Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , kate82 είπε:

Ναι ναι 21 μαϊου υπερυχο για να δούμε τι αναθεματισμενο ενδομήτριο χαχαχαχχα ..... Με το καλό κορίτσι μου να είσαι ήρεμη γιατί αυτές οι μέρες είναι οι χειρότερες θεωρώ 

Έχω κ τον μπόμπιρα εδώ κ αυτή τη φορά πιστεύω θα είναι διαφορετικά από την πρώτη .

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

καλε,καλε...δεν σας προλαβαινω!!!!μπηκα κ πνιγηκα απο τις πληροφοριες!!!!!

ενταξει με την ενεσουλα κοριτσαρες μου,ολα καλα!ειχαμε ενα ατυχημα κατα την διαδικασια μιξης των δυο φιαλιδιων,αλλα τωρα,ο,τι εγινε εγινε!!!!!!ελπιζω να πανε ολα καλα..ελπιζω το σωματακι μου μην βγαλει φωνη κ αρχιζει να με βριζει που το εχω τρελλανει,μια με τις αρβεκαπ να κοιμαται κ μια με τις gonal να παραγει αβερτα ωαρια..το λυπαμαι λιγο,αλλα ας οψεται το μπεμπε!!δευτερα παω για οιστρ. κ υπερηχο,θα σας εχω νεα μετα!!

δομνινακι τι να πω κοριτσαρα μου..οντως οι γνωσεις σου οσο πανε γινονται πιο εξειδικευμενες..δεν νιωθεις πολλες φορες την αναγκη να μπορουσες να μεινεις στην αγνοια?μας εχουν ξεκανει πια αυτοι οι γιτροι..ολο κατι βρισκουν,παντα!!!στην περιπτωση σου βεβαια κοριτσαρα μου,πρεπει να τον ευχαριστεις τον γιατρο σου,σε φερνει πιο κοντα,κολλητα θα ελεγα στην αποκτηση του μπεμπε..το οποιο αυτην την φορα θα ερθει για να μεινει,ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΒΑΖΩ!!!!!

babitsiaki,μικρολου κ λαρα μου,καλα μου φιλαρακια...αφηστε τα μπανια κ πιαστε την ξαπλωστρα για ηλιοθεραπεια,οχι τιποτα αλλο,να εχουμε το κεφαλι μας ηρεμο κι εμεις..εκτος την μικρη,οι αλλες τωρα εχετε δουλειες!!δουλειες με φουντες!!!!!ερωτοδουλειες..χαχαχαχαχχαλαρα μου γιατι καθαριζεις τζιερι μου?ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ Κ ΤΑ ΛΕΡΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΟΧΙ ΠΡΙΝ!!!HELLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!

συμπεθερακι σε αφησα τελευταιο..καταρχην δεν σου μιλαω..σε ρωτησα αν κανει μελανιες οι κοιλιτσα απο τις ενεσεις..εσυ ομως το μυαλο σου στα ψωνια..α δεν θα περασουμε καλα στο συμπεθερικο μας..................ποτε περιμενεις καρακαιδονα μου την περιοδο?αντε διοτι εχουμε κ μια κοινη διαδρομη να ακολουθησουμε.....

Συμπεθερούλα μουυυυυυυυυυυυ....ουπς! Αφησα αναπάντητο ερώτημα; Τσ τσ τσ!!!!Οχι...εμένα δεν μου αφήνουν κανένα σημάδι οι ενέσούλες...Αν κρίνω από τις ενέσέίς που έκανα στις σπερματεγχύσεις σημάδια και μελανιάσματα μου έκαναν όταν έπινα μαζί και ασπιρίνη η οποία βοηθάει στην καλύτερη αιμάτωση της μήτρας κλπ...Τότε μελάνιαζα με το παραμικρό...τα πόδια μου να δεις όταν σκουντουφλούσα...Οπότε αν δεν πίνεις ασπιρίνη τότε θα την βγάλεις 'άσπρη"! :D Περίοδο περιμένω αύριο αλλά χλωμό το βλέπω...και με το δίκιο της να μην εμφανιστεί...αφού όλο καταστολή της κάνω...Χμ...μου είπε πως ίσως έχω μέχρι μια βδομάδα καθυστέρηση. Δεν θέλω!!!! Θέλω αύριο !!!! Οοοοομμμμμμμμμμμμμμμμμμμ!!!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσια τι κανετε???εγω σημερα εχω τις μαυρες μου:( ποναω παρα πολυ,λες και κανουν συσπασεις οι ωοθηκες μου...μου φερνουν και πονο στο εντερο...αχχχχ...προσπαθω να μη το σκεφτομαι ομως οταν εισαι διπλωμενη στο κρεβατι και η παρεα σου ειναι για μπανιο το σκεφτεσαι και με το παραπανω...σε ολη τη θεραπεια τις μερες που θα ειχα ωορρηξια,γονιμες μερες,περιοδο κτλ ειχα πονους και κολικους...ξαφνικα με επιασαν παλι πονοι και απ τα υγρα του κολπου καταλαβα οτι ειμαι στις γονιμες μερες τωρα...αυτα δεν θα επρεπε να ειχαν σταματησει αν ειχα θεραπευτει??ειμαι τοοοοοοσο απογοητευμενη...:(:(:(

