Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • Καλησπέρα σε ολες! 'Οποια θελει μπορει να μου στειλει προσωπικό μηνυμα για γιατρους που ασχολουντε αρκετα με εξωσωματικές με δότριες (εχουν μικρες αναμονες και "καλες" επιλογές σε δότριες). Ψαχνουμε και στην Ισπανια εδω και 1.5 μήνα αλλα χωρί αποτέλεσμα προς το παρόν και θέλουμε να εχουμε και αλλες εναλλακτικές. Ευχαριστώ πολύ κορίτσια! 

Βοήθεια: ΔΙΑΒΗΤΗΣ????


Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες! Κορίτσια σας παρακαλώ θα ήθελα την βοήθειά σας! Είμαι 29 εβδομάδων και 2 ημερών. Έκανα προχτές την καμπύλη σακχάρου των 100ml για 3 ώρες και οι τιμές μου είναι χάλια! Ο μικροβιολόγος είπε ξεκινάει καλά, κάνει μετά μία άνοδο και μετά ξανακατεβαίνει. (Αυτό να το πάρω ως θετικό?). Οι τιμές μου είναι οι εξής: Νηστική: 80

60 λεπτά: 229

120 λεπτά: 217

180 λεπτά: 123

Να διευκρινίσω ότι έπινα νερό καθ όλη τη διάρκεια(με άφηνε ο μικροβιολόγος), δεν ξέρω αν παίζει ρόλο και τον τελευταίο ένα μήνα δεν περπατάω παρά μόνο όταν είναι να πάω για εξετάσεις, λόγω ενός θέματος που είχα με τον τράχηλο.

Έχετε ξαναδεί τόσο ανεβασμένες τιμές? 'Εχω διαβήτη?:(

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Στον γυναικολογο σου τα εδειξες τα αποτελεσματα;

Ναι , εχεις διαβητη κυησης οποτε πρεπει να κανεις διατροφη και οτι άλλο σου συστησει ο γυναικολογος και ο ενδοκρινολογος!!!

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...