Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, marion83 είπε:

@dimi.tra όχι δεν πήγαιναμ καθόλου καλά στην διέγερση τα ωοθυλάκια . Δεν μεγάλωναν . Ναι Δήμητρα μου δυστυχως τα έχω δοκιμάσει όλα glucophgae glucofree glucostop και μέχρι κ το σιρόπι το lyscis πήρα κόντεψαν να πεθάνω με αυτό έκανα 20 φορές εμετό κόντεψαν να με πάνε στο νοσοκομείο 

Το σιρόπι δεν θα το έπαιρνα με τίποτα, εδώ με τα glucostop που είναι αναβράζοντα και κάθε φορά μου ερχόταν εμετός και έλεγα κάνε υπομονή είναι για καλό. Τελικά και υπομονή έκανα και αποτυχημένη ήταν η προσπάθεια. Τουλάχιστον τώρα με τα retaform δεν νιώθω άσχημα μου έχουν κάτσει καλά και δεν ζορίζομαι πάρα την μεγάλη δόση. Βέβαια όπως σου είπα και πιο πάνω νερό, πάρα πολύ νερό γιατί αν μια μέρα χαλαρώσω αμέσως αρχίζω και νιώθω άσχημα, με πιάνει πονοκέφαλος και μπορεί και ημικρανία. Δοκίμασε με το νερό να δεις αν σε βοηθάει κάπως και μεγάλη προσοχή στην διατροφή. Αν δεν τα αντέχεις καθόλου ίσως θα πρέπει να δείτε άλλους τρόπους πχ μέτρηση σακχάρου με μηχανάκι και ίσως σε ακραίες περιπτώσεις και ινσουλίνη αν κάνεις μεγάλες υπεργλυκαιμίες.

Μανούλες Αυγούστου 2014

martha86

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια μου!!

Παλι δεν προλαβα να σας διαβασω.....

Γυρισαμε απο αυχενικη στον Αρναουλογλου (για τις Θεσσαλονικιες) και εκει που εκατσα βα σας διαβασω κ να χαλαρωσω, μου πηρα το αιπαντ ο αντρας κ με πηρε ο υπνος...τωρα ξυπνησα!

Η εξεταςη ηταν αναλυτικη, κρατησε 45 λεπτα μαζι με καποια πραγματα που μας ειπε στην αρχη, για πιθανοτητες κτλ. Εγω ημουν αρκετα αγχωμενη κ το καταλαβε.

Τελος παντων ολα καλα. Βγηκαν κ οι αιματολογικες κ μου δωσε τα αποτελεσματα που ειναι 1/14.380 για το συνδρομο νταουν.

Ολα τα οργανα φυσιολογικα.

Και απο την αγωνια μου δεν τον ρωτησα για φυλο. Αν κ φανταζομαι αν εβγαζε καποιο συμπερασμα θα μου λεγε γιατι το μωρακι μας κοιμοταν, ηταν κουλουριασμενο κ ειχε τα ποδια του μαζεμενα κ κλειστα!! Και παλι τα χερια πισω απ το κεφαλι! Ο φραπες του ελειπε!!!

Για το αιμα που χα την Παρασκευη που κατεβασα Κυριακατικα την γιατρο μου κ του το ειπα κι αυτου δεν ειδε κανεις απ τους δυο τους τιποτα ανησυχιτικο!

bdf4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσακια μου!!!Δεν καταφερα να σας διαβάσω....Δεν ειμαι καλα...Πιεση και ξανά πίεση...Μέρα-νύχτα...Απο χθες το απογευμα ματωνει και διαρκως η μυτη μου....Το πρωι εδωσα αιμα για εξετασεις...Αντε να δουμε...

Πονοκεφαλος....διαρκειας.....:(

Εσείς τουλάιστον μου είστε καλα;;

ziu τι αιμα διαβασα τωρα στο τελος;;;Μπραβο παντως συγχαρητηρια για την αυχενικη σου!!!Οι αλλες καλα;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας κοριτσακια μου!!!Δεν καταφερα να σας διαβάσω....Δεν ειμαι καλα...Πιεση και ξανά πίεση...Μέρα-νύχτα...Απο χθες το απογευμα ματωνει και διαρκως η μυτη μου....Το πρωι εδωσα αιμα για εξετασεις...Αντε να δουμε...

Πονοκεφαλος....διαρκειας.....:(

Εσείς τουλάιστον μου είστε καλα;;

ziu τι αιμα διαβασα τωρα στο τελος;;;Μπραβο παντως συγχαρητηρια για την αυχενικη σου!!!Οι αλλες καλα;;;

Αμαν ρε κοριτσακι μου..... Ευχομαι να μην ειναι τιποτα...

