Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, anemonii είπε:

βρε κορίτσια, να σας ρωτήσω. Ξεκίνησα σήμερα τα utrogestan. Πήρα δύο από το στόμα πριν μια ώρα περίπου και νιώθω σάμπως και έχω πάρει τίποτα άλλο, παραέχω χαλαρώσει. 😅 Είναι φυσιολογικό αυτό;;;

Ναι ναι μπορεί να σ φέρει και ζαλάδα 

1 hour ago, anemonii είπε:

θα δω άμα συνεχίσω έτσι και τις επόμενες μέρες να τον ρωτήσω μήπως τα πάρω κολπικά. διάβασα ότι είναι λιγότερες οι παρενέργειες.

Κολπικά δεν θα έχεις σχεδόν τίποτα 

• Ευχαριστώ 1

Μανούλες Αυγούστου 2014

martha86

Recommended Posts

Kimonandi τι ωραιες ετοιμασιες... σε τι χρωμα καταληξατε?

χμ.. ακουγεται καπως αν το σκεφτεις αλλα βρηκαμε ενα προγραμμα που βαζες φωτο το δωματιου και μας αρεσε,αποχρωση πρασινου,κιτρινου και γαλαζιου,δενουν αρμονικα συνεχομενα!τωρα ψαχνω και για την κρεβατοκαμαρα!

κοριτσια στις 3 ωρες το ζαχαρο επεσε στο 69,πηρα τη γιατρο τηλ,ειπα στη γραμματεα τις τιμες,δε με πηρε τηλ οποτε ολα καλα!ουυυυυφφφφφ παει και αυτο!

MiaTp2.png>

64TMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πως εχεις καταφέρει να μη φαινεσαι εγκυος ;;;;

πραγματικά δεν έχω ιδέα...τι να πω με κάνουν όλοι για χοντρή! το αστείο είναι οτι κάποιοι μου το λένε και κατάμουτρα πλέον!!!!:):)

γεια σας και απο μενα καινουργια στην παρεα σας!! χαιρομαι που θα τα λεμε!!! :wink: εγω τωρα ηρεμησα γιατι απο τοτε που εμαθα οτι ειμαι εγκυος αρχισανε οι ετοιμασιες για τον γαμο(πολυ αγχος) ολα πηγαν καλα και 3 μαιου παντρευτηκαμε αρα τωρα χαλαρωσα ,να χαρω την εγκυμοσυνη και να μην ταλαιπωρω την μπουμπου μου πια.και τωρα καναμε τα ψωνια της. να ετοιμασω βαλιτσα σιγα σιγα ουφ!! πολλα ειπα ...

καλός όρισες, να ζήσετε!!! :D:D κοριτσάκι βλέπω...άντε γιατί πλάκωσαν πολύ άντρες αυτόν τον μήνα!!!!:D:D

eNortjKzUjIyNLQ0NleyBlwwFX4C1A,,90.png

Καλά η κουμπάρα μου θα είναι στον 6ο, πιο χαλαρή από εμένα που θα είμαι στον 8ο!

Πάντως Αγία Άννα έχει ένα ωραίο http://www.thalattahotel.gr/el, και η Κυλλήνη αν δεις στο booking έχει άπειρα 5άστερα, αφού αναρωτιέμαι γεμίζουν όλα αυτά?!

και ομωςγεμιζουν και η παραλια ειναι ολα τα λεφτα!οποιο ζετγαρι φιλοξενω τους πηγαινω στα λουτρα και παθαινουν σοκ

γεια σας και απο μενα καινουργια στην παρεα σας!! χαιρομαι που θα τα λεμε!!! :wink: εγω τωρα ηρεμησα γιατι απο τοτε που εμαθα οτι ειμαι εγκυος αρχισανε οι ετοιμασιες για τον γαμο(πολυ αγχος) ολα πηγαν καλα και 3 μαιου παντρευτηκαμε αρα τωρα χαλαρωσα ,να χαρω την εγκυμοσυνη και να μην ταλαιπωρω την μπουμπου μου πια.και τωρα καναμε τα ψωνια της. να ετοιμασω βαλιτσα σιγα σιγα ουφ!! πολλα ειπα ...

με το καλοοο,καλως ηρθες στην παρεα!

