Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τον Νοέμβριο είχαμε την διέγερση από τότε ήταν τα έμβρυα. Είχαμε κάνει σπερμοδιάγραμμα και τότε απλά δεν είχαμε κάνει dfi, η διαφορά του τότε με το τώρα είναι από 8% στο 9% η μορφολογία και η κινητικότητα στα ίδια περίπου με μια ελαφριά βελτίωση τώρα. Το τελευταίο dfi ήταν τον Αύγουστο στο 22%. Ετοιμάζομαι για διέγερση αν είναι καλός ο κύκλος μου τον επόμενο μήνα. Περιμέναμε να δούμε το σπερμοδιάγραμμα για να μου γράψει τα φάρμακα να τα πάρω από τον ΕΟΠΠΥ. Ελπίζω να πάει καλύτερα αυτή η διέγερση και η γονιμοποίηση. Θα κάνω και βελονισμό με μπούκωσαν και στις βιταμίνες και ελπίζουμε. 

Το ξέρω είναι η αλήθεια απλά κάποιες φορές με κατακλύζουν οι σκοτεινές σκέψεις. Αν τις βγάλω από μέσα μου θα τις δω και θα πω τι μλκιες σκέφτομαι 😂 Αλλά άνθρωπος είμαι κ εγώ θα σκεφτώ και βλακείες. 

Ε μια χαρά τότε σίγουρα θα έχεις καλά αποτελέσματα! Μπορεί Κ να έτυχε τότε να μην υπήρχε καλη γονιμοποίηση . Οπότε τώρα πατε με καλύτερες προϋποθέσεις 

• Μου αρέσει 2

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

πρίν από 10 λεπτά , Me-Lenia είπε:

Κοριτσια μου τι κανετε;

Σας ευχαριστω ολες παρα πολυ που με ηρεμειτε με την εμπειρια σας. Δεν ξερω γιατι ζοριστηκα τοσο, ευτυχως ομως περασε γρηγορα! Εχετε τοσο δικιο κ εγω εχω καταντησει υστερικια πια! Πφφφ... Ως τωρα τρωγομουν με την χοριακη. Τωρα βρηκα τον υπερηχο. Αντε πια με κουρασα! Τερμα οι κλαψες. Ευτυχως εφυγε ολο αυτο το στρες κ νιωθω γαληνη. Εχετε ολες πολυ δικιο σ' αυτα που μου ειπατε. Ευχαριστω-ευχαριστω-ευχαριστω! Ολα θα πανε καλα σε ολες μας.

Σαννακι κ Pingu 5 κ κατι μου ειπε οτι ειμαι. Σαννακι το πετυχες!

Marakiinlove απο Εδεσσα εισαι? Γεννησες στο νοσοκομειο? Ρωταω γιατι εκει στη μαιευτικη ηταν περισυ ενας φιλος μου ειδικευομενος.

KarMar84 οντως ειμαστε κοντα! Αντε με το καλο να ακουσουμε καρδουλες!!!

Αντζη μου αυτο που συνηθως προτεινεται στα παιδακια που εκφραζουν την επιθυμια για βραδυνο ειναι αυτο που προανεφερε το marakiinlove. Οτι το απογευμα δινουμε στο παιδι κατι που το χορταινει πιο ουσιαστικα π.χ. τραχανας, πολυ καλο απογευματινο. Ποτε δεν στερεις σε παιδι που πειναει το φαγητο(ειδικα οταν ειναι αδυνατο ή σε κανονικο βαρος). Αρκει να κυμαινεσαι στα πλαισια της υγιεινης διατροφης! :)

Ναι μελενια μου! Στο νοσοκομείο κ έμεινα τοοοοοσο ευχαριστημένη!! Το παιδάκι μου το ξεψαχνισαν πρώτου ν βγούμε! Όλες τις εξετάσεις του έκαναν ακόμα κ για τα αυτιά! Κ εμένα δεν μπορώ να πω! Παράπονο κανένα! Μεγάλη βοήθεια κ στο θηλασμό! Κ κόστος 0!!! Δεν ξέρω πως είναι τα νοσοκομεία σε μεγάλες πόλεις αλλά έμεινα τόσο ευχαριστημένη από το δικό μας που όταν συναντώ τις μαίες τις αγκαλιάζω που μας φρόντισαν τόσο καλά με το παιδάκι μου!

