Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Losr είπε:

Γενικά εσύ πως ένιωσες? Που μιλήσατε. Για το prp συζητήσατε?

Κοιτα εγώ είμαι σε φάση που δεν εμπιστεύομαι άνθρωπο τώρα. Δλδ αν μου έλεγες πως τη μέρα νύχτα, θα τσέκαρα έξω να σιγουρευτώ. 
      Το πρωί είχα πάει για υπέρηχο Β φάσης στον Σφακ όπου είδαμε 2 ωοθηλακια. Ενα 18 και ένα 10. Προφανώς το 10 δε προλαβαίνει οπότε θα παίρναμε το 18 αύριο, Τέταρτη.
      Πάμε στον Μαστρ μετά τη δουλειά χθες το απόγευμα και μας είπε πως 3 γονιμοποιήσεις και 0 βλαστοκυστες στα 8-9 ωαρια είναι λίγα συγκριτικά με τα στατιστικά μας πριν και δε μπορεί να εξηγήσει γιατί. Με ρώτησε ποια η γνώμη του Σφακ για τα νούμερα. Του είπα πως θεωρεί πώς είναι τυχαιος παράγοντας και κάποια στιγμή θα βρεθεί το καλό. Αυτο που μου έχει πει δλδ.
      Μετα ο Μαστρ είπε πως διαφωνεί με το prp διότι δε το πιστεύει. Αυτο το ήξερα. Ε και μετά μου είπε για τη Β φάση πως μπορούμε να παίρνουμε ωάρια αν θέλω αλλά δε θα το πήγαινε χωρίς καθόλου φάρμακα όπως κάνω τώρα. Θα έδινε μικρή δόση από ενέσιμα στη Β φάση για 2-3 μέρες (dual stim δλδ) γιατί δε πιστεύει πως υπάρχει νόημα αν δε προλάβουν να ωριμάσουν. Ε και γενικά μου εξήγησε πως πρέπει να κάνω orgalutran όπως έκανα πριν στους κύκλους. Συζητήσαμε για femara, serpafar κλπ..
      Συζητήσαμε και για τα χάπια που παίρνω για το σάκχαρο και γενικά όσα έγιναν όλο αυτό το διάστημα. Έδωσε μεγάλη σημασία στην οικονομική και ψυχολογική επιβάρυνση όλο αυτό τον καιρό. Το τόνισε πολλες φορες. Εκτιμώ που δε μίλησε με άσχημο τρόπο για τον συνάδελφο γιατί δε μου αρέσει όταν το κάνουν αυτό οι γιατροί. Μου είπε να κάνω διάλειμμα 2-3 μήνες και να πάω να κάνω εμβρυομεταφορά αυτά που έχω και του είπα πως δε θέλω, θέλω να μαζέψω κάνα 2 βλαστοκύστες ακόμα.. Τέλος μου είπε πως το ωάριο Β φάσης αν θέλω να το κάνω ωοληψια προτείνει να το αφήσω κανα 2 μέρες ακόμα αντί να το πάρω αύριο λόγω μεγέθους.

Μανούλες Αυγούστου 2014

martha86

Recommended Posts

Ναι τα σεντονακια δεν ειναι κ απαραίτητα....Κ βλέπω οτι δε χρειάζεσαι κ πάντα, ειναι μαλακό το τριγύρω ύφασμα...αλλα με κουνουπιέρα, που θα ναι καλοκαιράκι κ θα χει κουνούπια, τί κάνεις ??

Εγω σκεφτηκα να παρω μια απο τζαμπο που εχει γυρω γυρω λαστιχο (σαν καροτσιου/πορτ μπεμπε). Πιστευω να εχει ελαστικοτητα κ να κανει δουλεια.

