Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, anemonii είπε:

βρε κορίτσια, να σας ρωτήσω. Ξεκίνησα σήμερα τα utrogestan. Πήρα δύο από το στόμα πριν μια ώρα περίπου και νιώθω σάμπως και έχω πάρει τίποτα άλλο, παραέχω χαλαρώσει. 😅 Είναι φυσιολογικό αυτό;;;

Ναι ναι μπορεί να σ φέρει και ζαλάδα 

1 hour ago, anemonii είπε:

θα δω άμα συνεχίσω έτσι και τις επόμενες μέρες να τον ρωτήσω μήπως τα πάρω κολπικά. διάβασα ότι είναι λιγότερες οι παρενέργειες.

Κολπικά δεν θα έχεις σχεδόν τίποτα 

• Ευχαριστώ 1

Μανούλες Αυγούστου 2014

martha86

Recommended Posts

Σ ευχαριστω πολυ μαρακι!!Εσυ για ποτε εχεις κλεισει αυχενικη?Συμπτωματα εχεις?

Αυχενικη 17/2...Καπάκι μετά το γάμο...:(

Συμπτωματα οχι τιποτα φοβερο..Απο την αρχη της εγκυμοσυνης 3 εμετους ολους κι ολους,ρεψιματα τρελααα σπυρακια στο προσωπο(γρρρ) και μια μανια με τις σοκοφρετες....Τις περισσοτερες μερες παντως ειναι λες και δεν ειμαι εγκυος...αν εξαιρεσεις τα σπυρακια!!!!!!!!Και τα λιπαρα μαλλια!!!

Οι πονοκεφαλοι που εχω ειναι λογω ΧΝΑ και ψιλοανεβασμενης πίεσης...

Ααααααααααα μεχρι την 6 εβδομαδα ειχα και σαν πονους περιοδου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελπιζω να συνεχισεις να εχεις μια πολυ ευκολη εγκυμοσυνη κι οσο για τα σπυρακια μην αγχωνεσαι,με λιγο μεικ απ καλυπτονται..και γω τπτ σχεδον απο συμπτωματα μονο καουρες εχω και πολυ υπνηλια που ακομα να μου περασει;)

ioannaki Και για να μη φανω κάπως...Θα σου εξηγησω τι εννοω...

Το κανονικο γαλα ναι κατεβαινει μετα απο περιπου 3 μερες...Αμεσως μετα τον τοκετό ομως υπάρχει το πρωτογαλα...και ειναι ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΟ....Ασε που ειναι η ΜΟΝΗ τροφη που χρειάζεται ενα υγιες τελειομηνο μωρο..Επίσης Αν σκεφτεις οτι η χωρητικοτητα του στομαχιου ενος νεογεννητου μιας ημερας ειναι μόλις 5-7 ml....καταλαβαινεις οτι αρκει....(περαν του οτι το πρωτογαλα ειναι πολυ σημαντικο σε ποιοτητα...για να μην αναλυσω και αυτο..)

Το βραδυ λες το μωρο πεινουσε...το θηλαζες και πεινουσε και αλλο;;;και το καταλαβες πως;

Και φυσικα θα μειωνοταν το γαλατακι σου απο τη στιγμη που δεν την εβαζες στο στηθος...Χρειαζονται συχνοι θηλασμοι ωστε η παραγωγη του γαλακτος να ρυθμιζεται συμφωνα με τις αναγκες του μωρου...Επισης το οτι το παιδακι σου ουρλιαζει δε σημαινει πως δε θελει το τζιτζι σου...:D

Δεν θυμαμαι τι αλλο εγραψες για να σου πω...οτι θες,με ρωτας...:D:D

Παντα με αγαπη όλα....

Συμφωνώ απόλυτα! Αυτό ακριβώς ισχύει!

kZZ6p2.pngjhVgp2.png

Impregnant ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟ!!!!

πολύ χαρηκα!!!!!

