Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κοριτσιαααα καμία δεν γνωρίζει για τον βελονισμό?

Αν έχεις βρει κέντρο για να κάνεις βελονισμό ίσως να σε βοηθούσε λίγο με την αιμάτωση και άρα και την ανάπτυξη του ενδομητρίου, αλλά θα πρέπει να κάνεις συγκεκριμένες ημέρες και συνεδρίες πριν την ετ. Πόσες και ποιες δεν ξέρω ακόμα γιατί δεν έφτασα εκεί αλλά που το συζήτησα με την γιατρό που θα κάνω εγώ βελονισμό τώρα στην διέγερση, μου είπε πως ιδανικά θα ήταν να κάνεις από τον προηγούμενο κύκλο της ετ και σίγουρα με το που καθαρίσεις από περίοδο ξεκινάς. Επίσης μου είπε πως επειδή σε κάποιες έχει αποτέλεσμα δεν σημαίνει πως θα έχει και σε εμένα (δεν σου φουσκώνει τα μυαλά η συγκεκριμένη κ αυτό μου άρεσε μαζί της). Γενικά είναι λίγο 50-50 αν θα σε βοηθήσει ή όχι. Εγώ αν δω πως με βοηθάει στην διέγερση θα κάνω και στην ετ. Άλλωστε θα φανεί η ανάπτυξη του ενδομητρίου μου γιατί μου το μετράει και στην διέγερση πάντα. 

Μανούλες Μαΐου 2016

Ioio

Recommended Posts

σε καταλαβαινω να ξερεις!!!! πρεπει ομως να βαλεις σε ενεργεια την θεληση σου για ψυχραιμια και να χαλαρωσεις!!!!!!

το πως αντιμετωπιζουμε το προβλημα κανει την διαφορα!!!!! ολες ειμαστε αντιμετωπες με αρνητικες σκεψεις... φοβους.....κλπ αν τα αφησουμε να μας κυριεψουν χαθηκαμε..... θα γινουμε ερμαια του πανικου και υπαρχει και η καταθλιψη που δεν μονο επιλοχια!!!!!!!

γι αυτο σου λεω αννουλιω μου χαλαρωσε... δες πως θα το θηλαζεις!!!! ακου χαραλωτικη μουσικουλα για εγκυους η ινστρουμεταλ (μουσικη χωρις λογια) η σαουντ τρακ μουσικη χωρις λογια απο ταινιες που σου αρεσουν..... κοιτα ρουχαλακια.... κρεβατακια. κι αν δεν θες τετοιαμπες στο περιοδικο www.imommy.gr εχει ενδιαφερονται αρθρα γιατην εγκυμοσυνη (νομιζω ειχα βρει και για την αυχενικη και το παππ-α) βαλε να ψαξει τι θες στην αναζητηση!!!!! εχει φωτο!!! εχει αναλυτικα καθε βδομαδα!!!!!

προσπαθησε κοριτσακι μου βαλε τα δυνατα σου!!!!!

Μαρτη μου σε ευχαριστω παρα πολύ για την στηριξη....

Η αληθεια είναι οτι εχω άγχος πολύ αλλα δεν ανυσηχω και τοσο..Πιστεύω ότι όλα θα είναι καλα..Απλά γιατι να μπω σε αυτή την περιπετεια!Νομιζω θα είναι μια χαρα το μωρακι μου και το ευχομαι...Κραταω την ψυχραιμια μου μεχρι να γινει η εξέταση και να πάρω τα αποτελέσματα

xuFMp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα και απο εμενα!!!

ερη ετσι πιστευω οτι θα σου κλεισουν αμεσα, τωρα τι να πω...παρε ενα τηλεφωνακι να δεις...παντως τα 430 ειναι παααρα πολλα...μακαρι να μου περισευαν δηλαδη να εκανα κι εγω το 96% αλλα και το αιματολογικο που το στελνουν στην αμερικη...αλλα δυστυχως δεν γινεται.

Αννα η Μαρτης μιλησε πολυ σωστα. Επισης να ξερεις οτι απο οσα ξερω μεχρι στιγμης στην συντριπτικη πλειοψηφια των γυναικων που η papp a τους εχει βγει κακη τελικα το μωρακι ηταν μια χαρα. Η αμνιο μην σε ανησυχει. Εμενα μου ειπε ο γιατρος που μου εκανε την αυχενικη οτι αν ο γιατρος ειδικευεται στην αμνιο τοτε οι πιθανοτητες ειναι πολυ πιο λιγες απο το 1% που δινουν για αποβολη. Επισης δεν ποναει και καθολου. Δες τα θετικα, θα εισαι σιγουρη οτι το μωρακι σου θα ειναι καλα!!!

Καλησπερα και απο εμενα!!!

ερη ετσι πιστευω οτι θα σου κλεισουν αμεσα, τωρα τι να πω...παρε ενα τηλεφωνακι να δεις...παντως τα 430 ειναι παααρα πολλα...μακαρι να μου περισευαν δηλαδη να εκανα κι εγω το 96% αλλα και το αιματολογικο που το στελνουν στην αμερικη...αλλα δυστυχως δεν γινεται.

Αννα η Μαρτης μιλησε πολυ σωστα. Επισης να ξερεις οτι απο οσα ξερω μεχρι στιγμης στην συντριπτικη πλειοψηφια των γυναικων που η papp a τους εχει βγει κακη τελικα το μωρακι ηταν μια χαρα. Η αμνιο μην σε ανησυχει. Εμενα μου ειπε ο γιατρος που μου εκανε την αυχενικη οτι αν ο γιατρος ειδικευεται στην αμνιο τοτε οι πιθανοτητες ειναι πολυ πιο λιγες απο το 1% που δινουν για αποβολη. Επισης δεν ποναει και καθολου. Δες τα θετικα, θα εισαι σιγουρη οτι το μωρακι σου θα ειναι καλα!!!

