--> Jump to content
➔ Parents.org.gr
 • Από την διαχείριση / Admin news

  • 3 ώρες πρίν, Nels είπε:

   Γιατί δεν κάνεις ωοληψια σε φυσικό κύκλο για τους επόμενους 2 μήνες? Ή έστω τροποποιημενο με χαπι μονο? Μετά από 3 διεγερσεις σε ηλικία 40~42, με καλή ΑΜΗ και ορμονικο προφίλ (το πρόβλημα το είχαμε στο σπερμα) απ όπου προεκυψαν 10 καλές έως αριστες βλαστοκυστες με αποτελεσμα μια μηδενική χοριακη, μια παλινδρομη λογω χρωμοσωμικης και ευτυχώς την τωρινή μου εγκυμοσυνη μετά από προεμφυτευτικο θεωρώ πλέον ότι η φύση ξερει καλύτερα να διαλέγει και πιθανόν το ένα ωαριο του μήνα να είναι ποιοτικότερο.

   Στατιστικά και εφόσον κάνεις προεμφυτευτικο καλό είναι να έχεις 6 και περισσότερες βλαστοκυστες για βιοψια, δυστυχώς τα ποσοστά ευπλοειδων ωαριων μετά τα 41 είναι πολύ μικρά, τύπου 15%. Και εγώ λίγο πριν τα 42 έκανα προεμφυτευτικο μετά από διεγερση και ήταν 1 στα 6 εμβρυα γερό. Και μια φίλη ίδιας ηλικίας 0 στα 3 μετά από προεμφυτευτικο, επίσης με καλή ΑΜΗ και καλό ορμονολογικο προφίλ για την ηλικία της.

   Αν δεν έκανες προεμφυτευτικο και είναι η πρώτη σου εμβρυομεταφορα θα σου έλεγα πάντως να την προχωρήσεις άμεσα και με τις 4 βλαστοκυστες. Αν πετύχει θα είσαι τυχερή και δε θα επιβαρύνεις παραπάνω τον οργανισμο σου, αν όχι ξαναπροσπαθεις από Σεπτέμβριο, δε θα κάνουν 3 μήνες τόση μεγάλη διαφορά.

   Δεν έχω συζητήσει με το γιατρό μου καθόλου μέχρι στιγμής τους φυσικούς κύκλους. Θα το θίξω για να ακούσω την άποψή του. Οικονομικά δυστυχώς δεν είμαι σε θέση να κάνω φυσικούς σε αναμονή για επόμενη διέγερση. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για όλες αυτές τις πληροφορίες, ήταν πολύ χρήσιμες και σίγουρα θα τις συνεκτιμήσω. Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου, πολλές ευχές και με το καλό να καλωσορίσεις το μωρό σου ❤

   3 ώρες πρίν, MarGe2022 είπε:

   @Fay_ κορίτσι μου την καταλαβαίνω την απογοήτευση σου, γιατί την έχω νιώσει στο πετσί μου. ΌΛΕΣ μας την έχουμε νιώσει στο πετσί μας. Δείξε μου μία εδώ μέσα που δεν έχει δυσκολευτεί, που δεν έχει πέσει και φάει τα μούτρα της, που δεν έχει νιώσει την καρδιά της να σκίζεται στα δυο. Είμαι 36 - 7 ωάρια την 1η φορά, 4 την 2η, δεν γονιμοποιήθηκε τίποτα από τα συνολικά 3 κατάλληλα... πάπαλα, zero, nada. 

   Όπως σου είπαν τα άλλα κορίτσια, πάρε το χρόνο σου να ξεσπάσεις, αλλά μην το βάζεις κάτω, όποιος και αν είναι ο δρόμος για σένα. Δεν θυμάμαι ακριβώς την ιστορία σου, αν θες και έχεις κουράγιο, διάθεση, γράψε μας. Υποθέτω ότι έχετε αποκλείσει ζητήματα σπέρματος (θέλω να πω μην τα ρίχνουμε μόνο στα ωάρια, μπορεί να φταίει και το σπέρμα), υποθέτω επίσης ότι έχεις κάνει όλες τις εξετάσεις και παίρνεις κάποια συμπληρώματα με βάση τις οδηγίες του γιατρού σου. Με τι πρωτόκολλο πήγες; έχεις δοκιμάσει άλλα; Επιμένω πάντως - ο γιατρός τι λέει; δεν πρέπει να δώσει κάποιες γνώμες για το τι έφταιξε, και κάποιες κατευθυντήριες; πχ φυσικούς για επόμενη προσπάθεια; Ότι θες, εδώ είμαστε όλες! ❤️ 

   @Σποράκι μου καλή επιτυχίαααααααααααααααααα!!! 💓

   μπράβο! να και μερικά ευχάριστα νέα να γελάσει το χειλάκι μας! Όπως σου είπε το @Σποράκι ίσως να είναι προτιμητέο να μαζέψεις λίγα ακόμα πριν πας για εμβρυομεταφορά. Εγώ σκεφτόμουν ότι θα ήθελα ιδανικά 6 βλαστοκύστες πριν προχωρήσω σε εμβρυομεταφορά (3 φορές επί 2 την φορά). Λέμε τώρα γιατί έτσι όπως πάω δεν βλέπω να τις μαζεύω, σίγουρα όχι σύντομα... Καλή επιτυχία σε ότι και να αποφασίσεις!!!