Ειχα αιμα δυστυχως την Παρασκευη, τα χρειαστικαβνα σου πω την αληθεια μου. Αλλα ευτυχως ολα καλα. Το μωρακι μουβζει κ βασιλευει! Και ππως λεει κ η γιατρος κου ειναι δυσκολο μωρακι κ δειχνει απο τωρα τις προθεσεις του! Εχει να μας κανει....οταν με το καλο γεννηθει....

Οι αλλες εξετασεις πολυ καλες. Ολα τα οργανα πουβεπρεπε να δει τα ειδε και ειναι φυσιολογικα οπως κ τα αποτελεσματα για τις αλλες δυο τρισωμιες που βλεπουν..οποτε παιρνουμε βαθυα ανασα κ προχωραμε!

bdf4p3.png

Ziu zitsu μπράβο πολύ χάρηκα με τα ευχάριστα!!:-) :-) :-) αχ ναι απο τώρα μας σκάνε!

Papakia30 τι εχεις;πίεση; είχες και πριν θέμα; πάντως η εγκυμοσύνη και η διατροφή επηρεάζουν... η μητέρα μου για οποτε τρώμε εκεί έχει κόψει το αλάτι απο το φαι!εγώ δεν είχα πρόβλημα αλλά προληπτικά καλού κακου το προσέχουμε λόγω της τάσης για ανοδο κατα την εγκυμοσυνη

Εγώ σήμερα σταμάτησα τα utrogestan και άρχισα σιδηρο-ασβεστιο...ελπίζω να μην επανέλθουν τα καφέ...ξου ξου μακρια!

Καλημέρα εγκυούλες μου!!!!!

ziu_zitsu μπράβο συγχαρητήρια!!!! αχ τέτοια να ακούμε όλες ευχάριστα, φυσιολογικά. σήμερα θα πάρω και εγώ το δικό μου το γιατρό να μου πει πότε και που θα κάνουμε αυχενική και pappA.

marilouu μου δεν θα επανέλθουν τα καφέ. τέλος τα άγχη και οι φόβοι!!!!!

papakia30 μου καλωσήρθες, πως ήταν το ταξίδι σου? σήμερα είσαι καλύτερα?

οι υπόλοιπες τι κάνετε?:D:D:D:D:D:D

SO9Np3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα εγκυούλες!!

papakia Τι έπαθες καλέ?!! Περαστικά και κουράγιο μέχρι να σου περάσει :-(

ziu_zitsu Άργησες να γράψεις και αγχώθηκα! Όλα καλά διαβάζω!!!

Εγώ παιδιά δεν πήγα να πάρω την papp-a ακόμα, καλό ε?...έστειλα τον γιατρό μου αλλά δεν ξέρω αν την πήρε! Πάντως οι ανακατωσούρες μου βελτιώθηκαν πάρα πολύ, και χτες έφαγα και φακές και φρούτα (anastasiat28 το πιασα το μαχαίρι χτες, τι να κάνω!) που κανονικά θα με πείραζαν!

Α! Επίσης το ανακοίνωσα επίσημα και στη δουλειά, έφερα και γλυκάκια να κεράσω, δεν είχα πει τίποτα σε κανέναν!!! Όλοι με συγχάρηκαν και γενικά βλέπεις από όσους έχουν παιδιά μια συμπαράσταση!

u7ndlkkhjd9ns8bu.png

Ουφ με πήρε ο doctor και μου είπε ότι όλα καλά με το papp-a!!! 1/6000 μου είπε οπότε όλα καλά!!! Εύχομαι και στις υπόλοιπες που πλησιάζει η αυχενική τους να έχουν τέλεια αποτελέσματα και να χαρούν και το ζουζούνι στην οθόνη :)

u7ndlkkhjd9ns8bu.png

καλησπέρα! όλες έχετε κάνει αυχενική και εγώ ακόμα ψάχνω να δω ποιος μου αρέσει για να πάω και μέχρι την άλλη παρασκευή πρέπει να γίνει! Είμαι λίγο στον κόσμο μου χαλαρή μέχρι αηδίας!

tt1d1f0a

event.png

Ουφ με πήρε ο doctor και μου είπε ότι όλα καλά με το papp-a!!! 1/6000 μου είπε οπότε όλα καλά!!! Εύχομαι και στις υπόλοιπες που πλησιάζει η αυχενική τους να έχουν τέλεια αποτελέσματα και να χαρούν και το ζουζούνι στην οθόνη :)

Μπράβο!!!!!!!!!!συγχαρητήρια!!!!!!!!!:D:D:D:D

SO9Np3.png

καλησπέρα! όλες έχετε κάνει αυχενική και εγώ ακόμα ψάχνω να δω ποιος μου αρέσει για να πάω και μέχρι την άλλη παρασκευή πρέπει να γίνει! Είμαι λίγο στον κόσμο μου χαλαρή μέχρι αηδίας!

