Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσακια!!!

λιτσακη το αλλο σκ περιμενω να παμε βολτα!!!!

τζια σαλιαρες απειρες!!!!!!

ευανθια το πηρα το βιβλιο σημερα!

επισης να πω και εγω οτι βγκαμε βολτα στο εμπορικο και βρηκα στα πρεναταλ τα βαφτιστικα για τον μπεμπη!!!!!!μου αρεσαν πολυ και το πανω ειναι σε στυλ μπουφαν.μονο τα ρουχα πηρα απο εκει τα υπολοιπα τα εχω δει αλλου!!

Eρώτηση: Τα βαφτιστικά θα τα πάρεις εσυ? Οχι η νονά?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

οκ... κ εγω ντρεπομαι! καλυτερο το βιντεο, θα ζηλεψω ακομα περισσοτερο!

οοοχχχχιιιιι αλλη εποχη των παγετωνων!!!

και εδωωωωωω???????

δεν μου φτανει που τη βλεπουν μερα παρα μερα κ ξεκαρδιζονται ακομα...

τα λατρευω αυτα τα εργα:D:D:D:D

το πρωτο το ειχα δει μεσα στο αεροπλανο οταν γυρνουσα απο ολλανδια και επειδη φορουσα ακουστικα δεν καταλαβαινα ποσο δυνατα γελουσα,ωσπου με εσπρωξε ο αρης και μου ειπε"σε κοιταει ολο το αεροπλανο που γελας..." ξεφτιλα...:tongue::tongue::tongue::tongue:

fCS8p3.png

Καλησπέρα σε όλες. Μπήκα για ένα βιαστικό γειά να σας πω κι εγώ τα νέα μας. Σήμερα μετά την καροτσάδα που πήγαμε έπεσε ξερός για ύπνο και ακόμα να ξυπνήσει. Ελπίζω να κοιμηθεί το βράδυ.

Για σήμερα έχει επιτραπέζια με τον σύζηγο και φίλους.

Aυτό μου αρέσει πάρα πολύ σαν διασκέδαση!Πέρυσι που πηγαίναμε Σαββατοκύριακα σε χιονοδρομικά το ξημερώναμε με επιτραπέζια και ήταν τέλεια!!Ρίχναμε πολύ γέλιο!Αυτά μου έχουν λείψει εμένα!!

εννοεις αν θα τα πληρωσω ή αν θα τα διαλεξω?

Θα τα διαλέξεις μόνη σου? Φαντάζομαι οτι θα τα πλησρώσει η νονά..

Και κατι ακόμα που απευθήνεται αλλού.. Μου αρεσει που απαντάτε..

Αφου ειπαμε.. Οταν ο Θεός μοιραζε μυαλά, κάποιοι κρατούσαν ομπρέλα...

Συγνώμη κιολας..!!

Διαφημίσεις

Θα τα διαλέξεις μόνη σου? Φαντάζομαι οτι θα τα πλησρώσει η νονά..

Και κατι ακόμα που απευθήνεται αλλού.. Μου αρεσει που απαντάτε..

Αφου ειπαμε.. Οταν ο Θεός μοιραζε μυαλά, κάποιοι κρατούσαν ομπρέλα...

Συγνώμη κιολας..!!

ναι ναι!!!

fCS8p3.png

ετσι ειμαι εγω κανω κ αυτοκριτικη, απλα θελω κ καποιον για να μου τριζει τα δοντια...τα λαθη για μας ειναι οπως ειπε κ η αντζελα "ουδης ασφαλτος"!!!!
ετσι ετσι:tongue::tongue:
ρε κοριτσακια..ενταξη εχετε δικιο αλλα επειδη αισθανομαι λιγο ασχημα εσεις δεν εχετε κανει ποτε απο ερωτα επιπολαιοτητες κ μετα να το εχετε μετανιωσει...δεν εχετε πει ποτε μεσα σας "κι αν συμβαινει αυτο τι κανω?"....συγνωμη κιολλας δηλαδη...αλλα δε μπορει να ειμαι η μονη...κ τα λαθη δεν εχουν ηλικια...νομιζω...

