Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 13 λεπτά , Fay_ είπε:

      Κορίτσια Καλημερα! Ετοιμάζομαι για τη χοριακη μου και με έχει πιάσει απίστευτο άγχος ενώ χθες ήμουν καλά. Φοβάμαι μην θα είναι βιοχημική λόγω των καφέ που βλέπω. Να πω πως χθες βράδυ έκανα ξανά τεστ και η γραμμή ήταν ακόμη πιο έντονη. Επίσης τα τεστ που κάνω συνειδητοποίησα πως δεν είναι early ανιχνεύουν από 25 μονάδες και πάνω. Οι βιοχημικές τι συμπτώματα έχουν; 

      Καλημέρα! Δεν έχει κάποια ιδιαίτερα συμπτώματα η βιοχημική. Έχεις μια θετική χοριακη, όχι ιδιαίτερα υψηλή μάλλον, που η δε διπλασιάζεται ποτέ ή μένει σταθερή και κάποια στιγμή μηδενίζει..  εύχομαι να σου πάνε όλα καλά, να δεις μια ζουμπουρλουδικη χοριακη σήμερα και μια καλή αύξηση σε δύο μέρες! 

      Δύναμη και πίστη στο/στα εμβρυακι/α σου!

      • Μου αρέσει 1

κλειστο χερακι/μικρα δαχτυλα


Recommended Posts

Γεια σας,πηρα το θαρρος να σας γραψω την δικη μου ιστορια μηπως καποιος εχει περασει κατι παρομοιο η εχει ακουσει κατι αναλογο.πριν 3 εβδομαδες στον ελεγχο της β επιπεδου ο γιατρος μου ειπε οτι το κοριτσακι μου εχει προβλημα στο αριστερο χερακι της,ενω ο αντιχειρας και ο δεικτης φαινοταν κανονικα τα υπολοιπα δαχτυλακια δεν τα ανοιξε.δεν μου εδωσε σαφη εξηγηση γιατι μου ειπε οτι αυτο θα φανει καλυτερα οταν θα γεννηθει η μικρη.εκανα αμνιοπαρακεντηση και ολα βγηκαν καλα.ομως για το χερακι μας δεν ξερω τι πρεπει να γινει.....εαν καποιος γνωριζει κατι σας παρακαλω βοηθηστε με....που πρεπει να απευθυνθω εαν τα δαχτυλακια της ειναι κοντα η παραμορφωμενα;

Ειμαι παρα πολυ στεναχωρημενη...πλεον οι εβδομαδες δεν περνανε.....ευχαριστω εκ των προτερον.Υγεία σε ολα τα αγγελουδια μας!!!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλησπέρα.

Έχω ενα αγοράκι τριών ετων με υποπλαστικες φάλαγγες του αριστερού χεριού. Ο δείκτης και το μικρο ευτυχωςνειναι Πόλυ καλά. Τα υπολοιπα τρια είναι κοντά με μια φάλαγγα άντι για τρεις που έχει καθέ δάχτυλο μας. Στη β επίπεδου δεν είχε φανεί κατι , το ειδαμε όταν γεννήθηκε και μπορω να σου πω οτι επαθα μεγαλο σοκ. Το άγχος μου κράτησε μέχρι να δω πως θα εξελιχθεί, δεν ξέραμε αννθα μπορεί να πιάνει καν. Απο τον πρωτο μήνα κάναμε διάφορες εξετάσεις για να αποκλείσουμε σύνδρομα (κυρίως το πολαντ ) και ευτυχώς ολά καλα. Μέχρι πέρσι μας παρακολουθούσε ένας γιατρός ειδικός στη μικρό χειρουργική άνω κάτω άκρων στη Λάρισα και τώρα πηγαίνουμε σε κάποιον πολύ καλό στο ειδος του στα Γιάννενα. Να σου πω σε αυτό το σημείο επειδή το ψαξαμε πολύ οτι όλο κι όλο δυο γιατροί υπαρχουν στην Ελλάδα που ασχολούνται σοβαρά με αυτό και με αποτελεσματα. Το χειμωνα θα κάνουμε την πρωτη μας επέμβαση επιμήκυνσης στον δείκτη.

Ο γιος μου πια πιάνει τέλεια οπώς και με το αριστερό και Παρολο που δεν έχουμε κανει καμία παρέμβαση ακόμη τα δαχτυλακια του δεν ξεχωρίζουν. Μην αγχωνεσαι είναι κάτι που αντιμετωπίζεται.

Αν χρειαστείς οποιαδήποτε αλλη πληροφορία ευχαρίστως να σε βοηθήσω.

