Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κοριτσιαααα καμία δεν γνωρίζει για τον βελονισμό?

Αν έχεις βρει κέντρο για να κάνεις βελονισμό ίσως να σε βοηθούσε λίγο με την αιμάτωση και άρα και την ανάπτυξη του ενδομητρίου, αλλά θα πρέπει να κάνεις συγκεκριμένες ημέρες και συνεδρίες πριν την ετ. Πόσες και ποιες δεν ξέρω ακόμα γιατί δεν έφτασα εκεί αλλά που το συζήτησα με την γιατρό που θα κάνω εγώ βελονισμό τώρα στην διέγερση, μου είπε πως ιδανικά θα ήταν να κάνεις από τον προηγούμενο κύκλο της ετ και σίγουρα με το που καθαρίσεις από περίοδο ξεκινάς. Επίσης μου είπε πως επειδή σε κάποιες έχει αποτέλεσμα δεν σημαίνει πως θα έχει και σε εμένα (δεν σου φουσκώνει τα μυαλά η συγκεκριμένη κ αυτό μου άρεσε μαζί της). Γενικά είναι λίγο 50-50 αν θα σε βοηθήσει ή όχι. Εγώ αν δω πως με βοηθάει στην διέγερση θα κάνω και στην ετ. Άλλωστε θα φανεί η ανάπτυξη του ενδομητρίου μου γιατί μου το μετράει και στην διέγερση πάντα. 

Μανούλες Μαΐου 2016

Ioio

Recommended Posts

Καλημέρα σας κορίτσια μου !!!! Εχω κατι πονάκια στην κοιλιά μου αλλα πιστεύω πως ειναι φυσιολογικό καθώς μεγαλώνει η μήτρα! Πω πω Ζέτα πως θα τρέχεις απο σχολειο σε σχολειο ; Χαλάλι σου!

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου χάθηκα λίγο λόγω δουλειάς...τι μου κάνετε;:P

Απ' οτι είδα είστε όλες καλά...χαίρομαι γι αυτο....

Βλέπω το πινακάκι μας συνεχώς χρωματίζεται:):)

Να καλοσωρησω και εγω τα νέα μέλη....με το καλό κορίτσια μου...;)

Τα δικά μου νέα είναι οτι πήγα την προηγούμενη εβδομάδα στη γιατρό μου για τις εξετάσεις και ολα βαίνουν καλώς. Αυριο θα πάρω τηλ για να κλείσω ραντεβού για την β-επιπέδου. Κοντά στα Χριστούγεννα μου είπε! Εγω γύρω στις 20 λέω...:rolleyes:

Κατα τ αλλά λιγα πονάκια στη μήτρα αλλα απ οτι εχω καταλάβει είναι φυσιολογικά οπότε υπομονή. Επίσης κορίτσια εχω θέμα με το κόκκυγα...με πονάει οταν κάθομαι αρκετή ωρα σε ενα σημείο η σε σκληρό κάθισμα :shock:.Το έχει παθει καμια;

[sIGPIC][/sIGPIC]

invisible, peply, Maria καλώς ήρθατε!!!!!!!! Μου αρέσει παααααρα πολύ που μεγαλώνει η παρέα μας :D

Μάρτη μου χάρηκα τοοοοσο πολύ που όλα πάνε καλά με τα μωράκια σου, σε σκεφτόμουν όλο αυτό τον καιρό ...

Οσο για μένα τελικά με πήραν τελικά σε τέσσερα σχολεία για να συμπληρώσω ωράριο!!!!!!!!!!!!! Θα οργώσω την Αθήνα !!!!!!!!!!

Από την άλλη ακόμα 2,5 βδομάδες για να δω το μωρακι μου... οι καούρες επέστρεψαν και που και που έχω κατι πονάκια χαμηλά στην κοιλιά που φαντάζομαι ότι οφείλεται στο γεγονός ότι μεγαλώνει η μήτρα

Ζέτα μου συγχαρητήρια για το διορισμό σου, καλό κουράγιο έυχομαι και να προσέχεις περισσότερο...Και εγω τα εχω , μπορεί να είναι απ αυτό αλλα επίσης μπορεί να αλλάζεςι και μήνα ;)

Εχω πητ 2 Μαιου (φουλ πασχαλιατικο):D

Συγχαρητηρια για τα καλα σας αποτελεσματα!!!