• Μου αρέσει 1

OFubp3.png

TyB7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 48 λεπτά , Me-Lenia είπε:

Κοριτσια μου τι κανετε;

Σας ευχαριστω ολες παρα πολυ που με ηρεμειτε με την εμπειρια σας. Δεν ξερω γιατι ζοριστηκα τοσο, ευτυχως ομως περασε γρηγορα! Εχετε τοσο δικιο κ εγω εχω καταντησει υστερικια πια! Πφφφ... Ως τωρα τρωγομουν με την χοριακη. Τωρα βρηκα τον υπερηχο. Αντε πια με κουρασα! Τερμα οι κλαψες. Ευτυχως εφυγε ολο αυτο το στρες κ νιωθω γαληνη. Εχετε ολες πολυ δικιο σ' αυτα που μου ειπατε. Ευχαριστω-ευχαριστω-ευχαριστω! Ολα θα πανε καλα σε ολες μας.

Marakiinlove απο Εδεσσα εισαι? Γεννησες στο νοσοκομειο? Ρωταω γιατι εκει στη μαιευτικη ηταν περισυ ενας φιλος μου ειδικευομενος.

Αντζη μου αυτο που συνηθως προτεινεται στα παιδακια που εκφραζουν την επιθυμια για βραδυνο ειναι αυτο που προανεφερε το marakiinlove. Οτι το απογευμα δινουμε στο παιδι κατι που το χορταινει πιο ουσιαστικα π.χ. τραχανας, πολυ καλο απογευματινο. Ποτε δεν στερεις σε παιδι που πειναει το φαγητο(ειδικα οταν ειναι αδυνατο ή σε κανονικο βαρος). Αρκει να κυμαινεσαι στα πλαισια της υγιεινης διατροφης! :)

Ναι με το καλό! Πρέπει να έχουμε μία εβδομάδα διαφορά γτ εγώ είμαι 6+...Θα πάω αύριο το απόγευμα αλλά μου είπε ότι δεν είναι σίγουρο ότι θα ακουστεί... Μόλις πήρα τις εξετάσεις για το στίγμα και το έχω :-(

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια μου ευχαριστω για τι συμβουλες, όμως θα τις κανουμε ιδιωτικα αυτη τη φορα γιατι και τις βιαζεται ο γιατρος και με το συμβεμβλημενο εργαστηριο πρεπει να τρεχουμε πανω κατω στην Αθηνα για θεωρηση, για αιμα και αποτελεσματα και δεν προλαβαινει ο καημενος ο αντρας μου. Πεφτουν τα τσεκαρισματα βροχη. Μη χασει και τη δουλεια του απ' τις πολλες κοπανες...

Μαρακι και του χρονου να ειστε καλα να ξαναγιορτασετε!

4OQ2p3.png

1 hour ago, Me-Lenia said:

Κοριτσια μου τι κανετε;

Μελενια το πετυχα ναι! Απο οτι καταλαβα σε περναω 2 βδομαδες! Κι εγω πριν 2 βδομαδες μονο σακο ειχα δει. Κι εγω ετσι, γιατι η χοριακη, γιατι μονο σακο, γιατι αυτο γιατι εκεινο... Τωρα αναρωτιεμαι τι να γινεται μεσα στην κοιλια.... Υπομονη!

• Μου αρέσει 1

Μαρακι πολυ ωραιες οι ιδεες σου.κ εμενα οι κρεμες τυπου βανιλια κλπ δεν του πολυαρεσουν.φαγητα μεχρι στιγμης τα αλεθω.φρουτα ειχε θεμα με το εντερακι του κ εκανε πολλες κενωσεις μες την ημερα κ τα σταματησα για λιγο κ τωρα ξεκινω σογα σιγα μπανανα μηλο.μαλλον τον πειραζει το πορτοκαλι. Θα δοκιμασω να του φτιαχνω κατι απο αυτα που μου ειπες για να μην του δινω καθε μερα το ιδιο με το μεσημέρι 

Τη βαπτιση δεν την καναμε.τα ακυρωσα ολα.τσακωθηκα με τα πεθερικα μου κ ετσι λεμε να την κανουμε Απριλη.