Αν κ εμεις επειδη εχουμε σιτες παντου, ακομη κ στο παραθυρακι του μπανιου γενικα δεν εχουμε θεμα με τα κουνουπια.

bdf4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πάντως για τα κουνούπια νομίζω δεν αρκεί η κουνουπιέρα. π.χ τι θα κάνουμε όταν το θηλάζουμε ή στο ριλάξ? και κοίταγα για κάτι βιολογικά αντικουνουπικά που τα φτιάχνεις από βότανα. Γιατί τα συμβατικά δεν επτρέπονται νομίζω. βέβαια δεν ξέρω αν κάνουν δουλειά.:confused:

url%5Dcbf47431c9.png

Α ρε μια κοριτσαρα που θα κανεις!!!

Εμεις την Τριτη θα παμε να δουμε τον τσακι-τσαν μας!!

Ο Κ τι πλακα ειχε σημερα... Κατι λεγαμε για την μικρη κ του λεω:βρε την ατιμη!! Και παρεξηγηθηκε! Μου λεει δεν ειναι ατιμη, τιμια ειναι!!!

Τα πηρε ο πατερας...

Καλημεραααααααα!!!!!!!

Χαχαχαχα καλά κι εγώ αυτό που λέω συχνα όταν δεν κουνιεται και αγχωνομαι είναι μωρηηηηη κουνησου μέχρι και η μάνα μου παρεξηγήθηκε χαχαχα

Πάντως απο χτες που την παρομοιωσα ετσι οπως την επιασα με "φτερούγα κοτόπουλο" βασικα της εμεινε παρατσουκλι...

αφού λέγαμε θα μεγαλώσει και θα τσακωνομαστε πχ για το ποτε θα βγει θα γυρίσει κλπ και η ατάκα μας θα ναι "βρεεε κοιτά να δεις που η φτερούγα κοτόπουλο μας έβγαλε και γλώσσα" χαχαχαχαχαχα

Τελικά είδαμε απο τον υπερηχο οτι αυτό που επιασα -η φτερουγα κοτοπουλο-σε εκεινο το σημειο χτες το πρωι ηταν ο αγκώνας της!!!

καλημέρα...!!!! όλα καλά???

marilouu με πέθανες με την φτερούγα κοτόπουλο!!!! :D :D :D

απο ταξίδια στο εξωτερικό έχω πάει μόνο Πράγα γαμήλιο ταξίδι(και θα ήθελα να ξανά πάω), θέλω να πάω Ιταλία(μου το χρωστάει ο άντρας μου μιας και θα πηγαίναμε φέτος αλλά μας έκατσε ο πρίγκιπας) και κάποια στιγμή στην ζωή μου θέλω να πάω Αίγυπτο...!

Carnation σε ποιο νοσοκομείο κάνεις τα μαθήματα?

eNortjKzUjIyNLQ0NleyBlwwFX4C1A,,90.png

Καλημέρα τι κάνετε?????????????

Μαριλού μου μπράβο στη φτερουγίτσα σας!!!!!!!!!πωπω τι τέλειο , κατάλαβες αγκώνα ε? πωπω ανυπομονώ να καταλάβω και εγώ!!!!!!!!!!!

αχ για ταξίδια διάβασα ότι λέτε, όνειρο ζωής να πάω παρίσι, ιταλία, θα ήθελα ροβανιέμι (χριστούγεννα) και μπόρα μπόρα , πολλά ζητάω? βασικά πρώτα θέλω να γυρίσω όλη την Ελλάδα.

βρε κορτίτσια εγώ που νιώθω κάτι πιέσεις χαμηλά (προς τα γεννητικά όργανα) είναι σύσπαση αυτό? εγώ νόμιζα με πίεζε το κεφάλι του άντρα της ζωής μου :confused:

papakia ετοιμάζεσαι?

ziou zitsu αύριο είναι η μεγάλη μέρα ε? με το καλό!!!!!!!!!!

