Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 11 λεπτά , Losr είπε:

      Ευχαριστώ πολύ. Εμάς το θέμα είναι ότι δεν ζητάμε. Δεν είναι στην πολιτική της εταιρείας. Είναι στην αξιολόγηση της διοίκησης. Για αυτό και γίνεται πάντα αρχές κάθε έτους. Οπότε για αυτό κιόλας δεν ήθελα να πω κάτι για εξωσωματικές, να λείπω, να αργω συνέχεια.  Για αυτό μου βγήκε η ψυχή σε αυτήν την εξωσωματική να προσπαθώ να τα βγάλω όλα με τα ωράρια και τον τρόπο του γιατρού. 

      Οχι κ εμείς έχουμε στάνταρ review ετησίως αλλά θα ήταν κ στα αιτήματα μου στο review μου αλλά τώρα δε θα αναφέρω κάτι αν και θα έπρεπε γιατί κλείνω 2 χρόνια εκει.

Χρόνια σου πολλά κοριτσάκι γλυκό!!!!


Recommended Posts

Σήμερα το κοριτσάκι μου γίνετε πέντε ετών!!!!!!

Χρόνια σου πολλά κοριτσάκι γλυκό,να σαι πάντα γεμάτο υγεία αγάπη και ευτυχισμένη............................η μανούλα σου θα ναι πάντα δίπλα σου,μην το ξεχνάς ποτέ αυτο!!!!!!!!!!!!!!

Σε αγαπάμε πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πολύχρονη κωνσταντίνα μου!!!!!!!!

830682zhs68ovvt7.gif


eNortjKzUjI0NjM0MFWyBlwwFWgCzQ,,29.png

eNortjKzUjI0NjM0sFCyBlwwFXEC0A,,24.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Αν έβλεπα νωρίτερα το μήνυμα θα σου ευχόμουν έγκαιρα. Όμως ποτέ δεν είναι αργά να σου ευχηθώ να τα χιλιάσει η μικρούλα σου και να είναι πάντα ευτυχισμένη στη ζωή της.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Δημιουργία νέου...