Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, anemonii είπε:

βρε κορίτσια, να σας ρωτήσω. Ξεκίνησα σήμερα τα utrogestan. Πήρα δύο από το στόμα πριν μια ώρα περίπου και νιώθω σάμπως και έχω πάρει τίποτα άλλο, παραέχω χαλαρώσει. 😅 Είναι φυσιολογικό αυτό;;;

Ναι ναι μπορεί να σ φέρει και ζαλάδα 

1 hour ago, anemonii είπε:

θα δω άμα συνεχίσω έτσι και τις επόμενες μέρες να τον ρωτήσω μήπως τα πάρω κολπικά. διάβασα ότι είναι λιγότερες οι παρενέργειες.

Κολπικά δεν θα έχεις σχεδόν τίποτα 

• Ευχαριστώ 1

Μανούλες Αυγούστου 2014

martha86

Recommended Posts

Καλημερα Αναστασακι!!

Ευχαριστω πολυ!! :D:D

Για την καμπυλη καλα εκανες που επεμενες.. Καλα αποτελεσματα τωρα! Την 2 ωρη εκανα κι εγω. Θα σου κανουν αιμοληψια 3 φορες, μια νηστικη, μια στην μια ωρα και μετα στην δευτερη. Την αηδια θα την πιεις μολις σου παρουν την πρωτη φορα αιμα. Και το πιθανοτερο να κην σ αφηςει να φυγεις απ το μικροβιολογικο, οποτε παρε κανα περιοδικο/βιβλιο μαζι σου. Καλα αποτελεσματα να εχεις!!

Ο μπεμπουλης/γαμπρουλης μας τι κανει;;; Η δικια μου με δερνει...

Εν τω μεταξυ ποναω παντου στο σωμα μου... Κοκκαλα απο μεση, γοφους, απο κατω, στο στερνο....τι γινεται μεσα μας ρε κοριτσια..

Αφου ξυπναω τη νυχτα γιατι δεν βολευομαι.. Και γενικα οι ωρες που κοιμαμαι εχουν λιγοστεψει αρκετα.. Και ελεγα να μαζευα υπνο μεχρι να γεννησω....

Αχ Ευάκι (νιοπαντράκι) μου και εγώ τρώω πολύ ξύλο:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D βλέπω και η νυφούλα/μπεμπούλα δεν πάει πίσω ε?

τα ίδια τραβάμε Ευάκι μου, ούτε εγώ κοιμάμαι (και μου λένε όλοι απολαυσε τώρα ύπνο γιατί μετά ξέχασε τον), απο πόνους και εγώ παντού (λες και πάω γυμναστήριο- πονάει όλο μου το σώμα). άσε που κάνω κανά δυο ώρες δουλειές (λέμε τώρα) κοιτάω τους άλλους και τους λέω που να βάλουν τι (απλά είμαι ψιλοόρθια ή διπλώνω κανά ρούχο) και νιώθω τρελή εξάντληση!!!!!!!!!!!!!

papakia30 καλά αποτελέσματα!!!!!!!!!!!!!!!!περιμένουμε νέα!!!!!!!!!!

SO9Np3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

annisaki μου και εγώ απορώ (διάβασα στο ίντερνετ -αρκετές κοπέλες δεν έχουν κάνει καμπύλη ζαχάρου), δεν έκρινε λέει απαραίτητο βάση των εξετάσεων να ταλαιπωρηθώ (για το μωράκι μου να ταλαιπωρηθώ? αν είναι δυνατόν)!!!!!!!επέμεινα και εγώ και θα πάω τη Παρασκευή να την κάνω!!!!!!! είμαι 28η εβδομάδα ελπίζω να μην είναι αργά ε?

ενταξει για να το λεει αυτος κατι ξερει και βλεπει κ τις εξετασεις σου αλλα δεν εχει να κανει,εγω γενικα ειχα πολυ χαμηλο ζαχαρο και οι εξετασεις παντα καλες αλλα κανονικα με εβαλε να την κανω...οχι δεν ειναι αργα..νομιζω γινεται μεχρι την 29 το πολυ..

ZNO2p3.png

Καλημέρα Αυγουστομανούλες :D

Καλό μήνα!

