Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 8 λεπτά , linaa είπε:

      Νομίζω ο προεμφυτικος θα σου δώσει αρκετές απαντήσεις. Κρυφή ενδομητριωση Κ να μένεις έγκυος εύκολα δεν έχω ακούσει να σου πω την αλήθεια . Ίσως εάν επαναλαβεις τις εξετάσεις για καθεξιν αποβολές υπάρχει τμήμα στο Έλενας μπορείς να κάνεις δωρεαν. Εγώ ανεξήγητες καθεξιν αποβολές Κ υπογονιμότητα έχω ακούσει για κρυφό διαβήτη . Δηλαδή το ζάχαρο φαινόταν φυσιολογικό ή ότι ρυθμίζετε φυσιολογικα Κ τελικά δεν ήταν χρειάστηκαν κορυφαίοι ενδοκρινολόγοι για να το λύσουν . 

      @Melusa54 συμφωνώ με την Λινά στο Ελενας να πας! 

Ημιμονιμο μανικιούρ στο σπίτι μονη μου???


Yoko

Recommended Posts


Διαφημίσεις

Λοιπον μπήκα στον πειρασμό,μετα απο τοσα θετικά σχόλια που διάβασα.Το δοκιμασα απλα έχω το ίδιο θέμα όπως και με τα απλα Μάνο αργεί να στεγνώσει και με το που κανεις μια κινηδη χαλάει,ουπς να δω αν θα το βρω ανέπαφο αύριο το πρωι.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστημενη αρκετά, χρειάζομαι ενα μίνι φουρνακι και είμαι έτοιμη.

Για πες από που τα πηρες κ ποσο γιατί ενδιαφερομαι. Εχω τρελο πρόβλημα το πρωι τα βαφω το βραδυ χαλια απο τις δουλειες

Link to comment
Share on other sites

καλημέρα,

έχω κι εγώ το ημι-μόνιμο γιατί όπως είπατε το άλλο με τις δουλειές χαλάει αμέσως... και αργεί να στεγνώσει...

αυτό που χρειάζεστε είναι φουρνάκι, βερνίκια και λίμες, τα οποία τα κάνεις απόσβεση αμέσως

προσωπικά μου αρέσει το γαλικό και χρειάστηκα 3 βερνίκια το λευκό, το γαλακτερό και το διάφανο που είναι βάση και το τελικό φινίρισμα (χρειάζεται ακόμα 1 βερνίκι η προεργασία είναι κάτι σαν κόλλα και το ειδικό ασετον)

τη διαδικασία τη βρίσκεις πολύ εύκολα από το youtube

(δε γνωρίζω αν διαφέρει από εταιρεία σε εταιρεία)

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Την συγκεκριμένη μάρκα στα hοndos πακέτο το βερνίκι με το top coat που ουσιαστικά αυτό κρατάει το Μάνο να μην φθειρετε 17?.Θα δοκιμασω όμως και με ενα απλό Μάνο και το gel απο πανω αν θα έχω το ίδιο αποτέλεσμα.Οσο για φουρνακι είδα μερικά μίνι όχι επαγγελματικά με μικρο κοστος .Απλα δεν ξέρω τι διάφορα έχουν το ενα απο το άλλο ,, led - uv γνωρίζετε μήπως?

Link to comment
Share on other sites

Η μάρκα sally δεν χρειαζεται φουρνακι απλα σκέφτηκα οτι θα μου είναι πιο ευκολο και γρήγορο να το κανω , πανω δεν αναγράφει οτι είναι ημιμονιμο και δεν χρειαζεται ουτε βαση να βάλεις.Τοσα χρονια καθόμουν και βασανιζομουν σαν μπούφος φυσά και ξεφυσα για το στέγνωμα των νυχιων,δεν ξέρω γιατί αλλά νιώθω ενα μεγαλο ενθουσιασμό σαν να ανακάλυψα ..άνθρακα hi hi

Link to comment
Share on other sites

Πήγα για φουρνακι..δεν γνωρίζα οτι η χρηση του δεν είναι για απλό Μάνο αλλά για τα πιο μόνιμα ουφ και χαρηκα αδικα , επιπλέον βρηκα και μάρκες πολύ πιο φθηνές απο την παραπανω οι οποίες έχουν τα ίδια αποτελεσματα σύμφωνα παντα με την πωλήτρια .

Link to comment
Share on other sites

προσωπικά αγόρασα το φθηνότερο... αλλά δεν έχει πάθει τίποτα, βέβαια δε τα βάφω και συνέχεια, αλλά τι μπορεί να πάθει ένα φωτιστικό είναι! σε σχήμα φούρνου

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Δημιουργία νέου...