Καλως ήρθες invisible μου. :)

Εμείς είμαστε μαζί, εγώ έχω ΠΗΤ 3 Μαϊου!!:D Μου πήρες την πρωτιά αλλα χαλάλι σου!:lol:

Β- επιπέδου πότε θα κάνεις;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλως ήρθες invisible μου. :)

Εμείς είμαστε μαζί, εγώ έχω ΠΗΤ 3 Μαϊου!!:D Μου πήρες την πρωτιά αλλα χαλάλι σου!:lol:

Β- επιπέδου πότε θα κάνεις;

Καλως σας βρηκα! Καλα μπορει και να με περασεις στο τελος, γιατι ο γιατρος μου ειναι της υπομονης, μπορει να περιμενει και 10 μερες μετα την πητ, χαχα!

Β επιπεδου, θα κανω στις 14 Δεκεμβρη και αναρωτιωμουν μηπως ειναι αρκετα νωρις..

Qis2p3.png?t=1&WSfUV3qU

καλημερα κοριτσια!!μαρτη μου συγχαρητηρια για τις αυχενικες σου!!!αντε χαλαρωσε τωρα κ απολαυσε την εγκυμοσυνη σου..εχουν μεγαλωσει να φανταστω ε??πρεπει να ειναι τρομερη εμπειρια,ανυπομονω να τη ζησω!!!

εγω κοριτσια εχω γιατρο σημερα να δω το νινι πριν την αυχενικη κ αυχενικη την αλλη τεταρτη!!θα περασουν οι μερες!!!να καλωσορισω τα καινουρια κοριτσια κ να ευχηθω ομαλη εγκυμοσυνη κ παρεουλα να τα λεμε!!

ιοιο μου η πητ που μου εδωσε τελικα ειναι 10/6 αλλα μαλλον θα αλλαξει στην αυχενικη ετσι??

ερη μου γυρισες απο τον γιατρο σου?????

σ'ευχαριστω γα τις αυχενικες!!!!! αν σου πω οτι οταν φυγουν τα καφε σαν παστα..... τοτε θα ηρεμησω!!!! τι θα πεις?????

βεβαια λεει οτι ειναι φυσιολογικο γιατι μεγαλωνει η μητρα μου και μαλιστα ταχυτατα για δυο μωρα!!!! αντε να παω στον αιματολογο την παρασκευη να μου γραψει εξετασεις μηπως πρεπει να κοψω τις αντιθρομβοτικες αν δεν τις εχω αναγκη!!!! και κλισει η αποκολληση που ειναι γυρω γυρω σε διαφορα σημεια και στους δυο σακους και φτανει στο 20%

ερη μου εχω κουραστει να ποναω να ανοιγει η μητρα και ψυχολογικα με χαλανε συνεχεια σαν σκοτσεζικο ντουζ μια μερα να εχω μια μερα να μην εχω πιγματα!!!!!!!

θα το καταευχαριστηθεις τον υερηχο της αυχενικης.... κοντευεις η ουριτσα μεινε γλυκεια μου!!!!!!!

Καλημέρα σας κορίτσια μου !!!! Εχω κατι πονάκια στην κοιλιά μου αλλα πιστεύω πως ειναι φυσιολογικό καθώς μεγαλώνει η μήτρα! Πω πω Ζέτα πως θα τρέχεις απο σχολειο σε σχολειο ; Χαλάλι σου!

εγω να δεις!!!! υπομονη!!!!! σου δινει κανενα μπουσκοπαν απλο????

Κοριτσάκια μου χάθηκα λίγο λόγω δουλειάς...τι μου κάνετε;:-P

Απ' οτι είδα είστε όλες καλά...χαίρομαι γι αυτο....

Βλέπω το πινακάκι μας συνεχώς χρωματίζεται:-):smile:

Να καλοσωρησω και εγω τα νέα μέλη....με το καλό κορίτσια μου...:wink:

Τα δικά μου νέα είναι οτι πήγα την προηγούμενη εβδομάδα στη γιατρό μου για τις εξετάσεις και ολα βαίνουν καλώς. Αυριο θα πάρω τηλ για να κλείσω ραντεβού για την β-επιπέδου. Κοντά στα Χριστούγεννα μου είπε! Εγω γύρω στις 20 λέω...:rolleyes:

Κατα τ αλλά λιγα πονάκια στη μήτρα αλλα απ οτι εχω καταλάβει είναι φυσιολογικά οπότε υπομονή. Επίσης κορίτσια εχω θέμα με το κόκκυγα...με πονάει οταν κάθομαι αρκετή ωρα σε ενα σημείο η σε σκληρό κάθισμα :shock:.Το έχει παθει καμια;

η β επιπεδου δεν παιζεται εχεις ξεφυγει ηδη και τους κινδυνους του πρωτου τριμηνου...... και εγω την ονειρευομαι αυτην την μερα!!!!