Με το καλό να φέρεις στον κοσμο το μωρακι σου!!!

Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστω παρα πολυ που απαντησες,θα ηθελα να μου πεις τα ονοματα των γιατρων που ασχολουνται με αυτα τα θεματα,τον οκτωβριο πρωτα ο θεος θα δουμε τι ακριβως συμβαινει,την παθηση που ανεφερες δεν την γνωριζω ελπιζω να την αποκλεισαμε με την αμνιοπαρακεντηση.ο γιατρος μου μου ειπε οτι ειναι ενα τυχαιο ευρυμα και οτι ισως να μας λειπει φαλαγγα στο προτελευταιο δακτυλακι αλλα και αυτο οχι με σιγουρια.εχεις αλλα παιδακια;εμενα ειναι το πρωτο μου μετα απο 5 χρονια προσπαθειων.απο την μερα που το μαθαμε τα δακρυα μου δεν λενε σταματησουν.σου ευχομαι ολα να πανε καλα με το αγορακι σου....ευχαριστω...μενω λιγο μακρια,στην κομοτηνη αλλα εαν χρειαστει θα κατεβω λαρισσα.

Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστω παρα πολυ που απαντησες,θα ηθελα να μου πεις τα ονοματα των γιατρων που ασχολουνται με αυτα τα θεματα,τον οκτωβριο πρωτα ο θεος θα δουμε τι ακριβως συμβαινει,την παθηση που ανεφερες δεν την γνωριζω ελπιζω να την αποκλεισαμε με την αμνιοπαρακεντηση.ο γιατρος μου μου ειπε οτι ειναι ενα τυχαιο ευρυμα και οτι ισως να μας λειπει φαλαγγα στο προτελευταιο δακτυλακι αλλα και αυτο οχι με σιγουρια.εχεις αλλα παιδακια;εμενα ειναι το πρωτο μου μετα απο 5 χρονια προσπαθειων.απο την μερα που το μαθαμε τα δακρυα μου δεν λενε σταματησουν.σου ευχομαι ολα να πανε καλα με το αγορακι σου....ευχαριστω...μενω λιγο μακρια,στην κομοτηνη αλλα εαν χρειαστει θα κατεβω λαρισσα.

To σύνδρομο polant αντιμετωπίζεται αν τυχόν το έχει το κοριτσάκι σου.

Στη β επιπέδου απορώ πως σου είπε για απουσία φάλαγγας αφού δεν μπορούν να μετρήσουν το μήκος των δαχτύλων. Ακόμη και έτσι να είναι μην ανησυχείς, εμείς όπως σου είπα έχουμε υποπλαστικες φάλαγγες σε τρία δαχτυλάκια και παρόλα αυτά δεν δυσκολεύεται πουθενά το μωρό μου.Από ότι μας είπε και ο γιατρός που τον παρακολουθεί αλλά και οι προηγούμενοι αυτό συνεβει τη στιγμή που αναπτυσσόταν τα δαχτυλάκια ακούμπησε στα τοιχώματα της μήτρας, θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα.

Έχω ένα ακόμη αγοράκι, 15 μηνών, και δε σου κρύβω το άγχος που είχα την στιγμή της γέννας μέχρι να δω ότι είναι αρτιμελή.

Τα ονόματα στα στέλνω με π.μ. γιατι φοβάμαι πως θα θεωρηθεί διαφήμιση.

Link to comment
Share on other sites

ανυπομονω να δω τα μικρα μας δακτυλακια για να τα φιλισω......η αγωνια μου απεριγραπτη.να σου πω οτι εκανα δυο φορες β επιπεδου σε διαφορετικους γιατρους για να μου πουν την αποψη τους, ο πρωτος μου ειπε οτι ειναι κλειστα και δεν τα ανοιγε και στη μετρηση οτι ηταν κοντα για χιλιοστα μιλουσε, ο δευτερος ειδε καθαρα τον δεικτη και τον αντιχειρα αλλα οτι τα αλλα τρια ειναι στραβα το ενα πανω στο αλλο και ο δικος μου γιατρος μου ειπε μονο οτι το προβλημα δεν ειναι τοσο σοβαρο οσο λενε οι γιατροι καποιες φορες.δεν ξερω αν μου το ειπε για να με καθησηχασει.ελπιζω καθε μερα.....χαρηκα πολυ που μου απαντησες και για της πληροφοριες που μου εδωσες και εχω αρχισει να το απαδεχομαι και να ετοιμαζομαι ψυχολογικα..........το μικρο μου θαυματακι που το περιμενα 5 χρονια θα ειναι μοναδικο οπως και ολου του κοσμου τα παιδια. να χαιρεσαι τα παιδακια σου....ευχαριστω!!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Να σκέφτεσαι οτι ευτυχώς που υπαρχουν κυρίως ο αντίχειρας. Οι γιατροί μας μας μίλησαν για παιδάκια κυρίως που απουσιάζουν οι αντίχειρες και τότε τα πραγματα ειναι πολύ δύσκολα.

