Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Μαΐου 2016

Ioio

Recommended Posts

καλημέρα Μάρτη!!!Ευχομαι να είσαι καλα!

αννα μου πες μου τα νεα σου???? πως εισαι ? τι κανεις? πως πας στην δουλεα???

εγω εχω στα σκουπισματα καπου καπου κατι σαν υποψια καφε... σημερα ομως που εκανα κακα ( λογω του σιδηρου σφιγγομαι) ειχα βαλει επιτηδες χαρτι στην εισοδο του κολπου για να μην φυγει το κολπικο!!!!! ε..... και εφυγε το τσοφτι του κολπικου μετα απο μιαμισυ ωρα που το ειχα βαλει και ειχε χρωματισμο καφε!!!! τιποτα στην λεκανη ουτε σταγονα!!!!! εννοειται οτι ειμαι κρεββατι καναπε και ελαχιστα ορθια!!! αλλα τραβηγματα εχω σε διαφορετικες ωρες της ημερας!!!!! καπου καπου αλλοτε ανεχτα κι αλλοτε εντονα σαν μικρες σφαξιες!!!!! :cry::cry:

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

αννα μου πες μου τα νεα σου???? πως εισαι ? τι κανεις? πως πας στην δουλεα???

εγω εχω στα σκουπισματα καπου καπου κατι σαν υποψια καφε... σημερα ομως που εκανα κακα ( λογω του σιδηρου σφιγγομαι) ειχα βαλει επιτηδες χαρτι στην εισοδο του κολπου για να μην φυγει το κολπικο!!!!! ε..... και εφυγε το τσοφτι του κολπικου μετα απο μιαμισυ ωρα που το ειχα βαλει και ειχε χρωματισμο καφε!!!! τιποτα στην λεκανη ουτε σταγονα!!!!! εννοειται οτι ειμαι κρεββατι καναπε και ελαχιστα ορθια!!! αλλα τραβηγματα εχω σε διαφορετικες ωρες της ημερας!!!!! καπου καπου αλλοτε ανεχτα κι αλλοτε εντονα σαν μικρες σφαξιες!!!!! :cry::cry:

και εγω πέρασα κανα δυο φορες πολύ δυσκολα με την δυσκοιλιοτητα...Αρχισα να τρωω κάθε πρωι ακτινίδια και τωρα είμαι πολύ καλύτερα.

Εγω την δουλεια μου μπορω να την κάνω και από το σπίτι οπότε δεν απαιτείτε η παρουσία μου για τώρα τουλαχιστων..

να προσέχεις...και να το πεις στον γιατρο... εγω δεν εχω σχεδόν καθόλου συπτωματα..απλα δεν εχω πολύ όρεξη...και εχω μια μονιμη αισθηση λες και έχω φαει κατι χαλασμενο αλλα κατά αλλα δόξα τον θεο...

προσέχω όμως πολύ...είναι και το πρώτο μου παιδάκι και φοβάμαι

xuFMp2.png

τελεια τα νεα σου σασα μου!!!!!! συγχαρητηρια!!!!!!!!!!

αρα θελω κι εγω ακομα 3 βδομαδες για να τα δω ε?????

αχ τι ωραια κοριτσι μου!!!!!!!!!

ποτε εκλεισες αυχενικη????? με το καλο σασα μου.... με το καλο!!!!!

Σ ευχαριστω πολύ!!! αυχενικη θα κανω 5 Νοεμβρη, είναι κ τα γενεθλια της κορης μου τοτε!!

Nv77p2.png

kyJep3.png

καλα κανεις αννα μου και προσεχεις!!!!!!

η γευση μου και μενα ωρες-ωρες ειναι μεταλλικη.... περιεργη....

θα ξαναρχισω το ακτινιδιο...... μηπως δω διαφορα!!!!! ειχα πεντε μερες να φαω ακινιδιο και εγιναν σαν φαρμακο και τα πετεξα η μουλαρα τρια μεγαλα!!!!!

προσεχε κι ολα θα πανε καλα!!!!!

συμφωνα με τον γυναικολο εξωσωματικο αυριο ειμαι στην 8η και εγω!!!!! ας περασουν οι μερες και θα δουμε!!!!! μονο να ειναι γερα!!!!!!

μπραβο σασα μου!!!!! να σας ζησεις η μικρη!!!!!!! να μπεις να μας πεις νεα της.... πως πηγε η γιορτουλα της.... εξω θα τα κανεις???? και νεα σου.... μην μας αφησεις χωρις νεα!!!!! keep touching!!!!! με το καλο η αυχενικη σου!!!!!! περιμενουμε περιγραφες!!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα ζουζουνιτσες μου!!!!! Τι κανετε; Αντε να γυρισει το κοριτσι μας απο την αυχενικη να μας πει τα νεα !!! Εγω μετραω τις μερες!!! 9/11 εχω αυχενικη! Εχω τοση αγωνια και ανυπομονησια!!!!

TlL6p3.png

Γεια σας κοριτσια κ απο μενα!! Πητ εχω ιουνιο αλλα σιγουρα με βλεπω για μαιο... Εχω ενα αγορακι 15 μηνων απο εξωσωματικη. Και τωρα τσουπ μας ηρθε ξαφνικο το νεο αλλα καλοδεχουμενο! Ευχομαι σε ολες καλες τελειομηνες εγκυμοσυνες. Ημουν στο φορουμ μανουλες αυγουστου 2014 -αν κ γεννησα ιουλη τελικα... Με τα κοριτσια μιλαμε ακομα κ συναντιομαστε με τα μωρα μας! Θα το δειτε κ εσεις!:D:: )

com]uiFTp2.png[/url]

Ναι, Σάσα μου, σήμερα, σήμερα είναι η μεγάλη μέρα για μένα!