αχ αυτα τα παλιολεφτα νυμερια μου!!!!! οσο για τα αλλα που ειπες με συμπληρωσες τελεια!!!!!!! ξεχναω κι ολας!!! εσυ καλα???

ψυχολογικα???? με το κρυωμα??

καλο σκ να εχεις κοριτσακι μου!!!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

καλημέρα Νυμερια μου..Σε ευχαριστώ πολύ ...Εχω αγχωθεί πολύ αλλα πιστευω να πανε όλα καλα...το βγάζω από το μυαλό μου προς το παρον και κανω υπομονη και ελπίζω για το καλύτερο..Καλημερα σε όλα τα κοριτσάκια

xuFMp2.png

καλημέρα Νυμερια μου..Σε ευχαριστώ πολύ ...Εχω αγχωθεί πολύ αλλα πιστευω να πανε όλα καλα...το βγάζω από το μυαλό μου προς το παρον και κανω υπομονη και ελπίζω για το καλύτερο..Καλημερα σε όλα τα κοριτσάκια

Καλημέρα, κορίτσια!

Annap, αυτή είναι η καλύτερη αντιμετώπιση, η πολλή σκέψη φέρνει άγχος. Πώς θα περάσεις το σκ;

Τα υπόλοιπα κορίτσια, τί κάνετε; χαλάρωση ή δουλίτσες; φιλάκια

Διαφημίσεις

Κορίτσια με πήραν σε σχολείο!!!!!!!!!!!!!!!!:D :D :D

Δεν ξέρω σε ποιό αλλά κάπου στην Αθήνα. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα συνεχίσω να έχω ασφάλεια (ικα)!!!!!!!!! Εύχομαι πραγματικά να πάνε όλα καλά με την εγκυμοσύνη μου και να μπορέσω να κρατήσω την δουλειά (Δεν δικαιούμαι άδεια άνω των 15 ημερών επειδή θα είμαι αναπληρώτρια)

Δεν ξέρω σε ποιό αλλά κάπου στην Αθήνα. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα συνεχίσω να έχω ασφάλεια (ικα)!!!!!!!!! Εύχομαι πραγματικά να πάνε όλα καλά με την εγκυμοσύνη μου και να μπορέσω να κρατήσω την δουλειά (Δεν δικαιούμαι άδεια άνω των 15 ημερών επειδή θα είμαι αναπληρώτρια)

Συγχαρητήρια! Συγχαρητήρια!

Όλα καλά θα πάνε! Έχεις μπει στο δεύτερο τρίμηνο;

Συγχαρητήρια! Συγχαρητήρια!

Όλα καλά θα πάνε! Έχεις μπει στο δεύτερο τρίμηνο;

Ευχαριστώ πάααρα πολύ!!!!!!!!!!!Σήμερα είμαι 14 εβδομάδων και 1 μέρα, οπότε νομίζω ότι μπήκα :D

Ευχαριστώ πάααρα πολύ!!!!!!!!!!!Σήμερα είμαι 14 εβδομάδων και 1 μέρα, οπότε νομίζω ότι μπήκα :D

Ωωωω! Καλώς ήρθες!!! Έχω ακούσει ότι είναι το καλύτερο τρίμηνο :)

Χαίρομαι δίπλα γιατί βλέπω ότι πλησιάζουμε στη μέση της εγκυμοσύνης!

ζετακι τα συγχαρητηρια μου!παντα καλα νεα να εχεις

xuFMp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα, κορίτσια!

Annap, αυτή είναι η καλύτερη αντιμετώπιση, η πολλή σκέψη φέρνει άγχος. Πώς θα περάσεις το σκ;

Τα υπόλοιπα κορίτσια, τί κάνετε; χαλάρωση ή δουλίτσες; φιλάκια

σε ευχαριστω ΙΟΙΟ μου..δεν μπορω να κανω και διαφορετικα..Δεν εχω όρεξη να κανω κατι..μεσα στο σπιτι θα κατσω...εχω κλειστει λίγο στον εαυτο μου

xuFMp2.png

κοριτσια μου κοιταξτε το βιντεακι!!!! στο δευτερο δακρυσα απο τα γελια δεν μπορουσα να σταματησω!!!!

1)http://www.imommy.gr/nipia/anaptiksi/article/6852/binteo-na-giati-ta-mwra-einai-san-methysmenoi-enhlikoi/#reftag=true

2)http://www.imommy.gr/nipia/anaptiksi/article/4927/25-logoi-poy-ta-nhpia-einai-san-mikroi-methysmenoi-enhlikoi/#reftag=true

pioqp3.png

88BZp3.png

Μαρτη μου ειμαι καλυτερα!!!ευτυχως!!!γιατι μου εσπασαν τα νευρα

Ζετα συγχαρητηρια, ταλαιπωρια που τραβαμε με τις παλιοδουλειες...

Εγω εγω αγχωθει, εχω παχυνει πολυ!!!!ειμαι 4 κιλα πανω!!!δεν ξερω αν ειναι πραγματικα η απο πρηξιμο, θα ζυγιστω και αυριο. ειδικα τα τελευταια 2 ουτε που τα καταλαβα. Μαλλον πρεπει να ξεκινησω διαιτα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...