Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 1 hour ago, LeneL είπε:

      Φυσικά και μπορεί να ρωτήσει για την καταγωγή. Εμένα μου είχε πει από μόνος του ο γιατρός μου, ότι στις Ελληνίδες δίνουν Ελληνίδες δοτριες και για λόγους χαρακτηριστικών. Αυτό ήταν η πολιτική του κέντρου που ήμουν, αλλά εννοείται ότι μπορεί να το ρωτήσει αν ισχύει και στα άλλα κέντρα. Ας κάνει μια ερώτηση, γιατί άκουσα κάτι περίεργα πρόσφατα, αν υπάρχει περίπτωση να την αντιστοιχισουν με συγκεκριμένη δότρια και δεν ανταποκριθεί στη διέγερση η δότρια, να μην πάρουν κανένα ωάριο, τι γίνεται τότε; Επίσης να ρωτήσει τι ισχύει με το μητρώο δοτριων και πόσα παιδιά μπορεί να δώσει η κάθε μία. Μόλις της το αναλύσουν θα της έρθει σίγουρα να της διευκρινίσουν διάφορα πράγματα!

      Σε ευχαριστώ παρα πολύ!! Ασε έχει πελαγώσει…

Τεστ τεστ και πάλι τεστ!!!


Recommended Posts

 

"Καλησπέρα μανούλες και προσεχώς μανούλες! Δεν είμαι σίγουρη για το πως λειτουργεί το φόρουμ ελπίζω να έχω κάποια απάντηση σας σύντομα!  Κοντεύωωωωωω να σκάσω κάθε μήνα! (Πόσο κοινό? ) προσπαθώ με τον άντρα μου κοντά δύο χρόνια για μωρουλι! Στα γρήγορα να αναφέρω ιστορικό! 3 μικρα χειρουργεία  για καποια τεράτωματά (όπως λέγονται ιατρικα) στη δεξιά ωοθήκη μου! Φράγμενη σάλπιγγα! Ενέσεις αβερκαπ (6μηνες) , εμφανίση περιόδου μετά από 9 μήνες! Κανένα συμπτωμα πέραν πρησμενου στήθους! Κανονικά η περίοδος μου όπως πάντα κάθε 28 μέρες! Λοιπόν τον μήνα αυτό 6/6/17 περίμενα αλλά τίποτα έρχεται στις 11/6 για 2 μέρες! Σταματάει αμέσως! 26/6 έκανα τεστ αργούσα γτ φοβόμουν το αρνητικό αποτέλεσμα!(εε και βγήκε αρνητικο) και εγώ πάλι στα πατώματα!  Πρησμενο στηθος εδώ και τρεις μέρες πονοι στη μέση αλλά τίποτα μα τίποτα απολύτως σε συμπτωμα! Αν εξαιρεσώ κάτι πόνους στη κοιλια χαμηλά που με δίπλωναν στο κρεβάτι 4 μέρες συνεχομενα! Πείτε μου την άποψη σας παρακαλώ! Να πάω για β χοριακη ή να περιμένω και άλλο?  "

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

1 hour ago, Κρητη94 είπε:

Καλησπέρα μανούλες και προσεχώς μανούλες! Δεν είμαι σίγουρη για το πως λειτουργεί το φόρουμ ελπίζω να έχω κάποια απάντηση σας σύντομα!  Κοντεύωωωωωω να σκάσω κάθε μήνα! (Πόσο κοινό? ) προσπαθώ με τον άντρα μου κοντά δύο χρόνια για μωρουλι! Στα γρήγορα να αναφέρω ιστορικό! 3 μικρα χειρουργεία  για καποια τεράτωματά (όπως λέγονται ιατρικα) στη δεξιά ωοθήκη μου! Φράγμενη σάλπιγγα! Ενέσεις αβερκαπ (6μηνες) , εμφανίση περιόδου μετά από 9 μήνες! Κανένα συμπτωμα πέραν πρησμενου στήθους! Κανονικά η περίοδος μου όπως πάντα κάθε 28 μέρες! Λοιπόν τον μήνα αυτό 6/6/17 περίμενα αλλά τίποτα έρχεται στις 11/6 για 2 μέρες! Σταματάει αμέσως! 26/6 έκανα τεστ αργούσα γτ φοβόμουν το αρνητικό αποτέλεσμα!(εε και βγήκε αρνητικο) και εγώ πάλι στα πατώματα!  Πρησμενο στηθος εδώ και τρεις μέρες πονοι στη μέση αλλά τίποτα μα τίποτα απολύτως σε συμπτωμα! Αν εξαιρεσώ κάτι πόνους στη κοιλια χαμηλά που με δίπλωναν στο κρεβάτι 4 μέρες συνεχομενα! Πείτε μου την άποψη σας παρακαλώ! Να πάω για β χοριακη ή να περιμένω και άλλο?  

Γειά σου κορίτσι μου!!Εννοείτε να κάνεις μια χοριακήηηηη!!!Μη σου πω και το απόγευμα!!!Και αν βγεί αρνητική να τηλεφωνήσεις στον γυναικολόγο σου!!

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...