MiaTp2.png>

64TMp2.png

A ρε mousoudi όλα τα διάβασες :tongue:

μουσούδι ΘΕΑ ΜΟΥ !!!

mousoudi τίποτα δεν σου ξέφυγε! χαχα

Ρε μη με δουλεύετε :tongue: Ίδρωσα να απαντήσω σε όλα αυτά και φυσικά τα μισά και πλέον ποστ τα άφησα ασχολίαστα. Αλλά το καταφχαριστήθηκα λέμε, χαλαρά να διαβάζω και να απαντώ με το μικρό να έρχεται τρεις την ώρα να μου φέρνει κάποιο παιχνίδι του να παίξουμε και να μου δίνει και φιλάκια. Και να έχει μια δροσιά άλλο πράγμα. Χλιδή σήμερα :P

Γεια σας και απο μας!! Ειμαστε καλα κλωσταμε και συνεχίζουμε ακάθεκτοι! !

Εχουμε ξεκινήσει εδω και 2-3 μερες να βαφουμε και γενικα να κάνουμε δουλειές στο σπιτι!! Ειμαστε σαν τσαντίρι! Παντου πράγματα!!

Ναι, αλλά μετά θα είστε πεντακάθαροι, συμμαζεμένοι και πανέτοιμοι για τον πασά σας!!!! Χαλάλι λοιπόν, εσύ όμως μόνο να συντονίζεις, ναι;

να φας σκατουλες!!!:tongue:

κι εγω εχω φτιαξει κορμο και καθεται στην καταψυξη.... κλαπς.....

Καλέ κρίμα είναι! Στείλτον από δω να τον τιμήσω δεοντότατα!!!! Πεθαίνω για κορμό!!!

Mousoudiiiii

Κι εσύ Ταξιδιάρα ψυχή ε χεχεχε

Καλά ναι Βουδαπέστη εγώ ένιωθα λες και δεν είχε φύγει ο κομμουνισμός μέχρι και αυτά τα κίτρινα φώτα στους δρομους το βράδυ με χαλαγαν!!!άσε το φαγητο έχασα και κιλακια :-) :-)

Χαχαχαχχαχα, και λίγα λες.

νομιζω το καλυτερο φαγητο το έχω φαει Βαρκελώνη εννοειται λευκη sangria ταπας και παεγια

Εκεί δεν έχω πάει, αλλά θέλω πολύ!

και Ρώμη φυσικά ε είμαι μακαρονου!!!!!!μπορώ να ζήσω με μακαρόνια!!!

Εδώ ταυτίζομαι απόλυτα!

Παρίσι disneyland έχω παει τρεις φορες την μια έμεινα σε ξενοδοχείο της disneyland για να είμαι απο το πρωι ως το βράδυ εκεί άσε τρελενομαι!!!!ειδικα με τα τρενακια που κανουν ανάποδα βουτιες κλπ. Ax space mountain ...βεβαια το αγαπημενο μου ηταν οι πειρατές της Καραϊβικής...κι ας μην ηταν extreme...

Μέχρι και στης Αμερικής έχω παει το six flags που είναι έξω απο νέα Υόρκη εκεί να δεις ύψη και βουτιες!!!και την κόρη μου έτσι θα την κάνω ελπίζω να μη βγει φλωρακι χαχαχαχαχα Αμερική δε νομιζω οικονομικα να μας παιρνει απο δω και πέρα να πάμε αλλά μια disneyland επιβάλλεται :-) :-) :-) :-) να ναι καλά το internet!!!!

Εσύ να πας με την αδερφή μου Eurodisney. Κι εκείνη φανατική, τέσσερις φορές έχει πάει, η μία ταξίδι του μέλιτος.

τέλος θα πάω να εκτυπώσω μπλουζάκι "ΝΑΙ ΕΊΜΑΙ ΕΓΚΥΟς!!!" ακούστε σκηνικό...

είμαι στο σουπερ μαρκετ με καλαθάκι και περιμένω στο ταμείο.αφού βλέπω οτι η μπροστινή μου έχει πράγματα αφήνω το καλαθάκι μου και βγαίνω να πάρω της σακούλες που είχα αφήσει στην είσοδο για να μην ξανά μπαίνω μετά. και η απο πίσω μου που ήταν απο πριν εκεί και με είχε δει μου λέει με ύφος "μα καλά δεν βλέπετε οτι η σειρά ειναι απο αριστερά και χώνεστε απο δεξιά για να βγείτε πρώτη?" "συγνώμη της λέω και εγώ, δεν είδατε το καλαθάκι μου εδω 2 λεπτά πετάχτηκα να πάρω τα πράγματα μου..." "ε...καλά μου λεεί με ξινισμένο ύφος, άμα είναι έτσι πέρνα"....

