Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Anastasia14 είπε:

Σχετικά με την κολπίτιδα, εγώ θα περίμενα την περιοδο και μόλις τελειωνε θα έκανα μια καλλιεργεια κολποτραχηλικού, για να εισαι σίγουρη ότι δεν υπάρχει κάτι. Έχω αλλάξει τρεις γυναικολόγους και πάντα όλοι μου ζητουσαν επανάληψη μετά από την αγωγή (παίζει και το μόνο πράγμα το οποίο είχαν την ίδια αποψη χαχα).

Τι εννοείς ότι έχει πάντα κάποιο μικρόβιο λόγω μορφολογίας του συστήματος; Σε ρωτάω γιατί και ο δικός μου άντρας όλο κάτι βγάζει κι εχουμε απηυδύσει!

Το σπερμοδιάγραμμα με 9% μορφολογια το λες παραπάνω από καλό! Μην αισθάνεσαι ενοχές κορίτσι μου, δεν επιλέγει κανείς να ειναι υπογόνιμος, άντρας ή γυναίκα. Δε ξέρω μήπως πρέπει να σκεφτείτε το προεμφυτευτικό εσείς, αλλά νομίζω είχες πει ότι δεν πληρείτε τα κριτήρια;

Έχει που κάνει σπερμοδιάγραμματα εδώ και 1,5 χρόνο περίπου. Ξεκίνησε με ουρεοπλασμα και μετά το ουρεοπλασμα έχει συνεχώς κάποιο μικρόβιο της εντερικής μικροχλωρίδας ή εντεροκοκκο ή E.Coli κλπ. Αλλά το σπερμοδιάγραμμα βελτιώνεται και δεν φαίνεται να εχει προστατιτιδα. Μας είχε πει πως αυτά τα μικρόβια δεν είναι ανησυχητικά ιδιαίτερα. Δίνει αντιβίωση για να είναι καθαρός πριν την ετ αλλά δεν φαίνεται να επηρεάζουν κάπου. Πάλι τώρα θα πάει για υπέρηχο και αντιβίωση και αυτή τη φορά θα πάρει και προβιοτικά για συντήρηση μήπως και σταματήσει να βγάζει. Είναι κάποιοι άντρες που λόγω κατασκευής εκεί κάτω ο προστάτης τους φιλοξενεί πάντα κάποιο μικρόβιο που μεταναστεύει από το έντερο. Θα σας πω και την τρίτη που έχει ραντεβού αν μας είπε κάτι άλλο. 

Δεν δικαιούμαστε προεμφυτευτικό δυστυχώς. Αλλά είχα και μόνο δύο καλές βλαστοκύστες. Να δω αν αυτή τη φορά θα πάρουμε κάτι καλύτερο. Η αλήθεια είναι πως και ο γυναικολόγος μου που μιλήσαμε χθες μου είπε πως το σπερμα είναι πολύ καλό, πολύ καλύτερο απ ότι ήταν και να πάει στον ανδρολογο να συζητήσουν για το μικρόβιο και να πάμε σε επόμενη διέγερση μόλις μου έρθει περίοδος. 

9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Φοβάμαι να κάνω διάλειμμα… Με έχουν κάνει να πιστέψω πως είναι αντίστροφη η μέτρηση που όντως παίζει και να ισχύει.. αλλά κυρίως ακούω στο μυαλό μου τη φωνή του Σφακ όταν του είπε ο άντρας μου πως μου χρειάζεται ένα διάλειμμα πως «μπορεί όταν κάνω διάλειμμα να χάσω το καλό ωάριο» γιατί λέει οι γυναίκες έχουν 3-4 καλούς κύκλους το χρόνο (πόσο μάλλον γυναίκες με ΠΩΑ)..

Ελπίζω μόνο να πάρω τη σωστή απόφαση..

Αν έχουμε μόνο 3-4 καλούς κύκλους το χρόνο καήκαμε! Παρακολουθώ την συζήτηση δεν ξέρω τι να σου πω. Κι εγώ στην θέση σου φουλ μπερδεμένη θα ήμουν, δεν ξέρω τι θα έκανα. Δεν ξέρω ποια θα ήταν η σωστή απόφαση. Αλλά αν είναι όπως τα λέει ο Σφακ κάνεις διάλειμμα; Ρισκάρεις; Έξω από το χορό καλά τα λέμε, όταν το βιώνεις όμως;;; Δύσκολο να πεις θα σταματήσω 1-2 μήνες. 

ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια του φορουμ!Θα ηθελα τη συμβουλη σας!Εδω και εξι μηνες εχω σταθεροτατο κυκλο 30 ημερων με ουτε μια ημερα καθηστερηση!Τους τελευταιους τρεις μηνες προσπαθω για νινακι!Αυτο το μηνα εχω 10 ημερες καθηστερηση!Εκανα τρια τεστ εγκυμοσυνης και τα τρια αρνητικα!!!Υπαρχει περιπτωση να κανουν λαθος;Σκεφτομαι τη δευτερα να κανω χοριακη!Αν τελικα δεν ειμαι εγκυος τι μπορει να ειναι;Σκεφτηκα για κυστη!Αφου ολοκληρωθει μια θεραπεια κυστης μετα απο ποσο καιρο μπορω να προσπαθησω για παιδι;Αν παλι ειναι ορμονικο ξερετε τι μπορει να μου συστησει ο γιατρος;Αλλα αν ηταν ορμονικο δεν θα φαινοταν και στους προηγουμενους μηνες;Συγγνωμη για το μεγαλο κειμενο αλλα εχω πολυ αγωνια!:P:p:p

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια του φορουμ!Θα ηθελα τη συμβουλη σας!Εδω και εξι μηνες εχω σταθεροτατο κυκλο 30 ημερων με ουτε μια ημερα καθηστερηση!Τους τελευταιους τρεις μηνες προσπαθω για νινακι!Αυτο το μηνα εχω 10 ημερες καθηστερηση!Εκανα τρια τεστ εγκυμοσυνης και τα τρια αρνητικα!!!Υπαρχει περιπτωση να κανουν λαθος;Σκεφτομαι τη δευτερα να κανω χοριακη!Αν τλικα δεν ειμαι εγκυος τι μπορει να ειναι;Σκεφτηκα για κυστη!Αφου ολοκληρωθει μια θεραπεια κυστης μετα απο ποσο καιρο μπορω να προσπαθησω για παιδι;Αν παλι ειναι ορμονικο ξερετε τι μπορει να μου συστησει ο γιατρος;Αλλα αν ηταν ορμονικο δεν θα φαινοταν και στους προηγουμενους μηνες;Συγγνωμη για το μεγαλο κειμενο αλλα εχω πολυ αγωνια!:P:p:p

10μερες ειναι οκ για να εμφανιστει σωστο ενα τεστ παντος εμενα το μυαλο μου θα πηγαινε σε μια ανεβασμενη προλακτινη(γτ το χω παθει)στην καθηστεριση παρα σε κυστη.

921477wc2fyvv2y2.gif

10μερες ειναι οκ για να εμφανιστει σωστο ενα τεστ παντος εμενα το μυαλο μου θα πηγαινε σε μια ανεβασμενη προλακτινη(γτ το χω παθει)στην καθηστεριση παρα σε κυστη.

Kαι τι εκανες για να σου ερθει η περιοδος σου εδωσε καποια αγωγη;Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου!

Διαφημίσεις

• 9 χρόνια μετά...
On 5/2/2011 at 5:51 ΜΜ, αναστασια@κ είπε:

Καλησπερα κοριτσια του φορουμ!Θα ηθελα τη συμβουλη σας!Εδω και εξι μηνες εχω σταθεροτατο κυκλο 30 ημερων με ουτε μια ημερα καθηστερηση!Τους τελευταιους τρεις μηνες προσπαθω για νινακι!Αυτο το μηνα εχω 10 ημερες καθηστερηση!Εκανα τρια τεστ εγκυμοσυνης και τα τρια αρνητικα!!!Υπαρχει περιπτωση να κανουν λαθος;Σκεφτομαι τη δευ τερα να κανω χοριακη!Αν τελικα δεν ειμαι εγκυος τι μπορει να ειναι;Σκεφτηκα για κυστη!Αφου ολοκληρωθει μια θεραπεια κυστης μετα απο ποσο καιρο μπορω να προσπαθησω για παιδι;Αν παλι ειναι ορμονικο ξερετε τι μπορει να μου συστησει ο γιατρος;Αλλα αν ηταν ορμονικο δεν θα φαινοτα ν και στους προηγουμενους μηνες;Συγγνωμη για το μεγαλο κειμενο αλλα εχω πολυ αγωνια!:P:p:p

Όλα καλα κορίτσι?αδιαθετησες? Να ξέρεις ότι μπορεί να μην είναι τίποτε άλλο εκτός από το άγχος σου ..

Just now, Renez είπε:

Όλα καλα κορίτσι?αδιαθετησες? Να ξέρεις ότι μπορεί να μην είναι τίποτε άλλο εκτός από το άγχος σου ..

Κορίτσι μου αυτή η δημοσίευση γράφτηκε 9 χρόνια πριν!! 

Just now, Blonde είπε:

Κορίτσι μου αυτή η δημοσίευση γράφτηκε 9 χρόνια πριν!! 

Χαχαχαχα ναι το είδα αφότου πάτησα το μνμ κ γελαγα μόνη Μ!! Μπορεί να έχει κάνει κ 8 παιδιά ως τώρα χαχαχα

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...