βλέπω 3 που έχουμε κανει αυχενική και στις 3 κοριτσάκι έδωσαν εκτιμησηοι γιατροί!!!!

Έχω παρατηρήσει απο μαμαδες και αλλων μηνών οτι σε ολους τους μηνες υπάρχει μια τάση να φανταστείτε στου Ιουλίου (νομιζω) είναι όλα αγοράκια και μονο 1-2 κοριτσάκια και αντίστοιχα έχω δει να το αναφέρουν και σε αλλά θέματα οτι κάθε μήνας έχει τάση σε ενα φύλο...

Όχι δεν είμαι κατάσκοπος χαχαχαχα αλλά τώρα που κάθομαι μου αρέσει να διαβαζω πληροφορίες απο μαμαδες σε πιο προχωρημενη εγκυμοσύνη!

Και για τις καινουριες γραψτε μου για το φυλο τις διαισθήσειςσας , εκτιμησεις γιατρων(οποτε μάθετε) και ΠΗΤ θα μας κάνω κι εμας λιστα!!!!!!!ζηλεψαααα χεχεχε

Καλημερούδια μανουλίτσες !!

Ζυγίστηκα και έχω χάσει 1,5 κιλό !! Η αλήθεια είναι οτι πήγα σε διατροφολόγο, επειδή μια τάση με το πάχος την έχω και τώρα με την εγκυμοσύνη αν αφεθώ την έβαψα. Δεν μου έδωσε δίαιτα απλά μια διατροφή που τα έχει όλα (ακόμα και πίτσα !!!) αλλά με ρέγουλα.. Αυτό με τα κιλά με έχει φοβίσει λίγο να σας πω την αλήθεια και μόνη μου να περιοριστώ δεν μπορώ, θέλω κάποιον να με καθοδηγεί.

Όσο για το δερματάκι, έχει γίνει πιο λιπαρό, αλλά απαλό, σπυράκια δεν έχω. Τρίχες, πιο πολλές έχω εγώ απο τον Βαμβακούλα. :D

Τη γέννα, ziu , τη σκεφτομαι αλλά σαν κάτι ωραίο. Αν γεννήσω τελικά φυσιολογικά, επειδή στο νοσοκομείο δεν έχει επισκληριδιο, ε θα έχει πολλούς πόνους. Αλλά όλα τα ωραία έχουν τον πόνο τους... Δεν με πολυαπασχολεί. Η αγωνία μου είναι να κάνω την αυχενική και να είναι όλα καλά. Ακόμα δεν έχω κλείσει ραντεβού, πρέπει να το κάνω σήμερα, μέχρι τις 23/2 μου είπε ο ντόκτορ να την έχω κάνει.

Οι μυρωδιές με ταλαιπωρούν... ΟΛΑ μου βρωμάνε !! ΟΛΑ !!!

Brilliant se τι διατροφολογο πηγές; Ξέρει απο εγκυμοσύνη; Θα με ενδιέφερε πολυ να δώ τη διατροφή σου να την έχω στα υπόψιν γιατι εγω πήγα σε ενδοκρινολογο που πήγε η κουνιαδα μου έγκυος λόγω διαβήτη κύησης και πήγαν όλα καλα και για εκείνη και για το μωρο! Γιατι εχει σημασία η διατροφή να μην επηρεάζει και την ανάπτυξη του μωρού!

kZZ6p2.pngjhVgp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια στο 123 babe.me υπαρχει ένας πίνακας με κινέζικη πρόβλεψη φύλου. Βάζεις την ηλικία σου οταν έγινε η σύλληψη και κατι ακόμα νομίζω ζητάει και σου βγάζει αν θα κανεις αγόρι η κορίτσι. Στο πρώτο μου έπεσε μέσα. Τώρα για το 2ο λέει πάλι αγόρι για να δούμε...και όντως αν δεις συλλογικά τον πίνακα παρουσιάζει με κάποιο τροπο συγκεκριμένες τάσεις για αγόρια η κορίτσια!

