Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Σεπτεμβρίου 2016

anastella

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμένα μου είχε πει ο γιατρός όχι κρέμες το πρώτο τρίμηνο, αλλά σκέφτομαι σιγά σιγά να ξεκινήσω να βάζω αμυγδαλέλαιο. Όσες το έχουν δοκιμάσει είναι πολύ ευχαριστημένες και είναι και φυσικό. Έχω κάποιες ραγάδες στο πλάι από μόνη μου (έχω λίγο κοιλίτσα γενικά) αλλά δεν θέλω να γίνουν χάλια...

Όσο για τη γυμναστική τη βαριέμαι αφόρητα, αλλά προσπαθώ να περπατάω έστω και λίγο (βγάζω και βόλτα τα σκυλιά μας). Επίσης έχω τρομερή αδυναμία στους ελληνικούς χορούς και κάνω αρκετά χρόνια. Ο γιατρός μου είπε ότι μπορώ να συνεχίσω κανονικά μέχρι να νιώσω ότι δεν μπορώ. :)

hH9Pp3.png
wY7kp3.png

αα πολυ ωραια που για ολες, πηγαν καλα οι εξετασεις!!!κ εμεις τα εχουμε ολα ροζ!!! κ στον τοιχο την tinkerbell.... τωρα θα πρεπει να φτιαξω κ τον piter pan!! χαχαχα!!!

κ εγω λεω για αμυγδαλελαιο να ξεκινησω, αν κ στην προηγουμενη εκανα τοσο μεγαλη κοιλια σαν να ειχα διδυμα!!!κ δεν αντεξε στον 9ο αρχισε να σπαει!!! κοριτσια να κανω μια ερωτηση (δευτερομανες)..ειναι καμια υποψηφια tolac??

Σήμερα ξύπνησα τόσο ωραία, ούτε αναγούλες, ούτε τίποτα..

Όμως από σήμερα ξεκινούσα τον σίδηρο..

Δεν πρόλαβα να τον πάρω, τον έβγαλα..... :(:( Συγνώμη που σας αηδιάζω μεσημεριάτικα, αλλά νιώθω ότι ίσως μερικές τα ζείτε ή τα έχετε ζήσει ήδη, οπότε μπορείτε να με βοηθήσετε..

Τι να κάνω? Να ξαναπάρω ή να το αφήσω για άλλη μέρα?

yuvZp3.png

rKnup2.png

Διαφημίσεις

Σήμερα ξύπνησα τόσο ωραία, ούτε αναγούλες, ούτε τίποτα..

Όμως από σήμερα ξεκινούσα τον σίδηρο..

Δεν πρόλαβα να τον πάρω, τον έβγαλα..... :(:( Συγνώμη που σας αηδιάζω μεσημεριάτικα, αλλά νιώθω ότι ίσως μερικές τα ζείτε ή τα έχετε ζήσει ήδη, οπότε μπορείτε να με βοηθήσετε..

Τι να κάνω? Να ξαναπάρω ή να το αφήσω για άλλη μέρα?

εμενα μειωθηκαν απο τους 5-6 στους 2-3 αλλα δεν εχουν κοψει!!! αν δεν εχεις θεμα με τον σιδηρο σου, ας το για αυριο μια μερα δεν θα εχεις θεμα!!

εμενα δεν μου εχει ξεκινησει τιποτα ακομα. αν οι τιμες ειναι οκ στις αιματολογικες παλι παιρνεις συμπηρωματα??? ξερει καμια??

Παίρνω το ferreluk. Είναι σκόνη που τη διαλύεις σε νερό..

Λογικά δίνουν προληπτικά αν δουν χαμηλές τιμές.....

θα τον παρω ενα τηλ κ θα δω γιατι στο προηγουμενο δεν θυμαμαι ποτε ειχα ξεκινησει!! γιατι δεν ζητας χαπι καλυτερα?? επειδη εχεις τις αναγουλες λεω μηπως σου ειναι πιο ευκολο!! εγω ετσι ειχα κανει με το ασβεστιο....