ποπο μου άναψε τα λαμπάκια..... γαϊδούρα!!!

Βρε ουστ! Δε σας τα έλεγα; Ποτέ δε θα εκπολιτιστούν οι συμπατριώτες μας, τέλος!

εμείς θα κάνουμε μονοήμερες εκδρομούλες εδω και εκεί!

η ντισνειλαντ δεν ήταν ακριβή βρε κορίτσια? είχατε θέμα με την γλώσσα ή μιλάτε γαλλικά? θέλω να πάω κάπια φορά με το μεγάλο μου παιδί( τον άντρα μου) και τον πρίγκιπα μου!!!!:D

Ακριβή είναι, αλλά καλή εμπειρία. Επιμένω όμως ότι το πάρκο του Αστερίξ μου άρεσε περισσότερο.

Ναιιιι αντε να κανονισουμε να τα πάμε ολες παρέα :D:D:D

Μην ανησυχεις θα μας βρω super προσφορά φιλοι συγγενείς όλοι με βάζουν να τους βρίσκω εισητήρια και ξενοδοχεία χαχαχαχα

Πάντως ωραία είναι ta six flags στην Αμερική ειδικα αν θες extreme τρενακια αλλά η disneyland πως να το κάνουμε είναι παραμυθενια...το ιδανικό παρκο θα είναι η disneyland στη Φλόριντα (πεταγεσαι και miami που ειναι κοντα αχχχχ)τι τελεια που θα ηταν!!!!!!

Ναι, βρε, να δούμε και τα φλαμίγκο ;). Ωραία τα λες, αλλά να γινόταν κιόλας....

κοριτσιααα στην κερκυρα χειμωνιασεε.......brrrrr φυσαει πολυυυ και μαλλον θα ξαναβρεξει..!!

ειχα παει να κανω μια εξεταση γενικη ουρων γιατι η προηγουμενη μου βγηκε με πολλους μικροοργανισμους και αγχωθηκα λιγο...θα δουμε απο δευτερα...τωρα μολις εκανα μπιφτεκια και τα εβαλα στο φουρνο...θα κανω και λιγο ριζακι ...ειμαι και λιγο χαρουμενηηηη...πηγα να ζυγιστω και απο τις 15/5 που ημουν 68 κιλα...( συνολο +14) ασχολιαστο...δεν εχω παρει γραμμαριο...ειμαι 68...πως εξηγειτε οεοοο??? καλα σιγουρα εχω να φαω παγωτο σουβλακια πιτες κτλ εδω κ πολυυυυ καιρο...αλλα κ παλι...:confused::confused::confused::confused::confused:

Συγνώμη, πού τα έχεις βάλει τα 14; Απορώ....όσο για το ότι δεν έβαλες, μη μου πεις ότι ανησυχείς κιόλας...να χαίρεσαι πρέπει.

Καλά αποτελέσματα και στις επαναληπτικές εξετάσεις

εκλεισα ραντεβου στα γεννεθλια μου...ετσι για να παρω το καλυτερο δωρο εκεινη τη μερα βλεποντας τη φατσουλα της...!!!!

Με το καλό να το πάρεις το σούπερ δωράκι σου!

Αν είδατε τώρα τον Ζουπα στη Μενεγακη, ειπε απαγορεύεται στην εγκυμοσυνη η διαιτα όσα κιλα κι αν εισαι, κρέας οπωσδήποτε, μαύρη σοκολάτα και απο γλυκαντικές ασπαρτάμη ( αυτο δεν το περίμενα), αύξηση 20 % των διατροφικών αναγκών, οχι πανω απο 3 ωρες νηστικη.

Καλέ η ασπαρτάμη κανονικά απαγορεύεται για την υγεία μας γενικότερα και θα την πάρουμε στην εγκυμοσύνη;

είχα διαβάσει για μια τρέλή, δεν θυμάμαι που ζούσε, που ήταν έγκυος και η διατροφή της ήταν αποκλειστικά με μπανάνες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ελπίζω να γέννησε ένα υγιές μωράκι...

