Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τα glucostop τα έχεις δοκιμάσει; Αν κ εμένα δεν μου έκατσαν ιδιαίτερα καλά. 
      Δλδ τι σου έκαναν τα inofert? Μεγάλο κύκλο; 

@dimi.tra όχι δεν πήγαιναμ καθόλου καλά στην διέγερση τα ωοθυλάκια . Δεν μεγάλωναν . Ναι Δήμητρα μου δυστυχως τα έχω δοκιμάσει όλα glucophgae glucofree glucostop και μέχρι κ το σιρόπι το lyscis πήρα κόντεψαν να πεθάνω με αυτό έκανα 20 φορές εμετό κόντεψαν να με πάνε στο νοσοκομείο 

Μανούλες Αυγούστου 2014

martha86

Recommended Posts

Κοριτσαρες μουυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κάνετε;;;;;Ευτυχως σήμερα είμαι πολύ καλά...και ετσι βρηκα την ευκαιρια να κανω υποχρεωσεις του γάμου....Μου λείψατεεεεεεεεεεε!!!

Και το νινι μου μου ελειψεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!Αχχχχ θελω να το δω...!!!

Πάντως πέρασα ενα σ/κ/δ/τ.....να μην πω....πίεση...η μυτη ματωνε...ετρεχα απο εξετασεις σε ωρλ....σημερα ξυπνησα πολυ καλα!!!φιουυυυ!!Να μην ξανάρθει..(που δυστυχως θα ξαναρθει... :-( )

Εσείς...Πείτε τα μου όλααααααααα!!Τι έχασα;;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ας μπω κι εγώ σιγά σιγά.......

Μάλλον θα είμαι κι εγω μαμά Αυγουστου 31/08 πητ, εκτος κι αν παρουμε μέρες από τον Σεπτέμβριο θα το επιβεβαιώσουμε 21/2 που έχουμε πάλι ραντεβού με το γιατρό..

Ήμουν ξανα περυσι ακριβως τις ιδιες ημερομηνιες έγκυος αλλά δυστυχως δεν τα καταφεραμε...

Αυτη τη φορα όμως είναι όλα πολύ καλύτερα εκτός απο τις πολλές πολλές αναγουλες και ναυτίες που έχω καθημερινά... υπομονη και θα περάσουν!!!

Αυχενικη θα κάνω στις 27/02 κι εχω ένα άγχος απιστευτο.... να πάνε όλα καλά!!!!

θα είναι το δευτερο παιδάκι μου έχω ήδη ένα γιο 5 χρονών.... όσο για το δευτερο το φύλο θα το κρατήσουμε για έκπληξη!!!!!!

eNortjKzUjIyNLI0NFKyBlwwFW0Czg,,24.png

eNortjKzUjIyNLU0tVSyBlwwFaQC3A,,32.png

καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

ειδα που λεγατε για την αυχενικη κ την πιστοποιηση!!!!!!!!

να πω οτι ο δικος μου γιατρος ο εξωτερικος δεν ειναι στη λιστα αλλα εχει πιστοποιηση την ειδα γραφει κ αυτα που λετε πανω στην εκθεση μηπως παιζει ρολο που πηρε πιστοποιηση στην γερμανια?ηταν πολυ λεπτομερης κ με ειχε καμια ωρα στην αυχενικη κ β επιπεδου ειχε χρειαστει να παω κ δευτερη μερα γιατι η μικρη ειχε τα χερακια της πανω στην καρδουλα της κ αφου ειχε παιδευτει ο ανθρωπος κανα 2ωρο μου λεει ελα αυριο!!!!!!!!!!!!!ε κ πηγα την επομενη κ τα χε παρει τα χερακια της!!!!!!!!!!!

απο τιμες ειχα πληρωσει αυχενικη 120 κ 35 το αιμα!!!!!!το εστειλε στο ιδιο κεντρο που ανεφερε η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλημέρα εγκυούλες!!! είστε όλες καλά? τα μωράκια?

martha86 τι έγινε? περιμένουμε νέα? :D:D:D

marilouu μου δεν είδα να γράφει τίποτα πάνω το χαρτί. :confused:

και όχι τίποτα άλλο είμαι δύσκολα οικονομικά για να πάω και αλλού να την κάνω!!!!:-( καταπληκτικά!!!! βέβαια του έχω εμπιστοσύνη.

papakia30 μπράβο , να μην κουράζεσαι και να μην αγχώνεσαι. πως πάνε οι ετοιμασίες?

ioanna21 μου καλωσήρθες να σου ζήσει το πρώτο και με το καλό το δεύτερο!!!!!:D που θα γεννησεις?

