Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , Vasso_k είπε:

Θα ήθελα αρχικά να ρωτήσω αν έτυχε σε καποια  μανούλα τα συμπτώματα να ξεκινήσουν πριν καν υπάρξει καθυστέρηση... η απλά είναι ολ α παιχνίδια του μυαλού μου απ την ανυπομονησία???

Γειά σου Βάσω και καλώς ήρθες!! 

Εμένα τα συμπτώματα άρχισαν 2 μέρες πριν την καθυστέρηση. Πρηξιμο στο στήθος και πόνο  στις θηλες και συχνοουρια. Γενικά εγώ δεν είχα αλλα συμπτώματα όπως ναυτιες κλπ. Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική ακόμα και στην ίδια την γυναίκα. Εύχομαι σύντομα να γίνεις μανούλα!! 

• Μου αρέσει 1

xsSnp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλώς σας βρήκα @Pingu

Εγώ εδώ και μια βδομάδα έχω απίστευτη συχνοουρια,ναυτία κόπωση,πονακια  χαμηλά στην κοιλιά και τη Μέση,έκανα τεστ αλλά βγήκε αρνητικο (Το έκανα αρκετά νωρίς περισσότερο γτ πίστευα ότι ολ α αυτά είναι στο μυαλό μου αλλά δεν σταματησαν) άκουσα ότι η χοριακη δείχνει και πριν την καθυστέρηση αλλά φοβάμαι να πάω Μήπως απογοητεύθω πάλι... κανονικά αδιάθετη σε 1 εβδομαδα

πρίν από 8 λεπτά , Vasso_k είπε:

Θα ήθελα αρχικά να ρωτήσω αν έτυχε σε καποια  μανούλα τα συμπτώματα να ξεκινήσουν πριν καν υπάρξει καθυστέρηση... η απλά είναι ολ α παιχνίδια του μυαλού μου απ την ανυπομονησία???

Θα σου απαντήσω για εμένα και σίγουρα θα σου πούν και τα υπόλοιπα κορίτσια,την φορά που ήμουν έγκυος δεν είχα κανένα σύμπτωμα.Σταδιακά μου ξεκίνησαν δύο εβδομάδες μετά την επιβεβαίωση.Νομίζω πως τις περισσότερες φορές το μυαλό μας και η λαχτάρα μας τα βαφτίζουν όλα συμπτώματα.Βέβαια υπάρχουν κ κοπέλες που πιθανόν να διαπιστώσουν μικρές αλλαγές νωρίτερα.

Πότε περιμένεις την ακατανόμαστη;;

πρίν από 4 λεπτά , Vasso_k είπε:

Καλώς σας βρήκα @Pingu

Εγώ εδώ και μια βδομάδα έχω απίστευτη συχνοουρια,ναυτία κόπωση,πονακια  χαμηλά στην κοιλιά και τη Μέση,έκανα τεστ αλλά βγήκε αρνητικο (Το έκανα αρκετά νωρίς περισσότερο γτ πίστευα ότι ολ α αυτά είναι στο μυαλό μου αλλά δεν σταματησαν) άκουσα ότι η χοριακη δείχνει και πριν την καθυστέρηση αλλά φοβάμαι να πάω Μήπως απογοητεύθω πάλι... κανονικά αδιάθετη σε 1 εβδομαδα

Η χοριακή θα σου δείξει σίγουρα,η ορμόνη ανιχνεύεται πιο εύκολα στο αίμα παρά στα ούρα.Δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι ..μπορεί το ένστικτο σου να είναι αληθινό.

• Μου αρέσει 1

Qshbp2.png

πρίν από 2 λεπτά , NatasaP είπε:

Θα σου απαντήσω για εμένα και σίγουρα θα σου πούν και τα υπόλοιπα κορίτσια,την φορά που ήμουν έγκυος δεν είχα κανένα σύμπτωμα.Σταδιακά μου ξεκίνησαν δύο εβδομάδες μετά την επιβεβαίωση.Νομίζω πως τις περισσότερες φορές το μυαλό μας και η λαχτάρα μας τα βαφτίζουν όλα συμπτώματα.Βέβαια υπάρχουν κ κοπέλες που πιθανόν να διαπιστώσουν μικρές αλλαγές νωρίτερα.

