Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Βρεφονηπιακοι σταθμοι στη Πατρα


Recommended Posts

Καλησπερα.Ειμαι νεα μανουλα εχω 15μηνων παιδακι και σκεφτομαι να γραψω σε βρεφονηπιακο σταθμο τον γιο μου.Δεν ειμαι σιγουρη ομως φοβαμαι μηπως κολλησει πολλες παιδικες αρρωστιες γιατι εχει ενα θεματακι με την πνευμονια αλλα αν τον παω ξερετε καποιο εδω στην Πατρα που σκεφτομαι με Εσπα να τον γραψω(αν μας αποδεκτουν φυσικα).

Περιμενω μηνυματακια σας

Δεν ξερω απο σταθμους εδω.Εναν ξερω καλα και απογοητευτικα πολυ με την ανηψια μου απαραδεκτος σταθμος.

ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

καλα δεν υπαρχει καμια μητερα που να εστειλε το παιδακι της στην πατρα σε ιδιωτικο σταθμο βρεφονηπιακο να μου πει και μενα που να τον στειλω???/Γιατι φοβαμαι πολυυυυυ??????????????//ειναι μικρουλης και δεν ξερω που νατον παω αφου δεν μιλαει και δεν θα μπορει να μου πει αν θα περναει καλα εκει η οχι.

Link to comment
Share on other sites

Γεια σου Ευαγγελία.

Το αν περνάει καλά ο μικρός ή όχι, θα το καταλάβεις από χίλια δύο πράγματα, δεν χρειάζεται να μιλάει για να σου το πει.Δικαιολογημένα έχεις άγχος, είναι απόλυτα φυσιολογικό.Εγώ Εστελνα τον μεγάλο (τώρα 6) στον Πελαργό, στην Εγλυκάδα και πριν από 10 μέρες ξεκίνησα και τον μικρό (2,5), λίγες ωρες για προσαρμογή και μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένη.

Καλή επιτυχία κ καλή αρχή στο αγοράκι σου!


1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png
Link to comment
Share on other sites

Ευαγγελία, καλημέρα!

Δυστυχώς δεν ξέρω από παιδικούς σταθμούς στην Πάτρα. Μπορείς να το "γκουγκλάρεις" και να πάρεις πληροφορίες και feedback για διάφορους σταθμούς, ώστε να πάρεις μια ιδέα. Μετά θα είναι πιο εύκολο να ρωτήσεις για αυτούς που σε έπεισαν περισσότερο για την καταλληλότητά τους.

Όσον αφορά την ανησυχία σου για τις αρρώστιες, το ίδιο νιώθω κι εγώ. Δυστυχώς θα κολλάει κι από άλλα παιδάκια, όπως και τα άλλα παιδάκια θα κολλάνε. Είναι αναπόφεκτο, αλλά τουλάχιστον, θα αποκτήσει και αντισώματα.

Όταν λες ότι έχει θέμα με την πνευμονία τί εννοείς; Καλύτερα να σου πει τη γνώμη του ο γιατρός σας. Αυτός θα ξέρει τί πρέπει να κάνεις και πώς να προφυλακτεί το παιδί σου.


eNortjKzUjIyNDG1NFWyBlwwFY4C1w,,76.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπερα

Σας εχω στειλει πμ δειτε για το καλο του παιδιου.Τον ρωτησα τον παιδιατρο μου ειπε οτι ολο βρογχιολιτιδα θα εχει αυτος το παθαινει συνεχει απο Σεπτεμβρη μεχρι την ανοιξη ολο εισπονες ημαστε.Τον ενοχλει η υγρασια πολυ και γενικα το κλιμα της Πατρας ειναι χαλια δυστυχως.

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...