Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Olive Tree είπε:

Καλησπέρα σας!

Πως σας φαίνονται οι παρακάτω τιμές; 2η μέρα περιόδου. 

FSH 8.19

LH 5.29

E2 79.55

PRG 0.38

Ήταν να ξεκινήσω διέγερση σήμερα αλλά μου είπαν να πάω αύριο για υπέρηχο και αν είναι όλα καλά να ξεκινήσω αύριο. 

Μια χαρά είναι κορίτσι μου λίγο υψηλή η ε2 αλλά δεν νομίζω να έχεις θέμα 

Μανούλες Αυγούστου 2014

martha86

Recommended Posts

Εννοείται δεν το συζητώ ο,τι και να παρουμε καλο θα ειναι! Το Ρεα τώρα χρεώνει 1130 το τρίκλινο + 250 τις έξτρα εξετασεις που ειναι απαραίτητες και υπό την προϋπόθεση οτι θα βγάλεις ΑΜΚΑ στο παιδι όσο νοσηλεύεσαι αλλιώς πληρώνεις άλλο ενα 150αρι! Βάλε το φωτογράφο και κατι άλλο που θα προκύψει....στο 1500αρι θα βγει!

Το Ιασω τότε όντως πούλαγε τρέλα!!! Εχω 9 σελίδες αποδείξεις με το τι εχουν χρεώσει (το εννοώ ενα ντεπόν, τόσα υποθετα κλπ). Να πω ομως οτι μέναμε αλλη μια νυχτα (σύνολο 4) και το τρίκλινο ηταν δωματιαρα (στη μια πλευρά τα 2 κρεβάτια, απέναντι το άλλο, με μεγάλους χώρους ενδιάμεσα) γιατι κι εγω πηγα τώρα σε φίλη σε οικονομικο δίκλινο στο Ιασω και ίσα-ίσα χωραγαμε να περάσουμε! Βέβαια τότε υπήρχε και εξακλινο και τετρακλινο ενώ τώρα το πιο οικονομικο ειναι το τρίκλινο οποτε προβλέπεται στρίμωγμα...

Η κουμπάρα μου μου είπε για το αμκα του μωρού στο Ιασώ εδωσαν 25 ευρώ και αναλάμβανε το ιασω το τρέξιμο και τη γραφειοκρατία όσο η μαμά και το μωρο είναι μεσα κλπ. Οποτε γλιτωσαν αυτό το 150αρι...ελπιζω και στο ρέα να είναι έτσι...εγώ έχω ετοιμάσει τα χαρτιά καλού κακού

Δηλαδη

υπεύθυνη δήλωση αμκα δικιά μου και συζύγου απο κεπ

Οικογενειακή μερίδα

Οικογενειακή κατασταση

Το χαρτί απο παππά για το επίθετο

Ληξιαρχική πράξη γάμου

Θεωρημενα βιβλιάρια

Όλα τα χαρτιά τα βγαλαμε τώρα (εκτός απο το χαρτί του παππά ) γιατί τα θέλουν τελευταιου εξαμήνου

Και οι κουμπαροι μας στο Ιασώ τα είχαν έτοιμα απο πριν ίσως γι αυτό ανέλαβε και το ιασω το υπολοιπο τρεξιμο κάτι τέτοιο μου ειπαν

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αναστασίαμου να μην στεναχωριέσαι όλα θα πάνε καλά!!και εγώ αγχώνομαι πάρα πολύ γιατί δουλεύει μόνο ο άντρας μου και τα φέρνουμε ίσα ίσα όμως την υγειά μας να έχουμε και να είναι γερά τα μωράκια μας!!!

rinouiμου και εσείς συμμαζεύεστε σιγά σιγά βλέπω!!ωραία!!!

sweetangelκαι εγώ δεν κατάλαβα για το νοσοκομείο που θα γεννήσεις!!