Και εγώ έκανα πολλέεεεεεεεεεες δουλειές το ΣΚ.... κομμάτια λέμε! Μπαίνουμε στην τελική ευθεία και τρέχουμε!

anastasiat28 και εσύ σαν και μένα κομμάτια, ε? Βέβαια... με την κοιλιά τούμπανο που πάμε, οεοοοοοο?

Ήρθα σήμερα στο γραφείο και με πήρε τηλ η κοπέλα η οποία θα με αντικαθιστούσε όσο θα έλειπα σε άδεια μητρότητας. Έσπασε το πόδι της και θα λείπει 8 εβδομάδεςςςςςςςςςςςς!!!!! Ανέβηκε ο ζάχαρος μου...

Ενώ ήταν να σταματήσω αυτήν την εβδομάδα, βλέπω να γεννάω εδώ, γιατί το αφεντικό μου δε λέει να πάρει άλλο άτομο για τους επόμενους μήνες!

Γγγγγγγκκκκρρρρρρρ

καλημέρα happy μου αχ και εσύ τρεχάτε ποδαράκια μου ε? πωπω καλή δύναμη άστα να πάνε κομμάτια δεν λες τίποτα - πόσο σε καταλαβαίνω!!!!!!!! κουράγιο σε όλες μας

καλά τώρα βρήκε να σπάσει το πόδι της? αν είναι δυνατόν!!!!!!!!!!!!!αν θες να ξεσπάσεις (καταλαβαίνω τα νεύρα σου), εδώ είμαι!!!!!!πωπω με τον γύψο θα την έφερνα!!!!!!!!!!συγνώμη το αφεντικό σου δεν λέει να πάρει άλλο άτομο?μόνο αυτή υπάρχει για να σε αντικαταστήσει? έξαλλη έγινα!!!!!!!!φαντάσου εσύ!!!!!!!

SO9Np3.png

Καλημερα Αναστασακι!!

Ευχαριστω πολυ!! :D:D

Για την καμπυλη καλα εκανες που επεμενες.. Καλα αποτελεσματα τωρα! Την 2 ωρη εκανα κι εγω. Θα σου κανουν αιμοληψια 3 φορες, μια νηστικη, μια στην μια ωρα και μετα στην δευτερη. Την αηδια θα την πιεις μολις σου παρουν την πρωτη φορα αιμα. Και το πιθανοτερο να κην σ αφηςει να φυγεις απ το μικροβιολογικο, οποτε παρε κανα περιοδικο/βιβλιο μαζι σου. Καλα αποτελεσματα να εχεις!!

Ο μπεμπουλης/γαμπρουλης μας τι κανει;;; Η δικια μου με δερνει...

Εν τω μεταξυ ποναω παντου στο σωμα μου... Κοκκαλα απο μεση, γοφους, απο κατω, στο στερνο....τι γινεται μεσα μας ρε κοριτσια..

Αφου ξυπναω τη νυχτα γιατι δεν βολευομαι.. Και γενικα οι ωρες που κοιμαμαι εχουν λιγοστεψει αρκετα.. Και ελεγα να μαζευα υπνο μεχρι να γεννησω....

καλημερουδια ziuuu...εεεε ξεκουρασου λιγο τωραααα μην κουραζεσαι τοσο...γιαυτο βαραει το μικρουλι εκει μεσααααα....αντεεεε...

οσο για τον υπνο εχω κ εγω προβλημα,ξυπναω 4 φορες τη νυχτα και κοιμαμαι ανα μισαωρο...δεν βολεομαιιιι λεμε...κ που να φουσκωσει κι'αλλο η κοιλιαααααα....:confused::confused::confused::confused:

ZNO2p3.png

καλημέρα κοριτσάκια! καλό μήνα!

το χρώμα που αποφάσισα για το δωμάτιο είναι αυτό:

http://www.benjaminmoore.com/en-us/paint-color/grayowl#ce_s=gray ow

και μια εφαρμογή του (χρωματικοί συνδυασμοί) που πλησιάζει σε αυτό που θέλω να κάνω (χωρίς τα λουλούδια στις κουρτίνες) είναι αυτή:

http://www.pinterest.com/pin/47287864810672928/

Καλημερα ! Καλο μηνα σε ολες!! Ξεκιναει το καλυτερο καλοκαιρι της ζωης μας!!! Μπηκαμε στην τελικη ευθεια! Με το καλο!

