Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας, ετών 32 έχω στο ιστορικό δύο αποβολές κενού σάκου με φυσική σύλληψη. Προχωρήσαμε σε εξωσωματική κ εμβρυομεταφορά με φυσικό κύκλο με μια βλαστοκύστη ελεγμένη από προεμφυτευτικο έλεγχο εκολλαπτόμενη και είχαμε βιοχημική.. ελεγμένα όλα από εξετάσεις και έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι αν τα επηρεάζει τόσο πολύ ο προεμφυτευτικος. Θα προχωρήσουμε σε δεύτερη με τεχνικό κύκλο.. θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κάποια κοπέλα που να τα κατάφερε με προεμφυτευτικο να έχει τελειομενη εγκυμοσύνη γιατί έχω αρχίσει να απογοητεύομαι…

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Μάντη είπε:

Κατάλαβα όχι έτσι δεν έχω δοκιμάσει γτ σπάνια κάνουμε το ιεραποστολικό δεν μας πολύ αρέσει!

Δεν ξέρω πάντως θα δοκιμάσω και καμιά άλλη στάση γτ μόνο μια κάνουμε! Δηλαδή μόνο σε μια καταλήγουμε!

Πάντα στα 4 τελειώνει αλλά εγώ είμαι ξαπλωμένη με ένα μαξιλαράκι στην κοιλιά κάποιες φορές.... Λέτε να φταίει που έχω ανάποδη κλίση μήτρας;;;

Πως καταληγετε? 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, ada32 είπε:

τωρα οχι δεν θα προλαβεις  αλλα αν δεν μεινεις τωρα , να τα παραγειλεις την επομενη φορα.  

αυτο σου εγραψα κ εγω , για ωορηξια..

Ναι ειπα οτι αν δεν μεινω αυτον τον μηνα θα παρω τον επομενο...εχουμε ξεκινησει επαφες απο την 5ημερα σε αυτον τον κυκλο

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Πως καταληγετε? 

Εμεις αυτες τις μερες μια ειμαι απο πανω εγω κ αλλες ειμαι μπρουμυτα χαχα

πρίν από 2 λεπτά , Μάντη είπε:

Κατάλαβα όχι έτσι δεν έχω δοκιμάσει γτ σπάνια κάνουμε το ιεραποστολικό δεν μας πολύ αρέσει!

Δεν ξέρω πάντως θα δοκιμάσω και καμιά άλλη στάση γτ μόνο μια κάνουμε! Δηλαδή μόνο σε μια καταλήγουμε!

Πάντα στα 4 τελειώνει αλλά εγώ είμαι ξαπλωμένη με ένα μαξιλαράκι στην κοιλιά κάποιες φορές.... Λέτε να φταίει που έχω ανάποδη κλίση μήτρας;;;

Στην οπίσθια κλίση μήτρας βοηθά πάρα πολύ το μαξιλάρι μετα τις επαφες και να είσαι ξαπλωμένη μπρόυμητα!!!Και οι καλύτερες στάσεις είναι η doggy και ξαπλωμένη μπρούμητα!!!Βέβαια και μένα μου λέγανε ότι έχω οπίσθια κλίση και τελικά έχω κλίση στα αριστερά!!!Και μου είπε ο γιατρός μετά την επαφή να κάθομαι με τα πόδια λυγισμένα προς την κοιλιά μου!!!!

πρίν από 2 λεπτά , Smile89 είπε:

Πως καταληγετε? 

Πάντα στα τέσσερα αλλά ξαπλωμένη... Και κάποιες φορές με ένα μαξιλαράκι στη κοιλιά!

Just now, marillia είπε:

Στην οπίσθια κλίση μήτρας βοηθά πάρα πολύ το μαξιλάρι μετα τις επαφες και να είσαι ξαπλωμένη μπρόυμητα!!!Και οι καλύτερες στάσεις είναι η doggy και ξαπλωμένη μπρούμητα!!!Βέβαια και μένα μου λέγανε ότι έχω οπίσθια κλίση και τελικά έχω κλίση στα αριστερά!!!Και μου είπε ο γιατρός μετά την επαφή να κάθομαι με τα πόδια λυγισμένα προς την κοιλιά μου!!!!

