Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Anastasia14 είπε:

Dfi δεν έχουμε κάνει, ο ουρολόγος δε ζήτησε ποτέ και ο γυναικολόγος μου λέει πως και να κάνουμε δε θα δούμε καλό αποτέλεσμα εφόσον έχουμε μικρόβιο και 1-2% τυπικές μορφές. Όσο για βελτίωση πέρα απο αντιβιοτικά όποτε κρινει ο γιατρος, παίρνει ούτως ή άλλως συστηματικά προβιοτικα vi....xx και συμπληρώματα, οπότε δε νομίζω πως μπορούμε να κάνουμε και κατι παραπανω.    Πιστεύω όμως ότι ο καινούριος ουρολόγος ίσως μας ζητήσει. Η amh μου ήταν το Νοέμβριο 0.38 😅 γελάω για να μην κλαίω. Σ' ευχαριστώ πολύ!

Κι εμείς όμως τώρα με μικρόβιο το dfi 10% βγήκε με πολύ μεγάλη βελτίωση και κάτι που θυμήθηκα χθες και δεν το αναφέραμε σε κανέναν, πέρασε ίωση πριν 1,5 μήνα με 39 πυρετό. Τελοσπαντων οι άνδρες έχουν μεταβλητότητα, ποτέ μην λες ποτέ, σταδιακά θα αρχίσει να βελτιώνεται εφόσον έφυγαν τα σοβαρά μικρόβια. Απλα θέλει χρόνο και εκσπερματώσεις τακτικές. Αυτο που μας είπε και ο ανδρολόγος και ο γυναικολόγος είναι να μην αφήνει μεγάλα διαστήματα χωρίς, να ανανεώνεται το σπερμα τακτικά. 
      Κάτι άσχετο που θυμήθηκα με την χαμηλή σου ΑΜΗ, παρακολουθώ στο YouTube ένα ζευγάρι από Αμερική, η κοπέλα έχει επίσης πολύ χαμηλή ΑΜΗ και στην πρώτη διέγερση της δεν πήρε σχεδόν τίποτα. Τωρα που κάνει επαναλαμβανόμενες διεγέρσεις για να μαζέψει ωάρια έχει δει τεράστια διαφορά στην ανταπόκριση κι ας έχει χαμηλή ΑΜΗ, αυτό που κάνει διαφορετικό είναι πως κάνει βελονισμό. Και μου έκανε εντύπωση γιατί από 1-2 ωάρια έφτασε να πάρει 7 ή 9 δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά ήταν πολλά. Οκ αν εξαιρέσεις τον βελονισμό δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να ανταποκριθείς σωστά στα φάρμακα και να δώσεις έναν καλό κύκλο. Σου εύχομαι να είναι αυτός! 🤞

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κ εγω μπριαμ σκεφτομουν!αλλα ο κωστας δεν τα συμπαθει τα λαχανικα ιδιαιτερα κ αν πει κατι θα του τα φερω στο κεφαλι...επισης εχω ολα τα λαχανικα αλλα δεν εχω πατατες κ βαριεμαι να κουνηθω!

ουφ!δεν ξερω

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΦΑΩ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ ΑΛΛΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΦΑΚΕΣ ΚΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΤΗ ΧΑΡΗ! ΑΝ ΚΙ ΕΓΩ 3 ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 3 ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΜΟΥ ΒΓΗΚΑΝ :-( ΡΕ...ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ,ΔΕ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ!!! Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΟΡΓΙΑΖΕΙ!!!!!! χαχαχαχαχαχα!!!!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημέρα μανούλες!!! Και εγώ ξύπνησα αρκετά νωρίς σήμερα και έβαλα δύο πληντύρια, με αυτό τον καιρό μέχρι το απόγευμα θα έχουν στεγνώσει.

Άντρια με το καλό να δεις τον μπέμπη σου σήμερα και να σου έχει και καλά νέα!!

Ειρήνη και Τόνια ελπίζω να έχετε ήδη στην αγκαλιά σας τα μωράκια σας και όλα να έχουν πάει κατ΄ευχήν.

Άννυ βγες στο μπαλκόνι και πιες το καφεδάκι σου για να φτιάξει η διάθεση.