Ioannaki28 τι κάνεις? εμένα δεν έγραφε τίποτα το χαρτί:-( για θέμα πιστοποίησης. το υπέγραψε μόνο. είδα όμως που τα στοιχεία που είδε στον ύπέρηχο τα έγραψε και στο κέντρο που θα πάει την εξέταση αίματος. με είχε 20 λεπτά (ήταν πεντακάθαρο το υπέρηχο) αφού και εγώ διέκρινα, είδαμε ρινικό, είδαμε την αυχενική (0,8mm), τη μέτρησε δύο φορές, ακούσαμε καρδούλα. τι να πώ. Το σωστό πάντως είναι να έχει κάποια πιστοποίηση (απο ότι έχω καταλάβει). εμένα δεν ξέρω αν έχει. βέβαια πάω 10 χρόνια κοντά , του έχω εμπιστοσύνη και είναι μεγάλος άνθρωπος και υπεύθυνος. και τον γνώρισα σε περίπτωση που φέρθηκε πολύ ανθρώπινα και μου άρεσε πάρα πολύ ο τρόπος του.

οι υπόλοιπες είστε όλες καλά?

SO9Np3.png

και όχι τίποτα άλλο είμαι δύσκολα οικονομικά για να πάω και αλλού να την κάνω!!!!:-( καταπληκτικά!!!! βέβαια του έχω εμπιστοσύνη.

papakia30 μπράβο , να μην κουράζεσαι και να μην αγχώνεσαι. πως πάνε οι ετοιμασίες?

ioanna21 μου καλωσήρθες να σου ζήσει το πρώτο και με το καλό το δεύτερο!!!!!:D που θα γεννησεις?

Ioannaki28 τι κάνεις? εμένα δεν έγραφε τίποτα το χαρτί:-( για θέμα πιστοποίησης. το υπέγραψε μόνο. είδα όμως που τα στοιχεία που είδε στον ύπέρηχο τα έγραψε και στο κέντρο που θα πάει την εξέταση αίματος. με είχε 20 λεπτά (ήταν πεντακάθαρο το υπέρηχο) αφού και εγώ διέκρινα, είδαμε ρινικό, είδαμε την αυχενική (0,8mm), τη μέτρησε δύο φορές, ακούσαμε καρδούλα. τι να πώ. Το σωστό πάντως είναι να έχει κάποια πιστοποίηση (απο ότι έχω καταλάβει). εμένα δεν ξέρω αν έχει. βέβαια πάω 10 χρόνια κοντά , του έχω εμπιστοσύνη και είναι μεγάλος άνθρωπος και υπεύθυνος. και τον γνώρισα σε περίπτωση που φέρθηκε πολύ ανθρώπινα και μου άρεσε πάρα πολύ ο τρόπος του.

αφου ειναι τοσα χρονια γιατρος σου δε νομιζω να εκανε βλακεια!!!!!!!!!

ουτε ειναι καιρος για να πεταμε λεφτα !!!!!!γνωμη μου περιμενε κ την εξεταση αιματος κ ανα δεις οτι εχει μεγαλη αποκληση απ τον υπερηχο(που δε νομιζω)τοτε βλεπεις πως θα κινηθεις!!!!!!!!μα σκας!!!!!!!θετικη σκεψη

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο εμενα..εγω περιμενω σημερα τελικα τα αποτελεσματα απο τις αιματολογικες που εκανα απο την αυχενικη κ εχω λιγο αγχος...

καλημερα κ απο εμενα..εγω περιμενω σημερα τελικα τα αποτελεσματα απο τις αιματολογικες που εκανα απο την αυχενικη κ εχω λιγο αγχος...

Καλή επιτυχία margi25. όλα καλά θα πάνε:D:D:D. περιμένουμε νέα ε?

SO9Np3.png

Καλημέρα!!

Πού σαι ρε papakia και μας ανησύχησες! Πάρε δυνάμεις για το γάμο τώρα!!!

margi25 Σε καταλαβαίνω απόλυτα, εγώ επειδή ήταν καλή η αυχενική πήρα το γιατρό να πάει να πάρει τα αποτελέσματα των αιματολογικών μετά από 3 μέρες! Δεν ήθελα να μάθω κακά νέα!