VXtmp2.pngdbarp3.png

Διαφημίσεις

Παγωμένες καλησπέρες ...

τι κρύο είναι αυτό.

Βάσω πως είσαι;νιώθεις  καλύτερα;

Πιγκουδάκι τι όμορφα που περάσατε έστω κ για λίγο!!!!Μακάρι να ξαναφύγετε και να ξαναπεράσετε τέλεια.

Άντζι μου η μπούκλα πάει σύννεφο χαχαχα...

Καλλιοπάκι τι κάνεις;;;

Μελένια επιτέλους είδες σακούλι!!!

Σούγκαρ με το καλό η αυχενική...υπέροχη εξέταση.

Μίςς;;;Τζώρτζια;;;

Λία μου συμφωνώ με τα κορίτσια η κύηση μετράει απο την πρώτη μέρα περιόδου οχι σύλληψης.

Σε οσα κορίτσια ξεχνώ στέλνω πολλά φιλιά..πάω να ταίσω το μικρό μου.

• Μου αρέσει 5
  • Χαχα 1

Qshbp2.png

Πήρα τις απαντήσεις του θυρεοειδή...ε ρε κορίτσια από 2.8 έχω 1.87 τι να πω με τοσο cyclacur....ο υπέρηχος μια χαρά τώρα ενδοκρινολογο κ έχει ο Θεός!!!

Εχω κόσμο κ δεν σας εχω διαβάσει καλά πάντως βλέπουμε σακουλάκια ακούμε καρδούλες κ ακολουθουμεεεε σας φιλώ καμάριααα

• Μου αρέσει 3

Καλο δεν ειναι το 1,87?

Βγηκαν κι εμενα οι εξετασεις. Περσι το χειμωνα ειχα 0.43 πηγα σε ενδοκρινολογο κ μετα απο εξετασεις μου ειπε ολα οκ απλα να το κοιταμε. Πριν την εξωσωματικη ειχα 1.17 (ειδες τι σου κανουν οι διακοπουλες) κ τωρα εχω 0.36 με οριο εργαστηριου 0.35. Αυριο θα τα εχω με mail να τα στειλω στον γιατρο κ βλεπουμε.

Ελπιζω να μην ειναι τοσο ανησυχητικο...το οτι τα cyclacur το ριχνουν σημαινει κατι?

Κοριτσια καλησπερα τι κανετε;;;

Μελενια μου τι ομορφα που ειδατε το σπορακι σας! Την επομενη θα ακουσετε και την καρδουλα!!! ΤΕΛΕΙΑ!!!

Εγω δεν σας εγραψα χτες γιατι μετα τη δουλεια πηγα στη διατροφολογο και γυρισα αργα! Εχει πεσει  πεινα απο σημερα...Μου ειπε πως εχω αρκετο δουλιτσα αλλα εχω πολυ καλο μυικο συστημα και αυτο θα με βοηθησει πολυ να τα χασω. για να δουμε!!! Και λογω των ορμονων της εξωσωμωσωματικης, εγκυμοσυνη και θηλασμο επικρατει μια βομβα ορμονων μεσα μου που αργει να φυγει...πφφφ!!!

• Μου αρέσει 1

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

5 minutes ago, Eleni1986 said:

Κοριτσια καλησπερα τι κανετε;;;

Μελενια μου τι ομορφα που ειδατε το σπορακι σας! Την επομενη θα ακουσετε και την καρδουλα!!! ΤΕΛΕΙΑ!!!

Εγω δεν σας εγραψα χτες γιατι μετα τη δουλεια πηγα στη διατροφολογο και γυρισα αργα! Εχει πεσει  πεινα απο σημερα...Μου ειπε πως εχω αρκετο δουλιτσα αλλα εχω πολυ καλο μυικο συστημα και αυτο θα με βοηθησει πολυ να τα χασω. για να δουμε!!! Και λογω των ορμονων της εξωσωμωσωματικης, εγκυμοσυνη και θηλασμο επικρατει μια βομβα ορμονων μεσα μου που αργει να φυγει...πφφφ!!!