μιας που λέτε για δωμάτια εγώ θα γεννήσω στο ιπποκράτειο πιθανόν και θα ζητήσω δίκλινο που είναι 40ε την βραδιά!!και αυτό γιατί δεν παίρνουν τα μωράκια στο επισκεπτήριο και προτιμώ να έχω μόνο τα άτομα της άλλης κοπέλας παρά τα άτομα άλλων 3 ή παραπάνω!!τώρα αν σπάσουν τα νερά και εφημερεύει το παπαγεωργίου δεν θα ζητήσω δίκλινω γιατί τα παίρνουν τα νινάκια στο επισκεπτήριο και βλαστοκύτταρα στη δημόσια τράπεζα στο παπανικολάου!την άλλη εβδομάδα θα πάω να πάρω και το κιτ να το έχω!!

mousoudiμου όποτε βολεύεστε να πάμε για καφεδάκι είμαι μέσα με τα χίλια!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η κουμπάρα μου μου είπε για το αμκα του μωρού στο Ιασώ εδωσαν 25 ευρώ και αναλάμβανε το ιασω το τρέξιμο και τη γραφειοκρατία όσο η μαμά και το μωρο είναι μεσα κλπ. Οποτε γλιτωσαν αυτό το 150αρι...ελπιζω και στο ρέα να είναι έτσι...εγώ έχω ετοιμάσει τα χαρτιά καλού κακού

Δηλαδη

υπεύθυνη δήλωση αμκα δικιά μου και συζύγου απο κεπ

Οικογενειακή μερίδα

Οικογενειακή κατασταση

Το χαρτί απο παππά για το επίθετο

Ληξιαρχική πράξη γάμου

Θεωρημενα βιβλιάρια

Όλα τα χαρτιά τα βγαλαμε τώρα (εκτός απο το χαρτί του παππά ) γιατί τα θέλουν τελευταιου εξαμήνου

Και οι κουμπαροι μας στο Ιασώ τα είχαν έτοιμα απο πριν ίσως γι αυτό ανέλαβε και το ιασω το υπολοιπο τρεξιμο κάτι τέτοιο μου ειπαν

Α, ωραια θα τα σημειώσω κι εγω να τα εχω έτοιμα, ετσι κι αλλιώς ομως οτι τρέξιμο χρειαστεί γραφειοκρατικό ή μη θα το αναλάβει ο σύζυγος .

EGd5p3.png

vYCpp2.png

αχ μόλις γύρισα και πραγματικά είμαι πολύ πιο χαλαρή απο το πρωί! χαμός στην γλυφάδα πολύς κόσμος και ιδιαίτερα στα hondos centre...

όσο για το δωμάτιο εγώ τους είπα στο Ρεα μπας και έχετε ταράτσα να έχω και θέα...??? αλλά μου είπαν οτι δεν έχουν οπότε θα πάω στο 3κλινο... τώρα για περισσότερες λεπτομέρειες θα ρωτήσω να μάθω τι χαρτιά χρειάζεται,κλπκλπ....

eNortjKzUjIyNLQ0NleyBlwwFX4C1A,,90.png

Α, ωραια θα τα σημειώσω κι εγω να τα εχω έτοιμα, ετσι κι αλλιώς ομως οτι τρέξιμο χρειαστεί γραφειοκρατικό ή μη θα το αναλάβει ο σύζυγος .

Πολύ πιθανό να μην τα ζητήσουν και όλα τα χαρτια γιατί λένε κάθε μαιευτήριο διαφερει (και βασικά και κάθε υπάλληλος διαφέρει δεν ξέρεις αν θα πέσεις σε "ψείρα" που θέλει το καθετί) οποτε καλό είναι να είμαστε προετοιμασμένοι :-)

Εγω πάντως θα προτιμούσα να έχουμε και στο ρέα την επιλογή αυτή με τα 25 ευρώ να μην τρέχει ο σύζυγος σε ουρές και σε υπηρεσίες όσο θα μαστε μέσα...άσε που τα παντα θα υπολειτουργούν λόγω καλοκαιριού!συν αν πεσει η γέννα σαββατο χάνεις κ δυο εργάσιμες μέχρι να ετοιμαστεί το αμκα ίσως μέσω μαιευτηρίου να γίνονται όλα πιο γρηγορα

Διαφημίσεις

mousoudi δεν ειμαι θεσσ/νικη αλλα απο πτολεμαιδα αρα ειμαι μιαμιση ωρα μακρια απο Παπαγεωργιου...ο εξωτερικος μου γιατρος ειναι στο γεννεσις αλλα εκτος οτι δεν μπορουμε οικονομικα για ιδιωτικο μαιευτηριο παλι θα προτιμούσα το Παπαγεωργιου. αλλα φοβαμαι την αποσταση μηπως γινει τπτ στο δρομο και ετσι δεν το εψαξα(αλλα να μου πεις στο νοσοκομειο της πολης μου οι αλλες ερχονται απο κοζανη φλωρινα κτλ γτ τα δικα τους ειναι ακομα πιο χαλια ουτε μαιευτικη εχουν ουτε τπτ. ουφ τεσπα ελπιζω να πανε ολα καλα εδω!!