Τις πληροφορίες που σου έστειλα τις ελάβες;

Link to comment
Share on other sites

Ναι τις ελαβα,ειναι και οι δυο ορθοπεδικοι;σε ευχαριστω,εχω ακομη πολλες αποριες αλλα νομιζω οτι ολα θα φανουν με το καλο οταν θα γεννηθει η μπουμπουκα μου,με καθυσυχασες σε πολυ μεγαλο βαθμο με ολα αυτα που μου εχεις πει.μπραβο σου που πηρες την αποφαση για αλλο παιδακι,να σε ρωτησω ,την επεμβαση που θα την κανετε;και μου ειπες οτι ο μικρος σου ειναι τρια,επρεπε να περιμενεις να γινει τρια χρονων και μετα να την κανετε;

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα.

Το γεγονος ήταν καθαρά τυχαίο, δηλαδή να ακουμπήσει στα τοιχώματα της μητρας, αφού είχαμε αποκλείσει σύνδρομα και κληρονομικότητες, έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε κι άλλο παιδάκι.Οι γατροι που σου έγραωα είναι ορθοπαιδικοί ειδικευμένοι στη μικροχειρουργική ακρων, και οι μοναδικοί στο είδος τους, αλήθεια το ψάξαμε πολύ, αν δεν μας ικανοποιούσε κάποιος απο αυτούς θα πηγαιναμε στο εξωτερικό μετά. Επειδη πρωτα θα κάνουμε επιμύκυνση πρέπει να περιμένουμε να μεγαλώσουν τόσο ώστε να μπαίνει το μηχάνημα, στην τελευταία μας επίσκεψη μας είπε ότι ο δείκτης είναι σχεδόν έτοιμος. Επίσης μιλήσαμε για μεταμόσχευση κοκκαλων, θα πάρει απο τα ΄δαχτυλα των ποδιών του μάλλον. Την επέμβαση θα την κάνουμε στα Γιάννενα.

Μπορει να σου ακούγομαι χαλαρή αλλα πρεπει να σου πω πως περασα πολύ άσχημα με το που γεννηθηκε ο μικρός. Εγω σε αντίθεση με εσενα είχα πλήρη αγνοια, φαντάσου λοιπόν το σοκ μου μόλις τον είδα. Δε σου κρύβω πως μια καταθλιψη την πέρασα, δεν μπορούσα να χαρώ τίποα, δεν ήθελα να έρχεται κόσμος στο σπίτι και έκλαιγα συνέχεια. Σιγα σιγα το αποδέχτηκα και τωρα εχω ξεχάσει πως το μωρό μου έχει αυτό το θέμα. Βοήθησε πολύ και ο ίδιος, είναι πολύ κοινωνικός και δραστήριος, χαμογελαστός ενας κούκλος. Με παιδοψυχολόγο που μίλησα, για το πως θα του εξηγήσω γιατί είναι έτσι και να αντιμετωπίσουμε τυχόν προσβολές απο άλλα παιδακια μου είπε πως λόγω του χαρακτήρα του μπορεί να μη χρειαστει καν να του μιλήσω. Και πράγματι μόνος του δυο φορες αναφέρθηκε στα δαχτυλάκια του και μόνος του απάντησε. Επίσης πιανει πολύ εύκολα φιλίες και αγαπιέται απο τα αλλα παιδάκια ετσι και εκεινα δεν έχουν κοιταξει ποτε περίεργα τα δαχτυλάκια του, θέλω να πω πως ο ίδιος με τη στάση του δεν αφήνει περιθώρια.

Ευχομαι και σε σένα να πάνε όλα καλά. Σου ξαναλέω πως είναι κατι που με σωστους γιατρούς αντιμετωπίζεαι.

υ.γ. να εχεις στο νου σου πως το κολύμπι βοηθάει πολύ στην ενδυνάμωση όλου του χεριού.

