Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Olive Tree είπε:

Καλησπέρα σας!

Πως σας φαίνονται οι παρακάτω τιμές; 2η μέρα περιόδου. 

FSH 8.19

LH 5.29

E2 79.55

PRG 0.38

Ήταν να ξεκινήσω διέγερση σήμερα αλλά μου είπαν να πάω αύριο για υπέρηχο και αν είναι όλα καλά να ξεκινήσω αύριο. 

Μια χαρά είναι κορίτσι μου λίγο υψηλή η ε2 αλλά δεν νομίζω να έχεις θέμα 

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

αχ λαραααααααααααααααααααααα...γελασαααααααααααααααααααααααααα...νασαι καλα..ακου εκει αλλο του 30αρη,αλλο του 40αρη....θες να σου στειλω τα σπερμοδιαγραμματα του αντρα μου που ειναι 30 να σου πεσουν τα μαλλια???δεν εχει να κανει με την ηλικια ματια μου!!αντε να το κανετε,να το κανετε κ ειμαι σιγουρη θα ειναι σουπερ!!!!!!!!αλλα προσοχη!θελει 3-4 μερες αποχη!!!!!!!εσεις τωρα ειπαμε πιανετε δουλεια!αρα!ας τελειωσουν οι μερες οι γονιμες κ μετα το σπερμοδιαγραμμα.ολα σε σειρα!!τακτοποιημενα!!!!:mrgreen:

:lol::lol::lol: Ναι βρε, το ξέρω! Εννοουσα ότι και προβλημα να μην υπαρχει, όσο μεγαλώνει η ηλικία, "γερναει" και το σπερμα. Δεν θα ειναι και στα καλύτερα του! Θεωρητικά ακόμα δεν ειμαι στις γόνιμες (ειμαι 7η μέρα του κύκλου) και ειχαμε τελευταια επαφη την Κυριακη το βραδυ οπότε ας παει αυριο να τελειωνει για να ξαναπεσουμε με τα μουτρα στη δουλεια!:wink:

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρααααα φατσουλες ομορφες!!!!! εεε να κανω μια χαζη ερωτηση? τι εννωειτε οταν λετε 3-4 μερες αποχη δηλαδή να αθλουμε μια μερα 3-4 να απεχω??? ε μπερδευτικα, εγω τωρα θέλω τουλαχιστον μια φορά τη μέρα, μην αφησω ευκαιρια να παει χαμενη.... ασε που και ο babitsios αν του πω κανα τετοιο θα με κρεμασει ολο στο περιμενε τον εχω μια η κρυοπηξια μια η περίοδος πριν με την αβερκαπ δεν ειχα πολυ ορεξη με την ξυρότητα ε ποσο να ανταιξει και αυτός!!!!! θα με παρατησει τωρα που το χρειαζομαι χιχιχιχιχι

Οχι καλέ...Η αποχή είναι για να κάνει ο σύζυξ σπερμοδιάγραμμα μετά!!!! Εσύ βουρ στον πατσά!!!! Κάθε μέρα όποτε θέλετε και εμείς εδώ θα περιμένουμε!!!!:D Ολα κι όλα αλλά κανένα καρδιακό θα πάθαινε ο babitsios (πολύ μ 'αρέσει το όνομά του χαχααχαχαα) αν του λεγες και για αποχή! Α ΠΑ ΠΑ ΠΑ ΠΑ!!!!;)

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

να τον εβλεπες οταν ειπε ο γιατρος 10 μερες αποχη μετα την κρυοπηξια και πριν προλαβουν να περασουν του λεω μου ήρθε περιοδος.... μου είπε ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΣΟΥ!!!! δεν με πιστευε!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

καλημέρααααα φατσουλες ομορφες!!!!! εεε να κανω μια χαζη ερωτηση? τι εννωειτε οταν λετε 3-4 μερες αποχη δηλαδή να αθλουμε μια μερα 3-4 να απεχω??? ε μπερδευτικα, εγω τωρα θέλω τουλαχιστον μια φορά τη μέρα, μην αφησω ευκαιρια να παει χαμενη.... ασε που και ο babitsios αν του πω κανα τετοιο θα με κρεμασει ολο στο περιμενε τον εχω μια η κρυοπηξια μια η περίοδος πριν με την αβερκαπ δεν ειχα πολυ ορεξη με την ξυρότητα ε ποσο να ανταιξει και αυτός!!!!! θα με παρατησει τωρα που το χρειαζομαι χιχιχιχιχι