rinoui αχ μια μερα διαφορα εχουμε καλα ποτε δεν ξερεις και ποτε θα γεννησουμε αντε με το καλο τα μωρακια μας :-)))) αγορασα που λες φορμακια λινα, πολλα φανελλακια αν κανει ζεστη ετσι 8α την εχω, καλοκαιρινα φορμακια, καλτσουλες δεν βρηκα ομως υφασματινες λεπτες ειναι λιγο χοντρες πρεπει να κοιταξω, πανες πανακια πετσετες κτλ. δεν πηρα την προικα της (ειπαν θα μας την κανουν δωρο οποτε περιμενω) κουνια εχω απο την πεθερα μου. συρταριερα πρεπει να δω τωρα και καροτσι το ιδιο εχουμε πολυ μικρο χωρο στο σπιτι πρεπει να κανω κουμαντο να χωρεσουν ολα, φαντασου ο χωρος ειναι στουντιο ολος ενα, θα δυσκολευτω πολυ...

KDeIp3.png

Καλησπερα κοριτσια!!! Ευχαριστω κ παλι για τις ευχες!!

Sweetangel καλως ηρθες στο παρεακι μας!! αντε να πληθαινουμε οι κοριτσομανες με τις κορακλες μας!!

Anastasia28 προσπαθησε να μην αγχωνεσαι...ολα θα γινουν σιγα σιγα...

Rinoui αρχισατε ετοιμασιες εεε;; Τι καλα!! Τελικα σε τι χρωματα κατεληξες;;

Εμεις ακομα τιιιιιιποτα! Τριτη παμε γιατρο, να παραλαβουμε καροτσι, να παραγγειλουμε κρεβατι και για ψωνια.. Και μετα θα βαψουμε την κρεβατοκαμαρα κ θα κανουμε αλλαγες στην διαρυθμιση για να χωρεσει κ η κουνια της μπουμπουκας μας.

Marilou νομιζω πως οι τιμες στην Αθηνα συνεχιζουν να ειναι υψηλοτατες σε σχεση με Θες/νικη. Η γιατρος μας ειπε θελει 1000? Για φτ + 100? για κτ.

Τιμες θα παρω την Τριτη. Αλλα μια γνωστη μου που γεννησε στην βιοκλινικη (μ αυτους συνεργαζεται η δικια μου) πριν κανα 2μηνο εδωσε 1500? Με κτ για μονοκλινο, οποτε αν οι τιμες κυμαινονται σ αυτο το έπιπεδο κινεμεις λεμε να επιλεξουμε μονοκλινο για να εχουμε κ τον μπαμπα μας παρεα.

bdf4p3.png

mj_lia επειδη δεν μπορω να σου βαλω φωτο πατα στο google μακιγιαζ καλοκαιρινο 2014 να παρεις ιδεες εγω θα ελεγα να εβαζες eyeliner μαυρο, μολυβι με χρωμα στο κατω μερος του ματιου, και καποιο ροζουλι απαλο γκλοζ η κραγιον. καλοκαιρι ειναι μν το φωρτωσεις αυτα. και εγω εχω βαφτισια και σημερα και αυριο και δυσκολευομαι πολυ στα ρουχα τπτ δεν μου αρεσειιιιιιι!!!!

KDeIp3.png

να σας ρωτήσω κάτι άσχετο... αύριο στην βάφτιση θα βάλω ένα μπλε φόρεμα, μαύρα σανδάλια και έχω βάψει μπλε-πράσινο τα νύχια...τι μακιγιάζ να κάνω?

Να περασετε ομορφα αυριο! Να τους ζησει κ με τ ονομα το παιδακι!

Κινησου στους μπλε/πρασινους τονους σε σκια, μολυβι. Και για ρουζ θα ελεγα σε μπρονζε; Ή ροδακινι..

Βασικα ας σου πουν κ τα κοριτσια, γιατι δεν το χω κ πολυ το θεμα μακιγιαζ!:tongue:

bdf4p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

πήγα στον διαβητολόγο και με έβαλε σε διατροφή, αυστηρούτσικη και μέτρημα σαγχάρου 4 φορές τη μέρα και στόχο να χάσω 2 κιλά΄μέχρι να γεννήσω!!λίγο υπερβολικά μου φάνηκαν δεδομένου ότι οι τιμές μου είναι εντός ορίων. Αλλά μου είπε ότι έχω παρει πολλά κιλα (12, σιγά πια!), έχω μεγάλο μωρό και η γιαγιά μου είχε διαβήτη.Οπότε τι να κάνω πρέπει να το ακολουθήσω, δεν θέλω να το ρισκάρω.

