Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 hours ago, Maraki S. said:

Καλησπέρα κορίτσια, επέστρεψα και εγώ μετά από πολλή άρνηση και αποστασιοποίηση να μοιραστώ τον πόνο μου, όχι ότι αυτό θα αλλάξει κάτι στην κατάσταση. Τελείωσα το δεύτερο κύκλο διέγερσης με νέο φάρμακο, είχα μεγάλες προσδοκίες ότι μου ταίριαξε καλύτερα από το πρώτο γιατί βλέπαμε 10 ωοθυλάκια και η δεύτερη μέτρηση της οιστραδιόλης έφτασε 3 χιλιάδες... Χθες έγινε η ωοληψία και έμαθα ότι πήραμε 6 γιατί τα 3 ήταν άδεια. Σήμερα μου είπαν ότι τα 4 γονιμοποιηθηκαν. Ο άντρας μου λεει οκ τα ίδια με την πρώτη φορά που ουσιαστικά μείναμε με 4 των 3 ημερών..Τώρα φυσικά εγώ σκέφτομαι πόσα θα φτάσουν τελικά 3η ημέρα και ότι δεν αξίζει να κάνω όλο αυτό για 1 προσπάθεια/ευκαιρία... Είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα σε ρίχνει εκεί που πας να ανέβεις λίγο ψυχολογικά..

Καλησπέρα κορίτσι. Όλες μας χρειαζόμαστε ένα και καλό. Και εγώ στην πρώτη εξωσωματική είχα 6 βλαστοκυστες καλές τότε ηλικία 38 και τελικά όλες ήταν η παλλινδρομεςς η βιοχημικές. Στην δεύτερη εξωσωματικη 40 είχα 10 ωάρια και γονιμοποίηση μόνο 2 που φτάσανε βλαστοκυστες η μια κακή και η άλλη μέτρια. Κόλλησα κοβιντ τα βάλαμε κατάψυξη και στη απόψυξη άντεξε μόνο η μέτρια. Την έβαλα έπιασε και ήταν και αυτή βιοχημική. Αυτό που θέλω να πω είναι μην κολλάτε στην ποσότητα. Ένα και καλό θες. 

• Μου αρέσει 1

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Οσο χαλαρωσαμε χαλαρωσαμε ,οσο καθησαμε καθησαμε ,απο αυριο ξεκιναει το τρεξιμο και τα σχολεια....................:|:|:|:|

Καλη σχολικη χρονια να εχουμε κοριτσια με υγεια πανω απ¨ολα και γερες αντοχες στις μανουλες με τα διαβασματα.................:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια με παιδακια που αυριο ξεκινουν σχολειο.....καλη αρχη να εχουμε και καλη προοδο στα παιδακια μας....και καλο κουραγιο.....σε μας!!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

τι νερο ειναι αυτο βρε παιδια που ριχνει..................

αλλος με την βαρκα μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Που καλέ; Εδώ κάτι ψιχάλες έριξε μόνο!

Σε δυο βδομάδες έχει το μωράκι μου γενέθλια. Επειδή δεν έχω κ πολύ όρεξη για παιδότοπο, λέω να πάω τούρτα στον παιδικό, να σβήσει εκεί κεράκια. Τι λέτε, είναι καλή ιδέα;

Την ίδια ακριβώς σκέψη κάνω κι εγώ, γιατί τις προάλλες έκανε ένα παιδάκι πάρτυ στον παιδικό.

Πήρε και η δικιά σου "τσαφ, τσουφ"; ;)

Κι εμένα πιο ξεκούραστο μου φαίνεται ρε κορίτσι, μόνο τα πράγματα θα ετοιμάσουμε εμείς κι ας το κάνουν οι κοπέλες στο "κολείο". Πότε έχετε; Μη συμπέσουμε κιόλας!

Ποια βάφτισε κορίτσια;

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ! Να χαίρεστε το παιδάκι σας!!!

christening_baptism_congratulations_card-p137861798048225875qnyj_400.jpg

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημερα κουκλες!!!καλη εβδομαδα!!!! καλη σχολικη χρονια στα παιδακιασας και καλη δυναμη σεσας!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Καλημερα,καλη βδομαδα και καλη σχολικη χρονια,σε ολα τα ζουζουνια,μικρα και μεγαλα.Γερα και καλοφωτισμενα να ειναι και καλο κουραγιο στις μανουλες,που θ'αρχισουμε το τρεξιμο.

Η eleni k βαφτισε τον μαλλια της,γερο να ειναι το πουλακι μου και παντα ευτυχισμενο με τη μανουλα του να καμαρωνει γι'αυτο.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Που καλέ; Εδώ κάτι ψιχάλες έριξε μόνο!

Την ίδια ακριβώς σκέψη κάνω κι εγώ, γιατί τις προάλλες έκανε ένα παιδάκι πάρτυ στον παιδικό.

Πήρε και η δικιά σου "τσαφ, τσουφ"; ;)

Κι εμένα πιο ξεκούραστο μου φαίνεται ρε κορίτσι, μόνο τα πράγματα θα ετοιμάσουμε εμείς κι ας το κάνουν οι κοπέλες στο "κολείο". Πότε έχετε; Μη συμπέσουμε κιόλας!

Ποια βάφτισε κορίτσια;

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ! Να χαίρεστε το παιδάκι σας!!!

christening_baptism_congratulations_card-p137861798048225875qnyj_400.jpg

Εχουμε 26/09, γενέθλια. Φέτος βαριέμαι αφάνταστα να ετοιμάσω το οτιδήποτε. Θα έρθουν παπουδογιαγιάδες που είναι από μακρυα οπότε θα κάνω μια μικρή γιορτούλα στο σπίτι.