υπάρχει πρόβλημα με τα κουνούπια και εγώ για τίποτα βιολογικά θα ψαχτώ ελπίζω να κάνουν δουλειά + κουνουπιέρες όπου κάθεται.

εγώ λέω να παρακολουθήσω μαθήματα απο το ίντερνετ (ανώδυνου τοκετού), απο την άλλη φοβάμαι μην αγχωθώ και λέω ότι γίνει

annisaki,mousoudi,kimonandi,chrysa,carnation,samina,brilliant,martha,ioanna,Κατερίνα Κων, agoromummy,rinoui,mj lia, happy & crazy,latortura,dafni & λοιπες είστε καλά?

SO9Np3.png

Διαφημίσεις

Anastasia ευχάριστουμε!!!άσε μου έφυγε μεγαλο βαρος χτες πρωτη φορά ευχαριστηθηκα το ραντεβού συνήθως πήγαινα εκτακτως και μες στο άγχος...

Νομιζω οτι δεν είναι σύσπαση τη σύσπαση τη νιώθεις σε όλη την έκταση της μήτρας!!!μεχρι ψηλα!!!όχι μονο τοπικά...τώρα χαμηλά μπορεί να νιώθεις πίεση γιατί να σε πιέζει το κεφαλακι του...εμείς το επιβεβαιωσαμε είμαστε πια head down!ελπίζω να μην αλλάξει για την περιπτωση φυσιολογικου... είναι ηδη ενα μήνα έτσι πολύ πιθανό να μη μπορεσει να φέρει τούμπα όπως μεγαλώνει αλλά ποτε δεν ξέρεις!!!

καλημέρα...!!!! όλα καλά???

marilouu με πέθανες με την φτερούγα κοτόπουλο!!!! :D :D :D

απο ταξίδια στο εξωτερικό έχω πάει μόνο Πράγα γαμήλιο ταξίδι(και θα ήθελα να ξανά πάω), θέλω να πάω Ιταλία(μου το χρωστάει ο άντρας μου μιας και θα πηγαίναμε φέτος αλλά μας έκατσε ο πρίγκιπας) και κάποια στιγμή στην ζωή μου θέλω να πάω Αίγυπτο...!

Carnation σε ποιο νοσοκομείο κάνεις τα μαθήματα?

Αχ!!!Πραγα!!!

Ακόμα λιγουρευομαι εκείνα τα στρογγυλά ψημένα ρολά με πασπαλισμενη ζάχαρη ...

Αν και έχω παει σε πολλές πολεις της ευρωπης (Κατερίνα κων η Βουδαπέστη δε με ενθουσίασε πολύ βαριά πόλη και ατμοσφαιρα...ίσως έφταιγε το οτι πήγα καπάκι μετα τη βιεννη πολύ χλιδα κοριτσια, αμαξες,παλάτια κλπ!)

όνειρο μου και μένα παντα ηταν να γυρίσω την Ιταλία με αυτοκίνητο...πρεπει να είναι απίστευτη εμπειρία!μονο Ρώμη έχω παει πραγματικα όλη η πόλη ειναι ενα μουσείο ποσο μάλλον όλη η χώρα...:-)

Πάντως ανυπομονω να ερθει η μέρα να πάω disneyland με τη μικρή!!!

Βέβαια τώρα πια με την κρίση και τα οικονομικά μας θεματα δεν ξέρω μέχρι που θα φτασουμε χεχεχεχε

Αν και τα ταξίδια που έχω κανει, πιο φθηνά μας βγήκαν απο Ελλάδα

εννοείται τα κλειναμε μήνες πριν πχ με 100 ευρώ το άτομο τα εισητηρια και φυσικά μέσω ίντερνετ ...τα πρακτορεία είναι πανάκριβα πλήρων εις 3 φορες τα ίδια λεφτά!