ή ένα υγιές μαϊμουδάκι ;)

Mousoudi, η Κουβα ειναι υπεροχηηηη!!!!!! Πήγαμε χωρις ταξιδιωτικό (μέσω αυτού ειχαμε κλείσει μονο ξενοδοχεια ) και γυρίσαμε παντού και στα τουριστικά (βαραδερο) και στα κλασικά (Αβάνα) και στο Τρινιδαδ που ηταν απλως τέλειο!! Φάγαμε υπέροχα, ήπιαμε τα mohito μας και την πιο τελεια μπύρα την bucanero max, χορέψαμε, κολυμπησαμε κλπ. Πολιτισμος, μουσεια, διασκέδαση, χαρούμενοι άνθρωποι σε συνδυασμό με Καραιβικη!!!

αααααααα, εσύ είσαι από τους φαν λοιπόν. Μπράβο χαίρομαι που το ευχαριστηθήκατε:P

Και συμφωνώ μαζι σου οτι τα μεγάλα ταξιδια δεν ειναι για τα παιδια, απλως τα ταλαιπωρούν ... Άλλωστε χρειαζεται λίγος χρόνος " μοναξιάς " για τον μπαμπα και τη μαμα!!!

Ε ναι βρε παιδί μου, να μην ξεχάσουμε ότι είμαστε και αντρόγυνα πια!

Καλώς ήρθες!!! Να ζήσετε και με το καλό η μπουμπού σας να συμπληρώσει την ευτυχία σας.

Μεγειά και τα ψώνια :P

καλως σας ΒΡΗΚΑ !!!!! κοριτσια διαβασα πιο πανω λεγατε για μπανιακια στη θαλασσα... σνιφ σνιφ ...17 ιουνιου μπαινω στον 8 κανει να παμε θαλασσα η ειναι επιφοβο σε αυτον τον μηνα και θα φαμε ολη την ζεστη χωρις να δροσιστουμε??

KDeIp3.png

Διαφημίσεις

mousoudiii ευχαριστω πολυυ...βασικα τα βαζω παντου τα κιλα κ ετσι δεν φαινονται τοοσα..αλλα κ εγω απορω καμμια φορα μα 14?? και ομως 54 ελεγε η ζυγαρια του γιατρου κ τωρα 68...:rolleyes::rolleyes::rolleyes: χαχαχα... αλλα δεν με νοιαζει γιατι κρυβονται...:eek::eek::eek::eek::eek:

Sweetangel καλως ηρθες στη παρεα μας...με το καλο η μπουμπου...αντε αλλη μια νυφη..:tongue::tongue::tongue:

ZNO2p3.png

Κοριτσια κοιτούσα αυτο που λέγαμε με την ασπαρταμη. Η ευρωπαικη αρχη ασφαλείας τροφίμων τη δινει ως ασφαλή και άπειρα ιατρικά άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά μιλάνε υπέρ της χρήσης της στους διαβητικους και στην εγκυμοσυνη (αντίθετα δε θέλουν τη φρουκτοζη).

Να σας πω την αληθεια απο τα γλυκαντικα μονο τη στεβια εχω δοκιμάσει!

Λοιπόν τι ιατρικά περιοδικά και συμπεράσματα συνεδρίων για το διαβητη κυησης εχω διαβάσει αυτές τις μερες, δε λέγεται...

EGd5p3.png

vYCpp2.png

Επειδή δεν ξερω πως να περάσω το link, έκανα copy paste:

Κεελπνο (φυλλάδιο) προστασια απο κουνούπια:

Με χρήση κουνουπιέρας σε περιοχές με μεγάλη πυ- κνότητα κουνουπιών ή σε περιπτώσεις που αντενδεί- κνυται η χρήση άλλων προστατευτικών μέσων (όπως σε βρέφη μικρότερα των 2 μηνών). Σιγουρευτείτε ότι δεν έχει εγκλωβιστεί κουνούπι στην κουνουπιέρα.

Ο Δρ Σπύρος Μαζάνης συμβουλεύει:

Κάθε είδος κουνουπιού μπορεί να προκαλέσει στο παιδί, ανεξάρτητα από την ηλικία του, τρία μικρά ή μεγάλα προβλήματα μετά το τσίμπημα:

Αντικουνουπικές οδηγίες!

1. Στα νεογνά και στα βρέφη μέχρι 4-6 μηνών επειδή αντεδείκνυται η χρήση φαρμακευτικών αντικουνουπικών βάζουμε επιμελώς μια κουνουπιέρα στην κούνια του παιδιού. Την περνάμε και κάτω από το στρωματάκι του παιδού ώστε να αποκλείσουμε εντελώς την είσοδο εντόμων στο κρεβάτι.