Link to comment
Share on other sites

Καλημερα,λυπαμαι που δεν σου απαντησα νωριτερα,αλλα ημουν ξαπλα δυο μερες αφου ειχα καφε υγρα,ειμαι στην 27 εβδομαδα,η μπεμπουλα μου στεναχωρει πολυ την μανουλα της.ευτυχως ειμαι καλυτερα.σε καταλαβαινω απολυτα....απο την στιγμη που μας το ειπαν ολα αλλαξαν,σαν να μην μπορω να χαρω πλεον,αν και το μωρακι μου το περιμενα παρα πολυ καιρο.ο συγυγος μου ειναι πεπεισμενος οτι ολα θα ειναι καλα και απλα εγινε καποιο λαθος.εγω απο την αλλη ειμαι περισοτερο ρεαλιστρια για αυτο ξεκινησα την προσπαθεια ενημερωσης,ευτυχως βρεθηκες εσυ και πιστεψε με με βοηθησες παρα πολυ.....ευχομαι ο μικρουλης σου να ειναι παντα γερος και δυνατος....

Link to comment
Share on other sites

καλησπέρα μανούλες εύχομαι όλα να σας πάνε καλά και να ξεπεράσετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μωράκια σας. Διάβασα την ιστορία σας και ήθελα να σας πω δυο λόγια. Δεν έχω αντιμετωπίσει κάτι ανάλογο.

Kasteraki μπράβο για το πως αντιμετωπίζεται την κατάσταση, νομίζω ότι η στάση του γιού σου έχει να κάνει και με το πως εσείς του φέρεστε οπότε αξίζετε πολλά μπράβο!!!!Εύχομαι να πετύχουν οι επεμβάσεις που θα κάνετε και το πρόβλημα να αποτελεί παρελθόν!!!Το παιδάκι σας ήταν τυχερό στην "ατυχία" του γιατί έχει γονείς που αντιμετωπίζουν ουσιαστικά το πρόβλημα!!!Μπράβο σας!!!

Θαύμα νομίζω δεν πρέπει να έχεις αυτη την ψυχολογία και να κλαίς συνέχεια, γιατί το μωρό σου νιώθει τα αρνητικά σου συναισθήματα και μπορεί να τα νιώθει σαν μή αποδοχή του ή να γίνει ανασφαλές στο μέλλος, έχουν γίνει μελέτες σχετικά με το άνχος και την λύπη που νιώθει η μητέρα κατα την διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Ξέρω ότι δεν είναι καθόλου εύκολο αυτό που ζείς όλοι θέλουμε να είναι καλά τα παιδάκια μας και να μη παιδευτούν στην ζωή τους. Δεν είναι κάτι ακόμα σίγουρο για το μωράκι σου. Καλά κάνεις και ενημερώνεσαι για να ξέρεις τί έχεις να αντιμετωπίσεις αλλά προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά. Και αν είναι κάτι που αντιμετωπίζεται προσπάθησε όσο μπορείς να μην στεναχωριέσαι. Χάϊδεψε την κοιλίτσα σου και πες στο μωράκι σου ότι θα είσαι εδω ότι και να γίνει. Σκέψου ότι μπορεί και εσυ να την στεναχωρείς με την κακή σου διάθεση.

Όλα αυτα στα λέω με αγάπη, δεν θέλω να σε κάνω να νιώσεις άσχημα για αυτό που νιώθεις, αλλά προσπάθησε για σένα και το μωράκι σου να φτιάξεις την διάθεσή σου. Μπορεί να μην υπάρχει κάποιο πρόβλημα, αλλά και να υπάρχει θα πρέπει να είσαι δυνατή!!!Σου εύχομαι ολόψυχα να είναι ένα λάθος και όλα να σας πάνε καλά!!! Να έχεις μια τελειόμηνη κύηση και όλα να σας πάνε καλά και να κρατήσεις ένα υγιέστατο μωράκι.


zZWsp2.png398Mp3.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Καλησπέρα!

Θαύμα ο άντρας σου μπορεί να έχει δίκιο, ίσως είναι λάθος, τόσα λάθη γίνονται, μπορει να είχε το χεράκι της σαν γροθιά, φαντάσου σε εμάς που τελικά έχουμε υποπλασία δεν φάνηκε κάν. Αλλά ακόμη και σωστή να είναι η πρόβλεψη μη στεναχωριέσαι, δίκιο έχει η φραουλίτσα, το μωρό σου αντιλαμβάνεται το άγχος σου. Καλό είναι να τα αντιμετωπίζουμε όλα στην ώρα τους. Και πίστεψε με είναι κάτι που σε μεγάλο βαθμό αντιμετωπίζεται, ο γιος μου τώρα στα 3 πριν ακόμη επέμβουμε έχει 90% λειτουργικό χεράκι.

