Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 2 hours ago, Katiamaxiking said:

      Ευχαριστούμε!!! 

      Με μια μεγάλη χοριακή σου ευχομαι!!και εγω στην πρώτη εξωσωματική με θετικη χοριακή δεν είχα κανένα σύμπτωμα!

      Σε ευχαριστω πάρε πολύ !!!! Να είσαι καλα να σας πάνε και εσάς όλα δεξιά ! 

      2 hours ago, Blue Velvet said:

      Δεν έκανα άλλο,την Παρασκευή έχω τη χοριακη,οπότε ο,τι είναι να γίνει,θα γίνει.Κραταω μικρό καλάθι,φοβάμαι το αποτέλεσμα της εξέτασης..

      Να δεις θετική χοριακη σου εύχομαι !!!! Δεν έμεινε πολύ !!!!! Άσε από φόβο άλλο τίποτα αλλά θα πάνε όλα καλα !

      • Ευχή 1

Αναζήτηση σπιτιού στη Ν.Σμύρνη


Recommended Posts

Καλημέρα! Εδώ και λίγους μήνες αποφασίσαμε με τον καλό μου να ψάξουμε για διαμέρισμα στην παραπάνω περιοχή. Έχουμε δει πολλά ως τώρα (μεταχειρισμένα και μη) αλλά δεν έχουμε καταλήξει πουθενά. Τα περισσότερα μεταχειρισμένα (έως 15 ετών έχουμε δει) ζητάνε πολλά δεδομένου ότι - εκτός από μια μόνο περίπτωση που έχουμε δει - χρειάζονται γερή ανακαινίση και δεν έχουν κάποιες βασικές παροχές, όπως φυσικό αέριο ή έστω μια προεγκατάσταση. Καταλήγουμε λοιπόν στο ότι θα μας στοιχίσουν σχεδόν όσο ένα καινούριο διαμέρισμα οπότε δεν συμφέρουν.

Έχουμε μιλήσει με κάποιους κατασκευαστές της περιοχής και έχουμε καταλήξει σε έναν ο οποίος φαίνεται φερέγγυος και καλός στη δουλειά του. Παρόλαυτα αν κάποια γνωρίζει περισσότερα για αυτόν ή ακόμα καλλίτερα, έχει αγοράσει και σπίτι του, θα ήθελα αν μπορεί να με ενημερώσει σχετικά. Το όνομα του είναι Κατσούλης και γενικά έχει καλή φήμη αλλά θα ήθελα να ξέρω περισσότερα για τις κατασκευές του εκ των έσω αν γίνεται.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!!

ΥΓ Το παρόν post το επαναδημοσιεύω από το parents μια και δεν πήρα κάποια απάντηση εκεί και είπα να δοκιμάσω την τύχη μου κι εδώ...! :)


DAarp3.png YiDCp3.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

×
×
  • Δημιουργία νέου...