2. Βάζουμε άοσμα εντομοαπωθητικά στο χώρο όλο το 24ωρο αλλά με ανοιχτά παράθυρα ή πόρτες.

3. Τοποθετούμε σίτες σε παράθυρα, πόρτες αεραγωγούς, τζάκια κ.λπ.

4. Χρησιμοποιούμε ανεμιστήρα δαπέδου ή οροφής γιατί ο αέρας απομακρύνει τα κουνούπια.

5. Εξαφανίζουμε κάθε παρουσία στάσιμου νερού κοντά στο παιδί όπως ποτήρια, μπιμπερόν, πιπίλες, βάζα, ενυδρεία, ποτίστρες ζώων και πουλιών κ.λπ.

6. Κουρεύουμε το γρασίδι και αποψιλώνουμε φυτά και δέντρα γιατί εκεί βρίσκουν καταφύγιο τα έντομα.

7. Ποτίζουμε τις πρωινές ώρες και φροντίζουμε να μη μένει στο έδαφος πολλή υγρασία.

8. Στα μεγαλύτερα παιδιά δεν χρησιμοποιούμε εντομοαπωθητική κρέμα πάνω σε ερεθισμένο δέρμα.

9. Δεν αφήνουμε τα παιδιά να χρησιμοποιούν μόνα τους το εντομοαπωθητικό. Δεν βάζουμε εντομοαπωθητικό στα χέρια τους για να μην τα βάλουν στο στόμα.

10. Οι έγκυες και οι θηλάζουσες μητέρες πρέπει να ρωτούν τον παιδίατρο αν επιτρέπεται η χρήση των εντομοαπωθητικών κρεμών για τις ίδιες.

EGd5p3.png

vYCpp2.png

ρε παιδιά τις τελευταίες μέρες σκέφτομαι πόσα ρούχα για τον χειμώνα πρέπει να πάρουμε, πχ κουβέρτες κλπ κλπ κλπ.... μετά...πόσα ρούχα και τι????

Λοιπόν επειδή τα μικρά μεγαλώνουν με γοργούς ρυθμούς τους πρώτους μήνες καλό είναι να μην παίρνουμε πολλά ρούχα ειδικά. Πολλές φορές έχουμε τόσα ρούχα που δεν προλαβαίνουν να τα φορέσουν. Και τα υπόλοιπα από 2 σετ π.χ. κουβέρτες ή όποιες προτιμήσουν υπνόσακους δεν χρειάζονται. Πιο πολύ μένουν στις ντουλάπες μας παρά τα χρησιμοποιούμε τελικά.

Κοριτσια κοιτούσα αυτο που λέγαμε με την ασπαρταμη. Η ευρωπαικη αρχη ασφαλείας τροφίμων τη δινει ως ασφαλή και άπειρα ιατρικά άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά μιλάνε υπέρ της χρήσης της στους διαβητικους και στην εγκυμοσυνη (αντίθετα δε θέλουν τη φρουκτοζη).

Να σας πω την αληθεια απο τα γλυκαντικα μονο τη στεβια εχω δοκιμάσει!

Λοιπόν τι ιατρικά περιοδικά και συμπεράσματα συνεδρίων για το διαβητη κυησης εχω διαβάσει αυτές τις μερες, δε λέγεται...

Επειδή συχνά πυκνά οι μελέτες αυτές ανατρέπονται από άλλες καινούργιες, γενικά είμαι πολύ επιφυλακτική με όλα αυτά. Θυμάμαι όμως χαρακτηριστικά τον αδερφό μου (είναι και Βιολόγος) που είχε γυρίσει μια μέρα από ένα συνέδριο και μας είχε βαλει να πετάξουμε όλες τις γλυκαντικές ουσίες πλην της κανονικής ζάχαρης. Και ναι, θυμάμαι που μας είχε πει ειδικά την φρουκτόζη να μην την ξαναβάλουμε στο στόμα μας. Από τότε αποφεύγω ό,τι περιέχει οποιοδήποτε υποκατάστατο ζάχαρης.

Διαφημίσεις

Κοριτσιααααααααα μου αγαπημενα σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!

