Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

και εγω εψαξα στο internet και δεν ειχε τιποτα, απο που το μαθανε και το συζητησανε οι μανουλες Ιουνιου δεν ξερω.

θα μπω να τις ρωτησω.

renakig ασε θα χαλαστουμε κι αλλο μερα που ειναι αφου ειναι μ....... θελουν να μας ξεφτιλισουν να δουλευουμε σαν σκλαβοι.

αααααχχχ θελω να κερδισω το τζοκερ σημερα γινεται?????? χα χα χα

τσικνοπεμτη θα πατε κοριτσια πουθενα? εγω ειπα τον αντρουλη μου δεν θελω γιατι σε ρετσινα να πιω να ευχαριστηθω δεν θα μπορω, να καπνισω δεν μπορω θα χω και τα ντουμανια? εεε παει πολυ σπιτι κανα λουκανικο στο τζακι εμεις.

IEJ0p3.png lqkDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια!Η αλήθεια είναι ότι αν ισχύουν όλα αυτά που λέτε για τον ιδιωτικό τομέα, σας πονάω πολύ και μου φαίνονται απαράδεκτα!Ελπίζω να μην ισχύουν! Εγώ (μη με μισήσετε) είμαι δασκάλα στο Δημόσιο και θα μπορούσα να κάθομαι 2 χρόνια και να πληρώνομαι... Αλλά επειδή το θεωρώ κι αυτό ξεφτίλα, δουλεύω τώρα κανονικά παρ' όλο που οι μετακινήσεις έχουν γίνει πολύ δύσκολες στα χιόνια.. και θα πάρω μόνο την άδεια ανατροφής που είναι 9 μήνες! Πάντως και σε μας θα σταματήσουν κάποτε αυτά... και το εύχομαι να σας πω διότι πολλές αδικίες γίνονται και μου τη σπάνε οι συνάδελφοι μου με την δημοσιουπαλληλική νοοτροπία και την τεμπελιά στο πετσί τους!Τεσπά, ας μην ανοίξουμε κοινονικοπολιτική συζήτηση, θέλω να ρωτήσω τι είναι το ντούπλερ! Πότε το κάνεις και τι τσεκάρεις με αυτό; Α θα τους πω να μου κάνουν! Κι εγώ μέχρι στιγμής έχω κάνει 4 υπερήχους, αλλά τους πρώτους 2 στην Ελλάδα (τον ένα για να διαπιστώσουμε ενδομήτρια κύηση και τον άλλο επειδή είχα καφέ), μετά ήρθα εδώ, άαααλλη νοοτροπία...

VbTYp1.png

Οτίλια εγώ θυμάμαι ότι είχα κάνει doppler προς το τέλος της εγκυμοσύνης. Πιο κάτω σου παραθέτω ένα άρθρο σχετικά με το είναι. Όσο για το αν θα βγούμε σήμερα, όπως και τις προηγούμενες τσικνοπέμπτες θα τη βγάλουμε σπίτι ή μάλλον θα την βγάλω εγώ με την μικρή στο σπίτι, γιατί ο σύζυγος λείπει εξωτερικό!

------------------------------------------------------------------------

Πρόκειται για το υπερηχογράφημα του τελευταίου τριμήνου, που δίνει μια ολοκληρωμένη εικόνα του εμβρύου σε συνδυασμό με τις προηγούμενες εξετάσεις.

Το υπερηχογράφημα ανάπτυξης- Doppler είναι το υπερηχογράφημα που Γ΄ τριμήνου της εγκυμοσύνης, το οποίο μπορεί να γίνει μετά την 28η εβδομάδα και έως το τέλος της εγκυμοσύνης. Ιδανικά γίνεται στην 32η εβδομάδα κύησης.

Ποιος είναι ο σκοπός του υπερηχογραφήματος ανάπτυξης - Doppler;

Ο σκοπός της εξέτασης είναι να μελετηθεί:

• Η ανάπτυξη του εμβρύου (βιομετρικές μετρήσεις).
  • Η ποσότητα του αμνιακού υγρού.
  • Η αντίσταση στη ροή του αίματος στα αγγεία του εμβρύου και στις μητριαίες αρτηρίες της μητέρας που αιματώνουν τον πλακούντα.
  • Η θέση και η μορφολογία του πλακούντα.
  • Η κινητικότητα του εμβρύου.

