Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαζά σκέφτεσαι άντε😁 για το σπερμοδιαγραμμα εμάς όταν πήρε βιταμίνες κι έκοψε κάπνισμα ήταν χειρότερο😂 ανακυκλώνεται τακτικά για αυτό αλλάζουν οι τιμές.

Εντείνετε τις επαφές μήπως έρθει φυσιολογικά. 

Έχω γνωστή στον κύκλο μου που είχε καλή ανταπόκριση σαν εσένα κι εντέλει γέννησε στα 46 με δικά της ωάρια. Στη θέση σου ναι θα έκανα κι άλλη διέγερση και θα έκανα μία δύο μεταφορές με δικά μου. Μετά εννοείται υπάρχουν και της δωρεάς.

@MK2012 τα κατάφερε το έμβρυο?

Hello girls. Παραδόξως όχι..ενώ έφτασα 5η ημέρα μοριδιο και είχε ξεκινήσει compacting.. το οποίο εμένα μου φαίνεται πολύ περίεργο. Προφανώς τα ωάρια μου είναι κακής ποιότητας κ το ξέρω , δε περίμενα θαύματα αλλά μέχρι τώρα ο,τι έφτανε 5η ημέρα σε τέτοιο στάδιο προχωρούσε..

Ο απολογισμός λοιπόν λέει:

13 ωάρια σε 8 ωοληψιες εκ των οποίων 8 γονιμοποιήθηκαν κ έγιναν 4 βλαστοκύστες. (Στον Μαστρ.)

9 ωάρια σε 6 ωοληψιες εκ των οποίων γονιμοποιήθηκαν 3 και 0 βλαστοκύστες (στον Σφακ)

Δε ξέρω, είναι τύχη; 

Πήγα για υπέρηχο Β φάσης σήμερα, είδαμε 1 ωάριο 15χιλ και μου είπε να πάω Δευτέρα πάλι και πως θεωρεί θετικό πως προσπάθησε το έμβρυο να προχωρήσει παραπάνω αυτή τη φορά…

Παράλληλα εγώ πήρα τηλ Μαστρ και έκλεισα ραντεβού να μιλήσουμε.. 

Ειμαι πολύ μπερδεμένη.

Κωδικός προσβάσης

natasa2002

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• 1 month later...
  • 2 months later...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...