Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Πρόωρα Ζητάω βοήθεια και ανάλογες εμπειρίες


Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια είναι η πρώτη φορά που γράφω και η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει. Πριν από ένα μήνα μπήκα στο νοσοκομειο με ανεπάρκεια τραχήλου οι γιατροί μου έδωσαν 2% να κρατηθεί το μωρό γιατί ήμουν 22κ1 εβδομαδων κρατήθηκε ο μικρός μου για ολόκληρες 17 ημέρες με τράχηλο 0.5 χιλιοστά όταν περάσαμε στην 25 εβδομάδα μου ζήτησαν οι  γιατροί να αλλάξω νοσοκομειο και από ξανθη να πάω Αλεξανδρούπολη γιατί σε περίπτωση τοκετού υπάρχει εντατική μονάδα νεογνών.στην ξανθη μου συμπεριφέρθηκαν άψογα και κάναμε πολύ καλή θεραπεία αλλά η γιατρός επέμενε ότι θα έπρεπε να φύγω για καλό του μωρού.οπως και έγινε εποικινωνησαμε με Αλεξανδρούπολη και διακομίσθηκα εκεί ο γιατρός μόλις με είδε είπε ότι εσωτερικά έχει ανοίξει εντελώς ο τράχηλος όμως από κατω ήταν κλειστός έτσι είπε όσο το παλέψουμε είναι κέρδος η κάθε μέρα, και έτσι έγινε εισαγωγή στις 3 μερες λοιπόν Μα έπιασε ένας πυρετός ο γιατρός μόλις έμαθε για τον πυρετό μου είπε Αν ξανακάνεις πάμε καισαρική κατόπιν μεγάλης προσπάθειας το παλέψαμε και τελικά διαγνώστηκα με πνευμονία έπαθα ενδονοσοκομειακη λοίμωξη και πήρα μικρόβιο πνευμονίας το πάλεψα πέντε μερες με πυρετό που δεν έπεφτε και τελικά μου πήραν τον μικρό με  καισαρική ενώ ήμουν 25 και 5 εβδομαδων ο μικρός έκλαψε κατευθείαν μου είπαν.τωρα είναι στην εντατική και οι γιατροί λένε ότι είναι πολύ βαριά φοβάμαι παρα πολύ οι γιατροί λένε ότι μπορεί να ζήσει μπορεί να φύγει η μπορεί να ζήσει και να έχει προβλήματα.δεν ξέρω τι να σκεφτώ φοβάμαι πολύ την Τρίτη επιλογή δεν θέλω να ζήσει και να υποφέρει.φοβαμαι πως θα πάει τι θα γίνει τι θα συναντήσω η κατάσταση είναι βαριά αλλά σταθερή.Αυτο που με πονάει πιο πολύ είναι ότι το γέννησα από άλλο λόγο και όχι από ανεπάρκεια τραχήλου είμαι σίγουρη ότι θα κρατιόταν κι άλλο στην κοιλιά μου ...πείτε μου αν κάποια είχε ανάλογης εμπειρία με προωροτητα.να σημειώσω ότι ο μικρός γεννήθηκε 750 γραμμάρια

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλησπέρα .πριν 2   χρόνια γέννησα την 26η εβδομάδα κύησης,όλα ήταν εναντίον μας και οι γιατροί μας είχαν απογοητεύσει. Σήμερα έχω ένα υγιέστατο παιδί. 

Δεν θα πιστέψεις κανένα.Να βγάζεις το γάλα σου και να τον βλέπεις στη μενν.το παιδί σε χρειάζεται και σε νιώθει όταν είσαι εκεί.

Μην νιώθεις τύψεις .Μην αφησεις κανένα δίπλα σου που θα κλαίει και θα χτυπιέται. Θέλω να πιστέψεις ΕΣΥ ότι όλα θα πάνε καλά. 

Ότι χρειαστείς μίλα μου σε μήνυμα. Σε καταλαβαίνω,  σε νιώθω,το έχω περάσει,κουράγιο και δύναμη γιατί εχεις δρόμο μπροστά σου !!!

 

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...