μηπως γα την κυστη κοκκυγος ρεπει να σεπαρακολουθησει γιατρος ορχιδεα μου????? μεχρι ποτε λες να δουλευεις?????

Καλως σας βρηκα! Καλα μπορει και να με περασεις στο τελος, γιατι ο γιατρος μου ειναι της υπομονης, μπορει να περιμενει και 10 μερες μετα την πητ, χαχα!

Β επιπεδου, θα κανω στις 14 Δεκεμβρη και αναρωτιωμουν μηπως ειναι αρκετα νωρις..

αντε χριστουγεννιατικα δωρακια κοριτσια μου!!!!!!! τι ομορφα!!!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια μου!!το τι γελιο ριξαμε στο γιατρο εχθες,δν λεγεται!!το νινι κουνιοταν συνεχεια κ το απολαυσαμε,τι κλοτσαγε,τι εβαζε τα χερια του στο προσωπο,τι ανοιγοκλεινε το στομα!!!βεβαια ειχα φαει κ λιγη σοκολατιτσα πιο πριν για να το δουμε καλυτερα.ολα καλα μας ειπε ο γιατρος!!αυριο κλεινω τον τριτο κ μπαινω αισιως στον τεταρτο!!τι χαρα!!!εκανα κ την εξεταση της κυστικης εχθες!!

κοριτσια εχω κ εγω πονακια κ τραβηγματα στη μητρα..δν ειναι κατι,μεγαλωνει η μητρα για το νινι μας!!!υπομονη θελει κ πολυ χαιδεμα στη κοιλιτσα μας!!

αορατη φιλη μου με γεια το ομορφο γλυκουλι τικερακι σου!!!!!!!

μαρτη μου,σε καταλαβαινω απολυτα για τις ανησυχιες σου!!αλλα αφου ο γιατρος σου σου λεει οτι ολα πανε καλα γιατι δν ηρεμεις εστω κ λιγο??εκανες κ την αυχενικη σου,ολα καλα κ εκει!!νομιζω κ εσυ περασες το τριμηνο πια ε??ειμαι σιγουρη οτι τα ζουζουνια σου θα ειναι μια χαρα κ θα τα παρεις συντομα στην αγκαλιτσα σου!!!

καλημερα ερη μου!!! bye-bye στο αγχος για σενα!!!!!!!!!

μπραβο κοριτσακι μου που το μωρακι σας σας εκανε ναζακια και τσαχπινιες και το καταευχαρηστηθηκατε!!!!!

εγω ερη μου θα ηρεμησω.... οταν κλεισει το θεμα πιγματα και αποκολληση!!!!!

οι πονοι που αγοινει η μητρα εγω τους βιωνω πολλες φορες σαν μαχαιρια!!!!

ειπαμε με υπομονη ολες θα τα καταφερουμε!!!!

φιλακια

pioqp3.png

88BZp3.png

Καλημέρα κορίτσια διαβασα τα νεα σας κ χαρηκα πολύ, Μαρτη πολύ χαιρομαι που οι αυχενικες σου είναι μια χαρα. να καλοσωρισω κ εγω στη παρεα μας τα καινουργια κορίτσια!.

ανννα μια χαρα στα ειπε ο ντοκ σου οποτε προχωρας κ όλα καλα θα είναι είμαι σιγουρη.

Μαρια πραγματικα όταν εγω εκανα τη κυστικη ινωση το 2008 στο πρωτο μου παιδι φιλες που ηταν τοτε κ εκεινες εγκυες ουτε καν την ειχαν ακουσει τα τελευταια χρονια τη κανουν πιο συχνα κ είναι πολύ συμαντικη εξεταση.

οι υπολοιπες πολλα φιλια. ετοιμάζομαι να παω ταξιδακι το ΣΚ στη Κρητη θα αφήσω πατερα κ κορη μονους, για να δω πως θα δω το σπιτι όταν γυρισω?!?!?!