Καλημέρα και στα υπόλοιπα κορίτσια, Νικόλ, Άντζυ και Δήμητρα.

Εγώ σήμερα δεν μαγειρεύω, θα βγω έξω για φαγητό με τις συναδέλφισες, οπότε το γλίτωσα για σήμερα. Ο Γιάννης κάτι θα βρει να φάει, απ΄εξω μάλλον.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Καλημέρα μανούλες!!! Και εγώ ξύπνησα αρκετά νωρίς σήμερα και έβαλα δύο πληντύρια, με αυτό τον καιρό μέχρι το απόγευμα θα έχουν στεγνώσει.

Άντρια με το καλό να δεις τον μπέμπη σου σήμερα και να σου έχει και καλά νέα!!

Ειρήνη και Τόνια ελπίζω να έχετε ήδη στην αγκαλιά σας τα μωράκια σας και όλα να έχουν πάει κατ΄ευχήν.

Άννυ βγες στο μπαλκόνι και πιες το καφεδάκι σου για να φτιάξει η διάθεση.

Καλημέρα και στα υπόλοιπα κορίτσια, Νικόλ, Άντζυ και Δήμητρα.

Εγώ σήμερα δεν μαγειρεύω, θα βγω έξω για φαγητό με τις συναδέλφισες, οπότε το γλίτωσα για σήμερα. Ο Γιάννης κάτι θα βρει να φάει, απ΄εξω μάλλον.

στο μπαλκονι καθομαι...κ πινω καφε...μπας κ στανιαρω....

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

ANGICAT ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΑΙΤΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK,ΔΕ ΣΕ ΒΡΗΚΑ :-(

Έκανα, αλλά μάλλον με ακύρωσες. Ξαναέκανα μόλις τώρα. Λέγομαι Μαρία ..και έχω μια φωτό με μια ροζ μπλούζα και μια κοιλιά ΝΑΑΑΑΑΑαα.

mU4Ep3.png

Καλημερούδια σας, εγώ πήγα πρωί πρωί στον γιατρό να με δει και μου είπε να περιμένω γρήγορες εξελίξεις. Το μωρό είναι 3100γρ και μεγαλώνει! Πιστεύει ότι δεν θα προλάβω να φτάσω 12/04 και λέει ότι ίσως με πιάσουν οι πόνοι πιό νωρίς. Αχ μακάρι παναγίτσα μου!!!

Χθες όλη νύχτα πονούσα. Κοιμήθηκα με την κοιλιά πέτρα και στις 7.30 που ξύπνησα πάλι πέτρα ήταν. Τρελές συσπάσεις !

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Α! ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΓΙ ΑΥΤΗΝ! ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ-ΜΑΝΟΥΛΑ ΕΧΕΙ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ,ΚΟΙΛΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ...ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ!ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ!!!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Α! ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΓΙ ΑΥΤΗΝ! ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ-ΜΑΝΟΥΛΑ ΕΧΕΙ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ,ΚΟΙΛΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ...ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ!ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ!!!!!

Δεν της άρεσαν αυτές που βγάλαμε; :tongue:

Να σου πω σε κάποια φάση το'χα σκεφτεί μήοως κι έβγαζα επαγγελματική αλλά κόλωσα. Αν το αποφασίσουμε όλες μαζί είμαι μέσα.

X4pTp3.png

ΓΕΝΝΑΕΙ Η ΒΑΛΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!! ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 1 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ!!!! ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ!!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ!!!

ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΣΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ!!!

ΕΧΩ ΣΥΓΚΙΝΗΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΟΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΒΑΛΙΑ ΜΟΥ!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Δεν της άρεσαν αυτές που βγάλαμε; :tongue:

Να σου πω σε κάποια φάση το'χα σκεφτεί μήοως κι έβγαζα επαγγελματική αλλά κόλωσα. Αν το αποφασίσουμε όλες μαζί είμαι μέσα.

ΝΑ ΠΑΤΕ!!!!!!!

pSC1p2.png

ΓΕΝΝΑΕΙ Η ΒΑΛΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!! ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 1 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ!!!! ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ!!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ!!!

ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΣΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ!!!

ΕΧΩ ΣΥΓΚΙΝΗΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΟΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΒΑΛΙΑ ΜΟΥ!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...