Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Anastasia14 είπε:

Σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Εμένα ειχε ουρεοπλασμα πριν 5 χρόνια, ίσως και λιγο περισσότερο, μαζί πάντα με σταφυλόκοκκο ή κάποιο άλλο κόκκο.. ο,τι αντιβιωση και να επαίρνε δεν εφευγε, κάποια στιγμη τα παρατήσαμε γιατι θα εμπαινε φαντάρος, οπότε ετσι κι αλλιώς τότε δεν μπορούσαμε να κανουμε κατι. Αργότερα γυρισε και ειχε κάνει καλλιεργεια σε ενα συνοικιακο διαγνωστικο, ειχε βγει στειρα, παρα το γεγονός ότι ειχε ενοχλήσεις. Περασαν κάποιοι μηνες, πήγαμε σε εξειδικευμενο εργαστηριο και βρηκαμε χλαμυδια και πάλι κόκκο (δε θυμαμαι αν ηταν σταφυλόκοκκος ή εντερόκκος). Αντιβιωσεις κι εκει τέλος Αυγουστου επιτελους στειρα καλλιέργεια! Στο καπάκι βρισκουμε την υδροσαλπιγγα, κανω χειρουργειο και αρχές του '25 καλλιεργεια ξανα ο άντρας μου, εγώ είχα ήδη ξεκινησει την πρώτη διεγερση. Ε εκει βρηκαμε staphylococcus aureus, πάααλι αντιβιωση και στον επανελεχγο e. coli. Είναι το πιο light συγκριτικά με όλα τα υπόλοιπα, στην αρχη το αφησαμε χωρις, μετά πήρε αντιβιωση για εκανα εγώ δεύτερη διεγερση και γονιμοποιήσαμε το ένα μου καλο ωάριι, αλλά 4η μέρα σταμάτησε η αναπτυξη.. Μας ειπαν πως έφταιγε το σπέρμα γιατι οι συνεχείς λοιμώξεις ανα τα χρονια μας έφτασαν ακομα και στο 0% τυπικές μορφές μετά τα χλαμυδια, 2 % το Γενάρη και 1% τον Απρίλιο. Όπως καταλαβες τον πόνο μου λέω.. τέλος του μήνα εχουμε ραντεβού και σε γνωστό ουρολογο, γιατι αυτός που πήγαμε περσυ πεταγε χαρταετο! Τουλάχιστον αν δεν ειχαμε μικροβια θα προσπαθουσαμε και μόνοι μας, χανουμε τοσους μηνες..

Εύχομαι να έχετε καλύτερα αποτελέσματα αυτή τη φορά! Εγώ κάνω μακρυ πρωτοκολλο, για να δουμε μπας και.. 

Καλημέρα! Αυτά τα μικρόβια είναι δύσκολα να αντιμετωπιστούν σταφυλόκοκκος πχ κάνουν εύκολα ανθεκτικές μορφές και επιμένουν. Τα εντεροβακτηρίδια μπροστά σε αυτά είναι εντελώς ασήμαντα. Ο δικός μου με εντεροκοκκο και τώρα με ecoli μια χαρά ανέβηκαν οι τιμές στο σπερμα. Αντε πες ίσως λίγο στην ταχεία κινητικότητα να επηρεάζουν αλλά στην μικρογονιμοποίηση δεν μας νοιάζει αν κινούνται. Εγώ αυτό που έχω καταλάβει από τον ανδρολογο που πάει είναι ότι αν υπάρχει ποσότητα και ένα μικρό ποσοστό από το σπερμα να είναι οκ στην εξωσωματική μας φτάνει. Το θέμα είναι το dfi να μην επηρεαστεί γιατί εκεί μιλάμε για βλάβες στο dna που παίζουν ρόλο στις διαιρέσεις και στην ανάπτυξη των εμβρύων. Εννοείται πως πριν την γονιμοποίηση το θέλουμε στην καλύτερη του κατάσταση και κατά προτίμηση χωρίς μικρόβια γι αυτό και οι αντιβιώσεις πριν την διέγερση. DFI έχετε κάνει; 
      Σου εύχομαι να σου ταιριάξει καλύτερα το μακρύ και να πάρεις κάτι καλύτερο από ωάρια. Πόσο είναι η ΑΜΗ σου; Αν θυμάμαι καλά είχες πει είναι χαμηλή. 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Αυτός είναι ευαίσθητος, ΕΓΩ γιατί κολλάω;;;! :tongue:

γιατί εσύ είσαι η μμμουμμά του!!! και όλο μάτσα- μούτσα!!!....θα είσαι και εσύ ευαισθητούλα!!!ωχ μωλεεεε!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειδα οτι μιλατε για τα επιδοματα κορες καταρχην καλομεσσημερι.εγω πηγα την προηγουμενη βδομαδα γτ ειχα 50ενσημα μες στο 2009 και δικαιομουν τους δυο μηνες πριν μπω στν συμβαση για το 2010βλεπει ο τυπος το χαρτι απο την δουλεια μου και μου λεει μα ειναι μονο για δυο μηνες θαρρεις και τι εκανες κυρα μου τον κοπο να ρθεις,ε και του λεω δυο μηνες δικοι μου δεν ειναι?δωστους,.........αμα πια!!μλκα θαρρεις και θα τα δωσουν απο την τσεπη τους.και για τα 3 παιδια πηρα 116ε και κατι ψιλα.εαν επερνα οολο τον χρονο θα ταν 700και τωρα θα με πεις επιδομα του κ..ου ε και τι απο το τπτ και οντος σιγα μην τους τα αφησω.κισακι να σε περνω κανα τηλ.θα ενοχλω?δεν ξερω πες!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

ειδα οτι μιλατε για τα επιδοματα κορες καταρχην καλομεσσημερι.εγω πηγα την προηγουμενη βδομαδα γτ ειχα 50ενσημα μες στο 2009 και δικαιομουν τους δυο μηνες πριν μπω στν συμβαση για το 2010βλεπει ο τυπος το χαρτι απο την δουλεια μου και μου λεει μα ειναι μονο για δυο μηνες θαρρεις και τι εκανες κυρα μου τον κοπο να ρθεις,ε και του λεω δυο μηνες δικοι μου δεν ειναι?δωστους,.........αμα πια!!μλκα θαρρεις και θα τα δωσουν απο την τσεπη τους.και για τα 3 παιδια πηρα 116ε και κατι ψηλα.εαν επερνα οολο τον χρονο θα ταν 700και τωρα θα με πεις επιδομα του κ..ου ε και τι απο το τπτ και οντος σιγα μην τους τα αφησω.κισακι να σε περνω κανα τηλ.θα ενοχλω?δεν ξερω πες!!!

ΈΤΣΙ ακριβώς! Δεν τους χαρίζουμε τπτ! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Καλημέρα τσούπρες!!!

Τι κάνετε; Πως είστε;

Εμείς όπως φαντάζεστε, είμαστε και πάλι αρρωστούλες...

Εleni_k και maestria ζηλέψαμε κι εμείς και είπαμε να κολλήσουμε μια γαστρεντερίτιδα...Ε, τι, έτσι θα μας προσπερνούσε εμάς;:tongue:

Τι θα γίνει ρε κορίτσια μ΄αυτό το πράγμα; Όλο ξενύχτι και κακό, που θα πάει αυτή η βαλίτσα; Έχω αρχίσει να τα παίζω!!!

Τώρα μόλις η παιδίατρος μου είπε να την παω για να κάνουμε μάσκα...:confused:

Βλέπω πως οι περισσότερες πέρνετε το έπιδομα από τον οαεδ. Λέω εγώ τώρα...μήπως να συζητούσατε με τους εργοδότες σας να ενσωματωθεί το επίδομα μέσα στο μισθό(όσες πληρώνεστε βέβαια:wink:), γιατι είναι και πιο πολλά τα ευρουλάκια;

κισακι, μπράβο ρε!! Μια χαρά τα πάτε με το κισομωρό, και έτσι να συνεχίσετε!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Καλημέρα τσούπρες!!!

Τι κάνετε; Πως είστε;

Εμείς όπως φαντάζεστε, είμαστε και πάλι αρρωστούλες...

Έκανε την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ διάρροια πρωί πρωί, κόντεψα να λιποθυμήσω απ' τα δηλητηριώδη αέρια. Τον έστειλα σχολειο, τι να τον κάνω; Αλλά δε βλέπω να βγάζει τη μέρα!

Είπες τίποτα; :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Έκανε την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ διάρροια πρωί πρωί, κόντεψα να λιποθυμήσω απ' τα δηλητηριώδη αέρια. Τον έστειλα σχολειο, τι να τον κάνω; Αλλά δε βλέπω να βγάζει τη μέρα!

Είπες τίποτα; :tongue:

Τι να πω η έρμη μάνα;:rolleyes:

Αχχχ!!!! Ομοιοπαθούσα κι εσύ, οπότε με καταλαβαίνεις...

