εγω αν κ δεν εχω καν σκεφτει τι θα κανω, με αγχωνει πολυ το ολο θεμα. Αν θα τα καταφερω βασικα να το ταισω το μωρακι μου...

Η γιατρος μου ειναι πολυ υπερ του θηλασμου αλλα ακομα δεν εχουμε κανει κουβεντα....

Μετα σκεφτομαι πως το Νοεμβριο θα γυρισω κ στην δουλεια.....

bdf4p3.png

Διαφημίσεις

Δε θυμάμαι ποια το έγραψε αλλά ναι και σε μένα ο άντρας μου τις προαλλες μου είπε οτι μυριζω σαν μωρο!πολύ περίεργο!

Κι επίσης το χω ρίξει στις φρυγανιες και στο βούτυρο lurpak είναι τα μονα που δε με ανακατευαν απο την αρχη καθόλου!

Καφέ δεν πινω και δεν επινα ποτε αλλά αφήστε τα ...

Είμαι εθισμένη στην κόκα κόλα!::mad::x:x:xτώρα αρκουμαι σε ενα δυο ποτήρια το σαββατοκύριακο ελπίζω να μην κανουν κ αυτά κακο!....

Καλημέρα μέλλουσες μανούλες!!

Κοριτσια οταν το ειδαμε, πως μεγαλωσε κ κουνιοταν μου τραγουδουςε η γιατρος μαμασιιιιιιτα, ε τετοια ευτυχια δεν ξερω αν εχω ξανανιωσει! Μου ρθε να τα βαλω τα κλαματα!!! Το λατρευω το πλασματακι των 4,5 εκατοστων μου!!!

Του μιλαω, χαιδευω την κοιλια μου.....

Αχ όταν το είδα και εγώ να κουνιέται χθες τρελάααααθηκααα ! Μα είναι υπέροχο!! Απορώ πως θα κάνουμε όταν το βλέπουμε πιο μεγάλο σε λίγο καιρό...

Όσο για τον ύπνο που λες, εγώ πετάγομαι πάνω στις 6.30 ακριβώς.. Δράμα.. Και ξανακοιμάμαι το μεσημέρι..

οταν γεννησα λοιπον εβαλα κατευθειαν το μωρο στο στηθος ρουφουσε ρουφουσε η καημενη αλλα το γαλα κατεβαινει μετα απο 3 μερες περιπου οποτε εδινα κ συμπληρωμα!!!!!!!!!!οταν πηγα σπιτι θηλαζαμε ολη μερα αλλα το βραδυ το μωρο πεινουσε οποτε εδινε κ συμπληρωμα μονο μια φορα την μερα!!!

Είναι υπέροχο που θήλασες το μωράκι σου για όσο το θήλασες ! Όλοι λένε οτι είναι το καλύτερο για το μωρό αλλά και για τη μαμά να θηλάσει το μωρό της. Και εγώ θέλω να καταφέρω να θηλάσω όταν με το καλό έρθει. Σίγουρα δεν είναι εύκολο, αλλά το μητρικό γάλα είναι αναντικατάστατο. Με φοβίζει βέβαια λίγο το ότι δε θα έχω καμία βοήθεια αφού η μαμά μου δουλεύει και η πεθερά μου το ίδιο...

Ρε κορίτσια...

Όρεξη για γούτσου γούτσου έχετε.. ; Εγώ ούτε να το σκεφτώ δε θέλω, ούτε όρεξη έχω καθόλου... Ο ντόκτορ δεν μας το έχει απαγορέψει μας έχει πει χαλάρά αλλά εγώ δε θέλω καθόλου !!!

0WNhp3.png

Χμμ...απο που να αρχίσω....!!!!

Ioannaki μπράβο σου που προσπάθησες να θηλάσεις το νινί σου...Αλλά θα σου πω μια και εχω μια γνωση των πραγματων....δεν ειναι ουτε οτι δεν ειχες αρκετο γαλα ουτε οτι το μωρο σου δε χορταινε...με οσα διαβαζω...εγιναν τοσα μα τόσα λάθη με την ιστορια θηλασμού σου.....!!!!!Που συμβαίνουν σε πολλές λογω κακης ενημερωσης....Οπως και να εχει αν το θελεις μπορεις να ενημερωθεις καλύτερα την επόμενη φορά και να βυζουνιζει το μωρο σου τρελααα!!:D:D:D:D

Καλό θα ειναι οσο αφορά το θηλασμό οσες πραγματικά θελουν, να ενημερωθουν σωστα...γιατι...ασε...δε θα πω γιατι....

Ξερω οτι τις πρωτες μερες πονάει αλλα μετά δε νιωθεις τίποτα..!!!

Προσωπικά αν μου το επιτρέψουν θα προσπαθήσω να θηλάω αποκλειστικα...:D

Οπως και να έχει ο θηλασμος ειναι καθαρά στο χερι της μαμας αν θελει...γιατι θελει υπομονη και επιμονη.....κάποιες φορες...μακαρι να ειμαστε απο τις τυχερες που ερχεται βολικα...;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χμμ...απο που να αρχίσω....!!!!

Ioannaki μπράβο σου που προσπάθησες να θηλάσεις το νινί σου...Αλλά θα σου πω μια και εχω μια γνωση των πραγματων....δεν ειναι ουτε οτι δεν ειχες αρκετο γαλα ουτε οτι το μωρο σου δε χορταινε...με οσα διαβαζω...εγιναν τοσα μα τόσα λάθη με την ιστορια θηλασμού σου.....!!!!!Που συμβαίνουν σε πολλές λογω κακης ενημερωσης....Οπως και να εχει αν το θελεις μπορεις να ενημερωθεις καλύτερα την επόμενη φορά και να βυζουνιζει το μωρο σου τρελααα!!:D:D:D:D

Καλό θα ειναι οσο αφορά το θηλασμό οσες πραγματικά θελουν, να ενημερωθουν σωστα...γιατι...ασε...δε θα πω γιατι....

Ξερω οτι τις πρωτες μερες πονάει αλλα μετά δε νιωθεις τίποτα..!!!

Προσωπικά αν μου το επιτρέψουν θα προσπαθήσω να θηλάω αποκλειστικα...:D

Οπως και να έχει ο θηλασμος ειναι καθαρά στο χερι της μαμας αν θελει...γιατι θελει υπομονη και επιμονη.....κάποιες φορες...μακαρι να ειμαστε απο τις τυχερες που ερχεται βολικα...;)

τι λαθη εννοεις οτι εγιναν?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...