Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Sofiiii είπε:

Ενδομήτριο που θα κάνεις  εσύ δεν έκανα , για να σου πω άποψη ....μόνο ωοθηκών έκανα ....με μέθη φυσικά ,την επόμενη μέρα είχα λίγες ενοχλήσεις μόνο αλλά τίποτα αξιοσημείωτο!

Ευχαριστώ 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Απριλίου 2016 😃

Recommended Posts

Να σου πω δεν ξέρω λίγο που κοίταξα τώρα στο νετ γράφει πριν την 20ή εβδομάδα άλλοι λένε πριν μείνεις έγκυος και άλλοι όσο το νωρίτερο καλύτερα...Οπότε ρώτα και εσύ τον γιατρό σου να είσαι σίγουρη και θα ρωτήσω κι εγώ!

Ναι αυτό που πέτυχα εγώ λέει απο την 10η. Και μαθαίνεις και το φύλλο! :tongue:

Θα μάθω την Πέμπτη που θα το συζητήσω και μαζί του και θα σας πω.

gHTSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι έχεις δίκιο τώρα που τ λες θυμάμαι είχε γίνει θέμα με αυτή ν την εξέταση της κυστικης ινωσης που οι γιατροι δεν ενημέρωναν,στον γιο μου ούτε εμένα με ειχαν ενημερώσει!

0QA6p3.png

0RBop3.png

Ναι έχεις δίκιο τώρα που τ λες θυμάμαι είχε γίνει θέμα με αυτή ν την εξέταση της κυστικης ινωσης που οι γιατροι δεν ενημέρωναν,στον γιο μου ούτε εμένα με ειχαν ενημερώσει!

Δεν ξέρω γιατί δεν ενημερώνουν.

Μόνο η ενημέρωση και η πρόληψη θα το εξαφανίσει.

Είναι 5% του πληθυσμού στην Ελλάδα που είναι φορείς. (κι εγώ μέσα σε αυτούς :tongue:)

gHTSp2.png

Για την κυστικη ινωση σου έγραψα εγώ για την άλλη δεν γνωρίζω καθόλου. ..πόσο περίπου έχει ξέρεις ;;άντε όταν μάθεις πες μας να ξέρουμε !

Κάτσε να βρω το ποστ να στο στείλω.

gHTSp2.png

Διαφημίσεις

ΧΩΡΕΜΕΙΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ: 210-7467468

Οι τιμή είναι λίγο πάνω λίγο κάτω η ίδια σε όλα τα εργαστήρια που το κάνουν. Το Χωρέμειο είναι το ποιο έγκυρο.

Επίσης όσο πιο νωρίς την κάνεις την εξέταση τόσο καλύτερα.

350 με 400 ευρώ κοστίζει η πλήρη εξέταση που καλύπτει το 90% αν θυμάμαι καλά. Θα σου εξηγήσουν. Πάντως είναι ότι πιο έγκυρο σε αποτέλεσμα από οποιοδήποτε ιδιωτικό να ξέρεις . το ψάξαμε πολύ και πήραμε πολλές γνώμες από γιατρούς. Επίσης δεν γράφεται από κανένα γιατρό και φυσικά δεν δικαιολογείτε από κανένα ταμείο ... Θα πρέπει να πληρώσεις εσύ όλο το ποσόν... Ελλάς το μεγαλείο σου...

gHTSp2.png

Πρέπει ένας από τους δύο να μην το έχει έτσι δεν ειναι;;;εσύ που εισια φορέας τι γίνεται δηλαδη;;;;

Καλημέρα Χριστινάκι.

Πρώτον και σημαντικό. Ο φορέας δεν νοσεί.

Τώρα όταν έμαθα ότι είμαι φορέας έπρεπε να κάνει και ο άντρας μου να δει εάν είναι φορέας απλά έκανε εξέταση στο μεγάλο ποσοστό των μεταλλάξεων (90%) για να είμαστε σίγουροι. Εγώ βρήκα μετάλλαξη στο ποιο συνηθισμένο γονίδιο με την μικρή εξέταση που είναι πιο οικονομική από αυτή που έκανε ο άντρας μου μετά.

Αν ήταν και εκείνος φορέας θα υπήρχε πιθανότητα 1 στις 4 να γεννηθεί παιδί που να νοσεί, 2 στις 4 να είναι φορέας και 1 στις 4 να είναι υγιές.

Σκέψου στην Ελλάδα 1 στους 25 είναι φορέας.