Πότε περιμένεις την ακατανόμαστη;;

Στις 1 με 2 Νοεμβρίου 

πρίν από 4 λεπτά , Vasso_k είπε:

Καλώς σας βρήκα @Pingu

καλως ορισες!!!το εκανες πολυ νωρις το τεστ. ουτε κ η χοριακη θα δειξει τοσο νωρις. συνηθως δειχνουν ολα εκει στις 2  μερες πριν την περιοδο. τωρα ολα τα συμπτωματα ειναι σχετικα οπως σου ειπαν τα κοριτσια. το συνηθες ειναι πονοι περιοδου δυνατοι ομως γιατι τα πονακια μπορει να ειναι κ του μυαλου κ να συμβαινουν κ αλλες φορες κ πρηξιμο στο στηθος με εντονες μπλε φλεβιτσες κοντα στις θυλες.

Διαφημίσεις

Καλώς σας βρήκα @Pingu

Περίμενε τότε μια εβδομάδα και αν δεν έρθει τότε κάνε κατευθείαν μια χοριακη που θα δείξει σίγουρα. 

• Μου αρέσει 1

xsSnp3.png

Κορίτσια ευχαριστώ για τις γρήγορες Απαντήσεις!!! @Pingu μάλλον αυτό θα κάνω θα προσπαθήσω να περιμένω όσο περισσότερο μπορώ @linaaέχεις δίκιο και το τεστ το έκανα τόσο νωρίς πιο πολύ γτ και εγώ πιστεύω ότι ολα είναι 

[Να Σας εξηγήσω ότι όλο το άγχος μου οφείλεται σε παλιότερη παλινδρομη κύηση  (που παρόλο που έχουν περάσει 6 χρόνια δε μπορώ να το ξεπερασω) και για κάποιο χαζό λογο νιώθω πως αν ειχα ανακαλύψει νωρίτερα την εγκυμοσύνη θα μπορούσα να αλλάξω κάτι.. ]

πρίν από 2 λεπτά , Vasso_k είπε:

Κορίτσια ευχαριστώ για τις γρήγορες Απαντήσεις!!! @Pingu μάλλον αυτό θα κάνω θα προσπαθήσω να περιμένω όσο περισσότερο μπορώ @linaaέχεις δίκιο και το τεστ το έκανα τόσο νωρίς πιο πολύ γτ και εγώ πιστεύω ότι ολα είναι 

[Να Σας εξηγήσω ότι όλο το άγχος μου οφείλεται σε παλιότερη παλινδρομη κύηση  (που παρόλο που έχουν περάσει 6 χρόνια δε μπορώ να το ξεπερασω) και για κάποιο χαζό λογο νιώθω πως αν ειχα ανακαλύψει νωρίτερα την εγκυμοσύνη θα μπορούσα να αλλάξω κάτι.. ]

τοσο νωρις δεν μπορεις να κανεις τιποτα για να αποτρεψεις μια παλλινδρομη εκτος αν εχεις κατι παθολογικο που δεν γνωριζες οπως πχ θυροειδη η μεγαλου βαθμου θρομβοφιλια. για ολα τα αλλα τοσο νωρις δεν μπορεις να κανεις κατι ουτε κ φυσικα φταιει κατι που εκανες.

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

τοσο νωρις δεν μπορεις να κανεις τιποτα για να αποτρεψεις μια παλλινδρομη εκτος αν εχεις κατι παθολογικο που δεν γνωριζες οπως πχ θυροειδη η μεγαλου βαθμου θρομβοφιλια. για ολα τα αλλα τοσο νωρις δεν μπορεις να κανεις κατι ουτε κ φυσικα φταιει κατι που εκανες.

Εγω θυροειδητδα χασιμοτο αλλα οι ενδοκρινολογοι που εχω παει θεωρουν οτι προσ το παρων δε χρειαζομαι φαρμακευτικοι αγωγή παρα μονο σε περίπτωση εγκυμοσύνης εξού και όλο αυτό το αγχος

Εγω θυροειδητδα χασιμοτο αλλα οι ενδοκρινολογοι που εχω παει θεωρουν οτι προσ το παρων δε χρειαζομαι φαρμακευτικοι αγωγή παρα μονο σε περίπτωση εγκυμοσύνης εξού και όλο αυτό το αγχος

Μήπως να πάρεις ακόμα μια γνώμη? Μου φαίνεται περίεργο. Έχω και εγώ και ξεκίνησα χάπι πολύ πιο πριν μείνω εγκυος. 

xsSnp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Vasso_k είπε:

ΑΑΑΑ κ εγω λοιπον θα σου πω κ μενα η TSH παντα ηταν σε χαμηλα επιπεδα μεχρι που σε πολλες επαναληψεις σε αλλο εργαστηριο την βρηκα 3 . σκεψου οτι την εξεταση αυτη την εκανα τρεις φορες απο τοτε που ξεκινησα προσπαθειες κ μονο μια μου βρεθηκε στο 3 κ ξεκινησα αγωγη με πολυ μικρη δοση των 25 επισεις μετα απο συνεχεις εξετασεις προλακτινης ξεκινησα DOSTINEX κ μετα απο 2 μηνες εμεινα εγκυος βεβαια παλλινδρομησε κ σε εμενα αλλα νομιζω οτι αλλα φταιξαν κ οχι ο θυροειδης. γιαυτο αν εχεις καιρο να κανεις εξετασεις επανελαβε. εγω ξεκινησα κ σεληνιο κ βιταμινη D.