ου αν εχουμε κανει...μια κ 2...τα λαθη αγαπη μου δεν εχουν ηλικια εχεις δικιο ειδικα τα λαθη της καψουρας:tongue:γι αυτο ειμαστε εμεις εδω...ξερεις εξω απ το χωρο πολλα τραγουδια λεμε...αλλα κ απ την αλλη ο τριτος βλεπει τα πραγματα πιο καθαρα;)

Μαιρούλα δεν μας λες τιμές αν επιτρέπετε;;;

Εμένα ρε κορίτσια οι προηγούμενες κουμπάρες δεν με είχαν ρωτήσει τιποτα κ εγώ όμως τους είχα απεριοριστη εμπιστοσύνη. Πήγαν κ μου ψώνισαν τα πάντα από λάπεν κ ότι ήταν πιο φρέσκο μάλιστα. Εγω βέβαια δεν θα είχα πρόβλημα κ με κάτι λιγότερο εννοείται....

Η τωρινή κουμπάρα με ρωτησε μονο ημ/νια. Κ αυτής της έχω εμπιστοσύνη για το γούστο της, αλλά μήπως πρέπει να της πω τίποτα;;; Δλδ πως δεν με ενδιαφέρει να ξοδευτεί για κάποια πράγματα ή μήπως θέλει να πάμε μαζί ή να ψάξω εγώ κ να της πω;;;

Εσείς έχετε θίξει τέτοια πράγματα;; Θέλω να πω πρέπει;; Γιατί εγώ δεν θέλω ούτε κ θα ήθελα να μου τα θίξουν αν βαφτιζα εγώ κάποιο παιδάκι.

Μαιρούλα δεν λέω για σενα. Ξέρω μου έχεις πει για την κουμπάρα σου.

λοιπον εμενα θα μου τον βαφτησει η αδερφη του Αντρεα κ ο θειος μου που σας ελεγα ιςπροαλλες με την γυναικα την ψωναρα μεν καλη δε...αυτο που με απασχολει ειναι μηπως η ψωναρα αρχιζει να ψαχνει σε κανα κολωνακι παλι κ φερι σε δυσκολη θεση την κουνιαδα μου...εκει θα επεμβω εγω ομως;)
μωρε κ εμενα... ο σκιουρος ειναι αστερι, το 3 το εχεις δει που ερωτευτηκε???

ολα τα λεφτα:mrgreen::mrgreen:

Καλησπέρα σε όλες. Μπήκα για ένα βιαστικό γειά να σας πω κι εγώ τα νέα μας. Σήμερα μετά την καροτσάδα που πήγαμε έπεσε ξερός για ύπνο και ακόμα να ξυπνήσει. Ελπίζω να κοιμηθεί το βράδυ.

Για σήμερα έχει επιτραπέζια με τον σύζηγο και φίλους.

Aυτό μου αρέσει πάρα πολύ σαν διασκέδαση!Πέρυσι που πηγαίναμε Σαββατοκύριακα σε χιονοδρομικά το ξημερώναμε με επιτραπέζια και ήταν τέλεια!!Ρίχναμε πολύ γέλιο!Αυτά μου έχουν λείψει εμένα!!

τρελαινομαι για επιτραπεζια γενικως κ η αληθεια ειναι οτι εχουμε να παιξουμε απο τοτε που ημουνα Μηλο:rolleyes:

εχει ερθει ο κουνιαδος μου κ βλεπουνε με τον Αντρεα μπαλα εχουνε κ το μωρο αγκαλια κ εγω ειμαι εξω με το λαπ κ την εχω καταβρει...που ειναι η Ομορφακια να με βρισει:tongue::tongue:

PlbZp2.png

το εφτιαξα το εφτιαξα!!!

Μπραβο!!!

μωρε κ εμενα... ο σκιουρος ειναι αστερι, το 3 το εχεις δει που ερωτευτηκε???

ΤΕΛΕΙΟ!!!

(βεβαια για την ομορφακια που το εχει δει 1549 φορες δεν ειναι πια...εγω εχω περιεργεια να δω με τι θα κολλησει ο δικος μου...)