Φραουλίτσα σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Μακάρι να συμβάλλαμε και εμεις λίγο στη διαμόρφωση της συμπεριφοράς του. Είναι πάντα πολύ καλόβουλος, υπάκουος και συνεργάσιμος. Να φανταστείς μας έμαθε να χαιρόμαστε για τη ζωή και να χαμογελάμε. Πριν μισό χρόνο περίπου (όταν πια μιλούσε καθαρά) αρχίσαμε να διαβάζουμε παραμύθια σχετικά με τη διαφορετικότητα αλλά ποτέ άμεσα δεν αναφέρθηκα στα δαχτυλάκια του. Δεν του το τονίζουμε για να μην επικεντρωνεται εκεί, του δινουμε να καταλάβει ότι είναι κάτι πολύ φυσιολογικό για το οποίο δεν χρειάζεται να συζητάμε συνέχεια.

Από οτι βλέπω είσαι έγκυος, με το καλό να γεννησεις το μωράκι σου!!!

Κορίτσια ξερετε τί εμαθα απο τότε που έκανα παιδιά; Πως αν θέλεις να αλλάξεις και να γίνεις καλύτερος ανθρωπος τα παιδιά είναι αυτα που θα σε βοηθήσουν να το πετύχεις!

Υ.Γ. και εγω μετα απο 5 χρονια έκανα τον πρώτο μου γιο.

Link to comment
Share on other sites

Κοριτσια ευχαριστω παρα πολυ για τις συμβουλες σας,κανω οτι καλυτεροο μπορω για να μηξ την στεναχωρο την μικρουλα μου,αλλες φορες τα καταφερνω αλλες οχι παλι.ενα ειναι σιγουρο οτι τα χερακια μας θα τα φιλαω καθε μερα.....την περιμενω πως και πως....σιγα σιγα εχω αρχισει και τις ετοιμασιες...ολα στη ζωη ερχονται για καποιο λογο και για να ξεπερνιουνται..

.αυτο ελπιζω και εγω....με τις συμβουλες της Kasteraki ειμαι πιο αισιοδοξη πια....ευχαριστω για ολα!!!!

Link to comment
Share on other sites

στην γειτονιά μου γεννήθηκαν δύο δίδυμα κορίτσια, το ένα είχε πρόβλημα με τα δάχτυλα του, μιρκά και κάπως.

Σήμερα όλοι λένε ποια από τις δύο είναι? Και η απάντηση είναι "αυτή που είχε πρόβλημα με τα δάχτυλα" (είναι τελικά αυτή που έγινε ζωγράφος και designer και ταξιδεύει ανά το κόσμο)

από την στιγμή που μπορεί να κανει αυτό που θέλει κάποιος λοιπόν, τα υπόλοιπα είναι λεπτεμέρειες...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 εβδομάδες μετά...

Ακομη μια επισκεψη στο γιατρο μου,28 εβδομαδα,το προβλημα μας παραμενει στον μεσο και παραμεσο,δεν φαινονται φαλαγγες,καθε φορα που παμε στο γιατρο μου περιμενω να τα δω τα δαχτυλακια μας αλλα ο θεουλης μαλλον ετσι μας εκανε.....αποψε θα ειναι δυσκολη βραδια.....αυριο θα πρεπει να μαζεψω την ψυχη μου και να παω στη δουλεια σαν να μην τρεχει τιποτα.....τοσο απλα.....και ας καιγεται η καρδια μου!!!!μπεμπουλα μου σ'αγαπώ..

..

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα. Ήθελα να σου γράψω χωρίς να αντιμετωπίζω κάτι παρόμοιο απλα και μόνο για να σου πω πως τα παιδιά μας μόνο αγάπη θέλουν. Θα σου πω μόνο πως ξέρω άτομο που έχει κάποιο πρόβλημα κινητικό( είχε μεγάλη ιατρική φροντίδα) και αυτό το άτομο το θαυμάζω. Δεν άφησε ποτέ να τον αντιμετωπίσουν σαν να έχει πρόβλημα. Σπούδασε, παντρεύτηκε μια καταπληκτική κοπέλα και εδώ και λίγο καιρό έχουν και ένα μωράκι. Οι γονείς του τον αγαπάνε πάρα πολυ και τον μεγάλωσαν πολύ σωστά. Πιστεύω αυτό χρειάζεται και δεν θα την αντιμετωπίσουν ποτέ αλλιώς. Και εκτός αυτού, δεν είναι τίποτα σίγουρο ακόμη. Μην κάνεις κακό στον εαυτό σου και στο μωράκι με άσχημες σκέψεις. Καλύτερα να σκέφτεσαι τι ρουχάκια θα της φοράς, το δωμάτιό της. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και ότι γίνει να είναι για καλό!:P

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...