Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
 • Από την διαχείριση / Admin news

  • 34 minutes ago, Σποράκι said:

   Δεν θεωρώ ότι όλο αυτό που περνάμε είναι η τιμωρία μας για κάτι που έχουμε κάνει στο παρελθόν. Απλά συμβαίνει, απλά έτυχε σε εμάς και εμείς πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Το άγχος δεν φεύγει, ειδικά στην αρχή. Οι σκέψεις πότε θετικές και πότε αρνητικές. Φυσιολογικά είναι όλα όσα περνάς. Όσο για αυτό που λες για την ωοληψια πώς ξέρεις από τώρα ποια μέρα θα τύχει; Δεν είναι στάνταρ η 14η μέρα. Έχω κάνει ωοληψια 9η και έχω κάνει και 17η. Κάθε κύκλος μια νέα εμπειρία.

   Με βάση ένα μίνι διάγραμμα που φτιάξαμε …. Αλλά το ίδιο μ είπαν κ στο κέντρο ότι αυτά αλλάζουν … ναι έτσι είμαι κια θετική σκέψη την αλλη αρνητική … και είμαι τόσο δυνατός άνθρωπος με μια απόξεση στο ενεργητικό μου πως τώρα με πήρε εται από κάτω δεν μπορώ να το δεχτώ …

   32 minutes ago, Marlina said:

   Εγώ προσωπικά σκεφτόμουνα ότι αυτές οι ενέσεις θα με φέρουν όλο και πιο κοντά στο να γίνω μαμά...  κάθε ενεση που έκανα σκεφτόμουν ότι κάθε μέρα τα βοηθαω να μεγαλώσουν λίγο ακόμα!!! Επισης οτι κάποια από αυτά ίσως να γίνουν τα εμβρυκια μου κ μεθαύριο τα μωράκια μου!! 2 από αυτά είναι τώρα στην κοιλίτσα μου! Μην ρίχνεις ευθύνες στον εαυτο σου... καμία μας δεν φταίει για αυτά που περνάμε... πως ξερεις απο τωρα ποια μερα θα ειναι η ωοληψια σου? Μήπως απλά είναι μια εκτίμηση?Καλή επιτυχία να έχεις!!!!

   Να είσαι πάντα καλα κορίτσι μου όλα δεξιά να πάνε ποσό χαίρομαι που τα κατάφερες … μακάρι και εγώ να βρεθώ στη θετική έκβαση … ναι είναι νια εκτίμηση η αλήθεια είναι …. Θα ξεκινησω ενέσεις και την 9η ημέρα θα δούμε πως προχωράμε … 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Recommended Posts

Μανούλες και μελλοντικές μανούλες της Ανατολικής Αττικής, καλησπέρα!!!

Επειδή σε λίγο κι εγώ θα κατοικώ στα ανατολικά προάστεια της Αττικής, συγκεκριμένα στην Αρτέμιδα (δηλαδή, νομίζω γιατί τις περιοχές δεν τις ξέρω καθόλου:rolleyes:), τέλος πάντων, σίγουρα στα σύνορα Σπάτα - Αρτεμίδας, χρειάζομαι πληροφορίες για την περιοχή.

Όποιες πληροφορίες εσείς κρίνετε απαραίτητες για να κατευθύνεται μια μαμά, που δεν ξέρει τίποτα από τα μέρη σας, είναι καλοδεχούμενες.

Αυτά που χρειάζομαι για αρχή είναι πληροφορίες για γιατρούς (κυρίως παιδίατρο), σχολεία (για το 5ο ή 6ο ολοήμερο νηπιαγωγείο Αρτέμιδας, που εκεί μάλλον θα πάει η μικρή, γνωρίζετε κάτι; όπως και για ιδιωτικά σχολεία, όχι τα μεγάλα κι ονομαστά), ένα παιδί πού μπορεί να πάει να παίξει; σε παιδότοπο, θέατρα, κινηματογράφους, αγορές; από τις απλές, καθημερινές μέχρι και πιο σύνθετες, π.χ. δώρα, ρούχα για μεγάλους και παιδιά; οι συγκοινωνίες, σε τι κατάσταση βρίσκονται; είναι συχνές; Γι' αυτό το τελευταίο, εάν ξέρετε το μετρό φθάνει μέχρι την Παλήνη ή μέχρι το σταθμό "Δουκίσσης Πλακεντίας" και μετά πώς φθάνει μέχρι την Παλήνη, επειδή γράφει ότι πάει μέχρι το Αεροδρόμιο.

Συγγνώμη:rolleyes::oops:, αλλά είμαι παντελώς άσχετη. Οπότε, όποια πληροφορία καλοδεχούμενη, ακόμη και με πμ, σε περίπτωση που κάτι τυχόν θεωρηθεί διαφήμιση.

Ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων.

Link to comment
Share on other sites

 • 3 months later...

Διαφημίσεις

Σας παρακαλώ, μετακομίζω μέσα στο καλοκαίρι κι είμαι παντελώς άσχετη. Κάποιος/α που να μένει εκεί, και να μπορεί να μου πει κάποια πραγματάκια;

Ευχαριστώ πολύ.:P

Link to comment
Share on other sites

×
×
 • Δημιουργία νέου...