Μάλλον είμαστε σε διαφορετική τάξη. Εσένα πρέπει να είναι στο βρεφικό, εμείς πήγαμε φέτος στο παιδικό τμήμα (είπαμε η περηφάνια ξεχειλίζει!!!).

Καλή αρχή στα παιδάκια!!!!

Ευχαριστώ κούκλες για τις ευχές σας, να είστε πάντα γερές, να χαίρεστε την οικογένειά σας και τα παιδάκια σας!

Έχω όμως την μικρή άρρωστη, είμαι άυπνη και μάλλον ούτε και σήμερα θα πολυκοιμηθώ!!!

Θα επανέλθω κάποια άλλη στιγμή, ευχαριστώ θερμά για τις ευχές και πάλι!

Γεια σας κοριτσια! Καιρο εχουμε να τα πουμε.

eleni-k να σου ζησει ο κουκλος ο μαλλιας! Ευχομαι να ειναι παντα γερος, δυνατος λαι καλοτυχος στη ζωη του! Περαστικα στη μικρη. Κι εμενα ο δικος μου μια απο τα ιδια ειναι απο χτες, βηχας, μιξες, εκανε κι εμετο απο τον πολυ βηχα...κλπ, κλπ...Αντε να δουμε κι αυριο. Αρχισαμε και παιδικο πριν μια βδομαδα, λες να κολλησε απο εκει? Ωραια θα περασουμε φετος!

κισακι? κουκλιτσα? περιμενεις κοριτσακι διαβασα??? Αντε με το καλο σου ευχομαι, με εναν πονο!

manoutita μου τι κανεις? Τι κανει η κουκλα σου? Καλη αρχη στο σχολειο να εχετε και καλη προοδο!

Καλη σχολικη χρονια και για ολα τα παιδακια ευχομαι!

Καλημερα κοριτσακια μου και περαστικα στα αρρωστα παιδακια !!!!!!!!!!!!

Οσες ξεκινατε φετος παιδικο δεν θελω να σας απελπισω αλλα η χρονια σας θα ειναι ολιγον δυσκολη με το θεμα των ιωσεων ,καλο κουραγιο και υπομονη........

Εμεις ξεκινησαμε μια χαρα χθες ,πηραμε βιβλια (ουκ ολιγα) τα ντυναμε μεχρι τις 9 ωρα το βραδυ ,ο μικρος ενθουσιαστικε με το καινουργιο του σχολειο και τον ειχα ολη μερα να μου διηγητε απιθανες ιστοριες που αφορουσαν μονο την 1 ωριτσα που πηγε σχολειο(φαντασια αυτο το παιδι μου) και σημερα ειπαμε μιας που κουραστικαμε πολυ χθες να καθησουμε σπιτι να ξεκουραστουμε μιας και γιορταζει η ενορια μας και ειναι κλειστα τα σχολεια..

Αχ βεβαια εχουμε οδοντιατρο σημερα με την κορη μου και μαλιστα εξαγωγη και ειμαι ξυπνια απο τις 6 ωρα απο την αγωνια μου.

Αντε να δουμε ...........................

Διαφημίσεις

καλημερ ακουκλες!!!τζελεναμου ναι ,μπουμπου περιμενω!ειστε καλα?πινω καφε φουντουκι γαλλικο και σας περιμενω!πριν παω ικα!εχω και γιατρο 6,15 σημερα!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

καλημερα κοριτσια!!!!ειμαι στην αναμονη να χτυπησει το τηλ....απο το νηπιο...ο γιος μου εχει σηκωσει τον κοσμο......δεν ξερω τι να κανω!!!!τον εχω αφησει και ο θεος βοηθος.....αντε σε λιγο θα κοντευουμε την μια ωριτσα......πανικος!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

καλημερα κοριτσια!!!!ειμαι στην αναμονη να χτυπησει το τηλ....απο το νηπιο...ο γιος μου εχει σηκωσει τον κοσμο......δεν ξερω τι να κανω!!!!τον εχω αφησει και ο θεος βοηθος.....αντε σε λιγο θα κοντευουμε την μια ωριτσα......πανικος!!!!

ωχ για πες ,εκλαιγε?

εγω αυριο εχω μια αγωνια αν και χθες ηταν ενθουσιασμενος αλλα απ¨οτι μου ειπε ο αντρας μου δεν ξεκολησε απο πανω του.

τωρα πως θα αντιδραση αυριο που θα το αφεισουμε.................

φουντουκκκκκκκκκ κισα?καλοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

ωχ για πες ,εκλαιγε?

εγω αυριο εχω μια αγωνια αν και χθες ηταν ενθουσιασμενος αλλα απ¨οτι μου ειπε ο αντρας μου δεν ξεκολησε απο πανω του.

τωρα πως θα αντιδραση αυριο που θα το αφεισουμε.................

φουντουκκκκκκκκκ κισα?καλοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

μωρε και μενα χθες...καλος ηταν.....τωρα τι γινεται....βεβαια θετικο δεν ειναι οτι ακομα δεν εχει χτυπησει το τηλ....;;;;;

μηπως καταφεραν και το ηρεμησαν;;....εχω φοβερη αγωνια!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

σε καταλαβαινω απολυτα ,αλλα αφου δεν σε πηραν τηλεφωνο παει να πει οτι η κατασταση ειναι ελενχομενη.

αντε ολα καλα θα πανε (μ¨αρεσει που τα λεω σε εσενα αλλα και εγω τα ιδια αυριο θα κανω)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...