Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blu24 είπε:

Ναι σε αυτό σίγουρα θα τσεκάρω και τον επόμενο μήνα και ελπίζω όταν έρθει η ώρα για την διέγερση να έχω και τότε καλές ορμονικές …τώρα η πρόλακτινη αν επηρεάζει στην διέγερση δεν ξέρω αλλά πάντα είναι πάνω από 20🫠

Φρόντιζε να πηγαίνεις κανένα δίωρο αφότου ξυπνήσεις για εξετάσεις κι όχι λαχανιασμενη😁

Εξωσωματικη Γιαννενα-Ζηκοπουλος

Recommended Posts

On 17/10/2019 at 2:50 ΠΜ, Χρύσα86 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα.Ειναι νέα στο forum. Σκέφτομαι να πάω για εξωσωματική στον Ζηκοπουλο στα Γιάννενα. Ποια η διαδικασία; Κλείνεις ραντεβού στο νοσοκομείο ή στο ιατρείο του; Πώς ξεκινάμε;;,

Καλησπέρα Χρύσα! Έκανα εξωσωματική στον Ζηκοπουλο και σε 12 μέρες πάω για χοριακη. Εγώ είχα κλείσει ραντεβού στο ιατρείο του. Πρέπει πρώτα να μαζέψεις τα δικαιολογητικά και να  περάσεις απο επιτροπή ΕΟΠΥΥ για να πάρεις τα φάρμακα κ να μην τα πληρώσεις. Μετά ξεκινάς όταν είσαι έτοιμη.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 72
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η αλήθεια είναι ότι έκανα εξωσωματική τον Μάιο σε ιδιωτικό κέντρο στη Θεσσαλονίκη. Με 3 βλαστοκυστες πήρα τις 2. 2 θετικά  τεστ και μια χοριακη 2,5... Τον Νοέμβριο περνάω Επιτροπή για τα φάρμακα (τα προηγούμενα τα είχα αγοράσει). Και ήθελα να ξέρω σε ποια φάση πρέπει να έρθω σε επαφή με τον κ. Ζηκοπουλο. @butterfly19 αρχικά σου εύχομαι μια τεράστια χοριακη!!! Είσαι ευχαριστημένη από τον γιατρο και με την όλη διαδικασία;

On 20/10/2019 at 6:53 ΜΜ, Butterfly19 είπε:

Καλησπέρα Χρύσα! Έκανα εξωσωματική στον Ζηκοπουλο και σε 12 μέρες πάω για χοριακη. Εγώ είχα κλείσει ραντεβού στο ιατρείο του. Πρέπει πρώτα να μαζέψεις τα δικαιολογητικά και να  περάσεις απο επιτροπή ΕΟΠΥΥ για να πάρεις τα φάρμακα κ να μην τα πληρώσεις. Μετά ξεκινάς όταν είσαι έτοιμη.

Η αλήθεια είναι ότι έκανα εξωσωματική τον Μάιο σε ιδιωτικό κέντρο στη Θεσσαλονίκη. Με 3 βλαστοκυστες πήρα τις 2. 2 θετικά  τεστ και μια χοριακη 2,5... Τον Νοέμβριο περνάω Επιτροπή για τα φάρμακα (τα προηγούμενα τα είχα αγοράσει). Και ήθελα να ξέρω σε ποια φάση πρέπει να έρθω σε επαφή με τον κ. Ζηκοπουλο. @butterfly19 αρχικά σου εύχομαι μια τεράστια χοριακη!!! Είσαι ευχαριστημένη από τον γιατρο και με την όλη διαδικασία;

On 24/10/2019 at 1:20 ΠΜ, Χρύσα86 είπε:

Η αλήθεια είναι ότι έκανα εξωσωματική τον Μάιο σε ιδιωτικό κέντρο στη Θεσσαλονίκη. Με 3 βλαστοκυστες πήρα τις 2. 2 θετικά  τεστ και μια χοριακη 2,5... Τον Νοέμβριο περνάω Επιτροπή για τα φάρμακα (τα προηγούμενα τα είχα αγοράσει). Και ήθελα να ξέρω σε ποια φάση πρέπει να έρθω σε επαφή με τον κ. Ζηκοπουλο. @butterfly19 αρχικά σου εύχομαι μια τεράστια χοριακη!!! Είσαι ευχαριστημένη από τον γιατρο και με την όλη διαδικασία;

Καλησπέρα @Vila και @Χρύσα86!Σήμερα έκανα χοριακη η οποία ήταν 678,75. Ήταν η πρώτη μου εξωσωματική. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένη  από τον γιατρό και από όλους όσους ήταν στην ωοληψια και την εμβρυομεταφορα. Ο κ. Ζηκοπουλος απαντούσε σε όλες μου τις απορίες και τον έβρισκα πάντα στο τηλέφωνο. Καλά θα ήταν να συζητήσετε μόλις περάσεις από επιτροπή για να σου πει πώς θα ξεκινήσετε. Καλή επιτυχία σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

1 hour ago, Butterfly19 είπε:

Καλησπέρα @Vila και @Χρύσα86!Σήμερα έκανα χοριακη η οποία ήταν 678,75. Ήταν η πρώτη μου εξωσωματική. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένη  από τον γιατρό και από όλους όσους ήταν στην ωοληψια και την εμβρυομεταφορα. Ο κ. Ζηκοπουλος απαντούσε σε όλες μου τις απορίες και τον έβρισκα πάντα στο τηλέφωνο. Καλά θα ήταν να συζητήσετε μόλις περάσεις από επιτροπή για να σου πει πώς θα ξεκινήσετε. Καλή επιτυχία σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!!