Ωραια τα νεα σου Ελενη! Οταν λες πεινα δλδ?

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , Miss Sunny είπε:

Καλο δεν ειναι το 1,87?

Βγηκαν κι εμενα οι εξετασεις. Περσι το χειμωνα ειχα 0.43 πηγα σε ενδοκρινολογο κ μετα απο εξετασεις μου ειπε ολα οκ απλα να το κοιταμε. Πριν την εξωσωματικη ειχα 1.17 (ειδες τι σου κανουν οι διακοπουλες) κ τωρα εχω 0.36 με οριο εργαστηριου 0.35. Αυριο θα τα εχω με mail να τα στειλω στον γιατρο κ βλεπουμε.

Ελπιζω να μην ειναι τοσο ανησυχητικο...το οτι τα cyclacur το ριχνουν σημαινει κατι?

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ,.. το cyclacur τον ανεβαζει την tsh τωρα δεν ξερω τι θα πει ο ντοκ...εγω που εχω διακοπες διαρκειας φαινεται εκανε καλοοο

πρίν από 13 λεπτά , Miss Sunny είπε:

Καλο δεν ειναι το 1,87?

Miss Sunny εμενα μου εχει πει ο ενδοκρινολογος μου πως τα cyclacur ανεβαζουν την ΤSH παντως.

4OQ2p3.png

3 ώρες πρίν, NatasaP είπε:

Παγωμένες καλησπέρες ...

τι κρύο είναι αυτό.

Βάσω πως είσαι;νιώθεις  καλύτερα;

Πιγκουδάκι τι όμορφα που περάσατε έστω κ για λίγο!!!!Μακάρι να ξαναφύγετε και να ξαναπεράσετε τέλεια.

Άντζι μου η μπούκλα πάει σύννεφο χαχαχα...

Καλλιοπάκι τι κάνεις;;;

Μελένια επιτέλους είδες σακούλι!!!

Σούγκαρ με το καλό η αυχενική...υπέροχη εξέταση.

Μίςς;;;Τζώρτζια;;;

Λία μου συμφωνώ με τα κορίτσια η κύηση μετράει απο την πρώτη μέρα περιόδου οχι σύλληψης.

Σε οσα κορίτσια ξεχνώ στέλνω πολλά φιλιά..πάω να ταίσω το μικρό μου.

Καλησπέρα Κορίτσια!!!τι όμορφο να ακούω για νέες ψυχουλες που έρχονται σύντομα!! Όλα θα πάνε τέλεια!! 

@NatasaP Μια είμαι καλά μια χάλια...το στήθος πονάει παρα πολυ..καποιες στιγμές ξεμυαλιζομαι και πιστεύω πως τα καταφέραμε και κάποιες άλλες προσπαθώ να συγκρατήθω για να απογοητευθαπογοητευθω  όσο το δυνατόν λιγότερο 

50 minutes ago, Georgia1972 said:

Miss Sunny εμενα μου εχει πει ο ενδοκρινολογος μου πως τα cyclacur ανεβαζουν την ΤSH παντως.

Την ανεβαζουν? Α θα μπερδευτηκα νομιζα διαβασα καπου εδω οτι τη ριχνει. 0.36 αχαχαχα πλακα εχω!

• Χαχα 1

Δεν ξέρω για τα cyclacur είμαι και άσχετη με αυτά.. Θυμάμαι μόνο που όταν γεννησα ξεχνουσα συχνά τα χάπια και είχε φτάσει η tsh 14,95!! Μου έβαλε χέρι η ενδοκρινολογος και τελικά έπεσε στο 2,15.. Τώρα πρέπει να ξανά κάνω εξετάσεις γιατί έχω από τον Μάιο να πάω.. 

Βασουλα υπομονή και εύχομαι να έχεις θετικό αποτέλεσμα!! 

Νατασσάκι μου φιλάκια πολλά στον κουκλο μπούτια και απο την Έλενα! 

• Ευχαριστώ 1

xsSnp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...