Μπρούμυτα εεεε;;; Μμμ εγώ μέχρι τώρα ενώ τελειώνει και είμαι μπρούμυτα με το μαξιλαράκι γυρνάω ανάσκελα και λυγίζω τα πόδια αλλά παλεύω για να τα κρατήσω μεσα! Λίγο να κουνηθώ παραπάνω πάνε φεύγουν! Λες λόγο της οπίσθιας κλίσης να κυλάνε την ώρα που γυρίζω;;;;

jgJqp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Μάντη είπε:

Πάντα στα τέσσερα αλλά ξαπλωμένη... Και κάποιες φορές με ένα μαξιλαράκι στη κοιλιά!

Τι να σου πω. Εγώ δεν ξέρω τη κλήση εχει η μήτρα μου παντως εμείς καταληγαμε εγώ απο κατω απλα παντα παντα εμένα ηταν η λεκανη μου προς τα πανώ εσφιγγα κοιλιακούς και ανεβαζα ψηλα ποδια ο αντρας τα κραταγε και κόντρα το βραδύ που λογικα έγινε το καλοοοο Χαχαχα Χαχαχα κοιμήθηκα επιτόπου.... 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Μάντη είπε:

Μπρούμυτα εεεε;;; Μμμ εγώ μέχρι τώρα ενώ τελειώνει και είμαι μπρούμυτα με το μαξιλαράκι γυρνάω ανάσκελα και λυγίζω τα πόδια αλλά παλεύω για να τα κρατήσω μεσα! Λίγο να κουνηθώ παραπάνω πάνε φεύγουν! Λες λόγο της οπίσθιας κλίσης να κυλάνε την ώρα που γυρίζω;;;;

Καλύτερα παρέμεινε αν μπορείς μπρούμητα κανένα τέταρτο!!!!Μη γυρίσεις αμέσως!!Και μένα τρέχουν αν είναι πολλά χαχχχα!!!Κάνε και αυτό με τα λυγισμένα πόδια!!Ξάπλα όπως είσαι ανασκελα όμως θέλει λύγισετα λίγο!!!Εχω τις λιγότερες απώλειες!!!

πρίν από 8 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ναι ειπα οτι αν δεν μεινω αυτον τον μηνα θα παρω τον επομενο...εχουμε ξεκινησει επαφες απο την 5ημερα σε αυτον τον κυκλο

Εμεις αυτες τις μερες μια ειμαι απο πανω εγω κ αλλες ειμαι μπρουμυτα χαχα

Δες τη  Απαντηση που εδωσα στην @Μάντη

nlmNp2.png

πρίν από 10 λεπτά , Μάντη είπε:

εμενα ο ακτινολογος μου ειπε οτι εχω ελαφρια οπισθια κλιση , ο γυναικολογος οχι!!1 ...λοιπον να μπουμε σε λεπτομερειες .. στα 4 εγω ειμαι στα γονατα κ οταν τελειωνει νιωθω οτι παει τοσο βαθια που οντως δεν βγαινει κατι οσο ειμαι στο κρεβατι μετα.  μετα ξαπλωνω ανασκελα κ βαζω ενα μαξιλαρακι . 

ψαξε στο google για την αναποδη μητρα για γυναικες που εμειναν εγκυες .. για την οπισθια λενε οτι πρεπει να ξαπλωνεις μπρουμυτα μετα αλλα εγω ετσι κοιμαμαι !!! οποτε γυριζα..

• Ευχαριστώ 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 2 λεπτά , marillia είπε:

Καλύτερα παρέμεινε αν μπορείς μπρούμητα κανένα τέταρτο!!!!Μη γυρίσεις αμέσως!!Και μένα τρέχουν αν είναι πολλά χαχχχα!!!Κάνε και αυτό με τα λυγισμένα πόδια!!Ξάπλα όπως είσαι ανασκελα όμως θέλει λύγισετα λίγο!!!Εχω τις λιγότερες απώλειες!!!

Αυτό το μήνα θα δοκιμάσω όλες τις στάσεις δεν μπορεί κάποια θα πιάσει χαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!!