Καλημερα κοριτσακιαααααα! εισαστε καλα???? εμεις καλα! στη δουλεια, τελευταια μερα σημερα!! τους εφτιαξα και καριοκες για να τους "αποχαιρετισω", κοοοοολαση μιλαμε, εφεραν κι αλλα παιδια γλυκα και πιστευω σημερα το ζαχαρο θα βαρεσει 1000! Μιλατε για ταξιδια??? αχ ποοοοοσο θελω μια εκδρομουλα!! για τα επομενα 3-4 χρονια ομως το κοβω πολυ δυσκολο μεχρι να ξεπεταχτουν τα μικρα!! ziu μου λατρευω την Πολη κι εγω, ειναι απο τα μερη που θα μπορουσα να πηγαινω καθε χρονο.. Το τελευταιο μας ταξιδι ηταν και το γαμηλιο οπου μαλλον καπου εκει πιασαμε το σπορακι μας το πρωτο, ειχαμε παει Κούβα! μαλλον γι'αυτο μας βγηκε και καργα μελαχροινος ο μικρος χαχαχα!

Μαριλου μου τι ομορφα νεακια! το μηνυμα σου ξεχειλιζει απο χαρα!!! Μπραβο, καλη συνεχεια, τσολιας η μπεμπουλα μας!!! κατα τ'αλλα οοοολες οι αυγουστομανουλες καλα???

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημέρεςςςςςςςςςς Αυγουστομανούλες μου!

Τι όμορφα νεάκια που διαβάζω! Χαίρομαι πολύ πολύ πολύ!

Τι ζέστη είναι αυτή? Κάθε βράδυ ξυπνάω και αλλάζω. Μούσκεμα σας λέω! Άσε που χθες με έπιασε μια γράμπα και από την τσιρίδα που έβγαλα (τρόμαξα) πρέπει να ξύπνησα όλη την Πετρούπολη!

Διαβάζω κάτι για μπύρες.... αχχχχχχχχχ τι δε θα έδινα να έπινα 2-3-4 ας είναι και 10 μπύρες!

Εαν από τώρα κάνω έτσι με τη ζέστη.... ως τον Αύγουστο πως θα είμαι? πππφφφ

Διαφημίσεις

καλημερες ομορφεςςς...!! πως ειστε κοριτσαρεςςςς μου?? τα μπεμπακια σας τι κανουν???

οσο για τα κλοτσιδια που λετε οταν ριχνει και βαζω το χερι σαν να πιανω χερι η ποδι καλεεεεε κανονικαααα αφου ο δικος μου με κοροιδευει..εχθες καθομασταν και την ακουγαμε που εκανε τα δικα της και μου ριχνει μια στο πλευρο που τρομαξα και φωναξα,φαινεται τρομαξε και μου εκανε μουτρα και για κανενα 10λεπτο ησυχασε...χααχχα...και ο δικος μου να λεει ντροπη σου τρομαξες την κορη μου...:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

marilou μπραβο για τη μπουμπουκα σας,τελεια τα νεα σου ...!!!

papakia περιμενουμε νεα σουυυυυ...!!!!

ZNO2p3.png

Καλημερα κοριτσακιαααααα! εισαστε καλα???? εμεις καλα! στη δουλεια, τελευταια μερα σημερα!! τους εφτιαξα και καριοκες για να τους "αποχαιρετισω", κοοοοολαση μιλαμε, εφεραν κι αλλα παιδια γλυκα και πιστευω σημερα το ζαχαρο θα βαρεσει 1000! Μιλατε για ταξιδια??? αχ ποοοοοσο θελω μια εκδρομουλα!! για τα επομενα 3-4 χρονια ομως το κοβω πολυ δυσκολο μεχρι να ξεπεταχτουν τα μικρα!! ziu μου λατρευω την Πολη κι εγω, ειναι απο τα μερη που θα μπορουσα να πηγαινω καθε χρονο.. Το τελευταιο μας ταξιδι ηταν και το γαμηλιο οπου μαλλον καπου εκει πιασαμε το σπορακι μας το πρωτο, ειχαμε παει Κούβα! μαλλον γι'αυτο μας βγηκε και καργα μελαχροινος ο μικρος χαχαχα!