ioanna21 Με το καλό!!! Πω πω κι εγώ είχα σκεφτεί να είναι έκπληξη το φύλο, αλλά έπεσαν όλοι πάνω μου να με φάνε! Ειδικά ο άντρας μου δεν κρατιέται! Αααχ εμένα δε με νοιάζει το φύλο, αλλά αν μου βγει αγόρι θα έχω θέμα με το όνομα που από το σόι τoυ άντρα μου το περιμένουν κι ενώ είναι ιδιάιτερο, δε λέω, εμένα δε μου πολυ-αρέσει... Για να μη σας το γράψω εδώ και βγαίνει στην αναζήτηση, είναι το όνομα που γιορτάζει στις 22 Μαϊου!!!

u7ndlkkhjd9ns8bu.png

Καλημέρα κορίτσια!

impregnant δεν ήξερα τι γιορτάζει τότε! Εεε στο κορίτσι στίβο ειναι ωραίος, στο αγόρι ειναι λιγο σπάνιο και ιδιαίτερο αλλα τι να κανεις; Όλα μια ιδέα ειναι. Εμένα ευτυχώς εχει ιδιαίτερο όνομα ο πεθερος αλλα μου άρεσε πολυ... Γιορτάζει 13 Σεπτέμβρη.

αναστασια δε ξέρω βρε κοπέλα μου άλλαξε το καταλαβαίνω αυτό όσο έμπειρος και αν ειναι και καλός να μην εχει τη πιστοποίηση και να σου κάνει αυχενικη στο ιατρείο του.... Δηλ ποσο καλο υπέρηχο εχει; Ποσά λεφτα εχει δώσει γι αυτόν; Εμένα ο δικός μου γιατρός φαντασου εχει την πιστοποίηση και παρόλα αυτα δεν μου κάνει αυχενικη με στέλνει σε ενα κέντρο που συνεργάζεται και αυτό εχει 3 γιατρούς που οι δυο έχουν πιστοποίηση και μου είπε να προτίμηση έναν απο αυτούς τους 2 και οταν έμαθα ποιος ειναι ο τρίτος τότε κατάλαβα γιατ μου το είπε...... Δε ξέρω τι να πω; Εμένα πάντως θα με ενοχλούσε πολυ αυτό...

kZZ6p2.pngjhVgp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

impregnant δεν ήξερα τι γιορτάζει τότε! Εεε στο κορίτσι στίβο ειναι ωραίος, στο αγόρι ειναι λιγο σπάνιο και ιδιαίτερο αλλα τι να κανεις; Όλα μια ιδέα ειναι. Εμένα ευτυχώς εχει ιδιαίτερο όνομα ο πεθερος αλλα μου άρεσε πολυ... Γιορτάζει 13 Σεπτέμβρη.

αναστασια δε ξέρω βρε κοπέλα μου άλλαξε το καταλαβαίνω αυτό όσο έμπειρος και αν ειναι και καλός να μην εχει τη πιστοποίηση και να σου κάνει αυχενικη στο ιατρείο του.... Δηλ ποσο καλο υπέρηχο εχει; Ποσά λεφτα εχει δώσει γι αυτόν; Εμένα ο δικός μου γιατρός φαντασου εχει την πιστοποίηση και παρόλα αυτα δεν μου κάνει αυχενικη με στέλνει σε ενα κέντρο που συνεργάζεται και αυτό εχει 3 γιατρούς που οι δυο έχουν πιστοποίηση και μου είπε να προτίμηση έναν απο αυτούς τους 2 και οταν έμαθα ποιος ειναι ο τρίτος τότε κατάλαβα γιατ μου το είπε...... Δε ξέρω τι να πω; Εμένα πάντως θα με ενοχλούσε πολυ αυτό...

ampeligi μου να ήξερες πως τρώγομαι μέσα μου (δεν περίμενα με τίποτα να μου τη κάνει στο ιατρείο του) . με όλα αυτά που έχω διαβάσει και εγώ θεωρώ ότι έπρεπε να έχει. καλό υπέρηχο εννοώ πεντακάθαρο (δεν ξέρω κόστος κλπ. αχ φοβάμαι πάρα πολύ, δεν μπορώ να το βγάλω απο το μυαλό μου , δεν είμαι καθόλου καλά οικονομικά ώστε να πάω να κάνω και αλλού:-(.θα δω τι θα κάνω. προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά (όλοι μου λένε δεν θα έκανε βλακεία ώστε να πάρει ευθύνη, πολλές που ρώτησα έκαναν στον γιατρό τους δεν ηξεραν τίποτα για πιστοποίηση - άγνοια στις μέρες μας - αν είναι δυνατόν)!!!!!

