Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Σεπτεμβρίου 2016

anastella

Recommended Posts

Elge δεν εχω εμπειρια γιατι ειχα βαλει την κουνια στο δωματιο μας στην μικρη μου..Αλλα σκεφτομαι να παρω και εγω κατι τετοιο γιατι πλεον εχουμε αλλαξει κρεβατοκαμαρα και δεν ξερω αν χωραει!! Ειναι ακριβουτσικο παντως!! Λινουκο συμφωνω και εγω ετσι ξερω οτι τα βαζουν στην αρχη, μεχρι 2-3 μηνων δεν μπορουν να γυρησουν!!

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια βλεπω τα παμε ολες μια χαρα...Και εγω σαν δευτερομανουλα εχου φουσκωσει ποοοολυ ενω δεν εχω παρει ακομα κιλα!!!Αχ κοριτσια εγω βασανιζομαι με μπουκωμα εδω και μια βδομαδα, σημερα νιωθω λιγο καλυτερα... Το νινι ακομα δεν το εχω καταλαβει και την μικρη μου την καταλαβα 20η βδομαδα!!! Αν θελετε και οποια ξερει ας μου διορθωσει την Πητ 23/9...

natalaki_91 τέλεια η κοιλίτσα!! :D:D:D

Τώρα που φαίνεται θα μας προσέχουν πιο πολύ!

το μπούκωμα είναι της εγκυμοσύνης; Εγώ έχω σοβαρό πρόβλημα με την αλλεργία μου (χρόνιο αλλεργικό άσθμα και ρινίτιδα) και με ταλαιπωρεί αρκετά. Μου αλλάξαν και τα φάρμακα λόγω εγκυμοσύνης και έχω φρικάρει!

hH9Pp3.png
wY7kp3.png

natalaki υπάρχουν και πιο οικονομικά στο ίδιο στυλ, αλλά δεν μου πολυάρεσαν...:?

Η αλήθεια είναι ότι επειδή είναι υφασμάτινο πιστεύω ότι θα είναι και ελαφρύ και θα βολεύει αν χρειάζεται να μετακινηθεί. Και προτιμώ να δώσω κάτι παραπάνω και να με βολέψει και ας κόψω από κάτι άλλο.

Το μόνο που με προβληματίζει είναι αν θα με βολέψει ή θα πάει τζάμπα. :?

hH9Pp3.png
wY7kp3.png

Αν ξερει καμια ας μας πει...Βασικα επειδη αυτη την φορα δεν εχω να αγορασω πολλα πραγματα σκεφτομαι να παρω αυτο και ενα ρηλαξ που ειναι επισης ακριβο

(γυρω στα 250) ...Λικνο θα επαιρνα σιγουρα οποτε θα δωσω κατι παραπανω να το παρω!!

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Διαφημίσεις

Οχι κοριτσι μου, δυστηχως την αρπαξα..Χθες ειχα και ενα κεφαλι λες και με πατουσε αμαξι!!! Βαζεις καποιο σπρευ για την ρινιτιδα...??

βάζω το biosonide που είναι σπρέι αλλά το παίρνω συνδυαστικά με εισπνοές.

Η δραστική του ουσία είναι η budesonide η οποία είναι ασφαλής για χρήση στην εγκυμοσύνη (έτσι μου είπε ο γυναικολόγος και ο αλλεργιολόγος).

hH9Pp3.png
wY7kp3.png

Κορίτσια!! Τι ωραία που αποκτήσατε κοιλίτσες.. Εγώ τίποτα ακόμα.. Δεν ξέρω αν φταίει ο σωματότυπός μου που ήταν πάντα πλάκα κοιλιά και μπαμπάτσικα μπουτάκια και χεράκια..... :D:D Όλοι μου λένε ότι έκανα μάγουλα πάντως κι ότι δεν θα φανταζόταν ότι είμαι έγκυος.....

Για βλαστοκύτταρα δεν το έψαξα ακόμα εγώ.....