ναιιιιιιιιιι! είναι το πρώτο από τα καλύτερα καλοκαίρια της ζωής μας!! :-)

Τριτη παμε να δουμε το καμαρι μας! Μου εχει λειψει τρελαααααααα

με το καλό να δεις τη μπέμπα σου!! εγώ έχω άλλη μία βδομάδα... αλλά που θα πάει, θα περάσει!

Χτες είχα μια περιπετειούλα...

Κατά τις 3 το μεσημέρι, αρχισε να με πονάει πολύ η πλάτη μου, η μέση μου, τα νεφρά μου και η κοιλιά μου... Μιλάμε για πόνος... Ερχόταν και με άφηνε. Πώς όταν περιμένουμε περίοδο ; αλλά περισσότερο.. Ήπια 1 ντεπόν, τίποτα.. Πήρα το γιατρό κατά τις 6, με ρώτησε αν κουράστηκα, αν νιώθω το μωρό. Ούτε κουράστηκα και η μπέμπα έπαιζε ποδόσφαιρο όλη μέρα. Μου 'πε αν συνεχιζόταν να πήγαινα στο νοσοκομείο. Ευτυχώς είχε εφημερία! Κατά τις 8 πήγαμε, οι πόνοι πιο δυνατοί, δεν μπορούσα να κάτσω, ίδρωνα απο τον πόνο, λεω "γεννάω ;;;". Εκανα μια ούρων, καθαρή. Μου κανε υπέρηχο, όλα μια χαρά, αλλά η μπέμπα έχει μεγαλώσει πολύύύ και πιέζει συνεχώς.. Συσπάσεις δεν είχα. Ο πόνος είναι μυικός, ανοίγει το σύμπαν μέσα μου, το μωρό σπρώχνει τα όργανα.. Θα περάσει μου είπε. Το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ απο τον πόνο και σήμερα το ίδιο είμαι, λες και έχω κάνω 100 κοιλιακούς....

βρε κοπελιά! τί έπαθες?!!?!!? τόσο έντονους πόνους έχεις? με τρομάζεις... ελπίζω σήμερα να είσαι καλύτερα! δοκίμασε και κανένα μπανάκι στη θάλασσα, ίσως σε χαλαρώσει!

Μπήκα 30ή εβδομάδα, απίστευτο μου φαίνεται...Τυπικά λένε στον 8ο μπαίνεις στην 32η! Στήσαμε και το λίκνο του μωρού και το χαζεύουμε :tongue: πρέπει να κάνουμε έρευνα αγοράς για στρωματάκι τώρα! Άσχετο, αλλά με την πάντα δεν κινδυνεύει το μωρό? Φοβάμαι μην κολλήσει τη μούρη του και δεν αναπνέει σωστά...ωχ αρχίσαμε μου λέει ο άντρας μου!

Επίσης χτες έκανα έρευνα αγοράς για υφασματινες πάνες...τέλειες φαίνονται αλλά έχει κόπο και χρόνο και κόστος...δηλαδή λένε πρέπει να αγοράσεις 20 πάνες (*20 ευρώ) + 10 (*20 ευρώ) για νεογέννητο γιατί η πλειοψηφία έλεγε ότι οι one size είναι μεγάλες για νεογέννητα, + 20 επιθέματα που βάζεις μέσα στην πάνα (80 ευρώ) + πανάκια μιας χρήσεως για τα κακά (11 ευρώ το πακέτο * δεν ξέρω κι εγώ πόσα) = 790 ευρώ... Αν βάλεις και το ειδικό σαπούνι, τον ειδικό κουβά και το σάκο αποθήκευσης, το ρεύμα και το νερό που ξοδεύεις ανά 2 μέρες πλυντήριο (γιατί εγώ πάνες με κακάκια δε βάζω με άλλα ρούχα, το διάβασα κι αυτό στο parents γιαιξ!)... Τι να πω, συμφέρει??? Δηλαδή πέρα από το οικολογικό της υπόθεσης, το θέμα είναι και το οικονομικό! Οι έμπειρες μανούλες θυμούνται πόσες πάνες αλλάζει ένα μωράκι την ημέρα περίπου?