Εντωμεταξύ μετά ήταν να πάμε για ψώνια για τον μπέμπη, ρίξαμε έναν καυγά με τον άντρα μου λόγω της όλης έντασης και γυρισαμε σπίτ και δεν πηγαμε πουθενά. ουφ.

url%5Dcbf47431c9.png

Καλησπέρα!

πήγα στον διαβητολόγο και με έβαλε σε διατροφή, αυστηρούτσικη και μέτρημα σαγχάρου 4 φορές τη μέρα και στόχο να χάσω 2 κιλά΄μέχρι να γεννήσω!!λίγο υπερβολικά μου φάνηκαν δεδομένου ότι οι τιμές μου είναι εντός ορίων. Αλλά μου είπε ότι έχω παρει πολλά κιλα (12, σιγά πια!), έχω μεγάλο μωρό και η γιαγιά μου είχε διαβήτη.Οπότε τι να κάνω πρέπει να το ακολουθήσω, δεν θέλω να το ρισκάρω.

Εντωμεταξύ μετά ήταν να πάμε για ψώνια για τον μπέμπη, ρίξαμε έναν καυγά με τον άντρα μου λόγω της όλης έντασης και γυρισαμε σπίτ και δεν πηγαμε πουθενά. ουφ.

Κατερινακι, καλο κουράγιο!! Αυτή την ένταση φοβάμαι κι εγω, τα νεύρα και την πιεση - μου άρεσε που μεχρι τώρα η εγκυμοσυνη ηταν χαλαρή, χωρις άγχη, χωρις προβλήματα! Για τον εαυτό μου (που με ξερω) θα χαλαστω πολυ, γι' αυτο θα κανω αλλη μια απόπειρα με την καμπυλη μπας και... Ομως ναι δεν μπορεις να κανεις κατι άλλο, οποτε υπομονή και δες τα θετικά!!!

Σου ειπε τους κινδύνους εάν δεν προσέξεις; ή ποιοι ειναι οι στόχοι που πρεπει να επιτευχθούν με τη διατροφη; Υποθέτω δε μίλησε για την περιπτωση ινσουλίνης...

EGd5p3.png

vYCpp2.png

Marilou νομιζω πως οι τιμες στην Αθηνα συνεχιζουν να ειναι υψηλοτατες σε σχεση με Θες/νικη. Η γιατρος μας ειπε θελει 1000? Για φτ + 100? για κτ.

Τιμες θα παρω την Τριτη. Αλλα μια γνωστη μου που γεννησε πριν κανα 2μηνο εδωσε 1500? Με κτ για μονοκλινο, οποτε αν οι τιμες κυμαινονται σ αυτο το έπιπεδο κινεμεις λεμε να επιλεξουμε μονοκλινο για να εχουμε κ τον μπαμπα μας παρεα.

Μια χαρα εισαι..Ο δικος μου μας ζήτησε 1700..!!και αλλα 1100 το Ιασω...Σε 3κλινο ε..!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κατερινακι, καλο κουράγιο!! Αυτή την ένταση φοβάμαι κι εγω, τα νεύρα και την πιεση - μου άρεσε που μεχρι τώρα η εγκυμοσυνη ηταν χαλαρή, χωρις άγχη, χωρις προβλήματα! Για τον εαυτό μου (που με ξερω) θα χαλαστω πολυ, γι' αυτο θα κανω αλλη μια απόπειρα με την καμπυλη μπας και... Ομως ναι δεν μπορεις να κανεις κατι άλλο, οποτε υπομονή και δες τα θετικά!!!

Σου ειπε τους κινδύνους εάν δεν προσέξεις; ή ποιοι ειναι οι στόχοι που πρεπει να επιτευχθούν με τη διατροφη; Υποθέτω δε μίλησε για την περιπτωση ινσουλίνης...

Αν δεν προσέξεις,υπαρχουν επιδράσεις στη μαμά αλλά και στο μωρο...Οσο για την ινσουλινη αφου μπορει να την αποφυγει με διατροφη γιατι οχι;;Αντε κατερινακι...υπομονη..Λιγο εμεινε!!!!:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...