Κοριτσακι, οι 3-4 μέρες αποχή είναι για να κάνει ο αντρας το σπερμοδιαγραμμα. Εσυ, εφοσον δε θα παει ο babitsios για σπερμοδιαγραμμα, αν μπορείς και καθε μέρα, δωστου να καταλάβει! Και μια συμβουλή: Καλό είναι να εχετε επαφή μια φορα την ημερα γιατι μετα αδυνατίζει το σπέρμα... σκέψου ότι καινούριο σπέρμα δημιουργείται κάθε 3 μέρες! (Παρακαλώ τις συναδέλφους να με διορθωσουν αν δε λέω κάτι σωστα.:roll:)

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Άρα Μομεντάκι έρχεσαι να μας κομματιάσεις το μύθο ότι στην Ελλάδα μόνο γίνονται αυτά τα πράγματα.... Γίνονται και αλλού κυρίες και κύριοι!!!

Μακάρι κοπέλα μου να μη σου βρουν τίποτε στις εξετάσεις και ας πας μετά να τους τις τρίψεις στη μούρη.. έτσι για να μάθουν ότι δεν παίζουν με μια Μομέντα....

L2qIp2.png

Αγάπες μου γλυκές,

Το σωστό είναι κάθε δύο μέρες να έχετε επαφή.. Η καθημερινή επαφή (λυπάμαι που διαλύω την ψευδαίσθηση) αδυνατίζει το σπέρμα..

Όσον αφορά για το σπερμοδιάγραμμα το καλύτερο είναι να υπάρχει αποχή 3-4 ημερών...

Είπα και ελάλησα...

L2qIp2.png

Άρα Μομεντάκι έρχεσαι να μας κομματιάσεις το μύθο ότι στην Ελλάδα μόνο γίνονται αυτά τα πράγματα.... Γίνονται και αλλού κυρίες και κύριοι!!!

Μακάρι κοπέλα μου να μη σου βρουν τίποτε στις εξετάσεις και ας πας μετά να τους τις τρίψεις στη μούρη.. έτσι για να μάθουν ότι δεν παίζουν με μια Μομέντα....

Και όμως αυτά τα πράγματα, αντιλήψεις, απόψεις...εξαπλώνονται με ραγδαίους ρυθμούς!!!! Η μομέντα θύμωσε αλλά θα επανέλθει δριμύτερη με τα αποτελέσματα σαν τον σβαρτσενέιγκερ να τους τα τρίψει στη μούρη!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

εγω αυριο θα παω στον γιατρο για να δουμε για ωορηξία ποτε θα έχω και τα σχετικα...

(οπωσ καταλαβατε λειπει ο κερβεροσ....)

Ο κέρβερος να φύγει...να πάει αλλούύύύύύ!!!!;)

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Μομεντακι, να κάνεις την εξέταση και να πας όχι μονο να του την τρίψεις στη μουρη αλλά να του ρίξεις και ένα φασκελο όλο δικό του!!! Ακου εκει να χάσει πρώτα 1,2,3 παιδια! Τι λές κυριος; Εχει κι αλλον σαν εσένα η μανα σου;

Γεια σου βρε Δομνινακι σουπερ επιστήμονα!!! Μήπως να το σκεφτείς σοβαρά να πας καμια ιατρικη;;;

JXFXp3.png

Αχ κορίτσια, την αλλη Κυριακή βαφτίζω την ανηψουλα μου και μου ειπε η κομμωτρια οτι δεν μπορεί Κυριακή να με χτενίσει! Ααααααααααα!!!! Τι θα κανω καλέεεεεε; Πως θα γινω νουνα με το μαλλί σφουγγαριστρα;;;

JXFXp3.png

Κτηνίατρος ήθελα να γίνω αλλά βαριόμουν το διάβασμα και δεν ήθελα άγχος... Δεν το έχω μετανιώσει όμως καθόλου κορίτσια που δεν το ακολούθησα.. Είμαι πολύ καλύτερα τώρα...

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...