Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 34 minutes ago, MK2012 said:

Μα ακριβώς επειδή για τον Σφακ έχω ακούσει τα καλύτερα και δεν έπιασε σε εμένα έχω προβληματιστεί ! Γιατί ως επαγγελματία εξακολουθώ να τον πιστεύω πάρα πολύ. Αλλά με κολλάνε τα νούμερα που δεν έχω αποτέλεσμα. Εκτός αν έχει χαλάσει δραματικά η ποιότητα από το Γενάρη και για αυτό πήρε τη κάτω βόλτα. Παίζει και αυτό. Αν το πας μόνο βάσει στατιστικών , με τον Μαστρ είχα τουλάχιστον έμβρυα. Πραγματικά δεν έχω κανένα ένστικτο, καμμία διαίσθηση. 
      Είμαι πολύ ψυχαναγκαστική με το πλάνο και θέλω όντως να κάνω stick to the plan αλλά σε αυτή τη φάση δε ξέρω τι είναι καλύτερο για εμένα.

ΥΓ:Φοβάμαι να χρησιμοποιήσω τα 2 τελευταία έμβρυα που δεν είναι και καλής ποιότητας χωρίς να έχω καβάντζα γιατί μετά θα πρέπει να ξεκινήσω από το μηδέν. Τώρα είμαι με ψυχολογία «ωοληψιας mode». Μου ήταν πολύ δύσκολο μετά την αρνητική χοριακη να ξαναμπώ σε αυτό το τρυπακι του φτου και από την αρχή. Δε θέλω να το ξαναπεράσω.

Τα φάρμακα τα προτείνει μόνο για τη Β φάση όχι γενικά γιατί πιστεύει πως αν θες να πάρεις κ στη Β φάση ωάριο κάνε καλύτερα stimulation να το ωριμάσεις αλλιώς θα είναι ανώριμο. Στη πρώτη φάση αν συνεργαστούμε ξανά θα πηγαίνω πάλι ή με χάπια ή με τπτ.

Για την εμβρυομεταφορα συμφωνώ. Κοιτα κακά τα ψέματα, ποτέ δε θα κάνω τις τέλειες βλαστοκυστες αλλά τουλάχιστον να δούμε μήπως κάνω παρόμοιες με τις πρώτες που έβαλα που ήταν ΒΒ και ΑΒ.

Τον πιστεύω ως γιατρό ναι αλλά 0 βλαστοκυστες στα 9 ωαρια είναι παταγώδης αποτυχία και φοβάμαι μη χάνω το χρόνο μου … Τον πιστεύω γιατί κοπέλες που τις παρακολουθεί λένε τα καλύτερα και αν ψάξεις ονλάιν κριτικές τον λατρεύουν και έχει αναλάβει παρόμοιες περιπτώσεις με εμένα που είδαν θετική εξέλιξη…  Αλλά πόσο να περιμένω πια; Δεν έχω όλο το χρόνο του κόσμου και τρομερό απόθεμα ωαρίων για να παίζω… 

Πραγματικά το κεφάλι μου είναι κιμάς και τα 12ωρα στο γραφείο δε βοηθανε να σκεφτώ πιο καθαρά.

Πραγματικά μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ  σαν ιδέα και σκέψου το είναι μήπως έκανες τις δύο-τρεις  επόμενες ωολληψιες με τον μαστρο ώστε να δεις τι αποτελεσμα θα έχεις. Αν πχ έχεις το ίδιο αποτέλεσμα με τον σφακ τότε μπαίνει στην συνιστώσα ότι μπορεί και να είναι πιο άσχημα τα πράγματα από τον Γενάρη. Αν δεις βλαστοκυστη από την άλλη τότε θα ξέρεις οτι κάτι γίνεται λάθος με τον σφακ. Όσο για τις δύο βλαστοκυστες που έχεις στη κατάψυξη ξέρω και σε καταλαβαίνω ότι σου δίνουν μια αβάντα. Νιώθεις ότι κάτι έχεις και σου κρατάνε την Ελπίδα ζωντανή Όμως εγώ θα τις έβαζα. Αρχικά ποτέ δεν ξέρεις μην προδικαζουμε και επιπλέον να ξέρεις ακριβώς τι γίνεται.

• Μου αρέσει 1

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

On 2/3/2025 at 10:59 ΠΜ, Ele1 είπε:

Κορίτσια επιτρέπεται ο καθαρισμός της ευαίσθητης περιοχής μετά την εμβρυομεταφορα 3 μέρα εδώ.. 

Σήμερα έκανα τη 2η εμβρυομεταφορά, δεν είχα κάποια οδηγία ούτε τώρα να μην καθαρίζω την περιοχή. Μόνο ξεκούραση και όχι έντονη άσκηση, αλκοόλ, σεξ, κάπνισμα κλπ.

Καλή επιτυχία!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σας. Εύχομαι στην καθεμία ο,τι επιθυμεί από καρδιάς. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν υπάρχει κοπέλα που διαθέτει ενέσεις meriofert και δεν τις χρειάζεται πια. Θα μου έδινε μεγάλη βοήθεια πραγματικά. Ευχαριστώ πολύ.