τις πάντες στο εξωτερικό (νομίζω στη Βρετανία) τις έχουν απαγορεύσει. αλλά ούτως ή άλλως, στην κούνια θα μπει πιο μεγάλο το μωρό!

τί καλά που ήδη στήσατε το λίκνο! τέλειαααα!

όσο για τις υφασμάτινες πάνες, μου φαίνεται σκέτη ταλαιπωρία! για πιο λόγο να κάνεις κάτι τέτοιο εφόσον υπάρχουν μιας χρήσης?

Κι εμένα άλλαξε εδω και δύο μέρες θέση και δε νιώθω πια κλωτσιές κανονικές παρά ενα γαργαλητό μέσα στο εσώρουχο. Την πρώτη μέρα έκλαιγα από τα νεύρα - κούραση! Ένιωθα πως κατουριέμαι ανα 3 λεπτά και το γαργαλητό συνεχιζόταν πολύ χαμηλά! Ευτυχώς της μίλησα ήρεμα, την πήρα με το καλό και βελτιώθηκε κάπως η κατάσταση. :)

φαίνεται μωρό που ακούει τη μαμά του!!! χεχε

ευτυχώς ακόμα έντονο θέμα με την τουαλέτα και τον ύπνο δεν αντιμετωπίζω! οκ, πάω ανά μισάωρο τουαλέτα αλλά το βράδυ δεν σηκώνομαι ενδιάμεσα...

εμένα μου ρίχνει απίστευτες κλωτσιές, σε σημείο πόνου, όταν γυρνάω στο αριστερό πλευρό. δεν ξέρω τί πρόβλημα έχουμε με την αριστερή πλευρά...

Κοριτσια θυμαστε που σας ελεγα για τους γειτονες? ηρθε η κοπελα(νυφη) στην πεθερα μου για ευχες/κερασμα κ της μιλησες π. Μας τα πε η πεθερα μου κ καταστεναχωρεθηκα..

Ενα θα σας πω. Λυπαμαι τα τρια της παιδακια. Το καθικι καεστρεψε την ψυχουλα τους! Αυτος εχει γκομενα 9 χρονια, της το πε ευθαρσως. Αλλα το θεμα ειναι πως τον επιασε η κορη (15 χρ) να π@δι?τ@! Στο γραφειο του με την αλλη, λυποθυμισε, αυτος πηρε την μανα του κ ειπε στην μικρη τσιμουδια!! Μετα απο μερες τα ξεφουρνσε το κοριτσακι.... Πολλα πολλα σκηνικα που σε τρελαινουν!

Αυτος στειρωση ηθελε, οχι να σπειρει 3 παιδια κ να τα κανει δυστυχισμενα.

μακρυά από εμάς!!!!!!! τραγικό να σε πιάνει το παιδί σου στο κρεβάτι με άλλη...

καλημερουδιααα αναστασια μουυυ..ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑ....!!!!!.εμεις ειμαστε καλααα και η μπεμπα σε χαιρεταει...τωρα ξυπνησαμε θα πιουμε καφεδακι και θα παμε μια βολτα απο το νοσοκομειο να μας δει λιγο ο αλλος γιατρος γιατι ανησυχησα 2 μερες με τους πονους που ειχα..και σε δεκα μερες θα παμε στον αλλον ποιος τη χαρη μουυυυυυ...!!! οσο για την καμπυλη καλα εκανες που επεμενες,και απορω με το γιατρο σου δλδ..την διωρη εκανα κ εγω,σου περνουν πρωτη φορα αιμα νηστικη με μετα πινεις την αιδια αυτη και μετα αλλες 2 φορες ανα μια ωρα..ετσι μου την εκαναν εμενα...;);)

annisaki έχασα κάτι? τί πόνους έχεις?

Καλημέρουδιααααααααααααααα!!!Τι κανετε;Ξυπνησατε;;;;;;;;;;;;;

Εγω μαζεψα το μπετονακι μου και παω για εξετασεις...Αντε να δουμε...!!!

