Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 37 λεπτά , Vxatz είπε:

      @Kiddoμεσα στο μυαλό μου είσαι. Προς το παρόν περιμένω τις απαντήσεις από τον έλεγχο του εμβρύου και σε δεύτερο χρόνο θα μιλήσω και με άλλον γιατρό. Μου έχουν πει πολυ καλα λόγια για τον κ. Τσιλιβακο (στην Αθήνα) δεν είναι γυναικολόγος, είναι ερευνητής σε καθεξιν αποβολές και τον έχουν παινέψει. Τον έχεις ακουστά; Στο διαδίκτυο που έψαξα έχει καλό βιογραφικό. 
      Η γνωστή αιματολόγος είναι της Θεσσαλονίκης γιατί είμαι από βόρεια Ελλάδα και δεν έχω την πολυτέλεια δυστυχως να κατεβαίνω Αθήνα. 

      Ναι οκ ξέρω την αιματολόγο.. θα έπαιρνα και άλλη γνώμη σίγουρα! Αλλά δεν μπορώ να βοηθήσω με γιατρούς στη βόρεια Ελλάδα..

      Στο συγκεκριμένο "ερευνητή" δεν είχα την "τύχη" να πάω και ούτε θα πήγαινα προσωπικά!! Παρόλα αυτά τον ξέρω από φίλες μου εδώ μέσα.. Κάνε την έρευνα σου πολύ καλά πριν απευθυνθείς στον όποιο γιατρό.. ακόμα και στα φόρουμ μπορείς να ψάξεις με το όνομα του εκάστοτε γιατρού για τυχόν αναφορές στα ονόματα τους.. όλο και κάτι θα βρεις..!

      • Μου αρέσει 1

εγκυμοσυνη.?


εγκυμοσυνη.?  

4

  1. 1. εγκυμοσυνη.?

    • εγκυμοσυνη.?
      3
    • εγκυμοσυνη.?
      1


Recommended Posts

Για σας...είμαι καινούρια εδω :)

Ήθελα και εγώ με την σειρά μου να σας ρωτήσω 2 απορίες που έχω. Καταρχήν έχω σοβαρή σχέσει,τους τελευταίους 3 μήνες κάνουμε ελεύθερα σεχ αλλά δεν τελειώνει μέσα μου.

Πάντα όταν ερχόμαστε σε επαφή αφότου τελειώσει μου βάζει δάχτυλο (αλλά όχι αργά) έντονα βαθιά και γρήγορα για να τελειώσω....!!!!

Αλλά επειδή είχε τελειώσει μέσα μου αποφασίσαμε να μην μου βάλει μήπως και δεν γονιμοποιηθεί..!!!

Σήμερα ήρθαμε σε επαφή και τελείωσε μεσα μου όχι τελείως αλλά αρκέτα...(δεν είμαι στις γόνιμες μέρες μου) μου είχε έρθει στίς 16/04 και μου τελείωσε στίς 20/04 έχω σταθερό κύκλο 30 ημερών. Η γόνημες μέρες μου ήταν στίς 29/04 μέχρι 02/05 και περιμένω να δω στίς 16/05.

Ερώτηση 1.

Παρόλο που δεν ήταν η γόνιμες μέρες μου, υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης...?

Ερώτηση 2.

Εάν τελειώσει μέσα μου και μετα μου βάλει δάχτυλο υπάρχει περίπτωση να μην γονιμοποιηθεί..?

ΥΓ: Απο εκείνη την ώρα έχω συχνουρία.!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλησπέρα. Από τα λεγόμενά σου καταλαβαίνω ότι είσαι μικρή σε ηλικία. Πρώτον γονιμοποίηση γίνεται σε εξαιρετικές περιπτώσεις ακόμα και 1-2 ημέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο.

Δεύτερον τι σχέση έχει το δάχτυλο ή το οτιδήποτε άλλο με τη γονιμοποίηση. Μην πιστεύεται τις χαζομάρες που γράφουν στα περιοδικά.

περιμένω νέα σου.


MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png
Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...