Latortura, καλώς ήρθες! Με το καλό να έρθει το νέο σας μωράκι!

Μάρτη μου, για τη δυσκοιλιοτητα, μία θεία μου βράζει δαμάσκηνα και πίνει το χυμό. Και ωμά βοηθούν

Κορίτσια, πώς τα περνάτε σήμερα;

Το πρωί πήγα για εξετάσεις αίματος και τώρα περιμένω να έρθει το απόγευμα. Το βραδάκι αργά θα έχω νέα!

Latortura καλως ηρθες και με το καλο το μωρακι σου!!!!!

Μαρτη αυτο που λεει η ιοιο βοηθαει! Το κανει μια φιλη μου στην μπεμπα της που εχει πολυ μεγαλο θεμα δυσκοιλιοτητας.. Εγω τρωω μαρμελαδα δαμασκηνο της γιαγιας μου (μπομπα οπως καταλαβαινετε γιατι ειναι σπιτικη!!!! Χαχαχαχα ) στο πρωινο μου!!!

TlL6p3.png

Μάρτη μου, για τη δυσκοιλιοτητα, μία θεία μου βράζει δαμάσκηνα και πίνει το χυμό. Και ωμά βοηθούν

Το πρωί πήγα για εξετάσεις αίματος και τώρα περιμένω να έρθει το απόγευμα. Το βραδάκι αργά θα έχω νέα!

Αντε να περασουν οι ωρες κοριτσακι μου!!!! Θα περιμενουμε να μας πεις τα νεα σου!!!!

TlL6p3.png

Διαφημίσεις

ιοιακι ευχομαι όλα τέλεια και περιμενουμε με αγωνια!

xuFMp2.png

Καλημερα ζουζουνιτσες μου!!!!! Τι κανετε; Αντε να γυρισει το κοριτσι μας απο την αυχενικη να μας πει τα νεα !!! Εγω μετραω τις μερες!!! 9/11 εχω αυχενικη! Εχω τοση αγωνια και ανυπομονησια!!!!

αντε με το καλο λιακι και εσύ!εγψ κλεινω την 9η αύριο αλλα δεν ξέρω ποτε θα κάνω αυχενική..Μάλλον αυριο θα μου πει

xuFMp2.png

αντε με το καλο λιακι και εσύ!εγψ κλεινω την 9η αύριο αλλα δεν ξέρω ποτε θα κάνω αυχενική..Μάλλον αυριο θα μου πει

Ευχαριστωωωωω!!! <3 εγω ειχα παει στις 8w+5d και τοτε μου ειπε ποτε θα την κανω! Αρα και σενα λογικα, αυριο θα σου πει!!!

TlL6p3.png

λιακι καλημερα!!!!! λογικο να εχεις ανυπομονησια!!!!!!!! ολες θα το παθουμε!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

λατορτουρα... καλως σε βρηκαμε!!!!!! να χαιρεσαι το αγορακι σου!!!!! εννοεις ηρθε μονο με σε@!!!!!! αν επιτρεπεται ποσο χρονων εισαι??

μακαρι να εχουμε ολες τελειομηνες εγκυμοσυνες με υγειη μωρακια και θα' ναι ωραιο να βρισκομαστε!!!!

ιωαννα μου ευχαριστω ...... εχεις δικιο για τα δαμασκηνα!!!!!! κι εχω και ξερα δαμασκηνα!!!! δεν το σκεφτηκα καθολου...... παει.....πηγες και για αιματος.... καλα αποτελεσματα!!! αργα ξεαργα θα περιμενουμε κι εμεις να χαρουμε οτι ολα ειναι καλα!!!! και να διαβασουμε περιγραφες για να κοιμηθουμε καλυτερα!!!!!!

Latortura καλως ηρθες και με το καλο το μωρακι σου!!!!!

Μαρτη αυτο που λεει η ιοιο βοηθαει! Το κανει μια φιλη μου στην μπεμπα της που εχει πολυ μεγαλο θεμα δυσκοιλιοτητας.. Εγω τρωω μαρμελαδα δαμασκηνο της γιαγιας μου (μπομπα οπως καταλαβαινετε γιατι ειναι σπιτικη!!!! Χαχαχαχα ) στο πρωινο μου!!!

χμ ωραια ιδεα!!!!! θα πω στην μαμα να μου φτιαξει με καστανη και ελαχιστη ζαχαρη....... ευχαριστω λιακι και εσενα!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

γεια σας!!!καλε,ποσο γραψατε??μια μερα ελειψα !!ωραια νεα ακουω..ioio περιμενουμε νεα σου,αντε να μας πεις την εμπειρια,σου,ολα καλα θα ειναι!!μαρτη μου ακτινιδια κ δαμασκηνα οπως σου ειπαν,κανουν θαυματα..ειμαστε ακριβως στην ιδια εβδομαδα,τι ωραια..τα υπολοιπα κοριτσια τι κανουν??

εγω πηγα σημερα γιατρο,ειδαμε το σπορακι μας!!!κοριτσια εχει μεγαλωσει παρα πολυ!!ολα τελεια μας ειπε ο γιατρος,να ξεχασω οοολα αυτα που μου ειχε πει για μυλη κυηση κ.λ.π..14mm το ατιμο!!κ η καρδουλα πηγαινε τοσο γρηγορα κ δυνατα που νομιζα πως ηταν η δικια μου απο το αγχος!!!δοξα το θεο ολα καλα!!μας υπενθυμισε να ακυρωσουμε την επιτροπη εξωσωματικης που ειχαμε για τον νοεμβριο,το ειχαμε ξεχασει εντελως..μου φαινεται σαν ψεμματα κοριτσια πως ειμαι εγκυος..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...