καλά αποτελέσματα!!!!!!!

Ήρθα σήμερα στο γραφείο και με πήρε τηλ η κοπέλα η οποία θα με αντικαθιστούσε όσο θα έλειπα σε άδεια μητρότητας. Έσπασε το πόδι της και θα λείπει 8 εβδομάδεςςςςςςςςςςςς!!!!! Ανέβηκε ο ζάχαρος μου...

Ενώ ήταν να σταματήσω αυτήν την εβδομάδα, βλέπω να γεννάω εδώ, γιατί το αφεντικό μου δε λέει να πάρει άλλο άτομο για τους επόμενους μήνες!

Γγγγγγγκκκκρρρρρρρ

τώρα τί να πει κανείς?!?! αυτό είναι κακή τύχη! ελπίζω να μην σε αναγκάσει να μείνεις μέχρι τέλους στη δουλειά....

RArep3.png?mjfpyDPm

Διαφημίσεις

Καλημέρα!! πολύ πείνα !!ουφ, ελπίζω να συνηθίσω!!

kateriniw85 δηλαδή τον πρώτο καιρό δεν βάζουμε τη πάντα στη κούνια??χμ γιατί ?

anastasiat28 οι ιδανικές βδομάδες για σάγχαρο είναι 24-28. οπότε είσαι μια χαρά!

happy and crazy καλά είναι παράνομο να σε κρατήσει μη πας!!

papakia30 καλά αποτελέσματα

rinoui ωραίο το χρώμα και με διάφορα στους τοίχους θα δείξει σουπερ!!!

url%5Dcbf47431c9.png

Good morning!

happy μου κοίτα...δες το θετικά...αν σου δώσουν τις μέρες που θα κάτσεις παραπάνω μετά ως άδεια αξίζει για να είσαι με το μωράκι σου παραπάνω. Κι εμένα πριν λίγο μου είπε μια συνάδελφος ότι και στα 2 της παιδιά δούλευε μέχρι 2 εβδομάδες πριν γεννήσει κι έπαιρνε τις μέρες μετά (εννοώ το επέλεξε δεν της το επέβαλλαν)! Μόλις μου το είπε αισθάνθηκα τύψεις γιατί εγώ πάνω από 2 εβδομάδες παραπάνω δε θα αντέξωωωωω. Εννοείται ότι αν καθήσεις παραπάνω θα στις δώσουν τις μέρες, έτσι???

annisaki, brilliant όλα καλά?

Εγώ με τον ύπνο δεν έχω πρόβλημα, βολεύομαι βέβαια μόνο στην αριστερή πλευρά...ο άντρας μου έχει ένα μικρούλι πρόβλημα γιατί ροχαλίζω, έχω κι αυτήν τη βρωμοαλλεργία!

Έκλεισα και ραντεβού σε δερματολόγο γιατί από την προηγούμενη εβδομάδα με τρώνε τα πόδια μου και από χτες και τα δάχτυλα στα χέρια, κυρίως φοβάμαι μόνο μην είναι κανάς μύκητας κι εξαπλώνεται και φάρμακα τώρα δεν παίρνω...

u7ndlkkhjd9ns8bu.png

Κατερίνα Κων χαίρομαι που σου αρέσει η ιδέα μου! στο τέλος, θα βάλω και φωτογραφίες του αποτελέσματος! :-)

impregnant! μήπως είναι η φαγούρα που μας πιάνει στην εγκυμοσύνη? εγώ έχω φαγούρα (ευτυχώς όχι έντονη) στο στήθος, που από την Παρασκευή σαν να φούσκωσε και άλλο, και με πονάει κιόλας...:-(

RArep3.png?mjfpyDPm

Καλημέρα!! πολύ πείνα !!ουφ, ελπίζω να συνηθίσω!!

kateriniw85 δηλαδή τον πρώτο καιρό δεν βάζουμε τη πάντα στη κούνια??χμ γιατί ?

anastasiat28 οι ιδανικές βδομάδες για σάγχαρο είναι 24-28. οπότε είσαι μια χαρά!

happy and crazy καλά είναι παράνομο να σε κρατήσει μη πας!!

papakia30 καλά αποτελέσματα

rinoui ωραίο το χρώμα και με διάφορα στους τοίχους θα δείξει σουπερ!!!