Ηταν πολυ ωραια σημερα, πολυ συγκινηση.... Ο μπαμπακας μου μας παντρεψε... Πως τα καταφερε κ εφτασε μεχρι το τελος τους ορκους/ευχες....

Φωτο οταν θα εχω θα σας ανεβασω.. Απο το κινητο μου κ την μηχανη μας δεν βγαλαμε ουτε μια!

bdf4p3.png

Καλησπέρααα!!

ziu_zitsu καταρχήν να ζήσετε και πάλι και περιμένουμε υλικό:D:D

impregnant διακοπές ε? δεν ξέρω κανένα από τα δύο μέρη να βοήθησω. ασε που με αυτό το θέμα έχω σκάσει. Δεν τον πείθω τον άντρα μου να πάμε πουθενά, φοβάται. του έχω δώσει του κόσμου τα επιχειρήματα αλλά ούτε για αστείο δεν πείθεται. Ακόμα και Νέα Μάκρη του πα και ούτε ως εκεί δεν θέλει.

annisaki και εγώ είχα μείνει σταθερή για ένα μήνα και μετά πήρα δύο κιλά σε δύο μέρες!! Συμβαίνει από όσο ξέρω. Επίσης καλά αποτελέσματα με τις εξετάσεις. Εντωμεταξύ 3000 ευρώ για τη κλινική?δεν είμαστε με τα καλα μας

zizoulis για να δούμε τι θα μου πει και θα σου πω! Πάντως το δικό μου χαρτί έλεγε 165 στα 76 γρ γλυκόζης, αλλά δεν διευκρίνιζε αν είναι εγκυμοσύνης ή όχι. Τι να κάνω είπα στη γυναικολόγο μου χθες να επαναλάβω καλύτερα την καμπύλη και μου είπε να παώ σε διαβητολόγο, οπότε θα πάω.

latortura δίκιο έχεις, αλλά μετά από 5 μέρες που πρόσεχα και με το ενδεχόμενο να με βάλλει σε διατροφή αύριο με έχει πιάσει αμοκ!Εντάξει δεν ξεφυγα και τραγικά, λίγοοο μόνο;)

SWEETANGEL καλωσήλθες στη παρέα μας και με το καλό το κοριτσάκι σου. Για πες μας λεπτομέρειες πότε έχεις Π.Η.Τ και που γεννάς;

url%5Dcbf47431c9.png

Καλησπέρααα!!

ziu_zitsu καταρχήν να ζήσετε και πάλι και περιμένουμε υλικό:D:D

impregnant διακοπές ε? δεν ξέρω κανένα από τα δύο μέρη να βοήθησω. ασε που με αυτό το θέμα έχω σκάσει. Δεν τον πείθω τον άντρα μου να πάμε πουθενά, φοβάται. του έχω δώσει του κόσμου τα επιχειρήματα αλλά ούτε για αστείο δεν πείθεται. Ακόμα και Νέα Μάκρη του πα και ούτε ως εκεί δεν θέλει.

annisaki και εγώ είχα μείνει σταθερή για ένα μήνα και μετά πήρα δύο κιλά σε δύο μέρες!! Συμβαίνει από όσο ξέρω. Επίσης καλά αποτελέσματα με τις εξετάσεις. Εντωμεταξύ 3000 ευρώ για τη κλινική?δεν είμαστε με τα καλα μας

zizoulis για να δούμε τι θα μου πει και θα σου πω! Πάντως το δικό μου χαρτί έλεγε 165 στα 76 γρ γλυκόζης, αλλά δεν διευκρίνιζε αν είναι εγκυμοσύνης ή όχι. Τι να κάνω είπα στη γυναικολόγο μου χθες να επαναλάβω καλύτερα την καμπύλη και μου είπε να παώ σε διαβητολόγο, οπότε θα πάω.

latortura δίκιο έχεις, αλλά μετά από 5 μέρες που πρόσεχα και με το ενδεχόμενο να με βάλλει σε διατροφή αύριο με έχει πιάσει αμοκ!Εντάξει δεν ξεφυγα και τραγικά, λίγοοο μόνο;)

SWEETANGEL καλωσήλθες στη παρέα μας και με το καλό το κοριτσάκι σου. Για πες μας λεπτομέρειες πότε έχεις Π.Η.Τ και που γεννάς;

3000 ευρω αμεεεε...μην μου λες τετοια για τα κιλααα..να τα παρω σε δυο μερες?????:mad::x:x:x

ZNO2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...