Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 1 hour ago, Eflenew είπε:

      @Blue Velvet εμένα όταν σταματαω χαπια θελει 3-4 μερες για να μου ερθει περιοδος. 

      @Aangelika8 το οτι πηρατε 8 βλαστοκυστες σε ενα κύκλο είναι πάρα πολύ καλό! Καταλαβαίνω την απογοήτευση σου αλλά 1 καλή θέλεις. Θα την πετύχεις την επόμενη φορά!!!

      Κορίτσια να ρωτήσω οποία γνωρίζει. Ξέχασα να ρωτήσω στο κέντρο τι τιμή χοριακης θέλουμε την Τετάρτη. Συνεχίζει συνεχώς και σχεδόν διπλασιάζεται ή από καποα τιμή και μετά πάει πιο αργά?

      Στις περισσότερες φυσιολογικές εγκυμοσύνες που η τιμή της χοριακής είναι κάτω από 1200 mlU/ml η τιμή της ορμόνης συνήθως έχει δυναμική διπλασιασμού κάθε 48-72 ώρες, και συνήθως αυξάνεται κατά 60% το λιγότερο. Καθώς η εγκυμοσύνη εξελίσσεται, ο ρυθμός αύξησης μειώνεται σημαντικά. Μεταξύ 1200 και 6000 mlU/ml, η ορμόνη συνήθως διπλασιάζεται σε 72-96 ώρες. Για τιμή από 6000 mlU/ml και πάνω χρειάζονται περισσότερες από 4 μέρες για να διπλασιαστεί η τιμή , αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν έχει πολύ σημασία να παρακολουθείς τα επίπεδα της χοριακής καθώς η αύξηση είναι φυσιολογικά μικρότερη και δεν σχετίζεται πλέον με την καλή εξέλιξη της εγκυμοσύνης. Μάλιστα μετά από 2-3 μήνες η αύξηση θα μειωθεί ακόμη περισσότερο και τελικά τα επίπεδα της χοριακής θα πέσουν.

      Μην ανησυχείς οι γιατροί ξέρουν να τα υπολογίζουν και θα σου πει αν είναι φυσιολογική η αύξηση που θα δείτε.. αλλά μην τρελαθείς αν δεν δεις τιμές 2.500++ γιατί δεν διπλασιάζεται κάθε δύο μέρες μέχρι τις 10.000..!

μαμαδες απο βεροια


nasia1gr

Recommended Posts


Διαφημίσεις

×
×
  • Δημιουργία νέου...