πρίν από 8 λεπτά , Pingu είπε:

Μήπως να πάρεις ακόμα μια γνώμη? Μου φαίνεται περίεργο. Έχω και εγώ και ξεκίνησα χάπι πολύ πιο πριν μείνω εγκυος. 

Έπαιρνα αγωγή αλλά και οι 2 Ενδοκρινολογοι που πήγα έκριναν πως δεν την χρειάζομαι ακόμη και τη διέκοψα...ηδη έχω προγραματησει να κάνω εξετάσεις ξανά και να πάω σε κάποιον Άλλο..

πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

ΑΑΑΑ κ εγω λοιπον θα σου πω κ μενα η TSH παντα ηταν σε χαμηλα επιπεδα μεχρι που σε πολλες επαναληψεις σε αλλο εργαστηριο την βρηκα 3 . σκεψου οτι την εξεταση αυτη την εκανα τρεις φορες απο τοτε που ξεκινησα προσπαθειες κ μονο μια μου βρεθηκε στο 3 κ ξεκινησα αγωγη με πολυ μικρη δοση των 25 επισεις μετα απο συνεχεις εξετασεις προλακτινης ξεκινησα DOSTINEX κ μετα απο 2 μηνες εμεινα εγκυος βεβαια παλλινδρομησε κ σε εμενα αλλα νομιζω οτι αλλα φταιξαν κ οχι ο θυροειδης. γιαυτο αν εχεις καιρο να κανεις εξετασεις επανελαβε. εγω ξεκινησα κ σεληνιο κ βιταμινη D.

Αυτή τη φορά και εγώ θα αλλάξω εργαστήριο και γιατρό Μήπως και βγάλω άκρη 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Vasso_k είπε:

Έπαιρνα αγωγή αλλά και οι 2 Ενδοκρινολογοι που πήγα έκριναν πως δεν την χρειάζομαι ακόμη και τη διέκοψα...ηδη έχω προγραματησει να κάνω εξετάσεις ξανά και να πάω σε κάποιον Άλλο..

καταλαβα γενικα παντως να ξερεις οτι ειναι περιεργη φαση με τους ενδοκρινολογους ο καθενας λεει τα δικα του κ πειραματιζονται λιγακι δοκιμες κανουν. εγω στην αρχη πηρα των 50 αλλα μου επεσε πολυ βαρυ απο την πρωτη μερα κ συνεχισα με των 25 τωρα εχει πεσει στο 1,19 γενικα το χασιμοτο λενε οτι πρεπει για να μεινεις εγκυος να ειναι πολυ κοντα στην μοναδα. 

Just now, linaa είπε:
πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

καταλαβα γενικα παντως να ξερεις οτι ειναι περιεργη φαση με τους ενδοκρινολογους ο καθενας λεει τα δικα του κ πειραματιζονται λιγακι δοκιμες κανουν. εγω στην αρχη πηρα των 50 αλλα μου επεσε πολυ βαρυ απο την πρωτη μερα κ συνεχισα με των 25 τωρα εχει πεσει στο 1,19 γενικα το χασιμοτο λενε οτι πρεπει για να μεινεις εγκυος να ειναι πολυ κοντα στην μοναδα. 

Η πρώτη μου γιατρός αρνιόταν πεισματικά ναα μου δώσει αγωγή παρόλ ο που Ει χα έντονα συπτωματα (ταχυκαρδίες,αϋπνίες εκνευρισμο ) για 1 χρόνο...αλλαξα γιατρό μου έδωσε το Τ4 των 50 και μετα απο 6 μήνες μου είπε να το σταματήσω και απλά να κάνω 2 φορές το χρόνο έλεγχο και σε περίπτωση εγκυμοσύνης να πάω ώστε να ξεκινήσω ξανά αγωγή...

πρίν από 5 λεπτά , Vasso_k είπε:

ναι κ εγω ειχα εντονα συμοτωματα πιο πολυ κουραση κ ανχος ξυπναγα απτο ανχος. τωρα θα παω παλι στις γιορτες να με δει ο γιατρος ισως αν συζητουσες μαζι του να κρατησεις την χαμηλη δοση μεχρι να μεινεις εγκυος. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...