Μαριλου μου τι ομορφα νεακια! το μηνυμα σου ξεχειλιζει απο χαρα!!! Μπραβο, καλη συνεχεια, τσολιας η μπεμπουλα μας!!! κατα τ'αλλα οοοολες οι αυγουστομανουλες καλα???

Ναι!!:-) :-) :-) σε ευχαριστώ!!!!:-) :-) :-)

Αχ Κούβα αυτό είναι ταξίδι!!!!με το καλό να ξαναπάτε όταν μεγαλώσουν τα αγοράκια σας! Νομιζω επιβαλλεται ως "γενέτειρα" του πρώτου χιχιχι

:-) :-) :-) :-) :-)

marilouu ΑΧ ΝΑΙ!!! και τα λουκάνικα...οι μπύρες!!!!αχ οι μπύρες!!!! έχω βρει παραδοσιακές συνταγές απο πραγα και για αυτό το γλυκό!!!

Πλάκα κανεις;;;είσαι απίστευτη!!πρεπει να μας κανεις το τραπέζι ε :D:D:D

Κρίμα όμως που για αυτό το γλυκό δεν έχουμε τον ειδικό κύλινδρο να το ψησουμε τι κρίμα χεχεχε

Ευχαριστώ annisakiʽ!!!!!!!!!

Καλημέρεςςςςςςςςςς Αυγουστομανούλες μου!

Τι όμορφα νεάκια που διαβάζω! Χαίρομαι πολύ πολύ πολύ!

Τι ζέστη είναι αυτή? Κάθε βράδυ ξυπνάω και αλλάζω. Μούσκεμα σας λέω! Άσε που χθες με έπιασε μια γράμπα και από την τσιρίδα που έβγαλα (τρόμαξα) πρέπει να ξύπνησα όλη την Πετρούπολη!

Διαβάζω κάτι για μπύρες.... αχχχχχχχχχ τι δε θα έδινα να έπινα 2-3-4 ας είναι και 10 μπύρες!

Εαν από τώρα κάνω έτσι με τη ζέστη.... ως τον Αύγουστο πως θα είμαι? πππφφφ

άστα θέλω και εγώ μπυρίτσες και βουτιές!!!!!!!!!!τι θα κάνουμε έως τον Αύγουστο? άσε που έχω αρχείσει και γίνομαι πολύ ανυπόμονη- να κρατήσω τον ΆΝΤΡΑ μου αγκαλιά!!!!!!!!!Στην ώρα του βέβαια αλλά ανυπομονώ!!!!!!!!!!!

SO9Np3.png

καλημερες ομορφεςςς...!! πως ειστε κοριτσαρεςςςς μου?? τα μπεμπακια σας τι κανουν???

οσο για τα κλοτσιδια που λετε οταν ριχνει και βαζω το χερι σαν να πιανω χερι η ποδι καλεεεεε κανονικαααα αφου ο δικος μου με κοροιδευει..εχθες καθομασταν και την ακουγαμε που εκανε τα δικα της και μου ριχνει μια στο πλευρο που τρομαξα και φωναξα,φαινεται τρομαξε και μου εκανε μουτρα και για κανενα 10λεπτο ησυχασε...χααχχα...και ο δικος μου να λεει ντροπη σου τρομαξες την κορη μου...:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

marilou μπραβο για τη μπουμπουκα σας,τελεια τα νεα σου ...!!!

papakia περιμενουμε νεα σουυυυυ...!!!!

αχ τι ωραία όταν κλωτσάνε , όταν κουνιούντια κλπ. τι ωραία:D:D:D:D

σου έκανε και μούτρα ε?δίκιο είχε ο πατέρας:D:D:D:D

SO9Np3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...