Επίσης και η δική μου ΠΗΤ πλέον 20/09 :):)

Αα! Και αν υπάρχουν κι άλλες κοπέλες που έχουν fb αν θέλουν ας μου στείλουν ένα pm !

yuvZp3.png

rKnup2.png

Μανούλες Σεπτεμβρίου 2016

Angie87 ..... ΠΗΤ 07/09

anna-ki ..... ΠΗΤ 08/09

dorra ...... ΠΗΤ 11/09

edel84 ..... ΠΗΤ 11/09

elge ..... ΠΗΤ 14/09

linouko ..... ΠΗΤ 19/09

Maria 30 ..... ΠΗΤ 19/09

koukida91 ..... ΠΗΤ 20/09

natalaki_91 ..... ΠΗΤ 23/09

Iameleni ..... ΠΗΤ 25/09

i got twins ..... ΠΗΤ 17/10

images?q=tbn:ANd9GcTKXpLhnFGmVmulQIjaN3NolzTyj4K5vgktg2bSC_a_yDZLoMurvmKV

UfHFp2.png

8KgQp1.png

Ναταλάκι περαστικά!!!

Της chicco θα το πάρω λίγο πριν γεννήσω. Εκανα φοβερή βλακεία που δεν το πήρα στο πρώτο παιδάκι. Αν θηλάσετε κιόλας θα σας βολέψει πάρα πολύ! Δεν είναι και φοβερά ελαφρύ (νομίζω), το έχουν τα αδέρφια μου, αλλά δεν είναι κι από ξύλο, οπότε...Όταν σας είπα για κρεββατάκι που προσαρμόζεται στο κρεββάτι του γονέα, αυτό είχα στο μυαλό μου.

Οταν είστε ξαπλωμένες κι ήρεμες μπορεί να νιώσετε ένα γουργουρητό εκεί χαμηλά.. Είναι το νινάκι που σας μιλάει μωρέ. Δεν έχει κλωτσήσει ακόμη, αλλά είναι σαν ελαφρύ σπρωξιματάκι.

Φιλάκια σε όλες!

UfHFp2.png

8KgQp1.png

Διαφημίσεις

Ουτε γουργουρητο εχω νιωσει ακομα!!! Ο γιατρος οταν τον ρωτησα ποτε θα το καταλαβω επειδη ειναι το δευτερο μου ειπε οτι ειναι παααρα πολυ νωρις ακομα!!!;););)

Ουτε εγω εχω νιωσει κατι απο το μωρο ακομα.....οντως ισως ειναι νωρις.....φιλακια Ναταλακι

Ναταλάκι περαστικά!!!

Της chicco θα το πάρω λίγο πριν γεννήσω. Εκανα φοβερή βλακεία που δεν το πήρα στο πρώτο παιδάκι. Αν θηλάσετε κιόλας θα σας βολέψει πάρα πολύ! Δεν είναι και φοβερά ελαφρύ (νομίζω), το έχουν τα αδέρφια μου, αλλά δεν είναι κι από ξύλο, οπότε...Όταν σας είπα για κρεββατάκι που προσαρμόζεται στο κρεββάτι του γονέα, αυτό είχα

Οταν είστε ξαπλωμένες κι ήρεμες μπορεί να νιώσετε ένα γουργουρητό εκεί χαμηλά.. Είναι το νινάκι που σας μιλάει μωρέ. Δεν έχει κλωτσήσει ακόμη, αλλά είναι σαν ελαφρύ σπρωξιματάκι.

Φιλάκια σε όλες!

Τι γλυκουλικα που τα λες κοριτσακι....

Καλησπερα κοριτσια....ρε κοριτσια υποφερω απο σχεδον καθημερινους πονοκεφαλους....ειναι φυσιολογικο?????? Αντιμετωπιζει καποια το ιδιο? Ουφφφφφ πια....

Κι εγώ άρχισα να έχω συχνούς αλλά όχι καθημερινούς.. Είναι πολύ δύσκολο.. Μου έρχεται να χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο. Ο γιατρός είπε αν είναι ανυποφοροι Δεν πειράζει να παίρνω Panadol η depon. Μια φορά δοκίμασα αλλά έκανα εμετό τελικα. Προσπαθώ να κλείνω τα μάτια και να μένω κάπου ήσυχα, σκοτεινά και δροσερά μέχρι να περάσει! Αν ρωτήσεις το γιατρό σου ίσως μπορεί να σε βοηθήσει κάπως καλύτερα.....

yuvZp3.png

rKnup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...