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

Πάντως κορίτσια πόσες φορές από φτάρνισμα ή βήξιμο μου τρέχουν!!!Και πολλές φορές με κάνει ο άντρας μου να γελάω και του λέω σταμάτα γιατί τρέχουν!!!Μπορεί ότι παίζει ρόλο πιστεύω αλλά είναι σπαστικό!!!!Ο γιατρός που μου έκανε σαλπιγγογραφία επέμενε σε αυτ'ο!!!Μου είπε το λέω σε όλες τις γυναίκες να μην σηκώνεστε αμέσως!!!Εχει κάποιο ταξίδι να κάνει το σπέρμα!!Μου είπε ξάπλα μετά για μισή ώρα!!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , ada32 είπε:

αληθεια ε?? εμενα παντως παλιαπου το ειχα δοκιμασει , δεν αλλαζαν χρωμα. τωρα γινονται σκουρο καφε κ αφριζουν !!! ετσι γινονται κ τα δικα σου?

Ναι αφριζουν και γίνονται σκούρα δεν βαριέσαι ελπίζω το τεστ να δείξει θετικο! Εγώ κρατάω ότι είχες αρκετό αίμα στην περίοδο αυτή την φορά γιατί είχα και εγώ!!χαχαχα ότι ταίριαζει στην καθεμια μας!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Μάντη είπε:

Αυτό το μήνα θα δοκιμάσω όλες τις στάσεις δεν μπορεί κάποια θα πιάσει χαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!!

συμφωνω με την @marillia. στα 4 εννοω doggy style!!!! χαχαχα !!  αν τελειωσει απο πισω αλλα να ειμαι μπρουμυτα ξαπλωμενη , βγαινει ολο απεξω σε μενα!!1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Πάντως κορίτσια πόσες φορές από φτάρνισμα ή βήξιμο μου τρέχουν!!!Και πολλές φορές με κάνει ο άντρας μου να γελάω και του λέω σταμάτα γιατί τρέχουν!!!Μπορεί ότι παίζει ρόλο πιστεύω αλλά είναι σπαστικό!!!!Ο γιατρός που μου έκανε σαλπιγγογραφία επέμενε σε αυτ'ο!!!Μου είπε το λέω σε όλες τις γυναίκες να μην σηκώνεστε αμέσως!!!Εχει κάποιο ταξίδι να κάνει το σπέρμα!!Μου είπε ξάπλα μετά για μισή ώρα!!!!

Να ξέρεις ταξιδεύει για 90 λεπτα. 

nlmNp2.png

Just now, Nati85 είπε:

Ναι αφριζουν και γίνονται σκούρα δεν βαριέσαι ελπίζω το τεστ να δείξει θετικο! Εγώ κρατάω ότι είχες αρκετό αίμα στην περίοδο αυτή την φορά γιατί είχα και εγώ!!χαχαχα ότι ταίριαζει στην καθεμια μας!

ναι !! ειχα πολυ !!! παρα πολυ !!! κρατα αυτο εσυ 

• Χαχα 2

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 4 λεπτά , ada32 είπε:

εμενα ο ακτινολογος μου ειπε οτι εχω ελαφρια οπισθια κλιση , ο γυναικολογος οχι!!1 ...λοιπον να μπουμε σε λεπτομερειες .. στα 4 εγω ειμαι στα γονατα κ οταν τελειωνει νιωθω οτι παει τοσο βαθια που οντως δεν βγαινει κατι οσο ειμαι στο κρεβατι μετα.  μετα ξαπλωνω ανασκελα κ βαζω ενα μαξιλαρακι . 

ψαξε στο google για την αναποδη μητρα για γυναικες που εμειναν εγκυες .. για την οπισθια λενε οτι πρεπει να ξαπλωνεις μπρουμυτα μετα αλλα εγω ετσι κοιμαμαι !!! οποτε γυριζα..

Νομιζω οτι οι περισσοτερες εχουμε οπισθια κλιση...τωρα οσο αφορα την σταση π μενεις εγκυος εγω πιστευω οτι ειναι η στιγμη...γτ ενα απο τα τοσα σπερματοζωαρια χρειαζεται

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...