SO9Np3.png

Διαφημίσεις

ampeligi μου να ήξερες πως τρώγομαι μέσα μου (δεν περίμενα με τίποτα να μου τη κάνει στο ιατρείο του) . με όλα αυτά που έχω διαβάσει και εγώ θεωρώ ότι έπρεπε να έχει. καλό υπέρηχο εννοώ πεντακάθαρο (δεν ξέρω κόστος κλπ. αχ φοβάμαι πάρα πολύ, δεν μπορώ να το βγάλω απο το μυαλό μου , δεν είμαι καθόλου καλά οικονομικά ώστε να πάω να κάνω και αλλού:-(.θα δω τι θα κάνω. προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά (όλοι μου λένε δεν θα έκανε βλακεία ώστε να πάρει ευθύνη, πολλές που ρώτησα έκαναν στον γιατρό τους δεν ηξεραν τίποτα για πιστοποίηση - άγνοια στις μέρες μας - αν είναι δυνατόν)!!!!!

Κοριτσακι μην αγχωνεσαι!! Κανεις κακο στο μπεμπακι!

Κι εγω εξω την εκανα αλλα μου ειχε πει η γιατρος μου πως εχω εκπαιδευτει γι αυτο αλλα ουτε την πιστοποιηση εχω ουτε το καταλληλο υπερηχο κ ουτε την ευθυνη ηθελε να παρει. Ομως μου το μετρησε. Ειχε βγει 1,5 κ στον αλλο απο 1,4 μεχρι 1,9 γιατι μου το με τρησε κατα μηκος σε πολλα σημεια.

Πολλες φιλες ομως την εκαναν στον γιατρο τους κ ολα πηγαν καλα!!!

Οποτε αυτος για να πηρε την ευθυνη προφανως το εχει το θεμα!

Απλα αν σε τρωει τοσο πολυ, για μενα καλο θα ηταν να του κανεις ενα τηλεφωνο κ να το συζητησετε... Για να σε ηρεμισει κ να ανεβει η ψυχολογια σου!

bdf4p3.png

Κοριτσακι μην αγχωνεσαι!! Κανεις κακο στο μπεμπακι!

Κι εγω εξω την εκανα αλλα μου ειχε πει η γιατρος μου πως εχω εκπαιδευτει γι αυτο αλλα ουτε την πιστοποιηση εχω ουτε το καταλληλο υπερηχο κ ουτε την ευθυνη ηθελε να παρει. Ομως μου το μετρησε. Ειχε βγει 1,5 κ στον αλλο απο 1,4 μεχρι 1,9 γιατι μου το με τρησε κατα μηκος σε πολλα σημεια.

Πολλες φιλες ομως την εκαναν στον γιατρο τους κ ολα πηγαν καλα!!!

Οποτε αυτος για να πηρε την ευθυνη προφανως το εχει το θεμα!

Απλα αν σε τρωει τοσο πολυ, για μενα καλο θα ηταν να του κανεις ενα τηλεφωνο κ να το συζητησετε... Για να σε ηρεμισει κ να ανεβει η ψυχολογια σου!

ziu_zitsu μου εμένα μου έδειξε μεγάλη σιγουριά ( μόλις άκουσα ότι θα την κάνουμε στο ιατρείο του λέω: `` εδώ θα την κάνουμε΄? νόμιζα στο νοσοκομείο`` και μου απαντάει: ``γιατί καλέ? πάμε να δουμε το μωράκι μας``. ούτε πιστοποιήσεις,ούτε τίποτα αναφέραμε. άρα δεν είχε μεγάλη απόκλιση η δική σου με αυτούς έξω που την έκανες? εμένα βγήκε 0,8mm και τα σημείωσε και στην pappA που είδα που θα την δώσει. και έγω έτσι πιστεύω για να πήρε την ευθύνη λογικά....

λέω όταν μου πει τα αποτελέσματα για την papa (θα έχει περάσει όμως η 13η εβδομάδα),να το συζητήσω μαζί του χωρίς να τον προσβάλλω διότι τον εμπιστεύομαι και δεν θέλω να τον αλλάξω , πάω 10 χρόνια κοντά και τον έχω δει σαν δικό μου άνθρωπο. προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά για να μην επηρεάσω το μπεμπέ μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εσύ τι κάνεις? πως είσαι? σε ευχαριστώ πάρα πολύ:D:D:D:D

margi25 τι έγινε με τα αποτελέσματα?

martha86 τι έγινε καλέ και με εσένα?