και εμένα σήμερα μου είπε ο γιατρός μου να πάω στο ιατρείο του (τώρα για να κλείσουμε ραντεβού που και πότε θα τη κάνω:confused:). ότι και να σας πω θα είναι ψέμματα

SO9Np3.png

Διαφημίσεις

impregnant! μου να σε ρωτήσω γιατί έχω αγχωθεί ολίγον. ο γιατρός σου είναι πιστοποιημένος :confused::confused:(όλα αυτά που γράφει το ίντερνετ για τη λίστα Νικολαϊδη κλπ). που την έκανες και πόσο σου κόστισε?(συγνώμη αν τα έχεις αναφέρει ξανά, δεν θυμάμαι τίποτα αυτή τη στιγμή)

εμένα δεν είναι και αν μου τη κάνει αυτός τι να του πω? τον εμπιστεύομαι τρελά αλλά έχω επηρεαστεί με αυτό το ίντερνετ.

SO9Np3.png

impregnant! μου να σε ρωτήσω γιατί έχω αγχωθεί ολίγον. ο γιατρός σου είναι πιστοποιημένος :confused::confused:(όλα αυτά που γράφει το ίντερνετ για τη λίστα Νικολαϊδη κλπ). που την έκανες και πόσο σου κόστισε?(συγνώμη αν τα έχεις αναφέρει ξανά, δεν θυμάμαι τίποτα αυτή τη στιγμή)

εμένα δεν είναι και αν μου τη κάνει αυτός τι να του πω? τον εμπιστεύομαι τρελά αλλά έχω επηρεαστεί με αυτό το ίντερνετ.

Δε νομιζω να στην κανει αυτός είναι και πανάκριβο το μηχάνημα δεν είναι του απλού υπερήχου οποτε δε νομιζω οτι ο οποιοσδήποτε χωρίς πιστοποίηση οτι το διαθετει...μπορείς πάντως να του πεις: επειδή θέλω να έχω μια πρωτη εμπειρία με το μαιευτήριο κ πως λειτουργει θα προτιμούσα να την κάνω στο μαιευτήριο με το οποίο συνεργαζεστε...έτσι και δεν του τη λες αλλά μπορεί να πιασει και το υποννοουμενο :-) ε μην είμαστε και κοροιδα!

Τελεια νεα!!! Παντα τετοια απ ολες μας!!

Οταν το ειδες τοσο καθαρα κ τρισδιαστατο πως ενιωσες?? εγω το ερωτευτηκα το μωρακι μου! Απο την αρχη το λατρευα αλλα τωρα ειμαι ερωτευμενη μαζι του!

Καλημερα κοριτσουδιααααααααααα

bdf4p3.png

Anastasia επισης μου εχουν πει οτι υπαρχει γιατρός που δεν έχει την πιστοποίηση αλλά έχει τον εξοπλισμό και οποτε κανονίζει τις αυχενικες φροντίζει να έχει πιστοποιημένο γιατρό μαζί του στο ιατρείο του προφανώς συνεργαζεται με κάποιον συγκεκριμενο...ποιος ξερει γιατι το κανει ετσι μηπως περνα απο εκπαιδευση για την αυχενικη;;;μπορεί να παιζει κ αυτό το σενάριο...

Δε νομιζω να στην κανει αυτός είναι και πανάκριβο το μηχάνημα δεν είναι του απλού υπερήχου οποτε δε νομιζω οτι ο οποιοσδήποτε χωρίς πιστοποίηση οτι το διαθετει...μπορείς πάντως να του πεις: επειδή θέλω να έχω μια πρωτη εμπειρία με το μαιευτήριο κ πως λειτουργει θα προτιμούσα να την κάνω στο μαιευτήριο με το οποίο συνεργαζεστε...έτσι και δεν του τη λες αλλά μπορεί να πιασει και το υποννοουμενο :-) ε μην είμαστε και κοροιδα!

Αχ marilouu μου μπράβο σε ευχαριστώ πάρα πολύ :D:D:D:D:D:D πανέξυπνο!!!!!είχε κολλήσει το μυαλό μου!!!!!!!!!!!

Και εγώ δε νομίζω να μου τη κάνει, εντωμεταξύ είναι πολύ υπεύθυνος άνθρωπος , σχεδόν όλα μου τα έχει απαγορεύσε, δεν νομίζω να κάνει κάτι τόσο χοντρό, αλλά λέω αν?

είσαι τέλεια!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D ευχαριστώ

SO9Np3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...