κατερίνα μου από ότι μου είπε παιδίατρος(που έκανα σεμινάριο) όταν είναι πολύ μικρούλι και δεν μπορεί να σηκώσει ή να γυρίσει το κεφαλάκι του δεν μπαίνει τίποτα στο κρεββατάκι του ούτε πάντα ούτε μαξιλάρι ούτε αρκουδάκια γιατί μπορεί να πέσουν πάνω του και να έχουμε άσχημα αποτελέσματα!μόλις μεγαλώσει λίγο επιβάλεται να βάλεις πάντα για να μην χτυπήσει το κεφαλάκι του μαξιλαράκι απο χρονών και μετά!!αυτήν την γραμμή ακολουθούν πολλοί παιδίατροι γιατι και εγώ το έψαξα πήρα και πάντα αλλά σττην αρχή δεν θα βάλω

[sIGPIC][/sIGPIC]

παπάκι περιμένουμε νέα σου!!καλά αποτελέσματα!!!

rinouiπολύ ωραίος ο συνδυασμός που διάλεξες!!!

φαγούρα και εγώ έχω στο στήθος τώρα τελευταία και τσιμπηματάκια!!!να ρωτήσω και κάτι άλλο??ακόμα σε εμένα δεν εμφανίστηκε το υγρό που βγαίνει από το στήθος!!σημαίνει κάτι κακό ή βγαίνει πιο μετά??είναι απαραίτητο δλδ??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

rinoui μπα δεν είναι εγκυμοσύνης...δεν έχω φαγούρα στην κοιλιά ή στο στήθος, μου φαίνεται από τη ζέστη κάτι έβγαλα!

kateriniw κι εγώ έτσι μάλλον θα το κάνω, στην αρχή που θα είναι μικρούλι και δε θα κουνιέται πολύ δε θα την βάλω την πάντα, να μη ζεσταίνεται κι όλας να παίρνει πιο καλά αέρα, και μετά θα τη βάλω!

u7ndlkkhjd9ns8bu.png

φαγούρα και εγώ έχω στο στήθος τώρα τελευταία και τσιμπηματάκια!!!να ρωτήσω και κάτι άλλο??ακόμα σε εμένα δεν εμφανίστηκε το υγρό που βγαίνει από το στήθος!!σημαίνει κάτι κακό ή βγαίνει πιο μετά??είναι απαραίτητο δλδ??

ούτε εγώ έχω υγρό... δε νομίζω ότι είναι κάτι που προκύπτει τώρα κατ' ανάγκη.

rinoui μπα δεν είναι εγκυμοσύνης...δεν έχω φαγούρα στην κοιλιά ή στο στήθος, μου φαίνεται από τη ζέστη κάτι έβγαλα!

ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό...

RArep3.png?mjfpyDPm

Rinoui μ αρεσει ο συνδιασμος που διαλεξες και γενικα η ολη φιλοσοφια σου...

Αλλα εμεις δεν μπορουμε να αντισταθουμε στο ροζ... :tongue:

Βεβαια εδω που μενουμεβδεν θα μπουμε καν στην διαδικασια να κανουμε δωματιο στην μπεμπα. Με το καλο στο καινουριο.

Κι εμεις λεμε λευκα επιπλα, και οι τοιχοι φυστικι και ο ενας ροζ πολυυυυ απαλο. Και μετα αυτοκολλητα.

Και το παραξενο ειναι πως εγω κοιτουσα και ουδετερα αλλα ο μπαμπας μας ειναι ανενδοτος!!! Θελει πριγκιπισσα με τα ολα της!

Τι με περιμενει Παναγια μου......

bdf4p3.png

ziu_zitsu πότε λέτε να μετακομίσετε? να υποθέσω ότι χτίζεται σπίτι?

πάντως και εγώ είμαι υπέρ του κοριτσίστικου δωματίου, απλά το πολύ ροζ με κουράζει... φαντάσου σαν παιδί εγώ δεν είχα ποτέ ροζ δωμάτιο!

RArep3.png?mjfpyDPm

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...