Nv77p2.png

kyJep3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια διαβασα τα νεα σας κ χαρηκα πολύ, Μαρτη πολύ χαιρομαι που οι αυχενικες σου είναι μια χαρα. να καλοσωρισω κ εγω στη παρεα μας τα καινουργια κορίτσια!.

ανννα μια χαρα στα ειπε ο ντοκ σου οποτε προχωρας κ όλα καλα θα είναι είμαι σιγουρη.

Μαρια πραγματικα όταν εγω εκανα τη κυστικη ινωση το 2008 στο πρωτο μου παιδι φιλες που ηταν τοτε κ εκεινες εγκυες ουτε καν την ειχαν ακουσει τα τελευταια χρονια τη κανουν πιο συχνα κ είναι πολύ συμαντικη εξεταση.

οι υπολοιπες πολλα φιλια. ετοιμάζομαι να παω ταξιδακι το ΣΚ στη Κρητη θα αφήσω πατερα κ κορη μονους, για να δω πως θα δω το σπιτι όταν γυρισω?!?!?!

σασα μου εχω πονους εκνευριστικους και πονοκεφαλους!!!!! θελωωωω να κλεισει η αποκολληση μεκουρασαν τα πιγματα και οι πονοι!!!!! χανομαι ωρες ωρες γιατι η κοιμαμαι ανω στοταμπλετ η ποναω και κουλουριαζομαι!!!!!

να περασεις πολυ καλα και να ξεκουραστεις στην κρητη!!!!! εισαι απο εκει??σε ποιο νομο θα πας?????

μην νοιαζεσαι για το σπιτι.... κανε μια συμφωνια με τον αντρουλη να το βρεις οσο πιο μαζεμενο γινεται για να μην σου βγει ξινο!!!!! και ολα καλα θα πανε!!!!

καλο ταξιδι πηγαινε -ελα να εχεις!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

σασα μου εχω πονους εκνευριστικους και πονοκεφαλους!!!!! θελωωωω να κλεισει η αποκολληση μεκουρασαν τα πιγματα και οι πονοι!!!!! χανομαι ωρες ωρες γιατι η κοιμαμαι ανω στοταμπλετ η ποναω και κουλουριαζομαι!!!!!

να περασεις πολυ καλα και να ξεκουραστεις στην κρητη!!!!! εισαι απο εκει??σε ποιο νομο θα πας?????

μην νοιαζεσαι για το σπιτι.... κανε μια συμφωνια με τον αντρουλη να το βρεις οσο πιο μαζεμενο γινεται για να μην σου βγει ξινο!!!!! και ολα καλα θα πανε!!!!

υπομονη η μανουλα κανει θυσιες για τα παιδακια της από την κοιλια!!! θα περασουν όλα είμαι σιγουρη! ναι είμαι από κρητη ηρακλειο σε ένα χωριο εξω, παω για το μνημοσυνο του παππου μου η αληθεια είναι ότι μου αρεσει που τους αφηνω μονους τους, θα περασουν σουπερ είμαι σιγουρη η μικρη ανυπομονεί να με διωξει να μεινει με τον μπαμπα της.

Nv77p2.png

kyJep3.png

Σασούλίνι χαίρομαι που είσαι καλά!Μια χαρα θ αστο αφησουν το σπίτι μην ανυσηχείς!!τελεια είναι Κρήτη...Ευχομαι να περάσεις τέλεια!

xuFMp2.png

μαρτη μου ακόμα πονας?Απο τι είναι οι πόνοι ?τι σου είπε ο γιατρός??

xuFMp2.png

Και εγω ποναω αρκετα ακομα. Εκανα χτες εξετασεις και βρεθηκε η crp ανεβασμενη στο 15,5. Επειδη εχω και ενα ινομυωμα 10 εκατοστα (σαν να κυοφορω διδυμα, ειμαι!) μου εδωσε ο γιατρος αντιβιωση augmendin μηπως εχει καμια φλεγμονη εκει. Φυσικα ξαπλα και αγιος ο Θεος.. Αγχωνομαι και με την αντιβιωση, αν και για να μου τη δωσει ο γιατρος λογικα δεν θα επηρρεαζει σε κατι, ετσι δεν ειναι?:confused:

Qis2p3.png?t=1&WSfUV3qU

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...