3 κουβέρτες φύγανε για πλύσιμο από τις ρουκέτες που εκσφενδόνιζε... Στις δυόμισι η ώρα το βράδυ να βάζεις πλυντηριο και να σφουγγαρίζεις πατωματα, να σαπουνίζεις χαλιά, μια ομορφιά, δεν σου λέω τίποτις!!!:tongue:

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Τι να πω η έρμη μάνα;:rolleyes:

Αχχχ!!!! Ομοιοπαθούσα κι εσύ, οπότε με καταλαβαίνεις...

3 κουβέρτες φύγανε για πλύσιμο από τις ρουκέτες που εκσφενδόνιζε... Στις δυόμισι η ώρα το βράδυ να βάζεις πλυντηριο και να σφουγγαρίζεις πατωματα, να σαπουνίζεις χαλιά, μια ομορφιά, δεν σου λέω τίποτις!!!:tongue:

Aυτό - δεν στο 'πα;- το 'παθα Δευτέρα ξημερώματα (αφού γύρισα απ' τις εκλογές) στο πατρικό μου! Όλες τις κουβέρτες της μάνας μου τις λέρωσε με τους εμετούς κι εγώ κι ο χάζμπαντ να καθαρίζουμε μέχρι τις 5 το πρωί!

ΣΕ ΝΙΩΘΩΩΩΩΩΩΩ!!!

Τώρα έμαθα ότι κι ο γαμπρός μου, που 'ναι διαβητικός, έπαθε κρίση υπογλυκαιμίας χθες και είναι στο νοσοκομείο!

Καλέ φτάνειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! :mad:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Aυτό - δεν στο 'πα;- το 'παθα Δευτέρα ξημερώματα (αφού γύρισα απ' τις εκλογές) στο πατρικό μου! Όλες τις κουβέρτες της μάνας μου τις λέρωσε με τους εμετούς κι εγώ κι ο χάζμπαντ να καθαρίζουμε μέχρι τις 5 το πρωί!

ΣΕ ΝΙΩΘΩΩΩΩΩΩΩ!!!

Τώρα έμαθα ότι κι ο γαμπρός μου, που 'ναι διαβητικός, έπαθε κρίση υπογλυκαιμίας χθες και είναι στο νοσοκομείο!

Καλέ φτάνειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! :mad:

Αχχ! με νιώθεις Μαράκι, με νιώθεις απόλυτα!!!

Καλέ μήπως να κάνουμε κανένα ευχέλαιο στο cafe; Τι πράγμα είναι αυτό; Δεν προλαβαίνουμε να σηκώσουμε κεφάλι από το ένα και μπαμ σου ΄ρχεται ένα επόμενο, έτσι για να κρατιέσαι σε φόρμα!!!! ΕΛΕΟΟΟΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

4Suap3.png

Αχχ! με νιώθεις Μαράκι, με νιώθεις απόλυτα!!!

Καλέ μήπως να κάνουμε κανένα ευχέλαιο στο cafe; Τι πράγμα είναι αυτό; Δεν προλαβαίνουμε να σηκώσουμε κεφάλι από το ένα και μπαμ σου ΄ρχεται ένα επόμενο, έτσι για να κρατιέσαι σε φόρμα!!!! ΕΛΕΟΟΟΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ναι, ναι, μη μείνω ντεφορμέ, κατάλαβες;;;!!!

Κάποιος με μούτζωσε, θα γίνω προληπτικιά, δεν το συζητώ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ναι, ναι, μη μείνω ντεφορμέ, κατάλαβες;;;!!!

Κάποιος με μούτζωσε, θα γίνω προληπτικιά, δεν το συζητώ!

Άσε ρε συ. Τα ίδια λέω κι εγώ. Και μάλιστα στα τρελλά κέφια μονολογώ κιόλας "Δεν θα βρω αυτό τον π@υστη που με μούτζωσε; Θα τον σκίσω!!!!!!"

4Suap3.png

Άσε ρε συ. Τα ίδια λέω κι εγώ. Και μάλιστα στα τρελλά κέφια μονολογώ κιόλας "Δεν θα βρω αυτό τον π@υστη που με μούτζωσε; Θα τον σκίσω!!!!!!"

Ίσως είναι επειδή φέτος ταλαιπωρούμαστε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ με τα μωρά κι όλα τ' άλλα μας φαίνονται υπερβολικά βαριά, έρχονται να μας φορτώσουν ακόμα περισσότερο, κατάλαβες;

Ξέρω κι εγώ; Προσπαθώ να το εκλογικεύσω, όπως πάντα, γιατί κατά βάθος είμαι τέρας λογικής, δεν τα μπορώ τα προληπτικά. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...