Με το καλό κοπέλα μου!!! Εύχομαι μια υπέροχη εγκυμοσύνη και ένα υγιές μωράκι!!! Εγώ τελικά χθες έμαθα πως είμαι έγκυος! Λίγο πριν την επιτροπή! Δεν μπορω να το πιστέψω ακόμα!

• Μου αρέσει 2

XDXPp2.png

Just now, Vila είπε:

Με το καλό κοπέλα μου!!! Εύχομαι μια υπέροχη εγκυμοσύνη και ένα υγιές μωράκι!!! Εγώ τελικά χθες έμαθα πως είμαι έγκυος! Λίγο πριν την επιτροπή! Δεν μπορω να το πιστέψω ακόμα!

Σοβαρά;;;; Απίστευτο!!Μπράβο κορίτσι μου! Πολύ χαίρομαι! Μια τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι!!Όλα δεξιά να μας πάνε! Ούτε εγώ έχω συνειδητοποιήσει τι μου γίνεται...

• Ευχαριστώ 1

On 30/10/2019 at 8:56 ΜΜ, Butterfly19 είπε:

Ρε πόσο υπέροχα νέα!!!!! Τι ωραία!!!! Να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και να πάνε όλα θαυμάσια!!!!Με πόσα ωοθηλάκια πήγες;

On 31/10/2019 at 1:00 ΠΜ, Vila είπε:

@Vila σοβαρά τώρα;;;; Πόσο τέλεια νέα και τα δικά σου!!! Να πάνε όλα κατ' ευχήν!!!! Εγώ 12/11 περνάω Επιτροπή και ενώ έχω όλα τα χαρτιά δεν μπορώ να βρω πουθενά τη σαλπιγγρογραφία μου.... Πόση ατυχία πια;;;;

• Ευχαριστώ 1

19 ώρες πρίν, Χρύσα86 είπε:

Ρε πόσο υπέροχα νέα!!!!! Τι ωραία!!!! Να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και να πάνε όλα θαυμάσια!!!!Με πόσα ωοθηλάκια πήγες;

@Vila σοβαρά τώρα;;;; Πόσο τέλεια νέα και τα δικά σου!!! Να πάνε όλα κατ' ευχήν!!!! Εγώ 12/11 περνάω Επιτροπή και ενώ έχω όλα τα χαρτιά δεν μπορώ να βρω πουθενά τη σαλπιγγρογραφία μου.... Πόση ατυχία πια;;;;

Χρύσα μου δεν μπορεί κάπου εκεί γύρω θα την έχεις!! Θα βρεθεί σίγουρα! Σκέψου μήπως υπάρχει περίπτωση να έμεινε σε κάποιον γιατρό που πήγες τελευταία.. 

Με το καλό η επιτροπή κοπέλα μου!

Και που ξέρεις μπορεί να γίνει το θαύμα και για εσάς και να μη χρειαστεί τίποτα!! Εγώ ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω!

XDXPp2.png

Διαφημίσεις

Just now, BettySt είπε:

@Vila συγχαρητήρια κοριτσι μου! Μια υπέροχη και τελειομηνη εγκυμοσύνη να έχεις! Χάρηκα πολύ για σένα! 

Ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!! Στέλνω σε όλες σας τη θετική μου ενέργεια και μπόλικη μπεμπεδοσκονη!!! 

• Μου αρέσει 1

XDXPp2.png

• 4 months later...

Καλησπέρα κοριτσια! Είχα μια αποτυχημένη προσπαθεια στην Λάρισα! Με μόνο τρία ωάρια δεν πραγματοποιηθηκε γονιμοποίηση! Σκέφτομαι να παω στα Γιάννενα!! Είχε καμιά προβλημμα λίγων ωραρίων που δεν κατάφεραν να γονιμοποιηθουν;Ευχαριστώ! 

Just now, Sofiouda είπε:

Καλησπέρα κοριτσια! Είχα μια αποτυχημένη προσπαθεια στην Λάρισα! Με μόνο τρία ωάρια δεν πραγματοποιηθηκε γονιμοποίηση! Σκέφτομαι να παω στα Γιάννενα!! Είχε καμιά προβλημμα λίγων ωραρίων που δεν κατάφεραν να γονιμοποιηθουν;Ευχαριστώ! 

Καλησπέρα @Sofiouda ! Εγώ έκανα κάπου 13 ωάρια από τα οποία μόνο τα 5 ήταν καλά, γονιμοποιηθηκαν τα 3 και πήραμε 2 εμβρυακια τριών ημερών ΑΑ και ΑΒ. Το άλλο δεν προχώρησε. Αυτή τη στιγμή είμαι έγκυος και περιμένουμε τα διδυμακια μας σε 3 μήνες!! 

• Μου αρέσει 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...