Μικρολού πού είναι η θετική σκέψη καλή μου;;;; Τι είπαμε;;;; Τώρα είσαι σε μεταβατικό στάδιο...εκεί που όλα υπολειτουργούσαν με την καταστολή τώρα άρχισαν να ξυπνάνε...γι αυτό και τα πονάκια...Ξέρω πως κουράστηκες αλλά κάνε λίγη υπομονή να λειτουργήσει ο οργανισμός σου και πάλι!!!! Και μην αγχώνεσαι!!!! Θα πας στο γιατρό και όταν σε εξετάσει θα σου πει αν υπάρχουν ακόμα εστίες...Ηρέμησε λιγάκι και...βγες έξω για να μην το σκέφτεσαι!!!! Εεεεε;;;;:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

προσπαθω με τη θετικη σκεψη αλλα οι ωοθηκες το βιολι τους...ο γιατρος μου ειπε να με δει τον σεπτεμβρη να εχουν περασει 2 κυκλοι περιοδου...το κακο ειναι οτι οι δικες μου εστιες ηταν τοσο μικρες που δεν φαινονταν ουτε σε 2ωρη αξονικη που εκανα οποτε πως θα ξερω αν εχουν φυγει η οχι???αφου ο γιατρος στην λαπαροσκοπηση δεν μπορεσε να τις αγγιξει επειδη ηταν τοσο μικρες...ουφφφφφφφ.....ταλαιπωρεια βρε κοριτσια...ολη μερα κλαιω σημερα...:(:(

Αχ βρε μικρολού μου...Σε καταλαβαίνω...αλλά λογικά και μετά τίς ενέσεις θα παίρνεις αντισυλληπτικά και αυτά βοηθάνε και στους πόνους αυτούς που θα έχεις...οπότε για την ώρα είναι όλα αυτά νομίζω επειδή ακριβώς σταμάτησε και η δράση των αρβεκάπ...Κανένα παυσίπονο δεν βοηθάει;;;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

τα παυσιπονα δεν με βοηθανε...πηρα ομως ενα spasmoapotel και εχω θερμοφορα στην κοιλια μου...περνανε με τα αντισυλληπτικα αυτα???ειχα παρει παλια πριν μαθω για την ενδομητριωση και ειχα αιμοραγια για 20 μερες με 5 μερες που τα πηρα(τα σταματησα λογω αιμοραγιας) αλλα μπορει να εφταιγε η ενδομητριωση γι αυτο...αχχχ ποσο θελω να τα αφησω ολα πισω...αλλα την ενδομητριωση την εχεις για παντα...μαυριλα,μαυριλα,μαυριλα...ουφφφφφφ...

Διαφημίσεις

Το λοιπόν!!!!! Νομίζω είναι ώρα μικρούλα μου να ετοιμαστείς να πας κάπου...ένα περίπατο, μια βόλτα...να αλλάξεις λίγο σκηνικό....Να ξεχαστείς!!!! Τι λες;;; Είμαστε θεές είπαμε !Μπορεί να μας αρέσει ο Όλυμπος αλλά και κάτω όμορφα είναι να πας για ένα περιπατάκι!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Μικρολού μου ελπίζω να βγήκες!!!! Να γυρίσεις κάτω, να περάσεις ωραία και ο Ολυμπος εδώ είναι...μην ανησυχείς!!!!!:D Ελπίζω να είσαι καλύτερα!!!!! Θα τα πούμε!!!! Φιλάκια!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

μομεντακι δυστυχως δεν τα καταφερα γιατι ειχα και ταση για εμετο κτλ και προτιμησα να μεινω σπιτι και να χαλαρωσω με μια ταινιουλα!!υπομονη θα κανω να αδιαθετησω και μετα θα δειξει...:D

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!:D

Σήμερα έχω νεύρα..πολλά νεύρα...η σέξυ δεν εμφανίστηκε!!!! Τώρα που την θέλω τόσο πολύ δεν΄ερχεται!!!! Θα την πιάσω να την ρίξω κάτω από τον Όλυμπο άμα την πετύχω σε καμιά γωνία!!!!!:mrgreen:

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

momentara μου,συμπεθερα μου ποιος σε πειραξε να τον σφαξω?καλα,ποτε την περιμενεις την σαφρακιασμενη?ο γιατρος τι ειπε?μη μασας φιλεναδιτσα μου,θα ερθει....εγω καλα,εκανα τον πρωτο υπερηχο!εχω ωωθηλακακια!!!απο την μια ωοθηκη..η αλλη που της αφαιρεθηκε η κυστη κοιμαται η δολια,μονο ενα εκανε!!μακαρι να αναπτυχθουν σωστα,μακαρι,μακαρι,μακαριιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!περιμενω νεα σας κοριτσια μου....ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΣΑΣ!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

momentara μου,συμπεθερα μου ποιος σε πειραξε να τον σφαξω?καλα,ποτε την περιμενεις την σαφρακιασμενη?ο γιατρος τι ειπε?μη μασας φιλεναδιτσα μου,θα ερθει....εγω καλα,εκανα τον πρωτο υπερηχο!εχω ωωθηλακακια!!!απο την μια ωοθηκη..η αλλη που της αφαιρεθηκε η κυστη κοιμαται η δολια,μονο ενα εκανε!!μακαρι να αναπτυχθουν σωστα,μακαρι,μακαρι,μακαριιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!περιμενω νεα σας κοριτσια μου....ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΣΑΣ!!!

Tη σαφρακιασμένη, τη σέξυ, την περίμενα χθες κανονικά!!!Ο γιατρός μου είπε ότι πιθανόν να έχω μικρή καθυστέρηση...αλλά και πάλι...χαλόουυυυυυυ!!!! Για κάθε μέρα καθυστέρησης σημαίνει κι άλλη ένεση καταστολής!!!! Υπομονήήήήήήήή!!!!

Μπράβο συμπεθερούλα μου που έχεις ωοθηλάκια...έστω από τη μια περισσότερα. Για πόσα μιλαμε δηλαδή; Πότε είναι ο επόμενος υπερήχος;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

momentaki μου μηπως σημερα κανενα νεο??λεω,μηπως??εγω που λες εκανα καμια 12 συνολικα,απο τα οποια τα 6 ειναι μεγαλα,κατι 11,12 ελεγε στην νοσοκομα ο γιατρος..τα αλλα ειναι 6 6αρια,ετσι τα ειπε..μηπως ξερω κι εγω τι ειναι?το μονο που καταλαβα ειναι οτι η δεξια ωοθηκουλα μου ειναι πολυ μικρη η ψυχουλα..μετα πηρα στο κεντρο κ με ειπαν οτι αυτη η οιστοδιολη πως την λενε ειναι ανβασμενη..κι αρχισα να κανω κ μια αλλη ενεσουλα,πριν την gonal,ανταγωνιστη μου τον ειπαν..το θεμα ειναι,αυτο το κουτι του ανταγωνιστη εχει μεσα 7.δηλαδη αλλες 6 μερες κ τελιωνω?μαλλον θα χρειαστω κ αλλο κουτι γιατι αλλιως δεν βγαινει ρε κοριτσια..τι να πω?θα παω παλι αυριο για αιμα κ υπερηχο κ θα δουμε...αχ...αντε συμπεθερακι μου,σε περιμενω να μεγαλωσουμε μαζι τα ωοθηλακια μας!!!κ παλι επιμενω,κατι μου λεει οτι τζαμπα γκρινιαζεις κ το μακρυ πρωτοκολλο ειναι καλυτερο απο το βραχυ...ελπιζω κ τα δυο να φερουν το επιθυμητο αποτελεσμα!!καλε οι αλλες που χαθηκαν?λαρα?δομνινα?μπαμπιτσιακι?καλε μακαπουλα?μικρη?καλεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Κοριτσακια μου, θεες μου καλημερα!!!!

Αχ τα εχω παιξει, πολλη δουλεια, πολλές φωνες....αααααααααααα!!! Θελω διακοπεεεεεςς!!!

Kriskris, μπραβο αγαπουλα μου! Μπορεί η ωοθηκουλα να είναι μικρή θα κάνει όμως κάτι ωαρια που δε θα εχουν προηγουμενο!! Να δεις κοριτσακι μου που ολα θα πανε καλα!!!

Momentaki, σήμερα θα έρθει η σεξι, σ'το λέω εγω! Και ξέρεις εεεε;; Οι προβλέψεις μου είναι εγκυρες! :wink:

Mikrolou μου, είσαι καλύτερα σήμερα;

Οι υπόλοιπες που πήγατε καλέ;;;; Babitsiaki, δομνινα, μακαπουλα, πολλα-πολλα γλυκά φιλια!

JXFXp3.png

κουκλίτσες μου καλημεραααααα τους προβληματισμους σας θα τους διαβασω αργοτερα και θα απαντησω οπου μπορω γιατι ο κερβερος (αφεντικο) επειδη δεν εχει τι κανει καθεται πανω στο καφαλι μου καθε μερα και δεν προλαβαινω να σας παρακολουθω στο σπιτι δε, περναμε aircool... επιτελους αλλα ειναι σαν τι γιοφυρι της αρτας μια βδομαδα το περναμε και καθε μερα μαστορια δεν προλαβαινω δεν προλαβαινω... φιλακια πολλα!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...