kZZ6p2.pngjhVgp2.png

Εμενα μου βγαζει οτι θα κανω αγορι,αν και ο γιατρος ειπε μαλλον κοριτσι,αλλα κι εγς ετσι νιωθω εξαρχης..οτι θα ναι κοριτσακι))και αγορακι να προκυψει δεν πειραζει υγιη να ναι κι ολα τα αλλα δεν εχουν σημασια..:D

Brilliant se τι διατροφολογο πηγές; Ξέρει απο εγκυμοσύνη; Θα με ενδιέφερε πολυ να δώ τη διατροφή σου να την έχω στα υπόψιν γιατι εγω πήγα σε ενδοκρινολογο που πήγε η κουνιαδα μου έγκυος λόγω διαβήτη κύησης και πήγαν όλα καλα και για εκείνη και για το μωρο! Γιατι εχει σημασία η διατροφή να μην επηρεάζει και την ανάπτυξη του μωρού!

Κοίτα, η διατροφολόγος που πήγα είναι δοκιμασμένη και απο πριν μείνω έγκυος. Είναι μία διατροφή χαμηλή σε γλυκαιμικούς δείκτες. Έχει τα πάντα. Υδατάνθρακες, πρωτείνες, ω-3 λιπαρά, φρούτα... Δε στερουμαι τίποτα, απλά τα συνδυάζω σωστά. Είναι διατροφή ειδική για εγκύους ώστε και να χορταίνω αλλά και να μην στερούμαι. Ευχαρίστως να στη στείλω κάποια στιγμή να πάρεις μια γεύση. Θα το κάνω αργότερα.

Είναι περίπου 2000 θερμίδες τη μέρα βάση των δικών μου κιλών που είναι τα 80 μέχρι τώρα...

0WNhp3.png

Εγω στο πρώτο πίστευα αγορι απο την αρχή. Σε αυτό δε ξέρω.... Αρχικά αγόρι αλλα μετα απο κατι συγκυρίες πείστηκα πως μάλλον θα ειναι κορίτσι...ε σε κανά 2μην περίπου θα ξέρουμε γιατι η αυχενικη ειναι πολυ αναξιόπιστη σε αυτό το θέμα ακόμα....

kZZ6p2.pngjhVgp2.png

Διαφημίσεις

Κοίτα, η διατροφολόγος που πήγα είναι δοκιμασμένη και απο πριν μείνω έγκυος. Είναι μία διατροφή χαμηλή σε γλυκαιμικούς δείκτες. Έχει τα πάντα. Υδατάνθρακες, πρωτείνες, ω-3 λιπαρά, φρούτα... Δε στερουμαι τίποτα, απλά τα συνδυάζω σωστά. Είναι διατροφή ειδική για εγκύους ώστε και να χορταίνω αλλά και να μην στερούμαι. Ευχαρίστως να στη στείλω κάποια στιγμή να πάρεις μια γεύση. Θα το κάνω αργότερα.

Είναι περίπου 2000 θερμίδες τη μέρα βάση των δικών μου κιλών που είναι τα 80 μέχρι τώρα...

Και εγω ειμαι 89 κιλα με ύψος 176 και η διατροφη ειναι των 1800 θερμιδων που μου έδωσε ο ενδοκρινολογος αλλα τη διάβασα καλα στο σπίτι και ρε παιδι μου έτσι μια πιτσουλα μια πιτσουλα να φάμε δεν εχει... Πως να αντεξεις 7 μήνες αν δε ξεφυγεις και με μετρό σε κατι! αν θες να σου στείλω το email μου σε πμ να τη δώ λιγο....

kZZ6p2.pngjhVgp2.png

Impregnant ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟ!!!!

πολύ χαρηκα!!!!!

βλέπω 3 που έχουμε κανει αυχενική και στις 3 κοριτσάκι έδωσαν εκτιμησηοι γιατροί!!!!