Τι πληροφορίες μας δίνει αυτή η εξέταση;

• Οι βιομετρικές μετρήσεις (περίμετρος κεφαλής, περίμετρος κοιλιάς, μήκος μηριαίου οστού) δίνουν πληροφορίες για την ανάπτυξη και τη θρέψη του εμβρύου. Επίσης, με βάση τις βιομετρικές μετρήσεις εκτιμάται το βάρος του εμβρύου. Στο υπερηχογράφημα αυτό γίνεται μια πρώτη εκτίμηση του βάρους (η οποία θεωρείται ότι δεν είναι απόλυτα ακριβής, γιατί οι υπερηχογραφικές μετρήσεις εξαρτώνται από τη θέση του εμβρύου).
  • Οι μελέτες Doppler δίνουν πληροφορίες για την οξυγόνωση του εμβρύου και τη λειτουργία του πλακούντα (με τη μελέτη της αντίστασης στη ροή του αίματος στα αγγεία του μωρού και στις μητριαίες αρτηρίες της μητέρας).
  • Η εκτίμηση της ποσότητας του αμνιακού υγρού δίνει συμπληρωματικές πληροφορίες για τη λειτουργία του πλακούντα και για το έμβρυο.

Το υπερηχογράφημα ανάπτυξης - Doppler του Γ΄ τριμήνου δεν δίνει πληροφορίες για την ανατομία του εμβρύου, γιατί το έμβρυο είναι πλέον μεγάλο και δεν είναι δυνατό να απεικονιστεί το ίδιο καθαρά, όπως στο Β' τρίμηνο.

81332fc420.png

6e08565c49.png

Γεια σας μέλλουσες και νυν μανούλες.

Μακάρι να μην κοπεί το εξάμηνο, πραγματικά τι να το κάνεις το παιδί όταν δεν υπάρχουν παιδικοί σταθμοί να κρατούν βρέφη; Άσε που στους 3 μήνες πως να αφήσεις το μωράκι που ακόμη έχει τόση ανάγκη την μαμά του; Ελπίζω, μόνο να ελπίζω μπορώ.

Οι εμετοί ευτυχώς έγιναν μόνο ένας στις 4 ημέρες και είμαστε μια χαρά. Άρχισε να φαίνεται και λίγη κοιλίτσα και καμαρώνουμε συνεχώς. Ραντεβού σε μια εβδομάδα. Δυστυχώς είμαι φαν των υπερήχων. Δεν μπορώ να ηρεμίσω αλλιώς ρε κορίτσια.

καλημέρα...:P πραγματικά πολύ δύσκολο αν κόψουν το 6 μηνο...τι να πώ???μας άφησαν και τίποτα πια???:(

πως είσαστε...εμείς καλά...μια στο PC, μια ξάπλα, μια καθιστή...μεσα στο σπίτι γενικά...

πως περάσετε εχθές???εμείς ψήσαμε -τα δύο μας - στο τζάκι και ήταν πολύ όμορφα!!!!

hOszp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα κορίτσια! Εμείς δυστυχώς δεν κάναμε τίποτα καθώς ο σύζυγος ήταν εξωτερικό! Εχθές μίλαγα με μία συνάδελφο που γεννάει μία εβδομάδα μετά από μένα και συνειδητοποιήσαμε ότι στη δουλειά θα είμαστε ακόμα 3 μήνες και μετά άδεια! (αν βέβαια πάνε όλα καλά κι επιστρέψω τη Δευτέρα). Ευτυχώς μία εβδομάδα τώρα είμαι καθαρή, οπότε είμαι λίγο αισιόδοξη. Εχθές το βράδυ ήταν μία δύσκολη νύχτα γιατί η μικρή έβηχε συνέχεια και την είχα συνέχεια στο νου μου. Πήγαινα για να ανοίξω τον υγραντήρα κι ευτυχώς πήγαινε καλύτερα. Επειδή κάπου είχα ακούσει (δεν ξέρω αν ισχύει βέβαια) ότι δεν κάνει να είναι συνέχεια ανοιχτός πήγαινε μετά και τον έκλεινα. Μόλις έβηχε πάλι έντονα τον άναβα πάλι. Αυτό συνεχίστηκε μέχρι τα ξημερώματα. Ελπίζω να μην μας το φυλάει για το ΣΚ!