τα λατρευω αυτα τα εργα:D:D:D:D

το πρωτο το ειχα δει μεσα στο αεροπλανο οταν γυρνουσα απο ολλανδια και επειδη φορουσα ακουστικα δεν καταλαβαινα ποσο δυνατα γελουσα,ωσπου με εσπρωξε ο αρης και μου ειπε"σε κοιταει ολο το αεροπλανο που γελας..." ξεφτιλα...:tongue::tongue::tongue::tongue:

:-D:-D:-D

εγω τον μπανιαρισα κ ξεραθηκε πριν απο λιγο. καθε μερα 7:30 τεζα! προγραμματισμενος ! βεβαια απο τις 6:30-7 το πρωι τραγουδαει...

δε σας ειπα για τα orhestra.

μουφα οι προσφορες...δεν ειχε.

πηρα κατι δωρακια για υποχρεωσεις που εχω κ πηρα κ 2 καλοκαιρινα φορμακια του μικρου μου κ εβγαλα κ καρτα κ ετσι θα εχω εκπτωση 10% καθε φορα κ μου εδωσε κ μια δωροεπιταγη 10 ευρω.

σημερα πηγα κ για τεστ παπ...

λοιπον θα επανελθω με ενα παλιο μου ζητημα...τη κουμπαρα!

τελευταια φορα ειχαμε μιλησει τη καθαρα δευτερα (εμεις ειχαμε παρει παλι) κ την πηρα προχθες να τη ρωτησω για το παιδι τι θελει. μου λεει θα τον παω τζαμπο να δω ποια λαμπαδα του αρεσει, τη ρωταω για ρουχα παπουτσια, κ ουτε λιγο ουτε πολυ μου ειπε οτι εχει απ'ολα ("αμετρητα πουκαμισα, 4 τζην, του πηρα κ 2 ζευγαρια πουμα στις εκπτωσεις" τετοιο στυλακι δηλ.) εγω τι κανω τωρα? του παιρνω ο,τι θελω κ να τη χ...σω? πολυ υφακι ρε παιδι μου κ δε μου αρεσει...

qC91p2.pngaQK1p2.png

Μπραβο!!!

ΤΕΛΕΙΟ!!!

(βεβαια για την ομορφακια που το εχει δει 1549 φορες δεν ειναι πια...εγω εχω περιεργεια να δω με τι θα κολλησει ο δικος μου...)

εγω τον μπανιαρισα κ ξεραθηκε πριν απο λιγο. καθε μερα 7:30 τεζα! προγραμματισμενος ! βεβαια απο τις 6:30-7 το πρωι τραγουδαει...

πηρα κατι δωρακια για υποχρεωσεις που εχω κ πηρα κ 2 καλοκαιρινα φορμακια του μικρου μου κ εβγαλα κ καρτα κ ετσι θα εχω εκπτωση 10% καθε φορα κ μου εδωσε κ μια δωροεπιταγη 10 ευρω.

τελευταια φορα ειχαμε μιλησει τη καθαρα δευτερα (εμεις ειχαμε παρει παλι) κ την πηρα προχθες να τη ρωτησω για το παιδι τι θελει. μου λεει θα τον παω τζαμπο να δω ποια λαμπαδα του αρεσει, τη ρωταω για ρουχα παπουτσια, κ ουτε λιγο ουτε πολυ μου ειπε οτι εχει απ'ολα ("αμετρητα πουκαμισα, 4 τζην, του πηρα κ 2 ζευγαρια πουμα στις εκπτωσεις" τετοιο στυλακι δηλ.) εγω τι κανω τωρα? του παιρνω ο,τι θελω κ να τη χ...σω? πολυ υφακι ρε παιδι μου κ δε μου αρεσει...

λοιπον οταν μου ειπε ακριβως το ιδιο πραγμα η κουμπαρα μου μια χρονια,πηγα και εγω και πηρα παιχνιδι στο παιδι και τελειωσε!!!!και απο τοτε σταματησα να την ρωταω και περνω στο παιδι παιχνιδια να τα χαιρεται!!!!!!!

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Μπραβο!!!

ΤΕΛΕΙΟ!!!