Lameleni θα μου πεις τι ειναι tolac την ασχετη??? Κουκιδα οι εξετασεις ηταν καλες?? Εγω που ειχα 42 αιματοκριτη μου εγραψε ναι μεν σιδηρο αλλα μου ειπε αν δεν ειμαι καλα να μη το ξεκινησω ακομα!!!

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Διαφημίσεις

Σ'αυτη την εγκυμοσυνη εχω κολλημα με τις σαλατες μπορω να τρωω ολη μερα...Τσατιζομαι που οταν βγαινω εξω δε μπορω να τις τιμησω...Ασχετο ξερω αλλα τσακιζω μια χωριατικη τωρα και το θυμηθηκα!!

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Lameleni θα μου πεις τι ειναι tolac την ασχετη??? Κουκιδα οι εξετασεις ηταν καλες?? Εγω που ειχα 42 αιματοκριτη μου εγραψε ναι μεν σιδηρο αλλα μου ειπε αν δεν ειμαι καλα να μη το ξεκινησω ακομα!!!

ααα εγω 126 σιδηρο γι αυτο μπορει να με εχει αφησει ακομα! το tolac:(Trial of Labor After Cesarean), ειναι προσπαθεια φυσιολογικου τοκετου μετα απο καισαρικη.

Και εγω σιδηρο 134 ...!!! Νομιζα λεγεται VBAC ο τοκετος μετα απο καισαρικη...Αν ολα πανε καλα εμεις θα το προσπαθησουμε!!

ααα ωραια κ εγω θελω να προσπαθησω αν ολα φυσικα πανε καλα....vbac αφου υπαρχει επιτυχια, cbac αν προσπαθησεις κ τελικα καταληξεις σε καισαρικη, tolac οταν εισαι στην προσπαθεια!

Κοριτσια μου γλυκα...Συγχαρητηρια σε όλες για τις αυχενικές και περαστικά στις μέλλουσες μανούλες που ταλαιπωρούνται λιγάκι...Πέρασα κ εγω τη γριπούλα μου αλλά όλα καλά σήμερα...Λαδάκι στην κοιλιά δε βάζω αλλά προς το παρόν βάζω 2 φορές τη βδομάδα μια ωραιότατη βαζελίνη με πούδρα ακολουθώντας πιστά τις συμβουλές της σοφής μαμάς μου που μετά από 3 γέννες(και βάζοντας πάνω από 30 κιλά στην καθεμιά) δεν έχει ούτε ίχνος ραγάδας!!! Και μια που το ανέφερα...από κιλά πως πάτε;;;είμαι στην 15η εβδομάδα και εβαλα ήδη 3 κιλά...είναι πολλά;Την τεταρτη εχω ραντεβου για υπέρυχο για να σιγουρέψουμε το φύλο (αγόρι είχε πει στην αυχενική)και να μου δώσει κ ημερομηνία...Από φάρμακα παίρνω από την αρχή 3 ultrogestan τη μέρα (εξαιτίας μιας παλλίνδρομης που είχα και λίγου αίματος την 9η βδομαδα..). Επίσης 2 φορές τη μέρα μαγνήσιο και 1 το φυλλικό. Απο σίδηρο και ασβέστιο τίποτα ακόμη...Γενικά είμαι πολύ καλά...λένε οτι κάπως έτσι είναι στα αγόρια...αλλά...ουτε αναγούλες ουτε τίποτα...σε βαθμό που ανησυχώ μήπως έπαθε κάτι το μωρό μου...ανυπομονώ να πάω να το δω την Τετάρτη!!! Εσείς που δεν έχετε ενοχλήσεις και συμπτώματα ανησυχείτε ή μόνο εγώ είμαι τρελή;;;

3jsxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...