   αυτά τα profertil, serpafar κλπ είναι αντιοξειδωτικά και κλομιφαίνη αντίστοιχα, σωστά; αυτά - πάντα με βάση την δική μας εμπειρία και χωρίς να είμαι γιατρός - είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνα για την εκτόξευση των τιμών αυτών, με βάση όσα μας είπε ο δικός μας γιατρός όταν το έπαθε ο σύζυγος μου, που του είχε δώσει σχήμα θεραπείας με αντιοξειδωτικά και κλομιφαίνη και η FSH και η LH (καθώς και οι τιμές του συκωτιού, SGOT, SGPT, και ουρικό οξύ) ήταν όχι απλά πάνω από τα όρια, αλλά στο Θεό! Πόσο καιρό τα παίρνει ο σύζυγος σου; Μιλήστε με το γιατρό μήπως τα κόψει για λίγο καιρό να πέσουν οι τιμές (εμείς αυτό κάναμε). Μην αγχώνεσαι!

   Κατάφερα να χαρώ μετά από δύο μέρες, αρχικά έπεσα λίγο γιατί ελπίζαμε σε κάτι καλύτερο αυτή τη φορά. Καταλαβαίνω ότι στην ηλικία μου δεν μπορώ να περιμένω θαύματα και ο γιατρός ήταν ξεκάθαρος από την αρχή οτι οι 2 βλαστοκύστες είναι το καλό σενάριο. Οπότε προχωράω προσγειωμένα και μάλλον πρέπει να νιώθω ευγνωμοσύνη για αυτά που πήραμε. Κι εγώ προς 3η διέγερση τείνω. 

   Το πρωτόκολλο που αναφέρεις ούτε εγώ το εχω ακούσει ποτέ, αλλά εγώ είμαι και σχετικά καινούρια στην εξωσωματική. Πολύ ενδιαφέρον ακούγεται. Το πόσο εύχομαι να σου πάει καλά δεν περιγράφεται!! 🥰

Στον Ρυθμό των Χριστουγέννων!!


CoffeeBean

Recommended Posts


Διαφημίσεις

 • Απαντήσεις 250
 • Πρώτη δημ/ση
 • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α.........τέλειο πολύ μου αρέσει !!!

ένα θέμα στο πνεύμα των ημερών !!!! για πείτε ιδέες για το που να πάμε με τα βλαστάρια μας φέτος ??? :D:D

ευάκι μπορούμε να πάμε Badminton..

στο γκάζι στην Χριστουγεννιάτικη παραμυθούπολη...

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

ευάκι μπορούμε να πάμε Badminton..

στο γκάζι στην Χριστουγεννιάτικη παραμυθούπολη...

ναι Ειρήνη μου και εγώ αυτό κοιτούσα τώρα http://www.infokids.gr/2010/11/christmas-farytale-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CF%87%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%BD%CE%B9%CE%AC%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BC%CF%8D%CE%B8%CE%B9-%CF%83/ φοβερό μου φαίνεται και φέτος τα παιδάκια μας είναι αρκετά μεγάλα να το ευχαριστηθούν !!!!


KbLyp3.png 4AByp3.png
Link to comment
Share on other sites

Άντε σας βρήκα! Καλή αρχή στη νέα μας γωνιά! Κορίτσια μη παραπονιέστε, εδώ έπρεπε εξ αρχής να είναι αυτό το θέμα, είναι οι κανόνες τέτοιοι. Απλά έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα και όχι μετά από έναν μήνα.

Για το badminton δεν έχω ακούσει τα καλύτερα...


YqE6p2.png

IqItp3.png
 
 
Link to comment
Share on other sites

Ελάτε βρε κορίτσια μη γκρινιάζετε ,σιγά -σιγά όλες θα μαζευτούμε !

Και φυσικά δε πάμε από την αρχή απλά συνεχίζουμε από εκεί που μείναμε , αντί να αλλάξουμε σελίδα ….αλλάζουμε site:tongue:

Έτσι για να μη νιώθει μοναξιές το parentscafe:lol:


362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Link to comment
Share on other sites

λές ?? τι να πω εμείς πάντως θα περάσουμε μία βόλτα φέτος για το γκάζι έχετε ακούσει κάτι??

κατασκευή υπέροχων στολιδιών για το δέντρο μας δεν είναι υπέροχα ?? τα έχω ερωτευτεί

http://scrapdiva-tina.blogspot.com/2010/11/christmas-decoration-tutorial.html


KbLyp3.png 4AByp3.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Άντε να βάλω και εγώ μια φωτογραφία …..

Είναι λίγο θολή αλλά δε νομίζω να σας πειράζει

Α και κάτι ακόμα το κάτω μέρος του δέντρου είναι φτωχό όχι γιατί εμείς το αποφασίσαμε , αλλά το μικρό μας ζιζάνιο:D

scaled.php?tn=0&server=262&filename=www022.jpg&xsize=640&ysize=640


362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Link to comment
Share on other sites

Κορίτσια τελικά μεταφερθήκαμε εδώ?Εγω δεν το είχα εμπεδώσει και έγραφα τα παραπονά μου στο άλλο θέμα!!

Κρίμα,αλλά δεν μπειράζει αν μαζευτούμε όλες και εδώ θα μεταφέρουμε και το χριστουγεννιάτικο κλίμα που είχαμε δημιουργήσει!!!!

ΕΙΡΗΝΗ,μην χαλιέσαι!!!Ιt's christmas' time!!!

AZIA,με όλα αυτα ούτε ενα καφεδάκι δεν μας κέρασες σήμερα!!!

Επομένως αναπτέρωση του ηθικού και απο αύριο δίνουμε την πνόη μας εδώ απ'οτι κατάλαβα!!Πρέπει να ενημερώσουμε και τα υπόλοιπα κορίτσια για την μεταφορά!!!


FVcBp2.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
 • Δημιουργία νέου...