81332fc420.png

6e08565c49.png

Κορίτσια γειά σας ! Προχθές πήγα για υπέρηχο και ήταν όλα πολύ καλά! Η μπουμπου κουνιόταν και την είδαμε πάλι πολύ καθαρά! Ολες οι μετρήσεις ανάπτυξης που της έκανε ο γιατρός ήταν φυσιολογικότατες...παρ'ολο το ζάχαρο! Γιατί πήγα και στον διαβητολόγο ο οποίος, επειδή τον τελευταίο καιρό οι μετρήσεις μου ήταν χάλια, με έβαλε στην ινσουλίνη. Τουλάχιστον με καθησύχασε ότι δεν κινδυνεύει το μωρό αφου βγήκα απο την 12η εβδομάδα και το 1ο τρίμηνο, οτι τώρα απλά ο σκοπός είναι να μη το βγάλουμε μεγαλόσωμο και ηρέμησα γιατί φοβόμουν πολύ. Ωστόσο ο γυναικολόγος μου με ανησυχησε απο άλλη άποψη. Όταν του είπα οτι ξεκίνησα ινσουλίνη μου είπε να προσέχω για υπογλυκαιμίες και να μην οδηγώ ποτέ μόνη μου και κάτι τέτοια και τώρα φοβάμαι όταν είμαι μόνη μου στο σπίτι μην λιποθυμήσω και δεν έχω κάνεναν να με βοηθήσει. Επίσης επειδή εξακολουθώ να έχω δέκατα, τον ρώτησα και γι'αυτό και μου είπε οτι είναι φυσιολογικά μέχρι και την 12η εβδομάδα και αφου εμένα συνεχιζονται να πάω σε παθολόγο.Βλέπετε οτι τέλικα κάθε εγκυμοσύνη έχει το θέμα της, τουλάχιστον ας έχουμε όλες μας ένα αίσιο τέλος και να γεννήσουμε γερά παιδάκια και όλα χαλάλι

DVymp3.png

Gfjgp3.png

renakig σε ευχαριστώ πολύ για τις κατατοπιστικές πληροφορίες για το ντούπλερ!

vassoula καλώς ήρθες!Με το καλό το μωράκι σου!το πρώτο;

Κορίτσια ερώτηση: Από ποτε ξεκινήσατε να βάζετε κρέμα για ραγάδες και ποια; Πείτε καμιά international από φαρμακείο για να μπορώ να τη βρω στη Στοκχόλμη!

Φιλάκια!!!

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα...Και εγώ λέω να δουλέψω μέχρι τον όγδοο και αυτή την φορά και να κάτσω μετά μια και καλή με το μικράκι μου.Αφού στη δουλειά ακόμα δεν το πιστεύουν και μου λένε συνέχεια εδώ θα γεννήσεις;Γιατί σε εμάς(δημόσιο είμαι και εγώ) όλες με το που δουν θετικό τεστ δεν ξαναπατάν για δουλειά.

Οτίλια εγώ και την πρώτη φορά και τώρα βάζω το τζονσον όχι όμως το λάδι αλλά αυτό που είναι πιο παχύρρευστο σαν τζελ. Δεν έκανα ραγάδες αλλά πιστεύω ότι είναι καθαρά θέμα δέρματος.

Βάσω καλώς ήρθες.Πες μας αν θες ΠΗΤ να σε βάλουμε στο πινακάκι μας.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

οτιλια σε ευχαριστω πολη για τισ ευχες!!!!!ναι ειναι η πρωτη μου εγκυμοσυνη...26 ιανουαριου εκανα την αυχενικη διαφανεια κ ολα πηγαν καλα και αναμενω στισ 24 μαρτιου με μεγαλη αγωνια τη β επιπεδου!ευχομαι ολα να πανε καλα κ αν μη κοπει το εξαμηνο....ειναι κριμα!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Καλησπέρα...Και εγώ λέω να δουλέψω μέχρι τον όγδοο και αυτή την φορά και να κάτσω μετά μια και καλή με το μικράκι μου.Αφού στη δουλειά ακόμα δεν το πιστεύουν και μου λένε συνέχεια εδώ θα γεννήσεις;Γιατί σε εμάς(δημόσιο είμαι και εγώ) όλες με το που δουν θετικό τεστ δεν ξαναπατάν για δουλειά.

Οτίλια εγώ και την πρώτη φορά και τώρα βάζω το τζονσον όχι όμως το λάδι αλλά αυτό που είναι πιο παχύρρευστο σαν τζελ. Δεν έκανα ραγάδες αλλά πιστεύω ότι είναι καθαρά θέμα δέρματος.

Βάσω καλώς ήρθες.Πες μας αν θες ΠΗΤ να σε βάλουμε στο πινακάκι μας.

oκ ευχαριστώ!Ούτε εγώ έχω κάνει, προληπτικά θέλω να αρχίσω να βάζω κάτι. Αυτό που λες με το δημόσιο με κάνει να γελάω!Ακριβώς το ίδιο γίνεται και με μας! Με το που βλέπουν θετικό τεστ παίρνουν άδεια μέχρι να γεννήσουν! Ελεος!

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...