SO9Np3.png

Αναστασία μου,

προφανώς ο γιατρός σου έχει τις γνώσεις που χρειάζεται για να κάνει μια τόσο σημαντική εξέταση και γνωρίζει τα πάντα περί μετρήσεων κλπ. Αφού τον έχεις 10 χρόνια και τον εμπιστεύεσαι γιατί την επόμενη φορά, έτσι για να μην αγχώνεσαι, δεν τον ρωτάς περί πιστοποίησης ; Και υποψιασμένη είσαι και γνώσεις έχεις και του το δείχνεις.

Εγώ κορίτσια, απο τα φόρουμ ενημερώθηκα οτι ο γιατρός πρέπει να είναι πιστοποιημένος.

Όταν πήγα στον δικό μου, πρώτη φορά τον έβλεπα, μου πε οτι την τάδε ημερομηνία πρέπει να κάνω την αυχενική. Μου πρότεινε 2-3 ονόματα εδώ στο Ηράκλειο και αμέσως τον ρώτησα αν είναι πιστοποιημένοι. Τον είδα οτι ξαφνιάστηκε με την ερώτηση αλλά χίλιες φορές να νομίζει οτι του κάνω την έξυπνη παρά να με νομίζει άσχετη.

0WNhp3.png

Ακου να σου πω Αναστασιαμου... Η πιο σημαντική εξέταση ειναι η β επιπέδου.συζητησε το μαζί του και προσπάθησε χωρις να τον προσβάλεις να τον οδήγησεις να σου απαντήσει να πας σε ενα κέντρο η σε κάποιον γιατρο πιστοποιημένο που εχει τα μηχανήματα και ασχολείται μόνο με αυτό. Εγω τον δικό μου τον βρήκα στη λίστα πιστοποίησης και ελέγχε και ο ίδιος και μου έλεγε πήγαινε τώρα για τη β επιπέδου αν και όλα θα ναι καλα. Και κοίταξε ποσο μικρός ειναι ο κόσμος....

Εγω οταν διάλεξα τον μαιευτήρα μου είδα 3 γιατρούς. Η 1η βρισκόταν στην επαρχία που εμένα και πήγα να τη δώ. Μου είπε πράγματα που μου φάνηκαν λιγο του αέρα και μου είπε πως ειναι εξειδικευμένη στους υπερηχους και ότι σιγα καλε μπορω να την κάνω και στο ιατρείο της στην επαρχία! Υπ όψιν εχει 3 γραφεία. Τα 2 σε επαρχία και ενα στην Αθήνα.... Μα σε όλα είχε πάρει τόσο καλα μηχανήματα και ξεκάθαρα;;;;;;

Λοιπόν η τυπισσα έτυχε να συνεργάζεται με το κέντρο που με έστειλε ο γιατρός μου και οταν ήταν να πάω τη 1η φορά μου ανέφερε σε ΠΟΙΟΥΣ να πάω στο κέντρο αυτό!

Ζήτησα να πάω ημέρα Παρασκευή και να με δει ένας απο τους 2 γιατρούς που είπε ο γιατρός μου και μου λέει η γραμματεία εκείνη τη μέρα εναι η συγκεκριμένη γιατρός στους υπερηχους!!!! Επαθα πλάκα! Λέω όχι εγω θέλω έναν απο τους 2 γιατρούς που μου είπε ο γιατρός μου και έτσι έκανα.

Σας πληροφορώ ότι μετα ανακάλυψα τη λίστα Νικολαιδη και ανακάλυψα ότι ο γιατρός μου, που ειναι και ο ίδιος πιστοποιημένος, μου είπε αυτούς γιατι είχαν πιστοποίηση, ενώ η άλλη δεν εχει και προφανώς αυτούς τους εμπιστεύεται.

Πάντως να μιλήσεις μαζί του για να είσαι ήρεμη και σίγουρη γιατι δεν ειναι ωραίο να νιώθεις εγκλωβισμένη. Και δε σου έκανε και καμια σπουδαία τιμή.... Εγω 140 ευρώ θα δώσω τώρα με την Papp μέσα στη τιμή.

Δε θέλω να σε αγχωσω αλλα μπαίνω στη θεση σου και πραγματικα δε ξέρω εγω εκνευριζομαι με τέτοιους γιατρούς...

Συγνώμη για το μεγάλο ποστ

kZZ6p2.pngjhVgp2.png

Κοριτσιααα έχω μια απορία μέχρι τον Απρίλιο πέρσι δουλευα και έκλεισε η εταιρία μου πήρα κανονικά αποζημίωση μπήκα ΟΑΕΔ και μέχρι τον Απρίλη θα παίρνω το επίδομα του ΟΑΕΔ...απο ΙΚΑ δικαίου μαι τίποτα από επιδόματα γιατί ενσημα έχω!γνωρίζετε τι γίνεται;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...