Καλησπέρα σε όλες! Σας εύχομαι θετικές χοριακές, με τους πολυπόθητους διπλασιασμούς!

03/03, Καθαρά Δευτέρα, έκανα τη 2η εμβρυομεταφορά μας και τώρα είμαστε στην αναμονή. Υπάρχει άλλη κοπέλα στις ίδιες μέρες??

• Ευχή 4

Καλημέρα σε όλα τα μάχιμα,γεμάτα δύναμη κορίτσια!!!

Παρακολουθώ το forum, διαβάζω ιστορίες πολλών από εμάς αν και είχα καιρό να γράψω..

02/03 έκανα την 3η μας εμβρυομεταφορά, 2 κατεψυγμένων βλαστοκύστεων. Όσες φορές και να περάσουν,  η αγωνία ίδια μέχρι την χοριακή που έχω στις 11/03. @Μπουρμπουλάκιθα είμαστε παρέα, με 1 μέρα διαφορά.  @Ele1πολύ χαίρομαι για το θετικό τεστ. Μην σε ανησυχεί το στήθος. Πιστεύω πως τα συμπτώματα είναι φαρμακευτικά κυρίως τώρα στην αρχή . Καλή επιτυχία σε όλες μας 💪💪🙏🙏

• Καλή τύχη! 3
  • Ευχή 3

Διαφημίσεις

11 ώρες πρίν, Μπουρμπουλάκι είπε:

Καλησπέρα σε όλες! Σας εύχομαι θετικές χοριακές, με τους πολυπόθητους διπλασιασμούς!

03/03, Καθαρά Δευτέρα, έκανα τη 2η εμβρυομεταφορά μας και τώρα είμαστε στην αναμονή. Υπάρχει άλλη κοπέλα στις ίδιες μέρες??

Καλημέρα εγώ πάω Παρασκευή!!

• Καλή τύχη! 2
  • Ευχή 1

10 ώρες πρίν, Manant8490 είπε:

Καλημέρα σε όλα τα μάχιμα,γεμάτα δύναμη κορίτσια!!!

Παρακολουθώ το forum, διαβάζω ιστορίες πολλών από εμάς αν και είχα καιρό να γράψω..

02/03 έκανα την 3η μας εμβρυομεταφορά, 2 κατεψυγμένων βλαστοκύστεων. Όσες φορές και να περάσουν,  η αγωνία ίδια μέχρι την χοριακή που έχω στις 11/03. @Μπουρμπουλάκιθα είμαστε παρέα, με 1 μέρα διαφορά.  @Ele1πολύ χαίρομαι για το θετικό τεστ. Μην σε ανησυχεί το στήθος. Πιστεύω πως τα συμπτώματα είναι φαρμακευτικά κυρίως τώρα στην αρχή . Καλή επιτυχία σε όλες μας 💪💪🙏🙏

Κι εμείς 2 κατεψυγμένα βάλαμε. 🤞🤞14/03 το δικό μου τεστ. Εύχομαι να μας πάνε όλα καλά! ♥️

@Ele1 εμένα ξεκίνησε να πρήζεται αμέσως μόλις ξεκίνησα το cyc...r και άρχισε να ξεπρήζεται μία μέρα πριν την εμβρυομεταφορά, οπότε θα συμφωνήσω με τη @Manant8490 ότι μάλλον είναι από όλες τις ορμόνες που παίρνουμε. @Ele1 ήταν η 1η σου εμβρυομεταφορά;

• Ευχή 1

πρίν από 46 λεπτά , dimi.tra είπε:

Κορίτσια καλή επιτυχία και στις 3 να έχετε τέλειες τριψήφιες χοριακες! 🤞 

Θα σας ήταν εύκολο να μου πείτε παρακαλώ τι αξιολόγηση είχατε στις βλαστοκύστες σας; 

4BC και 3ΒΒ. Δεν έχω ιδιαίτερες προσδοκίες, ελπίζω όμως να με διαψεύσουν.

• Ευχή 4

πρίν από 47 λεπτά , Μπουρμπουλάκι είπε:

4BC και 3ΒΒ. Δεν έχω ιδιαίτερες προσδοκίες, ελπίζω όμως να με διαψεύσουν.

Μακάρι να είναι οι τυχερές σου στο εύχομαι από την καρδιά μου 🙏🙏🙏🙏

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Θα σας ήταν εύκολο να μου πείτε παρακαλώ τι αξιολόγηση είχατε στις βλαστοκύστες σας; 

Καλημέρα!!!!

Εμάς ήταν 4AB και 3BC. Ξέρω πως δεν είναι άριστες αλλά περιμένω με ελπίδα και πίστη. 