Έχω παρατηρήσει απο μαμαδες και αλλων μηνών οτι σε ολους τους μηνες υπάρχει μια τάση να φανταστείτε στου Ιουλίου (νομιζω) είναι όλα αγοράκια και μονο 1-2 κοριτσάκια και αντίστοιχα έχω δει να το αναφέρουν και σε αλλά θέματα οτι κάθε μήνας έχει τάση σε ενα φύλο...

Όχι δεν είμαι κατάσκοπος χαχαχαχα αλλά τώρα που κάθομαι μου αρέσει να διαβαζω πληροφορίες απο μαμαδες σε πιο προχωρημενη εγκυμοσύνη!

Και για τις καινουριες γραψτε μου για το φυλο τις διαισθήσειςσας , εκτιμησεις γιατρων(οποτε μάθετε) και ΠΗΤ θα μας κάνω κι εμας λιστα!!!!!!!ζηλεψαααα χεχεχε

Εγω θα ειμαι αυτη με το αγορι...χαχαχαχαχα

ΠΗΤ(τελευταια ημερομηνια) 26/08/2014

Βεβαια με βλέπω να γενναω αρχες Αυγουστου...

Για κανε μας λιστααα...και γραψε μας με την ομορφια και την εξυπνάδα...πρώτα εμένα δηλαδή...χαχαχαχα:tongue::tongue::tongue::tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Natalia90............ΠΗΤ 5/8....ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΥΧΕΝΙΚΗΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

Marilouu.............ΠΗΤ 8/8....ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΥΧΕΝΙΚΗΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

Αγοροmummy....ΠΗΤ 8/8

Impregnant.........ΠΗΤ 10/8..ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΥΧΕΝΙΚΗΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

Ziu_zitsu.............ΠΗΤ 14/8

Anastasiat28......ΠΗΤ 24/8

Papakia30..........ΠΗΤ 26/8

Latortura............ΠΗΤ 26/8

Ampeligi.............ΠΗΤ 28/8

Brilliant...............ΠΗΤ 30/8

Πιστεύω δεν έχω κανει λάθος! Περιμένω και τις υπόλοιπες και για να μη σας πρηζω θα το ανανεωνω κάθε εβδομαδα για χω μαζέψει υλικό χεχεχε

Natalia90............ΠΗΤ 5/8....ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΥΧΕΝΙΚΗΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

Marilouu.............ΠΗΤ 8/8....ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΥΧΕΝΙΚΗΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

Αγοροmummy....ΠΗΤ 8/8

Impregnant.........ΠΗΤ 10/8..ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΥΧΕΝΙΚΗΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

Ziu_zitsu.............ΠΗΤ 14/8

Anastasiat28......ΠΗΤ 24/8

Papakia30..........ΠΗΤ 26/8

Latortura............ΠΗΤ 26/8

Ampeligi.............ΠΗΤ 28/8

Brilliant...............ΠΗΤ 30/8

Πιστεύω δεν έχω κανει λάθος! Περιμένω και τις υπόλοιπες και για να μη σας πρηζω θα το ανανεωνω κάθε εβδομαδα για χω μαζέψει υλικό χεχεχε

χαχχαχαχαχαχαχ ε δε σε πιστυωωωωωω!!!Είσαι σκετη τρελαααααααα!!!χααχαχαα μολις μπηκες στη δικια μου λιστα!!χεχεχεχ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω θα ειμαι αυτη με το αγορι...χαχαχαχαχα

ΠΗΤ(τελευταια ημερομηνια) 26/08/2014

Βεβαια με βλέπω να γενναω αρχες Αυγουστου...

Για κανε μας λιστααα...και γραψε μας με την ομορφια και την εξυπνάδα...πρώτα εμένα δηλαδή...χαχαχαχα:tongue::tongue::tongue::tongue:

Χαχαχα εννοείται Μαρία!!!συν οτι είσαι η ψυχή της παρέας!!!:D:tongue::D:tongue::D:tongue::D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...