Ευανθια μου για αυτο λεω οτι ο νονος κ η νονα πρεπει να ειναι καποιος που να σε αγαπαει για να αγαπαει κ το παιδι σου...τι να πω...δεν ξερω κ τι σχεση εχετε...εμενα πχ η αδερφη του Αντρεα ηρθε εχτεςκ μου λεει εχω δει ενα καρεκλακι φαγητου 250 ευρο κ θα του το παρω εγω...συν του οτι κ αυτη κ ο θειος μου οποτε ερχονται σπιτι ειναι με μια αγκαλια δωρα για το μωρο...κ δεν ερχονται σπανια...πρεπει να το θελει ο αλλος.αμα ειναι να μπεις εσυ στη μεση βραστα...αποψη μου βεβαια μπορει να εχω κ λαθος...γιατι κ μενα η πρωτη μου φορα ειναι..πχ οταν η κολλητη μου γεννησε εκαναν νονο τον κολητο του αντρα της...σε πληροφορω το τι χρυσαφικα κ τι δωρα του πηρα δεν λεγεται...δεν χρειαζοταν να γινω νονα...την αγαπαω κ κατα επεκταση λατρευω κ τον γιο της

PlbZp2.png

ρε δημητρουλα ειχαμε πολυ καλες σχεσεις μεχρι τα χριστουγεννα που μας παρεξηγησε επειδη δεν πηγαμε να δουμε το παιδι κ να του δωσουμε απο κοντα το δωρο του. απο τοτε εχει κρυωσει πολυ...εγω στεναχωριεμαι πολυ γιατι ειναι πολυ ηλιθιο το ολο πραγμα...

qC91p2.pngaQK1p2.png

ρε δημητρουλα ειχαμε πολυ καλες σχεσεις μεχρι τα χριστουγεννα που μας παρεξηγησε επειδη δεν πηγαμε να δουμε το παιδι κ να του δωσουμε απο κοντα το δωρο του. απο τοτε εχει κρυωσει πολυ...εγω στεναχωριεμαι πολυ γιατι ειναι πολυ ηλιθιο το ολο πραγμα...

ε ενταξει δεν καταλαβε μωρε οτι κ εσυ εχεις μπεμπονι πλεον κ δεν εηταν ευκολο?μιλα της κακως να κρυωνει μια καλη σχεση οπως μου λες...

PlbZp2.png

Γεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με χασατε ε? Εδω ειμαι εδω ειμαι!!!!!!!!!!!!!

Ολες καλα??? Συγχωρεστε με που χαθηκα ε? Τρεχω με την αδερφη μου στα μαγαζια (και με τη μπουπου μαζι εννοειται) για τις ετοιμασιες του γαμου της και γενικως ψιλοβαριομουν το πισι δε ξερω τι επαθα χαχαχαχα

Παντως ειμαστε μια χαρουλα, μεγαλωνουμε! Βεβαια ακομα μαλωνουμε για το ονομα της μικρης που τελικα θα βγει η πεθερα μου αποτι φαινεται δηλαδη... Μαρια! Αλλα κατα τα αλλα μια χαρα.....

Ειπα να σας βαλω 3 φωτο της μπεμπας μας!!!!!!!

Ειναι απιστευτηηηηηηηηηηη Εχει αρχισει και μας μιλαει και μας τσιριζει, ειδικα του πατερα της και της λεω δεν ειναι ο Σακης ειναι ο μπαμπας!!!!

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Γεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με χασατε ε? Εδω ειμαι εδω ειμαι!!!!!!!!!!!!!

Ολες καλα??? Συγχωρεστε με που χαθηκα ε? Τρεχω με την αδερφη μου στα μαγαζια (και με τη μπουπου μαζι εννοειται) για τις ετοιμασιες του γαμου της και γενικως ψιλοβαριομουν το πισι δε ξερω τι επαθα χαχαχαχα

Παντως ειμαστε μια χαρουλα, μεγαλωνουμε! Βεβαια ακομα μαλωνουμε για το ονομα της μικρης που τελικα θα βγει η πεθερα μου αποτι φαινεται δηλαδη... Μαρια! Αλλα κατα τα αλλα μια χαρα.....

Ειπα να σας βαλω 3 φωτο της μπεμπας μας!!!!!!!

Ειναι απιστευτηηηηηηηηηηη Εχει αρχισει και μας μιλαει και μας τσιριζει, ειδικα του πατερα της και της λεω δεν ειναι ο Σακης ειναι ο μπαμπας!!!!

Επιτέλους.. Τρέχω να δω φωτο της μπέμπας..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...