Κορίτσι μου εσύ σε ποιά φάση είσαι? Σίγουρα θα το έχεις αναφέρει αλλά κάπου χάνομαι στο διάβασμα 🙂

• Καλή τύχη! 1
  • Ευχή 1

10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλημέρα έκανα ήταν 4αα και 3 αα

Καλή επιτυχία 

11 ώρες πρίν, Μπουρμπουλάκι είπε:

Κι εμείς 2 κατεψυγμένα βάλαμε. 🤞🤞14/03 το δικό μου τεστ. Εύχομαι να μας πάνε όλα καλά! ♥️

@Ele1 εμένα ξεκίνησε να πρήζεται αμέσως μόλις ξεκίνησα το cyc...r και άρχισε να ξεπρήζεται μία μέρα πριν την εμβρυομεταφορά, οπότε θα συμφωνήσω με τη @Manant8490 ότι μάλλον είναι από όλες τις ορμόνες που παίρνουμε. @Ele1 ήταν η 1η σου εμβρυομεταφορά;

Όχι δεν ήταν η πρώτη μου.

Καλή επιτυχία 

• Ευχή 1

πρίν από 37 λεπτά , Manant8490 είπε:

Καλημέρα!!!!

Εμάς ήταν 4AB και 3BC. Ξέρω πως δεν είναι άριστες αλλά περιμένω με ελπίδα και πίστη. 

Κορίτσι μου εσύ σε ποιά φάση είσαι? Σίγουρα θα το έχεις αναφέρει αλλά κάπου χάνομαι στο διάβασμα 🙂

Καλημέρα! Δεν πειράζει που δεν είναι άριστες, έχουμε δει τόσες εγκυμοσύνες με καλές και μέτριες βλαστοκύστες. Σου εύχομαι να είναι κ εσένα οι τυχερές σου 🤞🤞🤞🤞🤞

Εχω κ εγώ μια 4ΒΒ & μια 3ΒΒ που με περιμένουν, θα τις μεταφέρω στον επόμενο κύκλο μου αν είναι καλός. Περιμένω περίοδο την άλλη εβδομάδα για να ξεκινήσουμε προετοιμασία. 

Κορίτσια συγκρατημένη αισιοδοξία, μου το είπε μια φίλη και από εκείνη την στιγμή το σκέφτομαι κάθε φορά που με βασανίζουν διάφορες σκέψεις. Σας παρακολουθώ και σας διαβάζω και εύχομαι μαζί σας να μας πείτε ευχάριστα νέα 🤞🙏❤️

1 hour ago, dimi.tra είπε:

Καλημέρα! Δεν πειράζει που δεν είναι άριστες, έχουμε δει τόσες εγκυμοσύνες με καλές και μέτριες βλαστοκύστες. Σου εύχομαι να είναι κ εσένα οι τυχερές σου 🤞🤞🤞🤞🤞

Εχω κ εγώ μια 4ΒΒ & μια 3ΒΒ που με περιμένουν, θα τις μεταφέρω στον επόμενο κύκλο μου αν είναι καλός. Περιμένω περίοδο την άλλη εβδομάδα για να ξεκινήσουμε προετοιμασία. 

Κορίτσια συγκρατημένη αισιοδοξία, μου το είπε μια φίλη και από εκείνη την στιγμή το σκέφτομαι κάθε φορά που με βασανίζουν διάφορες σκέψεις. Σας παρακολουθώ και σας διαβάζω και εύχομαι μαζί σας να μας πείτε ευχάριστα νέα 🤞🙏❤️

Ναι ρε αγάπη..θυμήθηκα την περίπτωση σου και πόσο ωραία μας τα λες και μοιράζεσαι τις γνώσεις σου μαζί μας  🫶

Στην πρώτη εμβρυομεταφορά είχα 0 χοριακή,  στην δεύτερη με 2 μέτριες βλαστοκύστες, είχα θετική,  όλα καλά είχαμε ακούσει και καρδιά αλλά παλινδρομησε στην 8η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικών βλαβών. 

Ακριβώς όπως το είπες!!! Είναι το moto μου σε όλες τις προσπάθειες. Συγκρατημένη αισιοδοξία!!!

Ευχαριστώ για τις ευχές!

• Λουλούδια 1

1 ώρα πρίν, Manant8490 είπε:

Ναι ρε αγάπη..θυμήθηκα την περίπτωση σου και πόσο ωραία μας τα λες και μοιράζεσαι τις γνώσεις σου μαζί μας  🫶

Στην πρώτη εμβρυομεταφορά είχα 0 χοριακή,  στην δεύτερη με 2 μέτριες βλαστοκύστες, είχα θετική,  όλα καλά είχαμε ακούσει και καρδιά αλλά παλινδρομησε στην 8η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικών βλαβών. 

Ακριβώς όπως το είπες!!! Είναι το moto μου σε όλες τις προσπάθειες. Συγκρατημένη αισιοδοξία!!!

Ευχαριστώ για τις ευχές!

Έκανες προεμφυτευτικό σε αυτές που έβαλες τώρα; Δυστυχώς σε ηλικίες άνω των 36 οι χρωμοσωμικες ανωμαλίες είναι συχνές το θετικό είναι πως είναι τυχαίες και επειδή ήταν το προηγούμενο έμβρυο δεν σημαίνει πως είναι και αυτά. Ας ελπίσουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά, το αξίζεις, έχετε ταλαιπωρηθεί κι εσείς αρκετά! 🤞

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...