Τώρα που δεν είναι υπάρχει πιθανότητα 2 στις 4 να είναι φορέας και 2 στις 4 να είναι υγιές. Απλά κάποια στιγμή μεγαλώνοντας το μωρό πρέπει να του κάνουμε εξέταση για να δούμε αν είναι φορέας ή όχι, γιατί αν ναι θα πρέπει να το ξέρει για όοοταν θελήσει να τεκνοποιήσει.... αυτά...

και ένα περιστατικό off the record...

όταν το είπα στους γονείς μου και έψαχνα να δω αν ήξεραν κάτι σχετικά και ποιος το είναι φορέας κλπ κλπ.

Πρώτη επαφή τηλεφωνικά.

Εγώ: Μαμά βγήκε στις εξετάσεις οτι είμαι φορέας κυστικής ίνωσης.

Μαμά μου: Παιδάαακι μου! Τι είναι αυτό???? Είναι δυνατόν! Που το κόλλησες???? - Παύση.-

Εγώ: Ω Θεέ μου...

Μαμά μου: Δεν θα το πω στον πατέρα σου... πες μου δεν είναι εδώ. Δεν με ακούει κανείς!

Εγώ: Μαμά δεν κολλάει αυτό! Είναι γονιδιακή μετάλλαξη! Είναι στο DNA πως να στο πω! Στη φυλή μας!

Μαμά μου: Παιδί μου κόλλησες και τον άντρα σου?

Εγώ: Μαμά ξεκόλλα! Δεν κολλάει και μου το πασάρατε εσείς πως να στο πω! Είναι κληρονομιά γενεών αυτό!

Μαμά μου: Για έλα από εδώ βρε κορίτσι μου... (κι άρχισε να λέει για το πόσο αμόλυντη και απείραχτη την πήρε ο πατέρας μου κλπ κλπ...)

Όταν πήγα από εκεί τους έδωσα να διαβάσουν και κατάλαβαν ... κι εγώ ησύχασα!:tongue:

gHTSp2.png

Διαφημίσεις

Σας βάζω να καμαρώσετε και το αγοράκι μου!!!!

Τον λατρευωωω και ας μου βγάζει το λάδι. ..χαχαχαχαχα

ΆΑΑΑ! Κιθαρίστας ή ντράμερ που λέει και το τραγούδι!:tongue:

Φοβερός ο μπόμπιρίδης σας! Μου θυμίζει τον ανιψιό μου!

Να τον χαίρεστε παιδάκια! Και όταν με το καλό έρθει και το δεύτερο... Εκεί να δείς συναυλίες που θα ακούσεις!!!! ;)

gHTSp2.png

Καλημερα κοριτσια!Διαβαζω αυτα που λετε για την κυστικη ινωση...πρεπει να το ψαξω κι εγω...πολλες εξετασεις. Ακομα δεν εχω κανει τπτ...αν ξυπνησω πρωι και δεν φαω τπτ δεν μπορω να παω πουθενα...ναυτια χαλια...λετε να ενταθουν?γιατι προς το παρον τρωω κατι και υποχωρουν...

κοριτσια μαλλον ειμαι λιγο λαθρεπιβατης σε αυτο το θρεντ!Μαλλον στου Μαιου ανηκω γιατι ναι μεν ο γιατρος ειπε οτι απο 28/4 και μετα περιμενω αλλα ενα σαιτ μου βγαζει ΠΗΤ 22/5!!!

παιρνετε καθολου συμπληρωματα?εγω σημερα ξεκιναω το σιδηρο και παιρνω ηδη φιλισιν...ακουσα οτι πρεπει να παιρνω και μαγνησιο...

εχω παρα πολλες τυψεις οτι κανω βλακειες...δηλαδη μια βδομαδα πριν μαθω οτι ειμαι εκυος βγηκα με τις φιλες μου και ψιλομεθυσα δεν ξερω αν εκανα καποιο κακο στο σπορι. Επιπλεον χτες που ειχα πονοκεφαλο αντεξα 6 ωρες χωρις χαπι αλλα ο γιατρος ειπε να παιρνω ελευθερα ντεπον και πηρα ενα μαξιμουμ αναβραζον. (δεν το ηπια ολο). Επισης επειδη εχω ιστορικο με ημικρανιες απο το φοβο δεν εχω κοψει εντελως τον καφε, φτιαχνω εναν και πινω τον μισο καφε μερα...(ο γιατρος ειπε οκ)

εσεις τι λετε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...